Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7346637 Napisano: 07.04.2026 15:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

A czy Regina - informowali?

Ostatni etap? Nie. Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

joan

#7346228 Napisano: 03.04.2026 11:42:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
koniczynka123 napisał(a):

MDL napisał(a):

U mnie tez pusto, choć liczę, że z So Flow nie poinformowali jeszcze wszystkich 🤭 jak tak to załamka...wspaniałe- dla mnie, teksty

Też mam taką nadzieję  emotka  Trudno uwierzyć że na 3 hasła nic mi nie wpadło  emotka

U mnie również taka statystyka przy 3. zgłoszeniach - niemniej wcale mnie to jakoś nie dziwi. To był mój ostatni konkurs na kosmetyki pielęgnacyjne w Rossmannie, kolejny raz nie dam się nabrać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7346202 Napisano: 03.04.2026 10:41:17 w Czy informują/ informowali?
pistacja9 napisał(a):

I jak z tym Tullamore? Dostał ktoś coś wczoraj? emotka

Mnie gratulacji nie przysłali, ale poszło tylko 1. zgłoszenie, więc mogli go po prostu nie nagrodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7346119 Napisano: 02.04.2026 19:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Joan zgadza sie imie🤣🤣regulamin czytalam i wiedzialam o tym,a formularz wkleil mi z nazwiskiem i nie zerknelam nawet na to pozniej . Mam podane z imieniem i nazwiskiem

Zazdroszczę! Ja wszystko sprawdzam tyle razy, że mam w domu ksywkę Detektyw Słomk (nawiązanie do Detektywa Monka i jego natręctw) emotka
Adaś Miauczyński to nic - dopiero w dorosłości dowiedziałam się, że standardowo ludzie ubierają skarpetki w sposób losowy, a nie: prawą skarpetkę na prawą stopę i lewą skarpetkę na lewą stopę. To był dopiero szok! Jak można przypadkowo skarpetki dobierać, no kufa, to jak pomylić buty! Poza moim pojmowaniem świata! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7346117 Napisano: 02.04.2026 18:45:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Patrząc na listę Liona, nie tylko ja gram w ostatnich minutach konkursów emotka  Tym razem wyjątkowo wysłałam JUŻ przed 23 emotka
7 osób wysłało zgłoszenie o 23:59 emotka

Nie brałam udziału, ale zasiadając w jury bym tam ładnie uczestników "przesiała" emotka

1) "Każdy Uczestnik może dokonać tylko jednego ważnego zgłoszenia konkursowego." emotka Panią z numerami 713 i 714 żegnamy oraz wszystkich, co byli zbyt leniwi na przeczytanie regulaminu... również baju baju.
2) Jak domniemywam, należało podać IMIĘ KURŁA IMIĘ JENO emotka każdego, kto nieprawidłowo wypełnił formularz czymkolwiek poza imieniem, również należałoby pożegnać.
3) Panią z numerem 24 i 26 pożegnałabym podwójnie.

A ledwo zerknęłam na listę, żeby się upewnić, że te słupy zza wschodniej granicy na kamisowej liście laureatów to nie był przypadek. No i nie był. Wyświetl w wątku >>

joan

#7346093 Napisano: 02.04.2026 16:35:06 w Czy informują/ informowali?
wziumbadam napisał(a):

Napisalam do nich w tej sprawie jakis czas temu, wrzucam ich odp:
Laureaci zostaną wybrani i powiadomieni o wygranej do dnia 2.04.2026r.

Czy coś może ruszyło w tej sprawie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7346050 Napisano: 02.04.2026 12:18:04 w Czy informują/ informowali?

joan

#7345658 Napisano: 31.03.2026 18:25:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekałam, czekałam iii nie ma mejla z Ducka, zatem można już podsumować marzec -> po raz pierwszy się trafiło, że kompilacja "założenie kont w 2. bankach + zwroty za zakupy promocyjne + udział w płatnym teście" wniosła więcej do budżetu domowego, niż konkursy emotka Niby człowiek może się pogłaskać po czerepie, że ojej jaki obrotny jest i w ogóle pijondz wszędzie widzi, ale bądźmy szczerzy: konkursowo smuteczek emotka Mam nadzieję, że to cisza przed burzą - taką burzą, co przyniesie deszcz... nagród! Wyświetl w wątku >>

joan

#7345559 Napisano: 31.03.2026 14:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po pierwsze: nie mają prawa nie uznawać. Ale pracownik agencji zawsze twierdzić będzie, że robi wszystko, byle konkursowicze nie wygrywali, bo się należy Jacusiowi spod budki z piwem ta nagroda i koniec.

Po drugie: niby jak mieliby to zweryfikować na etapie nagradzania zgłoszeń? U Smolara się paragonów nie wgrywa (Mutti jest tu chyba wyjątkiem). A nie kojarzę, żeby ktoś pisał o utraconej nagrodzie, do mnie każda dotarła. Wyświetl w wątku >>

joan

#7345498 Napisano: 31.03.2026 11:56:28 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

• żabka Tullamore (...)
było już?

Przecież ten konkurs się kończy o godz. 23:59:59 w dniu 19 sierpnia 2026 r. („Okres Rejestracji”). Ale jednocześnie laureaci zostali powiadomieni o wygranej za pomocą wiadomości e-mail na adres podany przy dokonywaniu Zgłoszenia w terminie do 27 sierpnia 2025.
A tak na poważnie, z daleka od powyższego bełkotu w regulaminie -> nikt nie wspominał na forum, jakoby ten konkurs rozwiązano i laureatów powiadomiono. Jest nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#7344824 Napisano: 27.03.2026 15:27:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co do konka Provident na FB -> można było samo nagrodzone zgłoszenie zamieścić, bez danych/wizerunku laureatki. Za to chyba można nawet karniaka zgarnąć, pls o usunięcie skrinów. Bo tu nie osobę omawiamy, tylko jej nagrodzoną pracę, prawda?

Przy okazji... dziękuję za wskazówkę, co najbardziej trafia w serca pracowników agencji Plej. Otóż: myśli spisane z głowy (bez korekty) + liczne błędy + profile "udostępniaczy konkursowych" + dziecko musi być. Taka wiedza nie leży na ulicy. Ciągle ktoś tu pyta: a co lubi Agencja X? No to macie know-how wyłożone, jak pitca na talerz. Następnym razem może i ja zagram w konkursie agencji Plej, poczyniłam już stosowne adnotacje emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7344429 Napisano: 25.03.2026 18:36:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher Goodie do MAX Premium Burgers o wartości 50 zł oddam w zamian za doładowanie telefonu 20 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7344400 Napisano: 25.03.2026 16:20:25 w Czy informują/ informowali?
karolina16 napisał(a):

w sensie jak było z Kimoco? Nie w temacie jestem.

rainbowdash napisał(a):

Dziewczyny napiszcie co się wydarzyło z kimooco? Niby dopiero się skończył i już laureaci poinformowani?

Loteria Kimoco był intensywnie reklamowana - zaangażowani zostali nawet influencerzy. Udział wzięło zapewne bardzo wiele stałych bywalczyń drogerii oraz fanek k-popowego świata. A my, konkowicze, zupełnie nieświadomi tych aspektów w tle, kupiliśmy kosmetyki Kimoco na jeden paragon i liczyliśmy na wygraną w loterii. Przeliczyliśmy się; był tylko 1 wpis na forum z info o wygranej. Wyświetl w wątku >>

joan

#7344387 Napisano: 25.03.2026 15:26:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pisiąt do Żaby z Orbit...
które nie zrekompensuje dzisiejszych / kolejnych / marcowych porażek u Smolara 🙈 Pobiłam swój rekord wszechczasów! Wyświetl w wątku >>

joan

#7344334 Napisano: 25.03.2026 12:28:01 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

HUMEKTANTOWY - bardzo oryginalna nazwa. Przyciągająca klientki. A tak naprawdę to dobry szampon nawilżający. 
Szampon zawiera substancje (humektanty), które wiążą cząsteczki wody, zatrzymując ją w strukturze włosa. Sprawia to, że włosy stają się wygładzone, elastyczne, mniej łamliwe i zyskują blask.

Mnie przyciągnął konkurs + musiałam kupić szampon, co będzie dobry i dla mnie i dla Pana Domu (on również jest posiadaczem długich włosów) emotka

Co do informowania lauretów: se myślę, że mogło być, jak z Kimoco - my tu czekamy, a już po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7344329 Napisano: 25.03.2026 12:18:32 w Czy informują/ informowali?
karolina16 napisał(a):

czy informowali z Duck i so!flow?

Nie i nie.

PS: Nie wiem, jak u innych, ale kupiłam na konek szampony humektantowe so!flow i spodobał mi się efekt na włosach, dobra promka, będę kupowała w przyszłości emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7344268 Napisano: 25.03.2026 10:02:35 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Pastę do zębów? 😉
Okazało się, że w domu mam tylko zapas pseudoowocowych past Colgate, kupionych onegdaj na konek - ohydztwo najgorszej maści, nie da się tego używać, kolorowa breja o chemicznym zapachu a’la Domestos, fujka!💩 Wyświetl w wątku >>
2 panasa, InkaR 0

joan

#7343686 Napisano: 20.03.2026 23:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

Te dresy nie było aż takie złe i chociaż była przyzwoita liczba tygodniowych

Duże, losowe rozmiary, a góra dresu z innego modelu, niż dół - mnie się otrzymany egzemplarz nie podobał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7343683 Napisano: 20.03.2026 22:57:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

No ta loteria też taka sobie, zwłaszcza w porównaniu z jesienną wersją... Wygrałam tam jedne słuchawki

Teraz przynajmniej nie rozdają tych szajsowatych dresów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7343680 Napisano: 20.03.2026 22:47:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

W Orbit w Żabie na ten moment numerek 1139 przy mega średnich nagrodach emotka

Bo każdy zakup 2x Orbit w Żabie oznaczał:
1) kod na konek Orbit w Żabie
2) paragon na ogólnopolską loterię Orbit.
To jak nie grać?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0