Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18742
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Może Cirio? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Niestety -> jak dotąd nie poszło info
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
FB to inny świat, po jakimś czasie sama zauważysz, kto nagradza chata / byle co / losowe wpisy z fikcyjnych profili. Łatwiej Ci będzie dobrze wybrać konkurs, na który zużyjesz czas. Ale też przyjrzyj się swojemu profilowi -> jeśli nie jest legitny, obniżasz swoje szanse na wygraną. Co zobaczy jury, jeżeli zdecyduje się do Ciebie zajrzeć?
Skoro w konkach jesteś nowa, spróbuj - poprzez uczestnictwo w konkursach / loteriach i związane z tym przemyślenia - określić swoją dziedzinę / niszę / mocne strony. I proponuję grać tak, że np. 80% akcji to Twoja dziedzina (najwięcej wygranych i satysfakcji), a 20% to inne akcje (uczucie nowości, zaciekawienia i zaskoczenia)
Wg mnie -> olej AI. Na bank niektóre agencje to jakoś wychwytują. Poza tym... warto rozwijać umysł, dla samej siebie
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
A są na to jakieś metabadania? Bo interesuję się psychologią, ale o czymś takim nie słyszałam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
do 05.01.2026 (26.12.2025 + 5 dr) - Żołądkowa Gorzka w Żabce
5.01.2026 - Prymat - główna
8.01.2026 - Kasa na Wypasie- główna
8.01.2026 - Lotteria Świąteczna Lotto- losowanie głowne 4 sztabki złota i Toyota (Winto)
do 09.01.2026 - Słodkie zwycięstwo (Milka w Dino)
do 12.01.2026 (08.01 + 2 dr) - Loteria Rutinoscorbin D3 Max - główna
do 14.01. 2026 ( 07.01. + 7 dk) - „MAGICZNA PRZYGODA Z JACOBS” ITM
22.01.2026 Lotteria Świąteczna Lotto - losowanie dodatkowe nie wydanych nagród
do 22.01.2026 (15.01 +7 dni ) "Let's glow Neboa" w Rossmann
2.02.2026 - Wyklaruj sobie kuchnię marzeń - główna
do 13.02 (10.02 + 3 dr) Loteria Kinder Bueno - losowanie rezerwy nagród II i III stopnia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
To może podpowiem coś alternatywnego. Tylko uwaga! Musowo trzeba czytać regulaminy i unikać podawania wrażliwych info, bo oszustów nie brakuje...
Zdarzyło mi się 2x wziąć udział w ankiecie, co mi wyskoczyła na FB / różne podmioty je obsługiwały, zupełnie nie powiązane ze sobą.
Pierwsza dotyczyła mojego pobytu w Krk (pojechałam na koncert) -> po zakwalifikowaniu się: ok. 1h rozmowa solo z kamerką via Teams i otrzymałam @ 150 zł do Empiku.
Druga dotyczyła opinii na temat apki pewnego portalu -> po zakwalifikowaniu się: ok. 2h rozmowa w grupie z kamerką via Teams i otrzymałam @ 150 zł do Empiku.
Piszę o tym, bo może ktoś się boi, że tego typu ankiety to wyłącznie scam. Jak z konkursami: warto sprawdzać i brać udział w sensownych akcjach
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Ponieważ mamy tutaj przedstawicieli młodego pokolenia, dodam jeszcze: polskie znaki "zajmują" w systemie więcej miejsca, dlatego w zgłoszeniach, gdzie ilość znaków ma znaczenie lub zakazują używania polskich znaków, bezwzględnie należy tego pilnować.
Coś w ten deseń:
OREO.TAK.1234. Lubię Oreo jeść i cześć!
to więcej "znaków w systemie", niż
OREO.TAK.1234. Lubie Oreo jesc i czesc! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Obstawiam, że za max 2h pójdą mejle - w każdym razie, jeszcze dziś
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Mnie się w temacie Coca-Coli przypomina piosenka:
Coca-Cola Light? Coca-Cola normal? Coca-Cola... zezezezezezeeerooo!
https://www.youtu.../watch?v=OWcf7RN7mdQ
A ZERO mam właśnie wygranych ze wszelkich colowych promocji
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Sprawdź, czy w regulaminie jest lista z kodami EAN i potem w apce Bdr możesz zobaczyć, czy wymienione produkty są na stanie (i w jakiej cenie chyba również) we wskazanym sklepie.
Tu tylko podpowiem, że w moich Biedronkach - a zaglądam przecież regularnie - w ogóle nie wyłożyli na sklep konkursowych produktów
Dziś Sylwester, w sklepach tłumy, przy kasach sajgon alkoholowy -> może lepiej kupić paragon na forum?
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Jeszcze masz szansę dziś/jutro otrzeć łzy fuzeklami od Fortisa -> w konku foto "MMs Xmas" było zdaje się mniej zgłoszeń, niż nagród
I przy okazji wyrażę swoją konsternację, bo kiedy sponsorzy rozdają tandetne i sztuczne: swetry, dresy*, czapki, szaliki, skarpety i koszulki w losowych rozmiarach! i z goownianym brandingiem, to Jaś nie narzeka i jakoś to przełknie. A gdy Brandcomm/Mars wymyślili prosty konek, z dużą ilością nagród, które laureaci będą mogli spersonalizować (nagrodą są przecież bony), to oburzenie i bojkot w konkursowej społeczności. Zdziwiona jestem jakoś
* dodam jeszcze, że tegoroczny tzw. "dres Orbit" składał się ze spodni modelu X oraz bluzy modelu Y. Bluza ocieplana, a spodnie już nie, WTF
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Bo ona wiedziała, że dziś wieczorem wybieram się do Rosska po kakao i naleśniki
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Tak -> u mnie również, jak zwykle wybrała lądowisko w spamie
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Nie szło - wygrałam kiedyś główną, info o niej przyszło duuużo wcześniej, niż o innych nagrodach.
Liczę więc w dalszym ciągu na setkę do Rosska
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Dokładnie. Nic dodać, nic ująć... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
A czy wziąłeś udział kiedyś w którejś z dwóch dodatkowych aktywności na stronie - zdaje się, że jedną z nich jest quiz? Za to też przyznają punkty, pls sprawdź i daj znać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Primo: w loterii Nutella należy posiadać paragon. Skąd to zdziwienie, że ktoś wszedł w posiadanie paragonów, to ja nie rozumiem. Kiedy lubiani "wchodzą w posiadanie" paragonów / kapsli / nakrętek, jakoś nikt tego nie analizuje.
Drugie primo: literka "W" w paragonie nie ogranicza się do żadnej sieci sklepów. Też mi się takie regularnie trafiają w okolicy. Zero sensacji.
Trzecie primo: na jakiej podstawie chcecie znać pełne dane laureata? Co to ma zmienić?
Czwarte primo: już dawno temu wyraźnie zaznaczyłam w komentarzu przy tej loterii, co należy zakupić. Nie wiem, o jakich SŁOIKACH Nutelli piszecie, bo to nigdy nie było wymogiem. Brak znajomości asortymentu jest tutaj chyba źródłem niezrozumienia tematu.
Można się rozejść
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Już nad tym pewnie siedziało wielkie gremium dyrektorek kreatywnych i prawników - czekam na info, co wymyślili
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Rodzaj powiadomienia: mejl
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>