Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niby tak, ale nie ma czegoś takiego, jak "skóra szorstka". Jest "skóra wrażliwa", "skóra sucha" itp. Jakoś mi szorstka nie pasuje. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tego chyba nikt nie wie, posyłałam zgłoszenia z różnymi odpowiedziami. Nawet posiadanie tego kremu nie jest pomocne
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Są akcje, gdzie można wygrać jedną nagrodę na gospodarstwo domowe, są akcje, gdzie jedna osoba może wygrać kilka nagród. W czym problem, bo nie rozumiem? Przecież regulamin jest jasny dla każdego uczestnika.
Nie jestem naiwna. Nie grałam w loterii Visa. Nazywając laureata "cwaniaczkiem" tylko dlatego, że on wygrał, a nie Ty, wystawiasz sobie jednoznaczną cenzurkę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Visa to nie jest loteria, tylko quiz na czas. Nie jesteś wystarczająco szybki, to nie graj - taka brutalna prawda. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja zrezygnowałam po kilku próbach, bo się czułam stara, nienaumiana klikania myszką i głupia
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z taką babka nie ma żartów, nie da się do niej zagadać, to ona zagada Ciebie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Sprawdzić się nie da, ale to rachunek w Raiffeisen Bank Polska S.A.
Aha, to pamiętajcie, żeby kilku politykom taki prezent zamówić, żeby sprawa nabrała rozmachu
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, wiadomo, ja również bym grała, milionerką będąc. Ale raczej ku celom charytatywnym + tylko o to, co mnie na maksa interesuje
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie muszą czytać regulaminu, zapisy w regulaminach sklepów internetowych nie mogą stać w sprzeczności z przepisami prawa: prawo ma wartość nadrzędną. Inaczej mógłbyś nawet nerkę sprzedać, boś umowę na to podpisał
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja nigdy, wiesz, ile bym musiała telefonów wyłączać i włączać?
Ale niedawno zmieniłam sobie dźwięk budzika w telefonie. Co rano słyszę, jak Tarzan uderza w swe wysportowane ciało krzycząc AAAAA-AAAA, a papugi głośno się tym zachwycają na tle dźwięków dżungli. Cudowne, od razu mam dobry humor, brechtam na dzień dobry po kilka razy (efekt opcji "drzemka")
ivanotta - masssakra. Ale może Ci przejdzie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kiedyś przeczytałam ciekawostkę; superman jest całkiem inny od pozostałych bohaterów. Bo oni są zwykłymi ludźmi, a niezwykłość osiągają po ubraniu wdzianka. A superman jest sam z siebie niezwykły, ubiera "kostium" po to, by wtopić się w tłum
A nie jesteś Ty czasem z tych ludzi, co ich otumaniono słowem "ambicja"? Co to im głupio na urodzinach ciotki powiedzieć, że nie mają pracy? A że pół świata zwiedzili i na koncie ciągle cyferek przybywa, to już się nie liczy
Wkurza mnie, że w środku nocy, o 01:39 i 01:40 dostałam dwa durne eski od Heyah o włączeniu/wyłączeniu jakichś usług (czego nawet nie zleciałam!), przez co wyglądam, jak zombie. A kiedyś byłam taaaka piękna
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gdybym Cię nie spotkała, to może bym uwierzyła
W temacie Carrefoura: byłam tam w niedzielę, o godzinie zupełnie nieatrakcyjnej. Wzięłam produkty konkursowe, doszłam do kas i... odwróciłam się na pięcie, produkty odłożyłam, wróciłam do domu. Tłumy takie, że na sam widok można zemdleć, niech szlag trafi "jedną kolejkę do wszystkich kas"!
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7