Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7310791 Napisano: 03.11.2025 18:43:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

Może włożę kij w mrowisko ale ale.. czy wiecie może jak agencje weryfikują zgłoszenia które pisane są przez AI? Wiem na 100% że nagrody wpadły dla chata gpt w hellenie, teraz w żywcu bilety...

Trudno powiedzieć, bo ja wszystkie zgłoszenia tworzę sama, a nie mam zestawu "zbędne dane + zbędne paragony", żeby robić jakiekolwiek testy w tym zakresie. To chyba pytanie podobne do "Czy agencje w ogóle! czytają nasze zgłoszenia?" Jedne czytają, inne nie. Albo może nawet: przy jednych konkach czytają, w innych: olewka & losowanie. Twoim zadaniem jest wyczaić, czego się w danej akcji prawdopodobnie możesz spodziewać, bo co zrobisz, jak nic nie zrobisz? Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#7310687 Napisano: 03.11.2025 15:38:18 w Czy informują/ informowali?
Czy Kikkoman wysłał mejle do laureatów? Strona konkowa & regulamin zniknęły...

https://www.e-kon...urs-bigger-size-2025 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7310504 Napisano: 02.11.2025 21:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia46 napisał(a):

Działa wam dobrze strona Miłki w Biedronce? Jak dodam tekst to nie mogę zdjęcia 🙄  liczba znaków się zgadza i zdjęcia też 😐

Tak to działa: ALBO zdjęcie, ALBO tekst emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, rooney 0

joan

#7309762 Napisano: 30.10.2025 12:57:41 w Carrefour konkursy
Do laureatów konka Milka: w którym miejscu oświadczenia laureata jest to magiczne "potwierdzam"?
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7308810 Napisano: 26.10.2025 20:58:07 w Kaufland konkursy
fan-mandaryny napisał(a):

A ja dziś jakimś fartem otrzymałem dwie zdrapki. Sądzę, że się pani pomyliła. A i ja nie zauważyłem, jak mi dawała, że dała mi sklejoną z drugą. Dopiero jak wróciłem do domu. Co w takim razie mi radzisz? Mam wyrzucić tą  jedną dodatkową zdrapkę do kosza, czy ją zgłosić?

Ja bym wyrzuciła. Dodatkowa zdrapka pozostaje bez realnego wpływu na Twoje "szanse", a zgłaszając więcej zdrapek, niż wynika z Twojej aktywności via Kaufland Card, ryzykujesz utratę nagrody. Wyświetl w wątku >>

joan

#7307699 Napisano: 22.10.2025 12:06:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

Wygrałem bon do Lidla na 200zł z Berkano Lidl Pringles konkurs... Czy na prawdę muszę organizatorowi wysyłać PESEL?...

Spróbuj podać samą datę urodzenia. Jeśli to im nie wystarczy, poproś o podanie podstawy prawnej. Wyświetl w wątku >>

joan

#7307598 Napisano: 21.10.2025 23:37:46 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Do 22.10.2025 / Łódź:

https://www.faceb...et=a.432738215643076

Wygraj zestaw książek od Wydawnictwo Marginesy i trzydniowy karnet na Igrzyska Wolności 2025. Czas niepewności! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7307414 Napisano: 21.10.2025 11:01:25 w Wkurza mnie...
FBsebastian3 napisał(a):

Koteczka rasowa. Przez 7 lat  miała ją młoda dziewczyna,której wcisnęła ją jej szefowa. Miala inne zwierzaki. Żywiona chyba tylko suchą karmą. Musiała ją wydać bo z chłopakiem zrobiło się za dużo zwierząt i problem z wynajmem mieszkania. Niedowaga straszna. Sam puch i kości. Wzięla ją z ogłoszenia córka. Na uszach stawała i taka karma, i specjalna,i puszeczki. Nic do przodu. Po niej zeżarła wszystko moja kotka,która wrąbie wszystko. Dostałam koteczke na ponad miesiąc do siebie. Myślę sobie cosik jeść ją nauczę. No i co? NIC. Niejadek i tyle. Nie mam już pomysłów jak ją zachęcić do jedzienia i zebychoc troche przybrała

A jakie ma wyniki badań laboratoryjnych? Jak weterynarz zidentyfikował źródło tej niedowagi? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7306222 Napisano: 16.10.2025 11:53:24 w WC - rozmowy o wszystkim
elka01 napisał(a):

Witam,

Chciałabym zapytać czy mogę i w jakim wątku dodać grzecznościowo dla kogoś ofertę pracy.

Może tutaj?

https://www.e-kon...otnego-konkursowicza Wyświetl w wątku >>
2 elka01, cb656 0

joan

#7306089 Napisano: 15.10.2025 20:32:45 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
ziolko napisał(a):

Ręczniki papierowe? Oprócz foxy

W Kaufie możesz kupić cokolwiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7306025 Napisano: 15.10.2025 16:41:50 w Popraw sobie humor...
Komentarz na stronie Milki w kontekście zbotowanej akcji z rozdawaniem sąsiedzkich pakietów... mnie śmieszy! emotka
Wyświetl w wątku >>
1 mafomi 0

joan

#7306020 Napisano: 15.10.2025 16:31:04 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Zobaczcie, jak "miłe" słowa dostałam za to, że dałam komuś karniaka 
"pamietaj karma istnieje za kazdy punkt jedna choroba w rodzinie wiecej,pozniej ludzie sie dziwia ze bliscy chorują na raka a to przez ich zachowanie.krzeptuchy istnieją i działają pamietaj sam jestes kreatorem swoich chorob"

Autorowi tego wpisu kazałam spier..alaćemotka
Wiecie, że dosłownie ręce mi opadły... dawałam wiele punktów karnych, nawet banów. Czasami dostawałam pytanie, za co i że inni też pisali itp. Ale takie coś dostałam pierwszy raz. Czy można to podciągnąć pod groźby karalne? Czy może potraktować to jako niestabilną psychikę autora?

Każdy właściciel sierściucha potwierdzi, że karma wraca, ale z taką punktacją spotkałam się po raz pierwszy - czy masz może do tego tabelkę ze szczegółowymi informacjami? emotka

Problemy z psychiką, problemy z gorzałą, jeden uj. Zajadam się właśnie szparagami z Kaufa (4,40 zł / pęczek w promce niemarnowania) i magicznym ruchem widelca neutralizuję krzeptuchową klątwę. Gotowe! emotka

PS: A w ogóle to się pisze "szeptucha"... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7305916 Napisano: 15.10.2025 12:03:46 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

Szukam osoby która założy mi konto w biedronkowym SAPie emotka

Umów się na randkę z pracownicą Biedronki, oczaruj ją (albo: rzuć na nią swój yyy urok!) i włala, najszybsza droga! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7305896 Napisano: 15.10.2025 11:08:45 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

No na temat paragonów jest napisane, że nie wolno dzielić zakupów na kilka paragonów, żeby dostać więcej zdrapek. I to mnie zastanawia, czy ten paragon jest potrzebny czy nie.

Paragon nie jest potrzebny - poza kwestią dzielenia zakupów, regulamin w ogóle nie odnosi się do paragonów. Stwierdza natomiast wyraźnie: "Zakup promocyjny (...) musi być udokumentowany oryginałem zdrapki loteryjnej."

Punkt nr 12.7 Regulaminu określa, czego ewentualnie mogą chcieć w razie wątpliwości i co ogólnie mogą sprawdzać. Jest trochę czytania, ale tak naprawdę: bez jakichkolwiek rewelacji i ziobro zaskoczenia.

Dla mnie bez sensu jest jedynie fragment dotyczący możliwości żądania przez Smolara "zaświadczenia/umowy z operatorem telefonii komórkowej uczestnika lub innego dokumentu/dowodu potwierdzającego, że podany numer telefonu należy do uczestnika" -> a jeśli w jakimś innym ich konkursie zgłoszenie wysyłam przez formularz, to powinnam im przedstawić imienną fakturę zakupu komputera? Umowę z operatorem internetu bezprzewodowego?

Mogliby wreszcie zrozumieć, że uczestnikiem akcji promocyjnej jest osoba użytkująca w danym momencie numer telefonu, a nie "właściciel numeru posiadający umowę z operatorem". 1 uczestnik = 1 numer telefonu = 1 mejl. I tyle. A oni to niepotrzebnie komplikują i już w przeszłości kazali laureatom dostarczać jakieś pisemka/oświadczenia od operatorów telefonii komórkowej. Po co taka papierologia rodem z PRL-u, się pytam?

PS: Jeśli mąż podpisał umowę abonamentową na numery komórkowe dla całej rodziny, to rozumiem, że żona już udziału w żadnej akcji promocyjnej nie może brać, bo przecież nie na nią jest umowa?

PS2: Tak sobie pomyślałam, że... telefon dostałam "w spadku" po moim facecie, który dostał go "w spadku" po córce swojego brata = rachunek za telefon jest na szwagra. Komputer kupili mi w prezencie rodzice = rachunek za komputer jest na tatę. Od kilku tygodni mamy nową umowę na internet = rachunki są wystawiane na mojego faceta. Idąc tokiem smolarowego rozumowania, nie mam prawa brać udziału w jakichkolwiek akcjach, zero moich własnych rachunków/paragonów/fv. Olaboga. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

joan

#7305716 Napisano: 14.10.2025 16:14:21 w Smolar
Luiza37 napisał(a):

helenaa napisał(a):

U mnie taka sama sytuacja. Dzwoniłam własnie do Smolara i Pani powiedziała, że 1 nagroda na gospodarstwo domowe. Też sprawdzałam w regulaminie, że 3

Zadzwoniłam do Smolara i Pani powiedziała, że część zgłoszeń jest jeszcze w weryfikacji i należy czekać na maila.

Trzeba obczaić, do kiedy można składać reklamacje. Ale po co miałabym ją składać, skoro:
1) nie dostałam info o negatywnej weryfikacji,
2) czas na dostarczenie nagród jeszcze nie minął?

Gdyby nie Wy, nie miałabym świadomości, że coś jest nie tak... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7305713 Napisano: 14.10.2025 16:11:32 w Smolar
Mnie brakuje jednej pozytywnej weryfikacji, ale skoro mają jeszcze miesiąc czasu na wysłanie nagród, nie przywiązywałam do tego wagi...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7305710 Napisano: 14.10.2025 16:08:45 w Smolar
helenaa napisał(a):

U mnie taka sama sytuacja. Dzwoniłam własnie do Smolara i Pani powiedziała, że 1 nagroda na gospodarstwo domowe. Też sprawdzałam w regulaminie, że 3

Czyli kolejna pomyłka Smolara i trzeba do nich pisać? Dżyzys, dlaczego to zawsze MY musimy kontrolować pracowników agencji? Tam nie ma żadnego menedżera czy jak emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7305226 Napisano: 12.10.2025 17:30:03 w Mam problem...
netka2000 napisał(a):

Problem ma 37 376 klientów Kauflandu. Kaufland klientów olewa, odsyłając do Smolara a Smolar nieświadomy co go czeka w poniedziałek. Na razie balują.  To już druga wpadka Smolara w krótkim czasie (po Coccolino). Ciekawe jak to rozwiążą.

Trzecia. Jeszcze w 7 Days Żabka, gdzie pula nagród była podzielona na dni, w jednym z nich nie zaktualizowano bazy akceptowanych kodów i nie dało się żadnego nowego wklepać i zgłoszeń wysłać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7304944 Napisano: 11.10.2025 00:32:58 w WC - rozmowy o wszystkim
sloma_i_buty napisał(a):

Książki jedynie wypożyczam, a do Empiku wchodzę przejrzeć gazety i zobaczyć, czy czegoś nie zamówić do czytania w bibliotece. Ostatnio awansowalam i mam fiszkę miasta wojewódzkiego i fiszkę malego miasteczka. Według teorii "pokaż mi swoją biblioteczkę, a powiem Ci, kim jesteś" jestem analfabetą wtórnym. U rodziców nazbierało mi się tyle tomów, że nigdy nie zabrałam tego że sobą. 
Do akceptacji zachowania babci, jej sucharów musiałam dorosnąć i dowiedzieć się pewnych rodzinnych tajemnic. Pamiętam, że byłam kiedyś na spotkaniu, gdzie uczestnicy i uczestniczki zastanawiały się, czy znają kogoś, kto wychowywał się w domu dziecka i jak radzą sobie takie osoby, czy w ogóle sobie radzą. Nie przypomniało mi się wtedy, że moja babcia jest takim przypadkiem, a miała spory wpływ na moje wychowanie. Kilkadziesiąt lat temu nie było pomocy psychologicznej, więc poradziła sobie w miarę, ale nie ominął jej mąż alkoholik i pracoholik i taki lęk przed wszystkim. Owszem, podcinała skrzydła, dla wielu byłoby to nie do przyjęcia.
Zdaję sobie sprawę, że, mimo tego narzekania czy też filozofowania, dobrze sobie radzę. Lubię proste rzeczy - spacery, wypożyczone ksiazki, podróż najtańszą opcją biletową. Jednak mam wrażenie, że widać po mnie zimny chów, zwlaszcza na twarzy, w tych napiętych mięśniach, może lekkim bitch face. Mama nazywa ojca prostakiem, ale jest uzależniona od niego ekonomicznie. Dla mnie sukcesem jest sam fakt braku uzależnienia od drugiej osoby, ale czasem uruchamia się we mnie- co ze mną jest nie tak, że nie chcę tego, co inni w robocie? Czy na przykład uznanie, że jest się DDD nie skreśla mnie jako osoby do relacji, do koleżeństwa? Często dopada mnie wstyd, dlatego trenuję i rozmawiam z przypadkowymi ludźmi na wycieczkach, w pociągu.

No i takie podejście do książek to ja rozumiem! emotka Mieszkam na granicy 2. miast, więc mam kartę biblioteczną w obu, a nawet... do Książnicy Karkonoskiej, czyli sieci bibliotek z innego województwa, założoną kiedyś na okoliczność otrzymania kwartalnego, bezpłatnego dostępu do Legimi emotka

A wiesz, że moja babcia też przebywała w domu dziecka? Tego lata poznałam strzępki jej historii. Mieszkam na Śląsku. Jeśli kto chciałby zrozumieć kontekst, warto przeczytać "Kajś" Z. Rokity albo obejrzeć słynny spektakl "Mianujom mie Hanka". Mama mojej babci od Niemców dostała wybór: kula w łeb albo podpisanie tzw. Volkslisty. Podpisała. Po wojnie przyszli Polacy i ją za tę Volkslistę wtrącili do więzienia. Pradziadek został sam z małymi dziećmi, a musiał pracować; oddał je na kilka lat do domu dziecka, ale miał z nimi kontakt. Finalnie wróciły do niego... dalszych losów aresztowanej prababci nie znam.

Czy Cię skreśla? NIE! emotka

A co do tego "trenowania": badania wykazały przecież, że takie small talki (których nie cierpię i nie umiem w nie), bardzo mocno wpływają na wydłużenie życia człowieka. Niestety, ale dla Leo di Caprio jestem już za stara, więc też od niedawna zagaduję ludzi - jak mi to ma życie przedłużyć, to się poświęcę! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7304915 Napisano: 10.10.2025 21:49:55 w WC - rozmowy o wszystkim
sloma_i_buty napisał(a):

(...) Mam wrażenie, że połowa Empiku jest wypełniona podejrzanymi poradnikami typu kopiuj-wklej, dlatego zaczęłam czytać konkretne artykuły napisane do czasopism naukowych.
Dzisiaj mama wyjęła album ze zdjęciami. Po chwili zawołała mnie, żeby pokazać mi stylizację babci. Oczywiście była ubrania we wzorzystą miniówkę. Babcia zawsze, jak zakładam kolorowe rajstopy i spódniczkę stwierdza, że w końcu normalnie się ubrałam. Może stajemy się bardziej pruderyjni niż w latach 70?

Bo od jakiegoś czasu dosłownie każdy może napisać/wydać książkę, co niestety przekłada się potem na zalew rynku treściami słabymi merytorycznie. Najwygodniej dla mnie wypożyczyć coś z biblioteki, a po przeczytaniu - ewentualnie kupić. A najlepszy upominek dla mnie, to nie książkę mi sprezentować (mam inny język miłości), tylko polecić coś wartego przeczytania emotka

Co do babci: czy odbierasz jej wypowiedź, jako komplement? Miałabym sporą trudność, żeby na tak oceniający (wg mnie) komentarz nie odpalić jakiejś riposty z czeluści piekieł emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0