Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podbijam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Biorąc pod uwagę, że kefir jest z mleka, a Madonna stała się wzorem dla krowy mielącej jęzorem, podpowiadam Miley Cyrus
PS: miszczu, w zeszłym roku wygrałam lepsiejszy aparat, tak na otarcie łez. Niby wiadomo, że "laureat nie ma prawa zastrzec specjalnych właściwości nagrody", ale czasami doprawdy sponsorzy przeginają
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj-tam-oj-tam, to przecież normalna nienormalność
A konka w Realu mi nie przypominaj, bo wygrałam aparat i szlag go trafił - specjalista stwierdził niezawinione przez nas uszkodzenie matrycy (wartej więcej, niż aparat). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Znam pewną ex-mugolkę, co w każdej loterii coś wygrywa, takie szczęście ma
Od dawna podejrzewam, że istnieje jakiś pierwiastek loteryjny w człowieku i albo się go ma, albo nie. Na Twoim miejscu bym się nie martwiła, zdrapki wskazują, że cosik Ci wpadnie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Są małe opakowania, do białego i kolorów. Jeśli w regulaminie konkursu nie ma podanej gramatury, można kupić dowolny produkt. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I u mnie 2 x 50g żarełka, przesyłki zwykłe PP.
Opisywane w regulaminie akcji RC jedno pełnowymiarowe, bezpłatne opakowanie karmy odebrałam w Leopardusie 24.10.2013. Czyli to, co dotarło dziś, to są de facto owe "próbki", które miały przypadać po max 2 szt./os.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Od razu człowiekowi lżej!
Ostatnio co większa wygrana w puli, to mi się przed oczami piętrzą formalności i opłaty z nią związane, regularnie chadzam Twoim tokiem myślenia
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dam znać, hehe, aczkolwiek od jakiegoś czasu próbuję nadrobić zaległości po chorobie i marnie mi idzie, więc wyjazdy zeszły (chwilowo) na dalszy plan.
Dopisuję kolejną zwrotkę
Kiedy wokół ciepła mało,
tuli się do ciała ciało.
I bez pieca ciemną nocą
iskry pod kołdrą migocą. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie zrobiłam, nie taki był cel mojej wizyty, ani główny, ani poboczny
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W sobotę spontanicznie wylądowaliśmy w Krakowie, całą podróż pociągiem wymyślałam zgłoszenia na konki
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Teraz już na pewno z tej opcji skorzystają
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Najgorsze, że sobie przypomniałam, iż coś jeszcze kompletnie innego będzie przecież na paragonach. Zamiast SYOSS l-u-b FA obstawiam "MY. NAW. DO CIA." Zatem zwątpiłam zupełnie i na razie nigdzie się nie wybieram
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli uda mi się podjechać do ITM, na pewno kupię 1 produkt. Zawsze wycinam info z gazetki reklamowej i odsyłam ją z paragonem, nagrody dochodzą, niezależnie od tego, co i w ilu wersjach regulaminu napisano. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Miesiąc za miesiącem leci,
w brzuchu Milka zamiast dzieci,
talia osy to mój cel,
a bebech, jak polny trzmiel!
Przypomniało mi się, że jeszcze lepsze jest wygranie metodą "na mugola śmiecioroba" - znalazłam opakowanie po Grześkach na środku chodnika. Podniosłam. Mam nadzieję, że zrobiłam złoty interes
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, to kieszeń
Ciekawa jestem, co by powiedziała taka czy inna pani z agencji, gdyby jej mąż zasłużonej premii nie dostał, bo "wylosowano jego kolegę". Gdyby olimpiadę z biologii wygrał uczeń ze słabszym wynikiem, bo "przygotował z mamą wzruszającą makietę Nowego Jorku".
Kupiłam sobie w tym tygodniu notesik, którego miejsce jest w wc. Mój facet się zdziwił, ale jak mu powiedziałam, że musimy mieć na każdy konkurs jakieś hasła z d*, to zrozumiał i teraz czekamy na pierwsze nagrody
kammaro - może i tak, ale jakiś uboga ta końcówka, roku. Ostatnie 2 lata mogłyśmy się ścigać, gdy rok finiszował, teraz nic ciekawego i wartego uwagi nie widzę, trochę mi przykro, talent odchodzi do lamusa... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No i się zgadzam. Ale mnie irytuje, że się coraz częściej udebilniać trzeba. Skoro mają nagradzać zgłoszenia NAJLEPSZE, to oczekuję, że takie właśnie nagrodzą, nieważne, czy moje, czy nie
Pracownicy agencji chcieliby:
- otrzymywać podwyżki od szefa za bycie najlepszym,
- cieszyć się, że ich dziecko wygrało olimpiadę z biologii za bycie najlepszym,
- zrobić duże zakupy za premię, którą małżonek otrzymał za bycie najlepszym.
A sami LOSUJĄ, nóż sie w kapsi otwiera! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki za dobrą nowinę
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wygrana za jeden paragon jakoś tak bardziej cieszy
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chyba raz był konkurs, to tak "antykonkursowa" sieć, jak Auchan
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wszystko jasne. Jak pisały dziewczyny, punkty nie zostały doliczone do 22.10.2013 (ALE opóźnienia ze strony MC nie ma, bo ta data ich nie zobowiązuje do niczego). Kiedykolwiek punkty dodadzą i tak dostaniemy je w lutym 2014. Wyświetl w wątku >>