Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I ja również na to liczę, dlatego gorąco zachęcam wszystkich bardziej zdolnych do składania reklamacji w sprawie nieodebranych przesyłek od kurierów, nieodsłuchanych dżingli, nieobejrzanych filmów, niezwodowanych amfibii itp.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To przede wszystkim
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie taka sama sytuacja
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jakoś nie mam ochoty wspierać tych "bardziej kreatywnych", stoję po drugiej stronie barykady
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wysyłam linków, więc nie muszę się nad tym zastanawiać
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie widzę go w bazie, to nie podyskutujesz na jego temat
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ależ ja odbieram nagrody zawsze w tym samym sklepie i jak mi kasjerka mówi, że "to bardzo fajny zestaw, ja też go wygrałam i jestem zachwycona", to chyba informacja jest jasna?
Jak wyrobić kartę Rossnę? Bo nie mam dziecka, ale to chyba nie problem? Trzeba jakieś dane wpisać? Ene due rabe, już się robi. Chyba sama rozumiesz, że w Wigilię nawet wysterylizowany pies gadający ludzkim głosem, mógłby kartę wyrobić. Ja jej nie posiadam, ale gdybym nagle zechciała? Któż mnie powstrzyma? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Znaczy się co, nie otwarli linka? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Utrata pracy? Kobieto, pracownice Rossmana nigdy nie mogły grać w tych konkach, a grały i wygrywały, czasem gdy odbierałam nagrodę, mówiły mi, co jest w środku, bo ustrzeliły taką samą. Ale wtedy robiły zakupy i nikt o tym oficjalnie nie wiedział. Teraz podpierd* kody nieświadomym klientom, bo paragonów nie potrzeba. Taka jest rzeczywistość + vide post poniżej:
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Duplikatów nie potrzeba, wygrałam ostatnio 2x i w żadnym konku paragonów nie chcieli. Teraz czekam na mejla z Czterech Pór Roku, pewnie będzie tak samo. Pozwolę sobie też zauważyć, że gdy wygrywałam na poprzednich zasadach, paragon okazywałam kasjerce. Ona go oglądała i stwierdzała "ok". To teraz se sama potwierdzi, że okazano jej paragon, którego nie ma
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ludzie takie bzdury wymyślają, że po przeczytaniu 50 zgłoszeń człowiek ma ochotę wydrapać sobie oczy (vide Żywiec albo Vifon). W tej chwili, czyli 16 dni do zakończenia aktualnie trwających konków Rosska, już mają 6153 zgłoszenia. Ta liczba może się zwielokrotnić. Jeśli wierzysz, że będą wszystko czytali, a potem szeregowali wg atrakcyjności... to zaprawdę masz wielką wiarę w ludzi
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Owszem, jest taki zapis. Ale - jak i wiele innych zapisów w wielu innych regulaminach - zapewne zlepkiem liter pozostaje. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może wysyłają po 100x to samo? Myślisz, że organizator przeczyta 3000 prac?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kapsułki albo żel - wydatek kilkunastu złotych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A Biblia ponoć mówi "Nie zabijaj" i co z tego?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiemy, czy kogokolwiek będzie interesował paragon. Zresztą, może kasjerki o samochody nie grają? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie już kilkakrotnie nie wydano paragonu, ale zawsze była to wina systemu. Zawsze. I podkreślałam to w mejlach z prośbą o kod
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, czy to dobrze, czyżby zima definitywnie odpuściła i nadchodziły opady deszczu?