Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18886
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ostatni etap? Nie. Wyświetl w wątku >>
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
U mnie również taka statystyka przy 3. zgłoszeniach - niemniej wcale mnie to jakoś nie dziwi. To był mój ostatni konkurs na kosmetyki pielęgnacyjne w Rossmannie, kolejny raz nie dam się nabrać
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Mnie gratulacji nie przysłali, ale poszło tylko 1. zgłoszenie, więc mogli go po prostu nie nagrodzić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zazdroszczę! Ja wszystko sprawdzam tyle razy, że mam w domu ksywkę Detektyw Słomk (nawiązanie do Detektywa Monka i jego natręctw)
Adaś Miauczyński to nic - dopiero w dorosłości dowiedziałam się, że standardowo ludzie ubierają skarpetki w sposób losowy, a nie: prawą skarpetkę na prawą stopę i lewą skarpetkę na lewą stopę. To był dopiero szok! Jak można przypadkowo skarpetki dobierać, no kufa, to jak pomylić buty! Poza moim pojmowaniem świata!
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie brałam udziału, ale zasiadając w jury bym tam ładnie uczestników "przesiała"
1) "Każdy Uczestnik może dokonać tylko jednego ważnego zgłoszenia konkursowego."
2) Jak domniemywam, należało podać IMIĘ KURŁA IMIĘ JENO
3) Panią z numerem 24 i 26 pożegnałabym podwójnie.
A ledwo zerknęłam na listę, żeby się upewnić, że te słupy zza wschodniej granicy na kamisowej liście laureatów to nie był przypadek. No i nie był. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Czy coś może ruszyło w tej sprawie?
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://www.e-kon...%BCo%C5%82%C4%85dkow Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Po drugie: niby jak mieliby to zweryfikować na etapie nagradzania zgłoszeń? U Smolara się paragonów nie wgrywa (Mutti jest tu chyba wyjątkiem). A nie kojarzę, żeby ktoś pisał o utraconej nagrodzie, do mnie każda dotarła. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Przecież ten konkurs się kończy o godz. 23:59:59 w dniu 19 sierpnia 2026 r. („Okres Rejestracji”). Ale jednocześnie laureaci zostali powiadomieni o wygranej za pomocą wiadomości e-mail na adres podany przy dokonywaniu Zgłoszenia w terminie do 27 sierpnia 2025.
A tak na poważnie, z daleka od powyższego bełkotu w regulaminie -> nikt nie wspominał na forum, jakoby ten konkurs rozwiązano i laureatów powiadomiono. Jest nadzieja
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Przy okazji... dziękuję za wskazówkę, co najbardziej trafia w serca pracowników agencji Plej. Otóż: myśli spisane z głowy (bez korekty) + liczne błędy + profile "udostępniaczy konkursowych" + dziecko musi być. Taka wiedza nie leży na ulicy. Ciągle ktoś tu pyta: a co lubi Agencja X? No to macie know-how wyłożone, jak pitca na talerz. Następnym razem może i ja zagram w konkursie agencji Plej, poczyniłam już stosowne adnotacje
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Loteria Kimoco był intensywnie reklamowana - zaangażowani zostali nawet influencerzy. Udział wzięło zapewne bardzo wiele stałych bywalczyń drogerii oraz fanek k-popowego świata. A my, konkowicze, zupełnie nieświadomi tych aspektów w tle, kupiliśmy kosmetyki Kimoco na jeden paragon i liczyliśmy na wygraną w loterii. Przeliczyliśmy się; był tylko 1 wpis na forum z info o wygranej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
które nie zrekompensuje dzisiejszych / kolejnych / marcowych porażek u Smolara 🙈 Pobiłam swój rekord wszechczasów! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Mnie przyciągnął konkurs + musiałam kupić szampon, co będzie dobry i dla mnie i dla Pana Domu (on również jest posiadaczem długich włosów)
Co do informowania lauretów: se myślę, że mogło być, jak z Kimoco - my tu czekamy, a już po ptokach
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie i nie.
PS: Nie wiem, jak u innych, ale kupiłam na konek szampony humektantowe so!flow i spodobał mi się efekt na włosach, dobra promka, będę kupowała w przyszłości
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Okazało się, że w domu mam tylko zapas pseudoowocowych past Colgate, kupionych onegdaj na konek - ohydztwo najgorszej maści, nie da się tego używać, kolorowa breja o chemicznym zapachu a’la Domestos, fujka!💩 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Duże, losowe rozmiary, a góra dresu z innego modelu, niż dół - mnie się otrzymany egzemplarz nie podobał
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Teraz przynajmniej nie rozdają tych szajsowatych dresów
joan
Postów 18886
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Bo każdy zakup 2x Orbit w Żabie oznaczał:
1) kod na konek Orbit w Żabie
2) paragon na ogólnopolską loterię Orbit.
To jak nie grać?!