Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5847664 Napisano: 09.04.2014 12:03:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ekuc2 napisał(a):

w sumie nie ma się czemu dziwić że losują (...)

A ja się śmiem dziwić! O tak, jestem bezczelna do szpiku kości, bo sobie życzę, żeby w tym %&*#$ kraju ludzie raczyli robić to, za co im płacą emotka Nie ma komu czytać? Niech sobie na tydzień zatrudnią tzw. worków, co mnie to, jako klienta, obchodzi, że sobie agencja jedna z drugą nie potrafi zorganizować pracy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847660 Napisano: 09.04.2014 11:58:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 - a wynajęcie tłumacza na miejscu nie wchodziłoby w grę? W sensie: czy byłabyś gotowa komuś zapłacić za pomoc? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847652 Napisano: 09.04.2014 11:53:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
turli napisał(a):

Moim zdaniem wszystkie agencje które organizują teraz konkursy na hasła, dokończenia zdań itp. losują do czytania
Świadczą o tym same nasze komentarze. Ktoś kto dobrze pisze wygrał bo akurat jego pracę przeczytano.Inny nie wygrał bo nie było jego pracy w puliwylosowanych.

Dokładnie, jest jakaś happy hour i jeśli się wcelowałaś, to masz szansę na nagrodę, a jak nie, to spadaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847637 Napisano: 09.04.2014 11:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 - regulamin zawiera jasne informacje odnośnie tego, kto może zostać uczestnikiem i jakie są dodatkowe wymagania dla laureatów poszczególnych nagród. MUSZĄ Wam wydać nagrodę lub jej równowartość. Najlepiej byłoby, gdybyś udała się z wydrukowanym regulaminem i żółtym markerem do rzecznika i prawnika. Niech zaznaczą odpowiednie zapisy i z krótkim pismem przewodnim prześlą organizatorowi. Zawsze oficjalna pieczątka daje "moc" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847621 Napisano: 09.04.2014 11:29:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Ale mnie dziś wku.... organizator. Pół roku czekam na realizacje nagrody a dziś się dowiaduję, że z wyjazdu nici bo aby zrealizować nagrodę to zwycięzca musi mówić płynnie po angielsku. Nosz kur... Nic takiego nie było w regulaminie. Sama nie wiem gdzie teraz "uderzyć" emotka

Do rzecznika.
Do sponsora.
Na profil FB.
Do znajomego prawnika.

Praktycznie w każdym regulaminie jest info, że w kwestiach nieuregulowanych regulaminem, obowiązują przepisy Kodeksu Cywilnego, ja bym się odwoływała głównie do „przyrzeczenia nagrody”. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847175 Napisano: 08.04.2014 13:30:00 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

Jack76, może wygrałeś u nich jakis karnet emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847159 Napisano: 08.04.2014 13:16:27 w Biedronka
ejulek59 napisał(a):

Jak agencje losują to zwykle nie podają haseł, żeby nie robić sobie obciachu. Tutaj miało się zebrać 3-5 osobowe jury(organizatorzy+sponsorzy)-wątpię, żeby codziennie spotykali się na kawce wybierać hasła z danego dnia. A nad hasłami na pewno każdy spędził wiele czasu, żeby napisać coś sensownego więc decyzja organizatorów o niepublikowaniu hasła jest nie fair.

Nic dodać, nic ująć.

Jeszcze tylko przypomnę, że nie tak dawno pewna pAnna, której już niby tutaj nie ma, wygrała główną nagrodę plagiatem utworu innej forumowiczki, co zostało odkryte dzięki opublikowaniu zwycięskiej pracy właśnie…

nice & mgrzel - dzięki za info i gratki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847143 Napisano: 08.04.2014 13:02:50 w Biedronka
A tak z ciekawości & w ramach statystyki: wygrał ktoś w Edenie zgłoszeniem z ostatniego dnia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847134 Napisano: 08.04.2014 12:48:35 w TESCO konkursy
arya napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

najlepsze, że ciągle kupuję te warzywa i bardzo je lubię emotka ale pewnie mi nie wierzą emotka

Ja też... Może czas się zbuntować emotka

No ja się przy każdym ich konkursie buntuję, bo nigdy niczego nie wygrałam, więc te warzywa leżą potem w zamrażalniku, aż się zaczyna niebezpiecznie zbliżać termin przydatności do spożycia... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847113 Napisano: 08.04.2014 12:22:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak mawia pewien Kanadyjczyk: psinco, jałco, byleco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847013 Napisano: 08.04.2014 08:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

(...) - w grafie np. kiedyś odbierałem główną nagrodę i żegnając się powiedziałem dla żartu - "do zobaczenia wkrótce" - i szybka zwrotka: "Oby nie - bo Zleceniodawcom by się to wydało dziwne"

To chyba dawno temu było emotka Teraz w Grafie żadnych ograniczeń nie ma (vide listy Burna) + żadnej weryfikacji nie ma (vide konki z grami) + żadnego wybierania fajnych prac nie ma (to akurat wiem po tym, jakie zgłoszenie nagrodzili w ostatnim konku, a jakie nie). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5846676 Napisano: 07.04.2014 16:01:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

Już nie kombinujcie z tymi nowoczesnymi technologiami - ja starterów nie przekładam, a i tak u nich nie wygrywam emotka

emotka U mnie to samo, ale raczej stawiam na rosnącą konkurencje proporcjonalnie do malejącej ilości nagród.

A ja z kolei obwiniam nieznane mi happy hours i losowania emotka

Swoją drogą, moja kotka ma objawy rujkowe; ostatnie 3 noce to lekki hardcore akustyczny, jeszcze kolejne trzy i zobaczycie, jak się ze mnie godne nagród mugolskie wypowiedzi będą wylewały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5846661 Napisano: 07.04.2014 15:52:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Już nie kombinujcie z tymi nowoczesnymi technologiami - ja starterów nie przekładam, a i tak u nich nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5846499 Napisano: 07.04.2014 10:37:25 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

joan napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie którzy zamiast kupić papier regina wolą wyciąć kody na sklepie

Może dopadnie ich karma w postaci biegunki, se mogą tyłek wyciętym kodzikiem podcierać, życzę powodzenia emotka

dokładnie! karma tego nie daruje... kwestia czasu emotka http://demotywatory.pl/4280810/Karma

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5846493 Napisano: 07.04.2014 10:27:36 w Wkurza mnie...
mkrzysiek napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie którzy zamiast kupić papier regina wolą wyciąć kody na sklepie

Może dopadnie ich karma w postaci biegunki, se mogą tyłek wyciętym kodzikiem podcierać, życzę powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5845798 Napisano: 04.04.2014 14:46:03 w TESCO konkursy
agencjasmolar napisał(a):

A jak tam "załącznik wskazujący numer paragonu" do konkursu „Napędzamy wiosenne przemiany!” w Tesco?

www.smolar.pl/sites/default/files/TESCO-regulamin%20konkursu%20Smolar-24.03.14.doc
emotka

OK, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5845794 Napisano: 04.04.2014 14:42:00 w TESCO konkursy
agencjasmolar napisał(a):

Drodzy forumowicze, zachęcamy do wzięcia udziału w nowej loterii Heinekena w Tesco - codziennie konsola PS4 do wygrania! emotka
http://www.smolar...aj-o-nagrody-w-tesco

Dzień dobry, za loterie z alkoholem podziekuję.

A jak tam "załącznik wskazujący numer paragonu" do konkursu „Napędzamy wiosenne przemiany!” w Tesco? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5845681 Napisano: 04.04.2014 12:19:53 w Paragony
malgol napisał(a):

malgol napisał(a):

Szukam paragonu z groszka lub odstąpię wygraną szczoteczkę

nikt nie ma?

Może być ciężko, bo z tego, co pamiętam, to produkty były trudno dostępne. U mnie w Groszku nawet Knorowej "maggi" nie ma, taki to ekskluzywny towar emotka A co dopiero jakieś specjalne pasty do zębów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5845665 Napisano: 04.04.2014 11:58:30 w Paragony
Szukam prawidłowego paragonu na Pepsi/Odido - może ktoś jeszcze taki posiada na sprzedaż?

W środę mój żołądek rzucił fochem i kazał obiadowi wracać, skąd przyszedł, że się tak wyrażę. Dopiero wczoraj wieczorem miałam siłę grzebać w stercie papierów i sprawdzić, co znajduje się w koszulce z tym konkiem emotka

PS: N-i-e, nie informowali laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5845278 Napisano: 03.04.2014 14:59:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

Tu nie chodzi o pastę czy żel do mycia - ale o fakt, że pan Sławek o mnie pamięta emotka

Właaaaaaaaśnie, w końcu liczy się GEST! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0