Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Sposób na bezmózga. Mam obok siebie 2 Biedry, między nimi park. Idę sobie jak gdyby nigdy nic do parku, a po drodze zawsze leżą jakieś biedrowe paragony, które dla kogoś pozbawionego mózgu okazały się zbyt ciężkie, by je wziął ze sobą albo wrzucił do śmietnika
PS: Jak na razie szału nie ma, ale darowanemu paragonowi się w kwotę nie zagląda
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pytanie bodajże "Czemu lubisz robić zakupy w Biedrze?" Też jeszcze nie wzięłam udziału, jestem na etapie prostowania paragonów w słownikach
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Otóż chodzi o to, że Kropka z półek znika ekspresowo, a zakupy robi się nie tylko pierwszego dnia ukazania się Kropki. Przecież nikt nie będzie z zakupami czekał i tak celował, co by akurat Kropka w sklepie była. Biedronka przemyślała sprawę i stąd zmiana
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Thx.
Posznupałam, oto regulamin akcji i lista produktów (ze zdjęciami i cenami):
http://www.kaufla...ster_Ceramicver1.pdf
https://www.kaufl...AMINU_-_produkty.pdf
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A czy te znaczki wyglądają tak samo, jak ostatnio? Bo mam cały pliczek, może się na coś przydadzą
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pisałam na ogólnego, jest podany przy FAQ, daję im jeszcze jeden dzień, potem attaken
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Napisz do nich, aczkolwiek uzbrój się w cierpliwość, bo kodzik nie wyskoczył nikomu i teraz wszystkim nam muszą kody ręcznie wygenerować
Obojętnie, jak płacisz, kod ma się wydrukować. Jeśli go nie ma, poproś Rossnet o przysłanie Ci kodu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo ja wiem, nasze zdanie jest przecież nieważne. Ile ludzi, tyle opinii, liczą się jednak tylko opinie jurorów.
PS: U mnie 0/10; hasło mało nieczytelne, pomysł formy oklepany, do tego bardzo trąci konkursowiczem, ale widać taktyka się opłaciła. Niemniej na gratulacje czas, bo właśnie to zgłoszenie trafiło w serca jury
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, ja już z przyzwyczajenia wszystko brałam oddzielnie. Czekam na laureatów ostatnio zakończonych konkursów, niech odbiorą nagrody i zdadzą relację, co i jak (choć podejrzewam, że będzie tak samo, jak dawniej, czyli wszystko zależy od kasjerki). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale teraz można mieć na jednym paragonie kilka konków, sami to opisują w regulaminach. To jak zamierzają załatwić sprawę z odsyłaniem?
Ode mnie też zawsze paragon brali, ale nie był mi do niczego potrzebny.
PS: Dostał ktoś z Was już odpowiedź w sprawie Fa? Nadal zero chętnych, żeby zagrać
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tego właśnie nie udało mi się potwierdzić, na listach laureatów skojarzyłam tylko jedną forumowiczkę. A bardzo bym chciała wiedzieć, na czym polega teraz "weryfikacja" - regulamin konkursów Rossnet przewiduje, że masz okazać dowód tożsamości + numer z mejla. Finito. Rossnet próbował coś nieporadnie wspominać o paragonie przy poszczególnych konkach, a mianowicie, że masz go zachować do momentu ogłoszenia wyników. Co znaczy, że godzinę po wynikach wyrzucasz paragon i wszystko gra. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Otóż to! I koniec i khopka. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Etam, przecież na wyszukiwanie i dodawanie konkursów to już nikt nie ma czasu
Wkurza mnie, że spuchł ten wątek niepotrzebnie, przydałaby się akcja "oczyszczanie"
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Powstrzymaj się - to jedyny konek, w którym "przypadkiem" nikt nie wziął udziału. Czyli po prostu zapomnieli wklepać konka do systemu i nikt nie otrzymał kodu
PS: Jeszcze nie odpowiedzieli na mejla... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, ale wczoraj już to zgłosiłam do Rossnetu mejlowo ze skanem paragonu
PS: A można wiedzieć, co kupowałeś? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660