Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5787159 Napisano: 06.12.2013 15:19:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asante napisał(a):

Drogi Święty Mikołaju, ja wiem, że leje i wieje, wyjść się nie chce, ale może chociaż jakiś prezent światłowodem byś mi przysłał? Twoja grzeczna Asante.

Grycan na FB rozdaje całkiem smaczne upominki, do odbioru w CH:
"Zwycięzca na podstawie unikalnego kodu może odebrać w punktach Zlecającego jeden z trzech deserów z oferty "Piernikowa Chatka":
• kawa Piernikowe Latte
• porcja Piernika staropolskiego z bakaliami
• deser Bajkowy puchar"

Chociaż dziś mi koleżanka powiedziała, żem "za stara na Mikołaja", to se wygrałam deser, a co! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5787133 Napisano: 06.12.2013 15:02:59 w Biedronka
To co, już koniec, niczego nie wyślą?

Pewnie się okaże, żem wygrała 20 zeta, bo miałam same cudzasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5787116 Napisano: 06.12.2013 14:57:36 w Biedronka
A jeszcze ślą eski? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5787114 Napisano: 06.12.2013 14:56:34 w Biedronka
aga67 napisał(a):

U mnie są dwa z gratkami i dwa z instrukcją czyli dubeltowao emotka

Aha, to chyba trzeba im dać znać, bo i tak się dwóch nagród nie dostanie, a rezerwy raczej nie ma, to nagrody przepadną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5787105 Napisano: 06.12.2013 14:54:39 w Biedronka
Sprawdźcie, czy treść tych "zdublowanych" smsów jest taka sama - u mnie 2 eski, a treść INNA. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5787103 Napisano: 06.12.2013 14:53:44 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

z ostatnich dni ktoś ma wygraną??

Ja, ale na razie jedną ino. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5787100 Napisano: 06.12.2013 14:52:37 w Biedronka
antylopia napisał(a):

emotka u mnie tez kropka emotka jupiiiiiii
Czy ten kupon z gazety będzie potrzebny?

Tak, pisali o tym w gazecie i regulaminie.

Zastanawiam się, czy jeśli wysłałam 3 eski, to mam im odesłać 3 paragony + kupon i będzie ok? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5787092 Napisano: 06.12.2013 14:50:21 w Biedronka
aga67 napisał(a):

Mam zakupomanie emotka wysłałam az 1 zgłoszenie a mam na tym samym nr.zdublowane smsy o wygranej.Też poprzychodziły Wam podwójnie?

Przychodzą 2 eski, ale nie o tej samej treści emotka Jeden z gratulacjami, drugi z info, co zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5787080 Napisano: 06.12.2013 14:48:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

To już jakieś dno dna... Nawet Zakupomania mnie olała i to w Mikołaja! emotka emotka

Cicho, przed sekundą przyszedł SMS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5787060 Napisano: 06.12.2013 14:34:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Eh ludzie, co Wy piszecie, jakbyście od wczoraj w konkursach grali emotka Czasem liczy się więcej aspektów, niż tylko czas wypełniania formularza. A kto o tym nie wie, może powinien zagrać w opisówkach, bo po co się denerwować? I to w Mikołaja! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786921 Napisano: 06.12.2013 12:14:04 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Joan jest jeszcze jeden aspekt.Mój syn ,to typ naukowca .Chce zostać na uczelni,bo ma naukowe podejście,mógłby nie wychodzić z laboratorium.A ja jestem załaman,bo mimo ze zdolny,to wątpię,żeby dało się z tego godziwie życ emotka

Hmm, nie patrzałabym na to w ten sposób emotka Bo widzisz, mam już swoje latka emotka i zgadzam się z tym, co napisała zezowaty_kot: liczy się to, jak kto sobie radzi w życiu, a nie tytuły i dyplomy. Zatem tytuł może mu nie pomóc, ale przeszkadzać nie będzie, wystarczy samodzielność, odpowiedzialność życiowa i tzw. obrotność, żeby mu się udało. W tym go warto wspierać, bo studia to pewien rodzaj "stuprocentowego hobby", o ile nie przekładają się na pieniądze.

mia - "kolejny dziad w rodzinie", ała, Tyś to jest szczera, jak ten Twój po wygraniu przez Ciebie cenzurataśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786906 Napisano: 06.12.2013 12:02:15 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Niech wstąpi do mnie na kawę, zapraszam! emotka A potem możemy sobie w ramach relaksu podjechać do Mielna ( o ile drzewa nie zwaliły się na drogę), rzucić okiem na morze! emotka

Przy tym wietrze oka możecie później po próżnicy szukać emotka

zezowaty_kot - bo wiadomo, że są zawody, gdzie bez studiów ani rusz (lekarz, prawnik itp.) Ale cała reszta, to pic na budę.
Myślę, że warto się zastanowić, jak to było dawniej. Otóż: studia były przywilejem. I tak powinno się je traktować i teraz, jak komuś zbywa na czasie i kasie, proszę bardzo, w przeciwnym razie - lepiej sobie darować, bo i tak są bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786887 Napisano: 06.12.2013 11:45:09 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Ja rolety opuściłam dla ochrony okien,ale dźwięki ,które dochodza z dworu mnie przerażaja emotka

Rolety chyba jeszcze potęgują doznania - pamiętam noc w Chorwacji, gdy tak wiało, że myślałam, iż nas zdmuchnie z całym domem albo że się chałupa poskłada, jak domek z kart emotka Miejscowi byli bardzo spokojni, rano stwierdzili, że to "bora" i Polacy nic się nie stało, no cóż, doznania bezcenne emotka Fajnie się wspomina, gorzej - takie coś przeżywa emotka

marielu - najedz się do syta, to przyciąganie ziemskie Ci pomoże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786869 Napisano: 06.12.2013 11:33:38 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

I wkurza i przeraża mnie ta wichura za oknem. emotka Czegoś takiego jeszcze nie widziałam i nie słyszałam.

U mnie już wczoraj wiało, a wichura nawet nie dotarła. Mieszkam na górce, nigdy nie mamy problemów z powodu powodzi, ale jak wiatry wieją, to się boję do okna podchodzić, tak drzewami telepie emotka

Przy okazji przypomniało mi się, jak onegdaj przemierzałam z Moim pieszo/autostopem Jurę. Nie mieliśmy pojęcia, co się na świecie dzieje, a tymczasem w nocy tornado przeszło min. przez wioskę obok nas, a my sobie smacznie spaliśmy. Ofkoz wszyscy się o nas martwili... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786782 Napisano: 06.12.2013 09:14:50 w Wkurza mnie...
Nie wkurzajcie się emotka

kachakacha - super to sobie wszystko poukładałaś. Jestem zdania, że nieważne są dyplomy, staże i tzw. plecy; liczy się to, że człowiek potrafi się odnaleźć, ma swój sposób na to, by radzić sobie w życiu emotka

Tak sobie czytam bez emocji, bo studia już ponad dekadę za mną i powiem Wam, że... nie ma w Polsce przymusu ukończenia studiów, teraz to nawet przed wojskiem na studia uciekać nie trzeba.

Nawet Wam powiem wprost, iż jakiś czas temu doszłam do wniosku, że studia to przeważnie głupota i strata czasu (tak, wiem, lincz na biednej joan, hehe) emotka Studiowałam dziennie, ale płaciłam za studia, więc pracowałam wieczorami w szkole językowej, dawałam korki, płacili mi stypendium naukowe, jakoś się to kulało, pracę dostałam związaną ze studiami - całokształt miał sens. A jak tego sensu w całokształcie brak, to nie wiem doprawdy, po co ludzie na studia idą? emotka

isiulka - zgadza się, że człowiek wykorzystuje człowieka, ale to nie dotyczy tylko studentów. Gdy się zwolniłam z pewnej firmy, eh, aż mnie dławi, na moje miejsce przyszła dziewczyna, co bodajże o 5 rano musiała ze wsi, z roli, z totalnego zad* pociągiem do K-c dojechać (żeby na 08:00 zdążyć), to niewiarygodne, jak ją traktowali, ile obowiązków z kosmosu jej dołożyli, było mi jej strasznie żal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786468 Napisano: 05.12.2013 15:27:54 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Może jestem naiwna, ale wydawało mi się, że przy takich markowych koszulkach mogli wcześniej prosić o wybór rozmiaru, tak aby nagroda cieszyła wygrywajcego.

W przypadku nagród typu koszulki, rozmiarówka to tak naprawdę loteria. O ile w treści konkursu nie wyszczególniono rozmiaru, nie ma się co spodziewać, że akurat spasi. I nie obiecuj nagród, zanim ich nie otrzymasz, bo niestety, ale jakiś procent "ginie w eterze".

Dla nas pewne rzeczy są logiczne, dla pracowników sponsora/organizatora - już niestety niekoniecznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786322 Napisano: 05.12.2013 12:30:29 w Intermarche
Nikt się też do podróży nie przyznaje - może, żebym mu do kuferka na sombrero nie wlazła? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786311 Napisano: 05.12.2013 12:20:11 w Intermarche
asante napisał(a):

joan napisał(a):

asante napisał(a):

Pytanie do osób, które wygrały - czy pisaliście do 160 znaków, czy dłuższe teksty?

Max 160.
Teraz se poczytam o podróżach, które wygrali inni emotka

Czyli posłałam za długie, w regulaminie nie było ograniczenia znaków. No cóż, kolejna moja wtopa roku...

Niekoniecznie, posłałam krótkie, bo już z automatu układam hasełka na 157 - 159 znaków. Nigdzie nie napisali, że trzeba się streszczać, robię to odruchowo. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786305 Napisano: 05.12.2013 12:18:02 w TESCO konkursy
maksior88 napisał(a):

z velvetem będziemy mieć spora konkurencję, bo byłem we wtorek w tesco celem zakupu paru opakowań husteczek i ku mojemu zdziwieniu półki z produktami velvet były puste, w przeciwienstwie do innych firm...

Konkurencja wszędzie jest wielka, a ja i tak używam zielonych Velvetów, bo są najlepsze dla osoby noszącej soczewki kontaktowe (nie lecą z nich farfocle) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5786303 Napisano: 05.12.2013 12:15:24 w Intermarche
asante napisał(a):

Pytanie do osób, które wygrały - czy pisaliście do 160 znaków, czy dłuższe teksty?

Max 160.
Teraz se poczytam o podróżach, które wygrali inni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0