Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5779820 Napisano: 25.11.2013 21:04:37 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Joan, musisz sobie to jakoś obłożyć i posmarować, bo opuchnie Ci na amen. emotka

Ale to je ból w duszy, ani doktorek House nie pomoże, ani żadne zaklęcia szamanów z Polinezji.

W każdym razie, zmodyfikuję Twoją poradę: obłożę się pierzyną, a jak mi przybędzie kilogramów, to powiem, że mi dusza opuchła na amen emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779794 Napisano: 25.11.2013 20:45:15 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Przykro mi, że cierpisz, ale okłady powinny pomóc. emotka

Na cenzurastwo i bezsilność jeszcze niestety okładów nie wymyślono. Takie życie.

Ale myśl o kundelku, co nie musi gnić w schronisku, sprawiła, że jednak się uśmiechnęłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779779 Napisano: 25.11.2013 20:30:59 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, żem kowalem swego losu, więc nie mogę na nikogo zwalić winy za swój zakuty łeb, spuszczone na stopę kowadło i spuchnięte palce po bliskim spotkaniu z młotkiem.

I wielobarwne biedrony na suficie też mnie wkurzają.

I jeszcze mnie wkurza, że tylko siąść i płakać, no ale przecież nawet nie ma czasu, żeby "sobie siąść". Eh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779727 Napisano: 25.11.2013 19:21:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może jest ustawiony jakiś czas minimalny? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779705 Napisano: 25.11.2013 18:59:52 w Wkurza mnie...
Działa Wam jakakolwiek stronka google? Bo mnie nie i to mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779452 Napisano: 25.11.2013 14:14:50 w Intermarche
dolly napisał(a):

aaaa czy teraz tylko chrunchipsy sa , czy cos jeszcze?

Ino Crunchips. W dodatku skończyła się promocja - kosztowały 2,99 zł, a teraz prawie 5 zł. Otwarłam 2 paczki z wczorajszych zakupów, obie promocyjne, w obu kodu Heyah brak... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779411 Napisano: 25.11.2013 13:41:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mam pytanie czy już dziś informowali laureatwó z goplany o kuferku????

Nikt się nie chwalił, a również wypatruję info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779381 Napisano: 25.11.2013 13:02:56 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

To Vipy istnieją naprawdę emotka emotka emotka

Życie potrafi zaskakiwać, choć mnie w ten weekend zaskoczyło co innego, a mianowicie to, że Reinhold Messner widział Yeti (tak twierdził) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779285 Napisano: 25.11.2013 11:14:10 w Intermarche
I dlatego podejrzanie patrzą na bony - czy to czasem również nie atrapy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779273 Napisano: 25.11.2013 11:01:29 w Intermarche
aerdna - o tak, to taki BOKwidmo emotka Jeszcze tylko brakuje, żeby tam babona wyciętego z kartonu postawili emotka

Ów konkurs Lirene pamiętam, nawet hasła miałam już ułożone, a oni konek olali emotka

Na paragonach mam nieprawidłowo opisane produkty na konki ogólnopolskie, więc nie omieszkam "przetrzeć szlaku" podczas następnych odwiedzin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779254 Napisano: 25.11.2013 10:41:40 w Intermarche
aerdna napisał(a):

No proszę! A ja się zawsze zastanawiam, dlaczego co przyjadę na zakupy (obojętnie jaki dzień tygodnia, godzina, miesiąc) to zawsze na parkingu 5 aut na cały sklep. A panie kasjerki siedzą w 5 kasach i nic nie robią emotka

To dzięki Tobie nie mam problemu z zakupem na XXX paragonów emotka I żaden inny klient mi nie wzdycha do ucha. Dziękuję emotka emotka

Chłe chłe, ciekawe, jak mocno ich dobił ten Kaufland, co to ponoć się wybudował. Ceny z kosmosu, jakość obsługi rodem z piekła, oooł Intermarszeee emotka

A załatwiałaś może kiedyś u nich opieczętowanie paragonu lub wydruk szczegółowej treści paragonu? Bo nie wiem, jakie działa wytoczyć emotka

Skoro tam mało klientów mają, to się pewnie kiedyś wszyscy w tym ITM spotkamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779240 Napisano: 25.11.2013 10:23:03 w Intermarche
maria1980 napisał(a):

Hehe ,ITM to chyba jedyny sklep z którym są problemy i z opisem paragonu czy realizacji bonów emotka

Aha. I własnie dlatego nie jestem i nie będę ich klientką, a jedynie konkursową piranią, co tam kupi 5 paczek czipsów na oddzielne paragony i mogą mnie cmoknąć w pompkę za taką "obsługę klienta" emotka

PS: Do Twojego wyliczenia dodam jeszcze, że jest to jedyny sklep, na którego działalność złożyłam skargę. I będę to tak długo robić, aż skapitulują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779128 Napisano: 24.11.2013 23:28:46 w Intermarche
iszhara napisał(a):

joan napisał(a):

I jeszcze na dokładkę: Crunchipsy promocyjne, a kodu nie ma emotka Szkoda, że "doładowanie w każdej promocyjnej paczce" emotka

A sprawdziłaś dokładnie opakowanie? Ten kod nie jest "wrzucony" do paczki tylko tak jakby narysowany w niej od środka. Trzeba rozerwać całe opakowanie aby się do niego dostać.

Tak, dokładnie sprawdzałam, wcześniejsze opakowania miały kody, to akurat nie. Co za dzień, jak jutro radio będzie wyło reklam "Oooooł Intermarcheeee...", to chyba wyrzucę odbiornik za okno emotka

maria1980 - nie zostawię tego tak, podczas następnej wizyty będę żądała, żeby mi odpowiednio opisali paragon. To i tak nie będzie miłe spotkanie, bo jeszcze dwa bony będę chciała zrealizować. Zapowiada się extra zabawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779066 Napisano: 24.11.2013 21:40:35 w Intermarche
Epilog ITM: wszystkie produkty Mola nieprawidłowo opisane na paragonach (np. g.i.x. recznik kuc_mex) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779061 Napisano: 24.11.2013 21:28:50 w Intermarche
I jeszcze na dokładkę: Crunchipsy promocyjne, a kodu nie ma emotka Szkoda, że "doładowanie w każdej promocyjnej paczce" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779030 Napisano: 24.11.2013 20:31:48 w Intermarche
zaczytana-pola napisał(a):

Jemu w sumie wszystko jedno emotka Zawsze załatwia "takie sprawy", bo mi cierpliwości brakuje emotka

Mój tak samo i z tych samych powodów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779022 Napisano: 24.11.2013 20:26:40 w Intermarche
zaczytana-pola - współczuję. Chciałabym bony zrealizować jak najszybciej, bo w grudniu będą tłumy w sklepach i kolejki typu "jakby świat się skończyć miał".

A Twój mąż to pewnie zachwycony, że dostał takie bojowe zadanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779017 Napisano: 24.11.2013 20:23:34 w Popraw sobie humor...
mia - boskie!

bruce - jutro poniedziałek, nie może być lepiej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5779011 Napisano: 24.11.2013 20:16:11 w Intermarche
aerdna - tak, w Bytomiu. W moim przypadku nawet trójca kasjerek nie pomogła. Bony mają pieczątkę "Konkurs Unilever" oraz firmową pieczęć Sca Pr, ale to wszystko na nic. Jeszcze się z taką sytuacją nie spotkałam, a miałam już bony do wielu sieci.

Zgadzam się z Twoim wrażeniem: w Itm człowiek na dzień dobry jest traktowany, jak oszust i złodziej. Bon ma datę ważności, hologram, nr seryjny i dwie pieczątki, nie wiem, czego oni jeszcze chcą. W każdym razie, opisałam swoją historię, żeby inni laureaci wiedzieli, czego się mogą spodziewać.

PS: Zablokowaliśmy dwie (i jedyne czynne) kasy, kasjerki stanęły z robotą w połowie skanowania produktów. Pewnie gdybym przed naładowaniem do koszy poszła spytać, czy przyjmują takie bony, usłyszałabym: NIEEE! I tyle byłoby z moich zakupów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5778961 Napisano: 24.11.2013 19:04:27 w Intermarche
Achtung - byłam dziś na zakupach z bonami konka "Kupujesz. Wysyłasz. Bony wygrywasz."

Po półtoragodzinnym napełnianiu wózków okazało się, że nie tak łatwo jest zapłacić bonami z konkursu. Z zachowania pracowników sklepu wnioskuję, że - ku mojemu zdziwieniu - nikt wcześniej nigdy/przenigdy nie wygrał żadnego bonu do śląskiego ITM. Carramba! Bony zostały obejrzane z każdej strony i uznane za nieważne, bo nie znajdowała się na nich "pieczątka sklepu". Gdy spytałam, niby którego sklepu, skoro to bon wygrany i przyszedł z centrali, panie same nie wiedziały i w teoriach plątały się, jak kabel od słuchawek w kapsi nastolatka. Ale przecież panie mają kajecik i tam spisane bony wydane przez siebie, no to oczywiście moich w kajeciku nie było. A Pan Taki A Siaki zabronił przyjmowania jakichkolwiek niezweryfikowanych bonów. Sraty taty myślenie na raty, dyskusja przeniosła się na zaplecze, a mnie na twarzy zakwitła piwonia zagłady. Czas mijał, miałam jeszcze obskoczyć 2 inne markety, ale nie zdążyłam. Koniec końców bony zostały uznane, ino jakoś tak bez przekonania, kto wie, czy z nich nie zdejmą moich odcisków palców i nie będą mnie ścigać...
Zostały mi jeszcze dwa bonidła, jednak póki co dziękuję za takie "atrakcje". Wyświetl w wątku >>
0 0