Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7325870 Napisano: 05.01.2026 11:32:04 w Smolar
justyna1411 napisał(a):

W przygotowaniu 2 przesyłki od Smolara... obstawiam kosmetyki Miya i co jeszcze...?

Może Cirio? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7325754 Napisano: 04.01.2026 15:22:27 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

Były?

Niestety -> jak dotąd nie poszło info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7325596 Napisano: 03.01.2026 14:20:16 w Pomocy!!!!
Niikaaax napisał(a):

Hej, nie jestem pewna czy piszę w dobrym wątku- jeśli nie to usunę pytanie lub przeniosę do innego wątku. W świecie konkursów jestem nowa, zaczęłam w październiku i od tamtej pory wysłałam bardzo dużo zgłoszeń na konkursy kreatywne i...nic. Korzystam przy tym z własnej wyobraźni, ale obserwując konkursy np. na Fb czy Insta widzę, że wygrywają prace żywcem przekopiowane z chatgpt. Pytanie czy agencje mają jakieś sposoby na weryfikację tego? Przyznam, że jestem trochę zdemotywowana, gdy kolejny raz siedzę godzinami i wymyślam kreatywne odpowiedzi, gry słowne, rymowanki na te same pytania konkursowe i nic emotka

FB to inny świat, po jakimś czasie sama zauważysz, kto nagradza chata / byle co / losowe wpisy z fikcyjnych profili. Łatwiej Ci będzie dobrze wybrać konkurs, na który zużyjesz czas. Ale też przyjrzyj się swojemu profilowi -> jeśli nie jest legitny, obniżasz swoje szanse na wygraną. Co zobaczy jury, jeżeli zdecyduje się do Ciebie zajrzeć? emotka

Skoro w konkach jesteś nowa, spróbuj - poprzez uczestnictwo w konkursach / loteriach i związane z tym przemyślenia - określić swoją dziedzinę / niszę / mocne strony. I proponuję grać tak, że np. 80% akcji to Twoja dziedzina (najwięcej wygranych i satysfakcji), a 20% to inne akcje (uczucie nowości, zaciekawienia i zaskoczenia) emotka

Wg mnie -> olej AI. Na bank niektóre agencje to jakoś wychwytują. Poza tym... warto rozwijać umysł, dla samej siebie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7325509 Napisano: 02.01.2026 20:05:15 w Wkurza mnie...
FBsebastian3 napisał(a):

Najczęsciej niepoczytalni to Ci,którzy myślą ,analizują, obserwują i mają inne zdanie . Wykluczyć takich apkami. Zbyt indywidualni i nie potrafią wstrzelić się w klucz wyznaczonych i akceptowalnych trendów. Jestem za. Świat będzie malowany jednym kolorem poglądów

A są na to jakieś metabadania? Bo interesuję się psychologią, ale o czymś takim nie słyszałam. Wyświetl w wątku >>

joan

#7325504 Napisano: 02.01.2026 19:54:25 w Wkurza mnie...
Podobno są jakieś apki na telefon, co skutecznie blokują kontakt z ex, gdy się jest narąbanym albo chwilowo niepoczytalnym. Przydałaby się czasem podobna apka, blokująca dodawanie postów na forum. Taka luźna myśl, bo niektórzy standardowo leków brać nie chcą i na to nawet apka nie pomoże… Wyświetl w wątku >>

joan

#7325292 Napisano: 01.01.2026 21:15:32 w NA CO CZEKAMY?
do 31.12.2025 "M&M's- zrób selfie ze słodyczami" Biedronka -> dopisałam ten konek, bo na drugiej półkuli chyba hucznie Sylwestra obchodzili i nie poinformowano laureatów w regulaminowym terminie emotka
do 05.01.2026 (26.12.2025 + 5 dr) - Żołądkowa Gorzka w Żabce
5.01.2026 - Prymat - główna 
8.01.2026 - Kasa na Wypasie- główna
8.01.2026 - Lotteria Świąteczna Lotto- losowanie głowne 4 sztabki złota i Toyota (Winto)
do 09.01.2026 - Słodkie zwycięstwo (Milka w Dino)
do 12.01.2026 (08.01 + 2 dr) - Loteria Rutinoscorbin D3 Max - główna
do 14.01. 2026 ( 07.01. + 7 dk) -  „MAGICZNA PRZYGODA Z JACOBS” ITM
22.01.2026 Lotteria Świąteczna Lotto - losowanie dodatkowe nie wydanych nagród
do 22.01.2026 (15.01 +7 dni ) "Let's glow Neboa" w Rossmann
2.02.2026 - Wyklaruj sobie kuchnię marzeń - główna 
do 13.02 (10.02 + 3 dr) Loteria Kinder Bueno - losowanie rezerwy nagród II i III stopnia Wyświetl w wątku >>
2 mia, ZetZ 0

joan

#7325272 Napisano: 01.01.2026 18:48:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

A jeszcze podpytam o coś innego. To co prawda nie konkurs,a ankieta, ale ja to traktuję podobnie. Jakie panele z ankietami polecacie? Ja np bardzo cenię Kantar, askGfk uważam za porażkę. Jeśli wypełniacie ankiety- to które panele mają fajne ankiety i nagrody?

To może podpowiem coś alternatywnego. Tylko uwaga! Musowo trzeba czytać regulaminy i unikać podawania wrażliwych info, bo oszustów nie brakuje... emotka

Zdarzyło mi się 2x wziąć udział w ankiecie, co mi wyskoczyła na FB / różne podmioty je obsługiwały, zupełnie nie powiązane ze sobą.

Pierwsza dotyczyła mojego pobytu w Krk (pojechałam na koncert) -> po zakwalifikowaniu się: ok. 1h rozmowa solo z kamerką via Teams i otrzymałam @ 150 zł do Empiku.
Druga dotyczyła opinii na temat apki pewnego portalu -> po zakwalifikowaniu się: ok. 2h rozmowa w grupie z kamerką via Teams i otrzymałam @ 150 zł do Empiku.

Piszę o tym, bo może ktoś się boi, że tego typu ankiety to wyłącznie scam. Jak z konkursami: warto sprawdzać i brać udział w sensownych akcjach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7325093 Napisano: 31.12.2025 17:47:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Aaa ok, tam faktycznie lepiej pilnować braku polskich znaków, ale myślę, że to tylko ewentualnie kwestia tego, że polskie znaki mogą spowodować, że odpowiedź im sie "wykrzaczy" i źle zapisze, ale nie powoduje to z automatu odrzucenia zgłoszenia. Według mnie to taki zapis dla bezpieczeństwa zgłaszających emotka

Ponieważ mamy tutaj przedstawicieli młodego pokolenia, dodam jeszcze: polskie znaki "zajmują" w systemie więcej miejsca, dlatego w zgłoszeniach, gdzie ilość znaków ma znaczenie lub zakazują używania polskich znaków, bezwzględnie należy tego pilnować.
Coś w ten deseń:
OREO.TAK.1234. Lubię Oreo jeść i cześć!

to więcej "znaków w systemie", niż

OREO.TAK.1234. Lubie Oreo jesc i czesc! Wyświetl w wątku >>

joan

#7325088 Napisano: 31.12.2025 17:38:14 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

czy informowali:
- M&m's z Biedronki? (...)

Obstawiam, że za max 2h pójdą mejle - w każdym razie, jeszcze dziś emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#7324995 Napisano: 31.12.2025 12:40:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sylzab2294 napisał(a):

Coca Cola Lidl, Coca Cola dino, why?
ech, końcówka roku do bani, z resztą jak i cały rok...
Niech już sobie idzie w piz..!

Mnie się w temacie Coca-Coli przypomina piosenka:
Coca-Cola Light? Coca-Cola normal? Coca-Cola... zezezezezezeeerooo!
https://www.youtu.../watch?v=OWcf7RN7mdQ

A ZERO mam właśnie wygranych ze wszelkich colowych promocji emotka Natomiast wyraźnie widzę, że bardziej mi smakuje zwykła Coca-Cola (albo Coke Cherry), niż Pepsi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7324991 Napisano: 31.12.2025 12:35:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Co najtaniej wychodzi w Fairy/AmbiPur w Biedronce?

Sprawdź, czy w regulaminie jest lista z kodami EAN i potem w apce Bdr możesz zobaczyć, czy wymienione produkty są na stanie (i w jakiej cenie chyba również) we wskazanym sklepie.

Tu tylko podpowiem, że w moich Biedronkach - a zaglądam przecież regularnie - w ogóle nie wyłożyli na sklep konkursowych produktów emotka Finalnie zdecydowałam się olać ten konek.

Dziś Sylwester, w sklepach tłumy, przy kasach sajgon alkoholowy -> może lepiej kupić paragon na forum? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7324731 Napisano: 30.12.2025 16:32:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Raczej wiedziała, jak dobić leżącego emotka  253 nagrody były emotka emotka

Jeszcze masz szansę dziś/jutro otrzeć łzy fuzeklami od Fortisa -> w konku foto "MMs Xmas" było zdaje się mniej zgłoszeń, niż nagród emotka

I przy okazji wyrażę swoją konsternację, bo kiedy sponsorzy rozdają tandetne i sztuczne: swetry, dresy*, czapki, szaliki, skarpety i koszulki w losowych rozmiarach! i z goownianym brandingiem, to Jaś nie narzeka i jakoś to przełknie. A gdy Brandcomm/Mars wymyślili prosty konek, z dużą ilością nagród, które laureaci będą mogli spersonalizować (nagrodą są przecież bony), to oburzenie i bojkot w konkursowej społeczności. Zdziwiona jestem jakoś emotka

* dodam jeszcze, że tegoroczny tzw. "dres Orbit" składał się ze spodni modelu X oraz bluzy modelu Y. Bluza ocieplana, a spodnie już nie, WTF emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7324728 Napisano: 30.12.2025 16:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Zazdro, u mnie nawet w SPAMie nie wylądowała emotka

Bo ona wiedziała, że dziś wieczorem wybieram się do Rosska po kakao i naleśniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7324695 Napisano: 30.12.2025 15:32:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

W MDW już piszą o kartach. Teraz mail jest emotka

Tak -> u mnie również, jak zwykle wybrała lądowisko w spamie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7324668 Napisano: 30.12.2025 15:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pepa napisał(a):

Finito ? zawsze szło na raz emotka

Nie szło - wygrałam kiedyś główną, info o niej przyszło duuużo wcześniej, niż o innych nagrodach.

Liczę więc w dalszym ciągu na setkę do Rosska emotka Wyświetl w wątku >>
1 mizazu71 0

joan

#7324585 Napisano: 30.12.2025 12:00:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

Wystarczy poczytać ile niektórzy inwestowali w piwny konkurs Żabki...
A w Nutelli najtańszy produkt można było kupić za ok 1,50 zł.

Dokładnie. Nic dodać, nic ująć... Wyświetl w wątku >>

joan

#7324556 Napisano: 30.12.2025 11:03:33 w Konkursy firm tytoniowych
Kammilos napisał(a):

U mnie limit wpisywanych kodów misięcznie.Wycwanili się żeby nie było można odebrać kolejnego Voucheraemotka
Jeśli ktoś wie czy można komuś przekazać punkty,to chętnie komuś przekażę.

A czy wziąłeś udział kiedyś w którejś z dwóch dodatkowych aktywności na stronie - zdaje się, że jedną z nich jest quiz? Za to też przyznają punkty, pls sprawdź i daj znać. Wyświetl w wątku >>
1 Kammilos 0

joan

#7324536 Napisano: 30.12.2025 10:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka
Primo: w loterii Nutella należy posiadać paragon. Skąd to zdziwienie, że ktoś wszedł w posiadanie paragonów, to ja nie rozumiem. Kiedy lubiani "wchodzą w posiadanie" paragonów / kapsli / nakrętek, jakoś nikt tego nie analizuje.

Drugie primo: literka "W" w paragonie nie ogranicza się do żadnej sieci sklepów. Też mi się takie regularnie trafiają w okolicy. Zero sensacji.

Trzecie primo: na jakiej podstawie chcecie znać pełne dane laureata? Co to ma zmienić?

Czwarte primo: już dawno temu wyraźnie zaznaczyłam w komentarzu przy tej loterii, co należy zakupić. Nie wiem, o jakich SŁOIKACH Nutelli piszecie, bo to nigdy nie było wymogiem. Brak znajomości asortymentu jest tutaj chyba źródłem niezrozumienia tematu.

Można się rozejść emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7324361 Napisano: 29.12.2025 17:52:16 w Żabka
rufus napisał(a):

luckymen napisał(a):

Jeszcze zatęsknimy za tymi emocjami. Niestety to już ostatnia loteria / konkurs piwny, od nowego roku zmiany, zmiany...:
https://gratifica...juz-od-stycznia-2026

A moze jednak beda jakies luki prawne i "Polak potrafi"?

Już nad tym pewnie siedziało wielkie gremium dyrektorek kreatywnych i prawników - czekam na info, co wymyślili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7324194 Napisano: 29.12.2025 11:47:53 w Informują
Informują z Konkurs "Upoluj Ducka na Święta" Rossmann

Rodzaj powiadomienia: mejl
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>