Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5818279 Napisano: 05.02.2014 13:19:16 w Reklamacje wyników konkursów
isiulka napisał(a):

Popieram Cię tylko w jednym punkcie. Jest szansa, że jak dasz im popalić, to następnym razem organizator dwa razy się zastanowi zanim zezwoli na prace plastyczne.

I ja również na to liczę, dlatego gorąco zachęcam wszystkich bardziej zdolnych do składania reklamacji w sprawie nieodebranych przesyłek od kurierów, nieodsłuchanych dżingli, nieobejrzanych filmów, niezwodowanych amfibii itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818273 Napisano: 05.02.2014 13:11:30 w Reklamacje wyników konkursów
agatamtv - z głupia frant jeszcze spytam, jaki efekt tej reklamacji Cię zadowoli? Bo wiesz, to jednak trochę czasu może kosztować, a ostatecznie mogą stwierdzić, że tak czy siak, Twoja praca im się nie podoba. Ewentualnie dostaniesz zapas cenzurataśmy. Ma to jakiś sens? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818262 Napisano: 05.02.2014 13:04:38 w Reklamacje wyników konkursów
79magda napisał(a):

E tam, na pewno Wam teraz żal, że nie byliście bardziej kreatywni emotka

To przede wszystkim emotka A tak szczerze, to żal mi jedynie tego, że jeszcze nie przysłali ani jednego numeru prenumeraty, com ją zamówiła za punkty Moli zdobyte przy okazji konkursu CzystyOdjazd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818256 Napisano: 05.02.2014 12:59:30 w Reklamacje wyników konkursów
montezuma napisał(a):

Sam jestem zawiedziony tym konkursem (tylko dzbanek...) (...) Mimo braku sensownej wygranej w tym konkursie - ta postawa organizatora (by odrzucać takie prace) bardzo mi sie podoba
Mam nadzieje, ze zdecydują sie na ogłoszenie także zwycięskich propozycji - aby wiedzieć, z czym sie przegrało emotka

U mnie taka sama sytuacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818227 Napisano: 05.02.2014 12:37:28 w Reklamacje wyników konkursów
ktosiu napisał(a):

Co za czasy emotka Niedługo ludzie będą reklamacje składać, bo załączoną laurkę znaleźli w koszu na śmieci w siedzibie organizatora jeszcze przed ogłoszeniem wyników emotka

emotka emotka emotka

Jakoś nie mam ochoty wspierać tych "bardziej kreatywnych", stoję po drugiej stronie barykady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818219 Napisano: 05.02.2014 12:34:18 w Reklamacje wyników konkursów
agatamtv napisał(a):

(...) I powiem tak do wszystkich którzy brali udział w tym konkursie: zastanówcie się czy oni w ogóle otworzyli wasze prace emotka

Nie wysyłam linków, więc nie muszę się nad tym zastanawiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818213 Napisano: 05.02.2014 12:31:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
solek87 napisał(a):

Witam, co myślicie o konkursie Skody Yeti? Może ktoś był już na jeździe testowej i wie jak to wygląda...

Nie widzę go w bazie, to nie podyskutujesz na jego temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818206 Napisano: 05.02.2014 12:28:13 w Rossmann
Ronja napisał(a):

Dla mnie to nie jest dziwne, że wiedzą co jest w środku bo niektórzy lubią sprawdzać czy zawartosć jest cała przy osobie wydającej. Zatem uważasz, że aktywności kart Rossnę też nie będą sprawdzać w konkursie Hipp? Może łatwo mi mówić bo jakoś nie trafiłam na kasjęrkę, ani kasjera pazernego na mój kod,a bywało tak, że dostawałam i z zaskoczenia ja albo mąż, który kupował ale o potrzebie wzięcia jeszcze kodu przypominał sobie, gdy go dostawał do reki emotka

Ależ ja odbieram nagrody zawsze w tym samym sklepie i jak mi kasjerka mówi, że "to bardzo fajny zestaw, ja też go wygrałam i jestem zachwycona", to chyba informacja jest jasna? emotka

Jak wyrobić kartę Rossnę? Bo nie mam dziecka, ale to chyba nie problem? Trzeba jakieś dane wpisać? Ene due rabe, już się robi. Chyba sama rozumiesz, że w Wigilię nawet wysterylizowany pies gadający ludzkim głosem, mógłby kartę wyrobić. Ja jej nie posiadam, ale gdybym nagle zechciała? Któż mnie powstrzyma? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818191 Napisano: 05.02.2014 12:15:16 w Reklamacje wyników konkursów
agatamtv napisał(a):

To ja Wam powiem lepszą hecę. Zostałam oszukana w konkursie Moli (Czysty odjazd) . Okazało się bowiem że w ogóle nie sprawdzili i nie brali mojej pracy pod uwagę w konkursie na co mam niezbite dowody. Podejrzewam, że nie tylko mojej , ale póki co dowody mam tylko w związku ze swoją . Mało tego wysyłali mi maile z kłamstwami po interwencjach telefonicznych (moich i mojego prawnika). Właśnie toczę z nimi batalię - chyba im sie wydaje że nie jestem na tyle uparta żeby to doprowadzić do końca emotka Przykro mi, ale tym razem- wyjątkowo mi się chce w to bawić emotka Reklamacja idzie dzisiaj emotka

Znaczy się co, nie otwarli linka? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818186 Napisano: 05.02.2014 12:13:23 w Rossmann
Ronja napisał(a):

Po prostu wydaje mi się, że przesadzacie z tym sugerowaniem, że kasjerki rossmana nalogowo grają na rossnecie i podałam argumenty. Nie chce mi się wierzyc, że ktos w dzisiejszych czasach ryzykowałby utratę pracy dla dodatkowego kremiku i to niepewnego.

Utrata pracy? Kobieto, pracownice Rossmana nigdy nie mogły grać w tych konkach, a grały i wygrywały, czasem gdy odbierałam nagrodę, mówiły mi, co jest w środku, bo ustrzeliły taką samą. Ale wtedy robiły zakupy i nikt o tym oficjalnie nie wiedział. Teraz podpierd* kody nieświadomym klientom, bo paragonów nie potrzeba. Taka jest rzeczywistość + vide post poniżej:
frodo napisał(a):

joan dlatego właśnie u mnie dopiero po dwóch miesiącach od wejścia nowych zasad, gdy przekonały się, że paragony nie są potrzebne, kasjerki zaczęły kraść paragony niefiskalne.

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818172 Napisano: 05.02.2014 12:07:23 w Rossmann
Ronja - tak, jak Ci pisałam, aktualnie paragon nie jest do niczego potrzebny. Zauważ, że nowe zasady Rosska obowiązują od kilku miesięcy; gdyby nie wystarczyły same kody, czy po takim upływie czasu niektóre kasjerki nadal kradłyby kody klientom i chowały je do kieszeni albo worka? Wątpię. One już wiedzą, że paragon nie jest do niczego potrzebny. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818158 Napisano: 05.02.2014 11:57:01 w Rossmann
Ronja - każdy może zarejestrować nieskończoną ilość zakupionych produktów, co za różnica, czy Hipp, czy inne? Czy do wyrobienia karty Ross musiałaś okazać dokument z USC o narodzinach dziecka? Aha, to możesz dzieci mieć i 10.

Duplikatów nie potrzeba, wygrałam ostatnio 2x i w żadnym konku paragonów nie chcieli. Teraz czekam na mejla z Czterech Pór Roku, pewnie będzie tak samo. Pozwolę sobie też zauważyć, że gdy wygrywałam na poprzednich zasadach, paragon okazywałam kasjerce. Ona go oglądała i stwierdzała "ok". To teraz se sama potwierdzi, że okazano jej paragon, którego nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818150 Napisano: 05.02.2014 11:46:11 w Rossmann
Ronja - jak się ma kody za darmo, to się śle byle co, żeby tylko zrobić sztuczny tłok emotka

Ludzie takie bzdury wymyślają, że po przeczytaniu 50 zgłoszeń człowiek ma ochotę wydrapać sobie oczy (vide Żywiec albo Vifon). W tej chwili, czyli 16 dni do zakończenia aktualnie trwających konków Rosska, już mają 6153 zgłoszenia. Ta liczba może się zwielokrotnić. Jeśli wierzysz, że będą wszystko czytali, a potem szeregowali wg atrakcyjności... to zaprawdę masz wielką wiarę w ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818137 Napisano: 05.02.2014 11:19:33 w Rossmann
Ronja napisał(a):

Ostatnio w regulaminie moją uwagę zwrócił zapis, że każde kolejne zgłoszenie musi być inne.

Owszem, jest taki zapis. Ale - jak i wiele innych zapisów w wielu innych regulaminach - zapewne zlepkiem liter pozostaje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818125 Napisano: 05.02.2014 10:59:38 w Rossmann
ivanotta napisał(a):

a ja sobie tak myślę czy mi (gdybym była taką kasjerką) chciałoby mi się z rozmysłem "podkradać" kody i paragony a później z 20 takimi siedzieć przed komputerem i wymyślać teksty konkursowe? Mi by było szkoda czasu, jedno zgłoszenie ciężko mi wysłać po pracy a gdzie tu ich n-ta ilość.. Co innego gdyby to była loteria ale tutaj trzeba się trochę nagłowić..

Może wysyłają po 100x to samo? Myślisz, że organizator przeczyta 3000 prac? emotka Takie konki, to nie konkursy, a nieoficjalne loterie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5818104 Napisano: 05.02.2014 10:17:17 w Rossmann
basku napisał(a):

prosze podpowiedzcie jaki produkt jest najtanszy na konkrus PERSIL? trzeba duzy proszek kupic czy jest cos tanszego ??

Kapsułki albo żel - wydatek kilkunastu złotych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5817758 Napisano: 04.02.2014 15:46:02 w Rossmann
brysława napisał(a):

W regulaminie każdego konkursu pisze że w konkursie nie mogą uczestniczyć pracownicy Rossmann oraz członkowie ich najbliższych rodzin.

A Biblia ponoć mówi "Nie zabijaj" i co z tego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5817726 Napisano: 04.02.2014 14:40:23 w Rossmann
fiona123 napisał(a):

(...) Wygrywa główna nagrodę np auto:)i warunkiem jest pokazać paragon za zakupy i ten niefiskalny??skad weźmie ten 1?

Nie wiemy, czy kogokolwiek będzie interesował paragon. Zresztą, może kasjerki o samochody nie grają? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5817707 Napisano: 04.02.2014 14:24:13 w Rossmann
ladyinred - co z tego, że ktoś nie zagra, ekspedientka ma prawo sprzątnąć paragon fiskalny/niefiskalny z lady dopiero wtedy, gdy klient odejdzie. A nie takie cwaniakowanie emotka

Mnie już kilkakrotnie nie wydano paragonu, ale zawsze była to wina systemu. Zawsze. I podkreślałam to w mejlach z prośbą o kod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5817675 Napisano: 04.02.2014 13:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Bardzo dobra wiadomość: "wodny upominek " z Magnesi będzie wysłany w końcu tego tygodnia. emotka

Nie wiem, czy to dobrze, czyżby zima definitywnie odpuściła i nadchodziły opady deszczu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0