Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5769027 Napisano: 08.11.2013 10:24:00 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

joan ciekawe jaką mają skuteczność... miało być na dobre, wyszło jak zwykle. Oczywiście są rosski, gdzie Panie wydają paragony z uśmiechem i jeszcze tlumaczą o co chodzi z tymi kuponami, ale w jedym i tym samym sklepie ciągle je KRADNĄ, że nazwę tak rzeczy po imieniu. Ech -->Wałbrzyszanki z galerii Victoria - wstydzcie się! emotka

Moim zdaniem całkiem sporą, teraz nagle jest tyyyle zgłoszeń w konkach, że na bank losują, dam sobie obie ręce uciąć i lewą nogę też (prawą zostawiam, żebym się mogła za uchem podrapać).

O babkach z Wałbrzycha napisz do Rossnetu emotka

gargi - skrobnij do Rossnetu (możesz dołączyć skan paragonu), dodatkowe kody są wydawane.

Słuchajcie, a odbierał już ktoś nagrody na tych nowych zasadach? Żądali paragonu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5769015 Napisano: 08.11.2013 10:10:42 w Wkurza mnie...
Ach ta ludzka wrażliwość na krzywdę małych istot i branie odpowiedzialności za własną głupotę/nieodpowiedzialność, jak zawsze wzruszająca -> "... wolę je oddac do adopcji niz utopic czy zostawic w lesie." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5768945 Napisano: 08.11.2013 08:25:48 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie dziś wszystko emotka Przewróciłam się dziś w kuchni z Majeczką na ręce.Pośliznęłam się na kartce od zeszytu(leżała na podłodze,nie zauważyłam)Szczęście,że jakoś ją ochroniłam moją ręką i nic jej się nie stało.Ja natomiast skręciłam stopę,że nie mogę chodzić emotka Mała wystraszyła się i płakała.Przeżyłam szok emotka emotka emotka

Dużo zdrówka, niech się szybko goi emotka

O rachunkach to mi nawet nie przypominajcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5768790 Napisano: 07.11.2013 20:21:31 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Help Me: czy na stronie BZ WBK można gdzieś znaleźć numer swift do swojego konta/oczywiście po zalogowaniu/ ? A jeśli nie, to jak go zdobyć/dzisiaj/... emotka

Kod SWIFT (BIC code) BZ WBK jest następujący: WBKPPLPP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5768553 Napisano: 07.11.2013 15:53:08 w TESCO konkursy
rubik napisał(a):

Dotarły bony z clubcard niewiem czy to do wyciecia czy to zalicza w sklepie

A co jest z nimi nie tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5768297 Napisano: 07.11.2013 12:17:08 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Joan, jaki koniec? Dwa miechy jeszcze emotka Za rok napiszesz:
koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = super, ekstra wypasiony konek blablabla emotka

Powiadasz? Bom jakoś niecierpliwa się zrobiła emotka Wydawało mi się, że lata wstecz w listopadzie mój konkursowy umysł pracował na pełnych obrotach. A teraz cisza jakaś. Może przed burzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5768275 Napisano: 07.11.2013 12:02:26 w Wkurza mnie...
koper - wymiatasz emotka

frodo napisał(a):

Brak interesujących konkursów. W zeszłym roku o tej porze, jeśli dobrze pamiętam, było lepiej z konkursami emotka

Mam to samo, nuda i znudzenie, jesienna chandra, marazm i nie wiadomo co jeszcze mnie ogarniają. Bo: koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = niccc! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5768112 Napisano: 07.11.2013 09:10:21 w Zakupy na konkursy - usługi
szprotka napisał(a):

Zrobię zakupy w INTERMARCHE:
- Fa
- Nestle

Konkurs FA w ITM zakończył się wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767807 Napisano: 06.11.2013 15:56:08 w Wkurza mnie...
Jasminum napisał(a):

Podziwiam. Ja mam kopertę na paragony, a w komputerze katalog z wierszykami i wygranymi konkursami (zrzuty ekranu w jpg)

Nie ma co podziwiać, to prosta robota. A w komputerze również mam plik ze zgłoszeniami, a raczej nie tyle w kompie, co na dysku Googla, żebym do niego miała dostęp zawsze i wszędzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767806 Napisano: 06.11.2013 15:54:05 w Rossmann
hepinka napisał(a):

kotek11 napisał(a):

powiedzcie mi jak jest teraz po zmianach- nadal wygrywają całe rodziny i psy sąsiadek emotka czy może zauwazyliście wzrost swoich wygranych emotka

ja zauważam spadek wygranych emotka

Oglądam listy w celach statystycznych i teraz rzadko kogoś poznaję. Po prostu, takie talenty teraz wyrosły, że rzadko kto wygrywa emotka

edzia21 - a żebyś wiedziała. Skoro oryginał paragonu nie jest do niczego potrzebny, ta sytuacja się nie zmieni. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767782 Napisano: 06.11.2013 15:27:00 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Wszystkie paragony, nakrętki, opakowania w pudełkach z konkursu Felix emotka

I Ty również? Felix rulez! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767755 Napisano: 06.11.2013 14:34:40 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

(...) A jak u Was to wygląda? emotka

Segregatorek 1: Paragony i regulaminy na konkursy trwające.
Segregatorek 2: Paragony i regulaminy na konkursy zakończone (w nim oddzielone przegródką: konki nierozwiązane oraz konki, gdzie wygrałam i czekam na przesłanie nagrody).
Segregator 3: Misz masz z nadzieją na rezerwę.
Metalowe pudełka z konkursu Felixa: wszelkie opakowania, kody, nakrętki, kapsle itp.

Jakoś to się kręci i porządek jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767695 Napisano: 06.11.2013 13:43:11 w Intermarche
Gramatura już nie musi być wydrukowana na paragonie - zmienili regulamin emotka Ale mają prawo skonsultować paragon ze sklepem, więc kupujcie, jak trzeba emotka

erwu76 - ja również tyle za chipsy płaciłam, cena jest prawidłowa, spoko loco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767604 Napisano: 06.11.2013 12:16:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Ja akurat nie grałam, niemniej jednak zastanawia mnie podstawa takiego postępowania. Bo co? Paragony numer po numerze?

Podejrzewam, że paragon, który sprawia wrażenie, że został przesłany "przez konkursowicza", jest z mety dyskryminowany. Ale to tylko mój pomysł, możliwe, że jest inaczej, że nie ma już żadnych potencjalnych laureatów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767598 Napisano: 06.11.2013 12:11:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agamaty napisał(a):

ale w tym regulaminie nawet nie ma mowy o dacie wyjazdu a powody ewentualnego odebrania prawa do nagrody są jasno okreslone i nie ma w nich mowy o paszporcie.

No nie ma o tym mowy; niemniej z regulaminu wynika, że laureat ma prawo odesłać dane i paragon w ciągu 5 dni. To nie rozumiem, po co w ogóle dziewczynie DZIŚ szarpać nerwy hasłami, że nagroda zostanie odebrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767588 Napisano: 06.11.2013 12:06:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

tak, graf.. odsyła nas od jednego do drugiego.. masakra

Powiedz im, że mają wskazać Ci punkt regulaminu, na podstawie którego chcą odebrać nagrodę.

Masz 5 dni czasu na odesłanie paragonu, a co za tym idzie - również na załatwienie paszportu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767584 Napisano: 06.11.2013 12:04:04 w Informują
bethan napisał(a):

Tydzień temu była rezerwa (z główną też). Bardzo dużo osób odesłało paragony kupione na forum z jednego miejsca (odrzucono te zgłoszenia). Nieważne, że przed wysłaniem sms'ów był zakup. TQG to zaiste dziwna agencja.

To było do przewidzenia. Dlatego bardzo się ucieszyłam na wieść o tym, że moja koleżanka-mugolka zrobiła zakupy w sklepie obok i to na znaczną kwotę, a nie jakieś 3 złocisze. Mam nadzieję, że nagroda do niej dojdzie, choć zawczasu zaszczepiłam w niej odpowiednie ziarenko sceptycyzmu. Zwijcie to teorią spiskową, ale wiadomo, jak jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767570 Napisano: 06.11.2013 11:52:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To Graf? Kto konkretnie robi problemy?

Zauważmy, że:
"13. Uczestnik traci prawo do nagrody, gdy:
a. nie dopełni w terminie któregoś z warunków Regulaminu; lub
b. nie prześle stosownego dowodu zakupu; lub
c. odmówi podania swoich danych koniecznych do przesłania nagrody; lub
d. przesłany dowód zakupu będzie podrobiony lub uszkodzony w sposób uniemożliwiający jego odczytanie;
lub
e. przesłany dowód zakupu będzie miał późniejszą datę niż data zgłoszenia Uczestnika do konkursu, lub
f. przesłany dowód zakupu będzie dotyczył innego produktu niż produkt objęty konkursem. "

Regulamin nie przewiduje innej podstawy utraty nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767480 Napisano: 06.11.2013 10:29:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Obstawiam, że i tak 99,99% laureatów będą stanowić mieszkańcy wiosek, więc nawet mi się nie chciało grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766939 Napisano: 05.11.2013 13:18:09 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

"pierwiastek loteryjny" powiadasz... A może gen loteryjny? Tak czy siak najwyraźniej upośledzona jestem emotka I niby o tym wiem, a jednak raz na jakiś czas poddaję to w wątpliwość - i co? Nic. Nawet na żadną z codzienne losowanych kilkuset puszek nie mogę się załapać emotka

Nie wiem, ale my tego na bank nie mamy emotka Również od czasu do czasu sprawdzam, czy mi się ten gen nie uaktywnił, ale pozostaje łajza uśpiony i nie chce się obudzić emotka

Puszki też nie upolowałam; chyba nie muszę dodawać, że ex-mugolka to i owszem? emotka Jestem zazdrosna o ten gen emotka Wyświetl w wątku >>
0 0