Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5789180 Napisano: 10.12.2013 10:58:08 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

Ja jak byłam to Pani najpierw spojrzała na mnie jakbym przybyła z innej planety, stwierdziła że żadnego konkursu nie ma, gdy uparcie twierdziłam, że jest poszła polatać po sklepie i usłyszałam "jest,jest" i wrzuciła kupon pod ladę emotka

oczywiście Czeladź emotka

Ciekawe, czy co konkurs potem Wasze kupony tajemniczo lądują w koszu z napisem "Papier"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789177 Napisano: 10.12.2013 10:56:50 w Intermarche
gracet napisał(a):

jest aktualnie jakis konk w ITM oprócz woseby?

Nie ma.

Pytanko: czy któryś z laureatów konka TripDrop/Unilever płacił już bonami w ITM Ruda Śląska? Jakie wrażenia/wspomnienia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789171 Napisano: 10.12.2013 10:52:56 w Kaufland konkursy
arya napisał(a):

Czy ktoś może ma informację, czy kurierzy rozwożą dzisiaj bony z ostatniej edycji ???

Nie rozwożą, już by o tym huczało na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789168 Napisano: 10.12.2013 10:51:30 w Inne mniejsze markety
Niestety, wszystko zależy od zaangażowania personelu. Obok kas czy półek zawsze stoją kartony, które klient może sobie wziąć. Ale żeby jeden taki karton przeznaczyć na kupony? Oł noł, to już zbyt wielki wysiłek emotka

Ogólnie uważam, że na leserstwo nie ma lekarstwa, po prostu trzeba składać skargi na personel, bo inaczej nie ma szansy na polepszenie sytuacji. Jadę dziś do ITM; innego, niż poprzednio, ale aż mną telepie na samą myśl, co też znów będzie "nie tak" z moimi bonami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789131 Napisano: 10.12.2013 10:06:29 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Może ktoś kupował i poradzi:
1) Czy w k. Bourjois mogę kupić tonik albo chusteczki do demakijażu ? Nie musi być to produkt z kosmetyków do makijażu ?
2) Czy w k. Bobini mogę kupić produkty te malutkie 50ml (na podróż), wydrukuje się wtedy kod ?

Co do punktu 2, to uważałabym, bo informatycy chyba wszystkich produktów nie oznaczyli na tyle prawidłowo w systemie, żeby się kody do minisów drukowały... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789127 Napisano: 10.12.2013 10:02:40 w Rossmann
koza18 napisał(a):

ja sobie odpuscilam rossnet na kilka dobrych miesiecy chce zobaczyc jakie konkursy teraz sa a tu trzeba podac numer paragonu i tez jestem ciekawa czy mnie osob gra i przez to latwiej wygrac ? emotka

Gra więcej osób spoza forum.
Gra multum kasjerek, częściowo za kody zajumane klientom.
Jak dla mnie - zmiana na gorsze, pic na wodę fotomontaż. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789107 Napisano: 10.12.2013 09:10:33 w WC - rozmowy o wszystkim
79magda napisał(a):

Pytanie za 10 punktów - kto oczywiście przeczytał o owocach w serniku i zdążył się zaślinić? emotka

emotka Od rana masz ochotę na ciacho? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789100 Napisano: 10.12.2013 08:56:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aristo napisał(a):

A kogo interesuja? Mnie interesuja odkurzacze, roboty kuchenne, radia samochodowe, telefony komorkowe, plyty kompaktowe, wycieczki zagraniczne, telewizory, samochody... (z KAZDEJ z tych kategorii cos juz mi sie zdarzylo wygrac) emotka

Nie zaszpanowałeś emotka

A chodzi o to, że konek Visa tyłka nie urywa + ile można wałkować to samo emotka Oczywiście, gratuluję wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789099 Napisano: 10.12.2013 08:46:38 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Jestem ciekawa, czy komuś z Was kiedykolwiek śniły się całe, ogromne tony dojrzałych, pięknych owoców. emotka emotka Miałam taki sen dziś, tuż nad ranem, budziki zbudziły mnie, gdy akurat trzymałam w garści wielkie kiście jasnych winogron. W senniku netowym czytam znaczenie wyśnionego, jednego owocu: "symbol obawy o własny sukces najczęściej rozumiany w sensie erotycznym". emotka Ktoś miał podobny sen? emotka

Hehe, a co za kuleczki trzymałaś w dłoniach po przebudzeniu? emotka

Możesz być spokojna, tony owoców w senniku konkursowicza oznaczają obfitość nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789008 Napisano: 09.12.2013 22:33:02 w Biedronka
kamcia napisał(a):

jeśli wysłalaś np 2 zgłoszenia z jednego nr to się zgadza wybralas najdroższy, bo nie wiadomo, który wygrał. Ja zrozumiałam, że wysłałaś paragon, który był zgloszony na inny numer i nie wygrał, ale byl na wyższą kwotę emotka . Idę spać bo coś zakręcona jestem emotka

Nieee, to mój był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789006 Napisano: 09.12.2013 22:29:11 w Wkurza mnie...
Siedzę przed kompem i mam wrażenie, że strasznie pizga emotka Myślę sobie, że piec gazowy chyba moc już całkiem stracił, bo rozumiem, że specjalnie ciepło nie ma, skoro wszystkie otwory/wywietrzniki niezakryte. Ale żeby aż tak chłodno było?! Wchodzę do łazienki, żeby wziąć ciepły prysznic i trochę się rozgrzać, a tam okno otwarte - od jakichś 3-4 godzin (to ja je otwarłam, zanim spacerkiem poszliśmy na pocztę) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789002 Napisano: 09.12.2013 22:24:47 w Biedronka
kamcia - i się zgadza, paragon, który odesłałam, został przeze mnie podany w zgłoszeniu emotka To nie jest paragon kolegi sąsiada szwagra, jeno mój, com go zgłosiła osobiście ja i nikt więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5789000 Napisano: 09.12.2013 22:23:12 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

joan napisał(a):

Pytanko: czy jest teraz w C4 jakaś akcja z Milką? Widziałam dziś babkę, co wracała z C4 i miała pełne tasie Milki! To się we mnie zaraz konkursowicz obudził, bo ale jak to, tyyyle kasy bez konkursu wydawać? emotka emotka

Tanie czekolady + świąteczne światełka emotka

Dziękuję za odpowiedź, zapewne masz rację, forumowicze jak zawsze obcykani emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5788989 Napisano: 09.12.2013 22:07:09 w Carrefour konkursy
Pytanko: czy jest teraz w C4 jakaś akcja z Milką? Widziałam dziś babkę, co wracała z C4 i miała pełne tasie Milki! To się we mnie zaraz konkursowicz obudził, bo ale jak to, tyyyle kasy bez konkursu wydawać? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5788986 Napisano: 09.12.2013 22:05:01 w Biedronka
kamcia napisał(a):

o to ja wyślę oba i napisze, że chce zwrot za dwa emotka

Hehe, tak się nie da, kazali odesłać PARAGON, czuli sztuk jeden. Dziwny trochę ten konek, wolałam opisówkę z bonami i czasówkę ze zwrotem za zakupy, ale cóż, każdy ma swoje preferencje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5788973 Napisano: 09.12.2013 21:50:01 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

dokładnie sama miałam plan tak zrobić emotka

Mój plan z kolei był zupełnie inny, chciałam włożyć do koperty wszystkie paragon z adnotacją, za który życzę sobie zwrot kasy. Niestety, odsyłałam dziś papiery na 3 konki i totalnie się w tych świstkach zakręciłam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5788963 Napisano: 09.12.2013 21:42:44 w Biedronka
kamcia napisał(a):

dzięki joan, wiem że tak napisali, ale jakoś mi to nie pasuje, bo przecież jakby nie było podawało się nr paragonu.

turli napisał(a):

obstawiałabym że trzeba wysłać ten zgłoszony

Zgadzam się z Wami, ale nie moja wina, że się ktoś nie potrafi wysłowić. Spełniłam wszystkie ich życzenia, posłałam paragon, na który poszło najlepsze hasełko. Bo za ten życzę sobie zwrot kasy. Co będzie - się zobaczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5788955 Napisano: 09.12.2013 21:34:40 w Biedronka
kamcia - w esku napisali, żeby odesłać paragon, za który chcę dostać zwrot pieniędzy. To taki paragon odesłałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5788922 Napisano: 09.12.2013 20:51:06 w Biedronka
ace napisał(a):

zawsze mogłaś zwinąć z półki emotka

Jasssne emotka
Chociaż wiadomo, że ludzie kradną na potęgę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5788920 Napisano: 09.12.2013 20:48:22 w Wkurza mnie...
maribog napisał(a):

Tu troszkę się mylisz. Wystarczy, że wpłaty będą dokonywane na nr karty "prepaid", która jest anonimowa

Zawsze przy rejestracji karty prepaid musiałam podać prawidłowy PESEL. Owszem, pewnie można podać cudzy, ale zawsze to jakiś ślad, nikt nie chodzi z PESELem wypisanym na czole emotka Wyświetl w wątku >>
0 0