Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5839911 Napisano: 20.03.2014 13:52:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
synk napisał(a):

a może np. przedszkola? kupują jogurty na desery dla dzieci. I zamiast paragonu jest faktura.

Niby tak, ale faktura powinna zostać wystawiona na osobę fizyczną nieprowadzącą działalności gospodarczej - przynajmniej tak zwykle wynika z regulaminów konkursowych. Laureatem nie może zostać Jan Jantczak, o ile wynikającym z faktury nabywcą (a zatem osobą, która zyskuje poprzez ten zakup prawo do udziału w konkursie) jest Przedszkole Wesołe Pszczółki.

Tymczasem wlazłam z gupot w wynik konka kosmetycznego. Opisowego. Jak zwykle nagrodzono filmik, a zamieszczony w nim odczyn słowny pozostawiam bez komentarza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5839873 Napisano: 20.03.2014 12:57:59 w Popraw sobie humor...
koza.k90 napisał(a):

na korbkę lub baterie teraz plastikowe dostaniesz

To nie to samo emotka Dawna temperówka, gdy Ci spadła na stopę, to Ci gwarantowała tygodniowe zwolnienie ze szkoły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5839866 Napisano: 20.03.2014 12:51:47 w Popraw sobie humor...
zaczytana-pola - z dzieciństwa pamiętam jeszcze coś takiego, ale już chyba kupić się tego nie da:
http://inprl.pl/m...f60d696888fd6d79.jpg
I taka metalowa temperówka na korbkę też fajna była.
Eh, wspomnienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5839831 Napisano: 20.03.2014 12:15:06 w Popraw sobie humor...

joan

#5839737 Napisano: 20.03.2014 08:58:37 w Rossmann
arabela79 napisał(a):

A czy mozna odebrac znizke perfum tylko samym kodem,bez karty Rossmanna?

Oczywiście, nawet trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5839714 Napisano: 20.03.2014 08:13:11 w Rossmann
mariolakal napisał(a):

Dzięki ! Pytanie dodatkowe: czy ta zniżka dotyczy tylko perfum/wszystkich?, czy wody toaletowe również wchodzą w grę ?

Wszystko z działu perfumeryjnego, nawet perfumowane żele pod prysznic itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5839298 Napisano: 19.03.2014 10:07:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarł pierwszy numer magazynu "Kuchnia" - zamówiony 20.12.2013 za punkty Mola. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838875 Napisano: 18.03.2014 14:34:36 w Popraw sobie humor...
Się łamią. Ołówki. Wchodzę zatem na stronę firmy z art. biurowymi, aby kupić naostrzyk. NIE MAJĄ! Szok wielki. Wrzucam słowo naostrzyk w Googla, żeby znaleźć sklep z większym asortymentem. Okazuje się, że nie istnieje coś takiego, jak naostrzyk. Jest temperówka. Mój świat się zawalił! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838870 Napisano: 18.03.2014 14:20:21 w Kaufland konkursy
koza.k90 napisał(a):

pierwszy raz słyszę emotka emotka

No dziwna polityka emotka Do tego za bilety komunikacji miejskiej trzeba płacić gotówką. Omijam saloniki prasowe szerokim łukiem; ostatnio zresztą gdy mam COKOLWIEK kupić, wolę to zrobić przez neta albo w lokalnym sklepiku. Oby poszły w pizdoo te wszystkie centra handlowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838865 Napisano: 18.03.2014 14:13:12 w Kaufland konkursy
koza.k90 napisał(a):

(...) jak Ci zostają grosze, dopłacasz sobie do równego rachunku (np. 5 czy 10 zł) i bierzesz za okrągła sumkę doładowanie

Tylko trzeba uważać, bo np. w niektórych salonikach prasowych do najmniejszych doładowań doliczają jakąś dziwną opłatę, bodajże 99 gr. (Inmedio albo Relay) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838845 Napisano: 18.03.2014 13:33:14 w Carrefour konkursy
magnus napisał(a):

No trochę niepewności emotka niesie paragon z datą-03-2014 emotka
i jak tu spać spokojnie emotka emotka emotka

Paznokcie zjedzone do łokci! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838841 Napisano: 18.03.2014 13:30:00 w Carrefour konkursy
magnus napisał(a):

A MONK - detektyw czy Grek emotka emotka emotka

Detektyw. Co ma mnóstwo obsesji oraz liczne natręctwa myśli, czego efektem jest to, że nie może spać, o ile na paragonach format daty jest nieprawidłowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838745 Napisano: 18.03.2014 10:27:52 w Carrefour konkursy
magnus napisał(a):

(...) zdziwko w BOKu bezcenny (znowu ten kretyn) (...)

Do sklepu, gdzie pracuje moja mama, często przychodzili:
- gostek w przebraniu króla, z koroną, berłem, białymi rękawiczkami, czerwonym płaszczem itp. Uwielbiał się zjawiać wieczorem, gdy było mało klientów i mógł się rozpędzać na wózku, jeżdżąc po całym markecie tam-a-nazot. Nie wiadomo, gdzie przepadł - może go zdetronizowano?
- babka z żywą kurą w ręce. Bo przecież tylko psów wprowadzać nie wolno, to se z kurą paradowała. Psychiczna na maksa; spędzała całe dnie składając kosmiczne reklamacje w sklepach na terenie marketu. Opowiadała bajki nad bajkami. Prawdopodobnie zamknęli ją w pokoju bez klamek - los kury nieznany.

I tak oto, domagając się otrzymania prawidłowego paragonu, lądujemy między w/w świrami emotka Magnus - jak nic masz ksywkę Monk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838725 Napisano: 18.03.2014 10:01:22 w Carrefour konkursy
Byłam wczoraj w C4 i otumaniona reklamą konka Spontex, emitowaną w kółko via głośniki, dokonałam zakupu szczotki tejże marki. Na paragonie oczywiście zero słowa o Spontexie. Podeszłam do POK i odbyłam następującą rozmowę:

JA (słodka, jak czekolada ze szwajcarskiej manufaktury) Dzień dobry, czy ma Pani możliwość wydrukowania podglądu paragonu? Żeby było wiadomo, co zakupiłam?
POK (blond): Nie, ale przecież widać: proszek, szczotkę i gumę.
JA: Jaki proszek? Jaką szczotkę? Jaką gumę? <do pieczenia / do zębów / arabską? nic z tego ofkoz>
POK: No ja nie wiem, z paragonu nie wynika.
JA: A widzi Pani i w tym właśnie problem.
POK: Proooszę Paaani, w każdym sklepie paragony są tak samo opisane… <tutaj zaczyna się kłamliwa litania na temat paragonów u konkurencji typu Kaufland itd.>
JA: Może po prostu potwierdzi Pani podpisem i pieczątką, co zostało kupione?
POK: Ale przecież nie wiadomo, co Pani kupiła…
<nosz-k*-jego-mać>
JA: To proszę sprawdzić w systemie.
<POK sprawdza.>
POK: Mogę Pani wydrukować taki nasz podgląd, ale tam też nie widać, co Pani kupiła.
<Patrzę na ten wybitny wydruk i rzeczywiście g* widać, ale przynajmniej przy każdym produkcie jest jego kod kreskowy i to może się okazać pomocne w razie sporu z organizatorem. Chyba.>
JA: Dobrze, wydruk jest ok, proszę jeszcze tylko o pieczątkę i podpis na nim.
POK: Ale ja nie wiem, czy ja mogę tu podbić pieczątkę!
<Chwila ciszy, nie takiej krępującej, raczej tzw. ciszy przed burzą.>
POK: To ja zadzwonię do kierowniczki.
<POK telefonuje, bla bla bla. Nagle zwrot w moją stronę.>
POK: A po co to Pani?
<po *uja!!!!!>
JA (cedząc litery, jak zardzewiały kałasznikow): N-a k-o-n-k-u-r-s.
<POK konsultuje się dalej. Wreszcie dostaję, czego chcę.>

Poproszę o e-konkursową koszulkę, żeby następnym razem POK w C4 od razu wiedział, z kim ma do czynienia. Z konkursowym świrem, który potrzebuje prawidłowo opisanego paragonu. Co za bezczelne żądanie, jak ta klientka śmie! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838684 Napisano: 18.03.2014 08:20:07 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

hej wszystkim emotka
może mnie jeszcze ktoś pamięta ?

No ba! Co słychać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838291 Napisano: 17.03.2014 12:49:30 w Rossmann
arabela79 napisał(a):

Co kupujecie za te kody 40% rabatowe?
Co jeszcze u nich mozna kupic na dziale perfumyjnym niedrogiego oprocz typowych perfum?

Z listy wynika, że promocja będzie obejmować też np. żele pod prysznic. Ale u mnie asortyment jest ubogi i pewnie żadnych żeli p/p nie znajdę; z tańszych kosmetyków na pewno w każdym sklepie natkniesz się na Adidasa, Playboy'a i Pumę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5838175 Napisano: 17.03.2014 09:27:20 w Kaufland konkursy
isiulka napisał(a):

Wiecie ,że w razie kontroli merchandiser, który miał obowiązek rozwiesić ulotki dostanie po tyłku za to że ich tam nie ma?

Świetnie, że to tak działa, bo właśnie miałam pisać skargę na brak produktów Eden, niech oberwie biedrowy logistyk, za coś w końcu bierze wypłatę emotka

isiulka napisał(a):

Ja rozumiem pozbywanie się konkurencji,ale ci ludzie zarabiaja grosze a takim zachowaniem jeszcze mu odejmujecie z wypłaty.

Również uważam, że przekładanie ulotek jest nie ten tegez. Konkurencji się w ten sposób pozbyć nie da, a info o konku i jest przecież w gazetce... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5837351 Napisano: 14.03.2014 09:22:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

A pisał ktoś do nich, czy będą akceptowali te produkty z gazetki ?

Klient ma o cokolwiek pytać? To raczej organizator powinien przeprosić emotka

Genialne ostatnio te konkursy promo, pomieszanie z poplątaniem -> rozbieżne zdania do dokończenia (Hortex/Jet), info w gazetkach niezgodne z regulaminem (Smolar/Polo), pomieszane terminy (Tchibo/Tesco) i zero towaru konkursowego w sklepach (Eden/Biedra). Partactwo, nie promocje! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5837050 Napisano: 13.03.2014 12:57:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Nic dodać, nic ująć. Co za bessa. emotka

No to śpiewamy: Bésame muuucho emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5836991 Napisano: 13.03.2014 11:57:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
aka napisał(a):

(...) Ps. Nasz opel też ma 18 - stkę - mógłby przejść na emeryturę...

Opel mojego taty również; skoro jest pełnoletni, nadszedł czas, żeby się wreszcie wyprowadził od rodziców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0