Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie najbardziej załamuje, że plagiatorzy to raczej osoby konkursujące (niekoniecznie z naszego forum!), z dużym doświadczeniem konkursowym, ale mchem zamiast mózgu. Bo mugole nie spisują cudzych hasełek z zamierzchłych konkursów tylko po to, żeby ich potem użyć gdzie indziej
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
K* mać, ludzie wstydu nie mają!
Mam (być może złudną) nadzieję, że ani jeden plagiator nagrody nie dostanie. Zostały 2 dni na reakcję... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Rewelka!
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To teraz łaskotanie: gili gili gili
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, pamiętaj o alufelgach, świetlikach zamiast migaczy i desce rozdzielczej z piernika
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A makietę auta o wymiarach 2m x 2m, śpiewającą i słodkopierdzacą jabolem F16 do kuponu załączyłaś?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie biorę. Jeśli dobrze kojarzę, to chodzi o konkurs urnowy z samochodem? Zatem ów numer na kuponie to chyba Twój najmniejszy problem
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I już masz motywację, żeby jakieś wygrać
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I kule bele, szczęście to mam przynosić sobie, a nie mugolce w kasie
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Myślisz, że w innych ITM będzie lepiej?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chyba nieco pobieżnie czytasz forum i niepotrzebnie się denerwujesz.
Laureaci mieli problemy z uzyskaniem więcej, niż 1 nagrody na adres w konkach MC - zaczęło się bodajże od letniego Magazynu Tesco. Przebieg rozmów z pracownikami MC był opisywany na forum. Według MC: jeden adres = jedna nagroda. To, że sami nie trzymają się własnych regulaminów i nie wiedzą, co czynią, to już inna sprawa. U nich nawet 2 nagrody na jeden numer można wygrać, taki bajzel mają
Co do "długiego wyliczania", nic mi nie przychodzi do głowy
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie irytuję się, nie denerwuję, nie brałam udziału w tym konku, nie znam laureatów. Ino po co pisać kolejne posty typu "a może", szkoda czasu, najlepiej sprawdzić regulaminy, bo tak to se możemy pisać w nieskończoność
A czujnym warto być tak, czy siak
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli ktoś się zdenerwował wynikami, powinien sprawdzić zapisy w regulaminach, żeby nie tracić czasu na pienienie się bez powodu.
PS: Posłałam tyle zgłoszeń, co frodo
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moim zdaniem nie działa, jest tylko 1 uczestnik - może Rossnet posłał testowe zgłoszenie. Na mejla nadal odpowiedzi brak
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wczoraj sprawdzałam: 01.12.2013. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie same małe kwoty, ale tak se mówię, że to zbieractwo ma przede wszystkim wymiar ekologiczny, więc jest git. Może wystawić kartonik przed sklep z napisem "Jak mosz wyepić paragon byle kaj, wciepnij go tukej!"