Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja się śmiem dziwić! O tak, jestem bezczelna do szpiku kości, bo sobie życzę, żeby w tym %&*#$ kraju ludzie raczyli robić to, za co im płacą
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie, jest jakaś happy hour i jeśli się wcelowałaś, to masz szansę na nagrodę, a jak nie, to spadaj. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Do rzecznika.
Do sponsora.
Na profil FB.
Do znajomego prawnika.
Praktycznie w każdym regulaminie jest info, że w kwestiach nieuregulowanych regulaminem, obowiązują przepisy Kodeksu Cywilnego, ja bym się odwoływała głównie do „przyrzeczenia nagrody”. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nic dodać, nic ująć.
Jeszcze tylko przypomnę, że nie tak dawno pewna pAnna, której już niby tutaj nie ma, wygrała główną nagrodę plagiatem utworu innej forumowiczki, co zostało odkryte dzięki opublikowaniu zwycięskiej pracy właśnie…
nice & mgrzel - dzięki za info i gratki
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No ja się przy każdym ich konkursie buntuję, bo nigdy niczego nie wygrałam, więc te warzywa leżą potem w zamrażalniku, aż się zaczyna niebezpiecznie zbliżać termin przydatności do spożycia... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To chyba dawno temu było
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja z kolei obwiniam nieznane mi happy hours i losowania
Swoją drogą, moja kotka ma objawy rujkowe; ostatnie 3 noce to lekki hardcore akustyczny, jeszcze kolejne trzy i zobaczycie, jak się ze mnie godne nagród mugolskie wypowiedzi będą wylewały
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może dopadnie ich karma w postaci biegunki, se mogą tyłek wyciętym kodzikiem podcierać, życzę powodzenia
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
OK, dzięki
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzień dobry, za loterie z alkoholem podziekuję.
A jak tam "załącznik wskazujący numer paragonu" do konkursu „Napędzamy wiosenne przemiany!” w Tesco?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może być ciężko, bo z tego, co pamiętam, to produkty były trudno dostępne. U mnie w Groszku nawet Knorowej "maggi" nie ma, taki to ekskluzywny towar
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W środę mój żołądek rzucił fochem i kazał obiadowi wracać, skąd przyszedł, że się tak wyrażę. Dopiero wczoraj wieczorem miałam siłę grzebać w stercie papierów i sprawdzić, co znajduje się w koszulce z tym konkiem
PS: N-i-e, nie informowali laureatów. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Właaaaaaaaśnie, w końcu liczy się GEST!