Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie się kończy odżywka w spreju Gliss Kur, a kupuję ją tylko na konki - co wyjmę z komody ostatnią sztukę, jest nowy konek
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo u nich to człowiek przynajmniej nigdy nie ma złudzeń
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No nie wpadł, zbiorowy pech
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tutaj wyjątkowo pechowa wtopa, ojojoj, jeszcze się nie zdarzył prawidłowo przeprowadzony konkurs z zerowym saldem e-konkursowiczów. Jak już im się nie chciało czytać zgłoszeń, mogli choć z 10 znajomych nazwisk odszukać i nagrodzić, żeby stworzyć jakiekolwiek pozory... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Odfajkowane i można się zająć kolejnymi promocjami
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ze względu na brak metrażu, sprzyjającego gromadzeniu zapasów, robię zakupy tylko:
- dla siebie - jeśli akurat coś jest mi potrzebne,
- dla rodziny / koleżanki - dostają spory upust od cen paragonowych,
- na sprzedaż - da się nawet opylić Alwaysy czy Bryzę z wysyłką na Warmię. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A czemu nie, ta marka jest wymieniona w regulaminie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Sześć stów to i tak mało, a wszystko zależy od tego, ile będzie do zrobienia, bo na jednej wizycie się nie kończy. Współczuję, mnie zęba szlag trafił, bo mi się pestka z pomidora zaklinowała i też chodziłam na leczenie kanałowe
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gdyby fakt, że gdzieś grałam i nie wygrałam oznaczał, że konkurs to ściema... no cóż, setki konkursów byłyby ściemą
kammaro - gratulacje
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Racja, słusznie zauważyłaś, że mój wpis dotyczył spraw sercowych (nienawiść - miłość)
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Najlepiej byłoby, gdyby sami się wypowiedzieli, skoro tu siedzą
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja uważam, że się da - jest wiele par, gdzie ludzie na początku wręcz się nie znosili, ale byli skazani na swoje towarzystwo (np. w pracy), co w końcu zakończyło się szczęśliwym i gorącym związkiem
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiesz, regulamin swoje, a życie swoje, w każdym razie, przynajmniej są zapisy, na które można się powoływać w reklamacjach
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niech se weryfikują, byle wysyłka była na czas.
Ale jednocześnie zaznaczają, że po przesłaniu prawidłowego paragonu staniesz się laureatem i kropka, więc tak naprawdę potencjalności ma nie być. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niby:
- Nie.
- Nie.
- Tak.
Ale pamiętam, że w moim mieście TQG z pewnych względów robiło jazdę (a 4F nigdy) - cóż, mam nadzieję, że razem z dziewczynami damy radę