Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5780764 Napisano: 27.11.2013 10:46:22 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

to tak jak ja emotka też sposób na śmietnik albo koszyki? bo ja tak wygrzebałem chyba ze 3 na 90 zł emotka

Sposób na bezmózga. Mam obok siebie 2 Biedry, między nimi park. Idę sobie jak gdyby nigdy nic do parku, a po drodze zawsze leżą jakieś biedrowe paragony, które dla kogoś pozbawionego mózgu okazały się zbyt ciężkie, by je wziął ze sobą albo wrzucił do śmietnika emotka

PS: Jak na razie szału nie ma, ale darowanemu paragonowi się w kwotę nie zagląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780753 Napisano: 27.11.2013 10:40:52 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

i bardzo dobrze, mądrze zrobiła, a tak apropo
jakie jest pytanie konkursowe? bo ja jeszcze nie wysłałem SMSa emotka

Pytanie bodajże "Czemu lubisz robić zakupy w Biedrze?" Też jeszcze nie wzięłam udziału, jestem na etapie prostowania paragonów w słownikach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780746 Napisano: 27.11.2013 10:34:40 w Biedronka
Powiem Wam, o co to chodzi.

Otóż chodzi o to, że Kropka z półek znika ekspresowo, a zakupy robi się nie tylko pierwszego dnia ukazania się Kropki. Przecież nikt nie będzie z zakupami czekał i tak celował, co by akurat Kropka w sklepie była. Biedronka przemyślała sprawę i stąd zmiana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780718 Napisano: 27.11.2013 10:02:01 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

joan
znaczki są inne
Ale naprawde bogata oferta produktów w katalogu
Produkty ładnie wyglądaja emotka

Thx.

Posznupałam, oto regulamin akcji i lista produktów (ze zdjęciami i cenami):

http://www.kaufla...ster_Ceramicver1.pdf

https://www.kaufl...AMINU_-_produkty.pdf
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780704 Napisano: 27.11.2013 09:43:19 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

W nowej, ważnej od jutra, gazetce Kaufland, nie dostrzegam żadnego nowego konkursu (pewnie dlatego, że jeszcze nadal trwa stary), natomiast jest tam ogromna, dwustronicowa płachta promocji, która rusza jutro – kolejne znaczki do zbierania (też za każde wydane 10 zł dostaje się jeden znaczek i nakleja na kupon), tym razem – na produkty Master Ceramic: zestawy noży, garnki, patelnie, brytfanny. Za każdy kupon, zawierający 10 pkt (10 znaczków) – 50 % zniżki na wybrany produkt. Ich ceny (już z tą zniżką) – od 39,99 do 99,95 zł. emotka

A czy te znaczki wyglądają tak samo, jak ostatnio? Bo mam cały pliczek, może się na coś przydadzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780532 Napisano: 26.11.2013 21:01:34 w Rossmann
staszek napisał(a):

staszek napisał(a):

dzięki joan

a ma ktoś może maila do tej Kolińskiej co odpowiada za konkursy? Bo na stronie jest jeden mail do wszystkich, więc pewnie nikt tam nie zagląda, a nawet jak to raczej się nie przejmuje nimi emotka

Pisałam na ogólnego, jest podany przy FAQ, daję im jeszcze jeden dzień, potem attaken emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780512 Napisano: 26.11.2013 20:47:58 w Rossmann
anialistopad napisał(a):

a ja kupowalam dzis fa i nie wydrukowal sie paragon niefiskalny,dlaczego? emotka

Napisz do nich, aczkolwiek uzbrój się w cierpliwość, bo kodzik nie wyskoczył nikomu i teraz wszystkim nam muszą kody ręcznie wygenerować emotka Ja czekam od wczoraj - echo.

staszek napisał(a):

A co mam zrobić w przypadku jeśli za konkursowy produkt płaciłam kartą i dostałam niefiskalny wydruk, tyle że to było potwierdzenie zapłaty i nie mam tam kodu aktywującego. Za drugi produkt płaciłam gotówką i na paragonie niefiskalnym kod jest.

Obojętnie, jak płacisz, kod ma się wydrukować. Jeśli go nie ma, poproś Rossnet o przysłanie Ci kodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780303 Napisano: 26.11.2013 15:20:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

a co powiecie o tym zwycięskim haśle
„Czym jest dla Ciebie włoski styl” brzmi:
„StylAwangardaNieprzewidywalnosc PerfekcjaElegancjaLuksusLadolcevitaEnergiaGlamourRadoscIndywidualnoscNonszalancjaOryginalnosc”."

Bo ja wiem, nasze zdanie jest przecież nieważne. Ile ludzi, tyle opinii, liczą się jednak tylko opinie jurorów.

PS: U mnie 0/10; hasło mało nieczytelne, pomysł formy oklepany, do tego bardzo trąci konkursowiczem, ale widać taktyka się opłaciła. Niemniej na gratulacje czas, bo właśnie to zgłoszenie trafiło w serca jury emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780232 Napisano: 26.11.2013 13:44:28 w Rossmann
assal napisał(a):

Kiedyś też można było wygrywać na jednym paragonie emotka
Ja odsyłałam oryginał, a do dodatkowej wystarczała kopia.
Nie było z tym problemu, tylko chwilę dłużej to trwało w sklepie
emotka

Hehe, ja już z przyzwyczajenia wszystko brałam oddzielnie. Czekam na laureatów ostatnio zakończonych konkursów, niech odbiorą nagrody i zdadzą relację, co i jak (choć podejrzewam, że będzie tak samo, jak dawniej, czyli wszystko zależy od kasjerki). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780223 Napisano: 26.11.2013 13:36:21 w Rossmann
assal napisał(a):

Jest w regulaminie napisane: "zachowanie oryginału paragonu fiskalnego i niefiskalnego w celu okazania go na wezwanie Organizatora"
Paragon zawsze ode mnie brali albo, jeśli chodzi o nagrody główne, kazali odesłać do Łodzi emotka

Ale teraz można mieć na jednym paragonie kilka konków, sami to opisują w regulaminach. To jak zamierzają załatwić sprawę z odsyłaniem? emotka

Ode mnie też zawsze paragon brali, ale nie był mi do niczego potrzebny.

PS: Dostał ktoś z Was już odpowiedź w sprawie Fa? Nadal zero chętnych, żeby zagrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780197 Napisano: 26.11.2013 13:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szukam podpowiedzi w Shellu - może ktoś rozgryzł system, ma wszystkie auta zatankowane po sam dach i w garażu mu zaczyna brakować miejsca na kanistry. PW pls emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780182 Napisano: 26.11.2013 12:51:14 w Rossmann
assal napisał(a):

Co z tego, skoro przy odbiorze nagrody potrzebny kod i paragon emotka

Tego właśnie nie udało mi się potwierdzić, na listach laureatów skojarzyłam tylko jedną forumowiczkę. A bardzo bym chciała wiedzieć, na czym polega teraz "weryfikacja" - regulamin konkursów Rossnet przewiduje, że masz okazać dowód tożsamości + numer z mejla. Finito. Rossnet próbował coś nieporadnie wspominać o paragonie przy poszczególnych konkach, a mianowicie, że masz go zachować do momentu ogłoszenia wyników. Co znaczy, że godzinę po wynikach wyrzucasz paragon i wszystko gra. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780173 Napisano: 26.11.2013 12:44:37 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

(...) Co ja bym dała, żeby mieć tylko takie problemy emotka

Otóż to! I koniec i khopka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780156 Napisano: 26.11.2013 12:33:48 w Wkurza mnie...
asiam napisał(a):

Proponuję zająć się wyszukiwaniem i dodawaniem nowych konkursów, a nie rozstrząsaniem spraw , których istnienia się domyślamy emotka

Etam, przecież na wyszukiwanie i dodawanie konkursów to już nikt nie ma czasu emotka

Wkurza mnie, że spuchł ten wątek niepotrzebnie, przydałaby się akcja "oczyszczanie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780126 Napisano: 26.11.2013 12:13:51 w Rossmann
I jeszcze czerwone berety, zielone berety, zryte berety... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780113 Napisano: 26.11.2013 12:05:22 w Rossmann
maribog - nie siej mi tu fermentu, do dziś pamiętam atak mugolskich pudernic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780108 Napisano: 26.11.2013 12:02:51 w Rossmann
maribog napisał(a):

Pierdzielicie głupoty emotka Każdy konkurs można odblokować bez kodu emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780083 Napisano: 26.11.2013 11:38:56 w Rossmann
klaryska napisał(a):

no ja dziś miałam kupować ale się wstrzymam

Powstrzymaj się - to jedyny konek, w którym "przypadkiem" nikt nie wziął udziału. Czyli po prostu zapomnieli wklepać konka do systemu i nikt nie otrzymał kodu emotka

PS: Jeszcze nie odpowiedzieli na mejla... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5780076 Napisano: 26.11.2013 11:30:50 w Rossmann
termitek99 napisał(a):

Dlaczego za zakup 2 produktów FA nie wyskakują kuponiki konkursowe? Komu można to zgłosić?

Nie wiem, ale wczoraj już to zgłosiłam do Rossnetu mejlowo ze skanem paragonu emotka

PS: A można wiedzieć, co kupowałeś? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779821 Napisano: 25.11.2013 21:06:09 w Wkurza mnie...
tereniagno - pamiętam, to już trzeci tydzień? Ale ten czas leci. Dużo zdrówka życzę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0