Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5778005 Napisano: 22.11.2013 15:41:42 w Paragony
solita napisał(a):

Witam,
Mialby ktoś na zbyciu paragon na konkurs alma nudzie wstęp wzbroniony?

Witam.
Mamy ich tysiąc pięćset sto dziewięćset, ale nieznajomym nie możemy udostępnić - mama nie pozwoliła. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777972 Napisano: 22.11.2013 14:55:24 w PODZIĘKOWANIA
ivanotta napisał(a):

Ja dziękuję wszystkim za pomoc, wsparcie i dość istotne wskazówki oraz gratulacje w związku z wyjazdem do Brazylii emotka . Jesteśmy już po lądowaniu i serdecznie was pozdrawiamy z deszczowego Sao Paulo emotka

Zapraszamy do oglądania F1 w niedzielę emotka

Fiu fiu, czyli udało się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777945 Napisano: 22.11.2013 14:21:24 w Intermarche
izak1000 napisał(a):

joan napisał(a):

Na pewno ważne tylko do końca grudnia 2013? Coś krótko. Jakie nominały? emotka

po 100 zł...

Thx. Mam nadzieję, że do mnie też dziś dotrą i w weekend zrobię zakupy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777939 Napisano: 22.11.2013 14:17:49 w Intermarche
masza napisał(a):

bartula napisał(a):

Czy te bony do Inter w MDW (kupujesz wysyłasz wygrywasz) to z tego konkursu Trip Drop? Czyżby zaczęli wysyłać?

tak, PP ważne do końca grudnia 2013 emotka

Dziękuję za info. Na pewno ważne tylko do końca grudnia 2013? Coś krótko. Jakie nominały? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777837 Napisano: 22.11.2013 12:31:39 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

A mnie wkurza na maksa to, że mimo 21 lat jakies cholerstwo przyczepiło mi sie do kręgosłupa. Od jakiegoś miesiąca tak co 3 dni łapał mnie ból korzonków, ale wczoraj poskładało mnie na amen. Dosłownie pojawiło się w sekundzie, jk smażyłam frytki w kuchni. Ścięło pode mną nogi i ruszyć sie sama nie mogłam. Leżę w łóżku od wczoraj od 18 i sama nawet do łazienki nie dojdę... :\
Naczytałam sie trochę co to może być- wkurza mnie to, że większość przyczyn takiego bólu to brak ruchu, a ja całe wakacje w kalafiorach zasuwałam, potem w gruszkach, ćwiczę regularnie. Boli potwornie i nie mam pojęcia co to może być, a dzisiaj mnie lekarz rodzinny nie przyjmie emotka

Gnypienie przy warzywach to nie jest ten "ruch", o który chodzi, wręcz przeciwnie. Skoro i tak musisz czekać na przyjęcie do lekarz, może delikatnie pojoguj? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777770 Napisano: 22.11.2013 11:11:55 w Leclerc
ksantypa napisał(a):

joan napisał(a):

Ksantypa - dziękuję. A wiesz może, jaką nazwę ma ten konkurs?

Regulamin Spełniamy marzenia Mam.

OK, zapisałam! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777762 Napisano: 22.11.2013 11:04:45 w Leclerc
Ksantypa - dziękuję. A wiesz może, jaką nazwę ma ten konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777299 Napisano: 21.11.2013 13:48:14 w TESCO konkursy
toka napisał(a):

joan napisał(a):

A Frosch? Coś? Ktoś? Nic? Nikt? emotka

Po co?Na co? Tak szybko? emotka

A to już? emotka Jak ten czas leci emotka Świąteczne porządki same się nie zrobią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777291 Napisano: 21.11.2013 13:41:14 w TESCO konkursy
A Frosch? Coś? Ktoś? Nic? Nikt? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777185 Napisano: 21.11.2013 11:13:43 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

dzasmina napisał(a):

joan powiedz Twojemu, że kocie wąsy są jak sejsmograf i że przyda Wam się taki czujnik bezpieczeństwa w razie trzęsienia ziemi lub innych takich emotka

kocie wasy sa po to, zeby sie fajnie ruszaly, gdy kotek je emotka

Będę Was zaraz cytowała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777182 Napisano: 21.11.2013 11:12:46 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

joan napisał(a):

postscript - a gdzie śpi & do której godziny? Bo Mój mnie o to ciągle pyta i jeszcze "Po co kotu wąsy?" emotka

spi ze mna. jak jest cieplo to w nogach, a jak zimno, to kladzie sie przy mojej glowie. o 4 nad ranem robi obchod mieszkania i wszystkich okien, a potem znowu sie kladzie i czeka, az wstane emotka jak tu takiej nie kochac?

Takiej słodyczy nigdy dosyć! emotka

dzasmina napisał(a):

joan powiedz Twojemu, że kocie wąsy są jak sejsmograf i że przyda Wam się taki czujnik bezpieczeństwa w razie trzęsienia ziemi lub innych takich emotka

A żebyś wiedziała, że powiem, bo co on mi za pytania zadaje? Kazałam mu z tym zadzwonić do Pani Sumińskiej w czasie audycji "Wierzę w zwierze", ale spękał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777171 Napisano: 21.11.2013 10:58:30 w Wkurza mnie...
koniczynka123 - jak Mojemu powiedziałam, że możemy oddać kilka kartonów książek i kupić JEDNĄ nową na kiermaszu, to Foch Roku emotka

Szkoda, że dziś ta cała akcja z życzliwością, chciałam załatwić pewną sprawę i wiem, że bez darcia japy się nie obędzie, no nic, przełożę na przyszły tydzień emotka

postscript - a gdzie śpi & do której godziny? Bo Mój mnie o to ciągle pyta i jeszcze "Po co kotu wąsy?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777161 Napisano: 21.11.2013 10:43:45 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

postscript śliczna ta Twoja czarnulka. Też od niedawna mam kota, ale przeżyłam wczoraj chwilę grozy jak przyłapałam go w klatce u chomika emotka a tyle razy tłumaczyłam - białej myszy nie ruszać! emotka

Kotek się dziwował, że białe myszki widzi, to se sprawdzał, o co chodzi z tym całym chomikiem emotka

Ciągle powtarzam Mojemu, że statystycznie nie wypada mi kota nie posiadać, bo jak to tak - konkursowicz bez kota? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777148 Napisano: 21.11.2013 10:30:04 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wiecie co... ja cieszę się nawet z książki. Jestem na forum już dość długo. Zdarza mi się wygrywać różne rzeczy, ale nawet t-shirt, czy książka sprawiają mi radość emotka I ciszę się, że takie konkursy też są do bazy dodawane.

Z książek to akurat się nie cieszę, mam w domu kilkaset - o kilkaset za dużo emotka Ostatnio przez konkursy trochę nam ich przybyło i przybędzie, ale na szczęście są takie oto akcje emotka
http://www.kociez...=strona&site=240 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5777139 Napisano: 21.11.2013 10:24:03 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Wkurzają mnie te narzekania na forum.
A co wg Was znaczy jakość? Moja sąsiadka nic nigdy nie wygrała a przez te 2 dni zgarnęła już nagrody-dla Was to śmiecie a ona skacze z radości. Ale tak to jest jak ludziom za dobrze się powodzi-nie umieją się cieszyć z drobiazgów emotka
A może tak dodawać będziemy tylko konkursy gdzie są auta, kasa, wczasy-no bo po co śmieci,

Hehe, no właśnie - od sugerowania organizatorom, co chcielibyśmy wygrać, jest odpowiedni wątek. To nie moja wina, że nie w każdym konkursie do zgarnięcia są samochody albo karty przedpłacone. Do bazy każdy wpisuje to, co akurat wyszukał i o ile jest to konkurs, ma prawo się tam znaleźć.

Oprócz standardowo wymarzonych przeze mnie nagród, chciałabym wygrać " cenzurarele" typu: magnesik na lodówkę, szeleszcząca piłeczka, bilety na kabaret, zniżka do Pizzy Hut, mapa gór, odblaski... I oczywiście miniaturki kosmetyków, które można zabrać na wędrówki, a nie obciążają plecaka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5776595 Napisano: 20.11.2013 14:22:33 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Mnie też wkurza, że jak chcę wyjąć coś z lodówki, muszę do niej najpierw to coś włożyć! emotka

Padłam i zwijam się, jak zaskroniec na asfalcie, ale masz świętą rację; aczkolwiek wygodniejsze byłyby lodówki z opcją teleportacji zawartości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5776463 Napisano: 20.11.2013 12:30:32 w Dziś cieszę się z.....
edith napisał(a):

Cieszę się że jak otwieram teraz stronę konkursy dzisiaj dodane to lista jest taaaaaaka dluga nic tylko grać emotka emotka emotka

Szykuj się na bezsenne noce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5776457 Napisano: 20.11.2013 12:29:35 w Wkurza mnie...
arya napisał(a):

joan marzę, by Mikołaj po tylu latach posuchy przytrachał w worze jakiś konkret emotka

A komin poszerzony? A garaż zbudowany? A urlop zachomikowany? I co najważniejsze: a list do Św. Mikołaja napisany i posłany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5776428 Napisano: 20.11.2013 12:08:08 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

emotka wkurzam się, że dziś mam wolny dzień, słonko świeci, dzieć w przedszkolu.. a ja się wkurzam pierdołami.. idę pichcić coś na obiad (czyt. na konkurs kulinarny) emotka w końcu trza wykorzystać te 300 parę konkursów.. emotka emotka

Buuu, zazdroszczę możliwości pichcenia i przesyłania na konkurs. Gdy wracam do domu, jest ciemno, jak w tyłku u finwala + nie mam już sił gotować niczego wymyślnego emotka Nie jestem niestety bohaterką akcji typu "przez żołądek do serca". To mnie wkurza. I jeszcze fakt, że od dawna nie wygrałam nic na DlaLejdis - tylko kasa wyrzucona w błoto, odlubiam ich na dłużej emotka

arya - super. Mam nadzieję, że dzięki większej bazie będzie yyy mniej tłoku w każdym konkursie, za to więcej nagród Mikołaj przyniesie / pod choinką znajdziemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5776200 Napisano: 20.11.2013 08:48:38 w Czas na zmiany...
Dobrze to podsumowałeś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0