Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5767604 Napisano: 06.11.2013 12:16:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Ja akurat nie grałam, niemniej jednak zastanawia mnie podstawa takiego postępowania. Bo co? Paragony numer po numerze?

Podejrzewam, że paragon, który sprawia wrażenie, że został przesłany "przez konkursowicza", jest z mety dyskryminowany. Ale to tylko mój pomysł, możliwe, że jest inaczej, że nie ma już żadnych potencjalnych laureatów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767598 Napisano: 06.11.2013 12:11:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agamaty napisał(a):

ale w tym regulaminie nawet nie ma mowy o dacie wyjazdu a powody ewentualnego odebrania prawa do nagrody są jasno okreslone i nie ma w nich mowy o paszporcie.

No nie ma o tym mowy; niemniej z regulaminu wynika, że laureat ma prawo odesłać dane i paragon w ciągu 5 dni. To nie rozumiem, po co w ogóle dziewczynie DZIŚ szarpać nerwy hasłami, że nagroda zostanie odebrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767588 Napisano: 06.11.2013 12:06:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

tak, graf.. odsyła nas od jednego do drugiego.. masakra

Powiedz im, że mają wskazać Ci punkt regulaminu, na podstawie którego chcą odebrać nagrodę.

Masz 5 dni czasu na odesłanie paragonu, a co za tym idzie - również na załatwienie paszportu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767584 Napisano: 06.11.2013 12:04:04 w Informują
bethan napisał(a):

Tydzień temu była rezerwa (z główną też). Bardzo dużo osób odesłało paragony kupione na forum z jednego miejsca (odrzucono te zgłoszenia). Nieważne, że przed wysłaniem sms'ów był zakup. TQG to zaiste dziwna agencja.

To było do przewidzenia. Dlatego bardzo się ucieszyłam na wieść o tym, że moja koleżanka-mugolka zrobiła zakupy w sklepie obok i to na znaczną kwotę, a nie jakieś 3 złocisze. Mam nadzieję, że nagroda do niej dojdzie, choć zawczasu zaszczepiłam w niej odpowiednie ziarenko sceptycyzmu. Zwijcie to teorią spiskową, ale wiadomo, jak jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767570 Napisano: 06.11.2013 11:52:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To Graf? Kto konkretnie robi problemy?

Zauważmy, że:
"13. Uczestnik traci prawo do nagrody, gdy:
a. nie dopełni w terminie któregoś z warunków Regulaminu; lub
b. nie prześle stosownego dowodu zakupu; lub
c. odmówi podania swoich danych koniecznych do przesłania nagrody; lub
d. przesłany dowód zakupu będzie podrobiony lub uszkodzony w sposób uniemożliwiający jego odczytanie;
lub
e. przesłany dowód zakupu będzie miał późniejszą datę niż data zgłoszenia Uczestnika do konkursu, lub
f. przesłany dowód zakupu będzie dotyczył innego produktu niż produkt objęty konkursem. "

Regulamin nie przewiduje innej podstawy utraty nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5767480 Napisano: 06.11.2013 10:29:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Obstawiam, że i tak 99,99% laureatów będą stanowić mieszkańcy wiosek, więc nawet mi się nie chciało grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766939 Napisano: 05.11.2013 13:18:09 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

"pierwiastek loteryjny" powiadasz... A może gen loteryjny? Tak czy siak najwyraźniej upośledzona jestem emotka I niby o tym wiem, a jednak raz na jakiś czas poddaję to w wątpliwość - i co? Nic. Nawet na żadną z codzienne losowanych kilkuset puszek nie mogę się załapać emotka

Nie wiem, ale my tego na bank nie mamy emotka Również od czasu do czasu sprawdzam, czy mi się ten gen nie uaktywnił, ale pozostaje łajza uśpiony i nie chce się obudzić emotka

Puszki też nie upolowałam; chyba nie muszę dodawać, że ex-mugolka to i owszem? emotka Jestem zazdrosna o ten gen emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766872 Napisano: 05.11.2013 12:33:15 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

Czy słali już eski z konka „Frosch”? Laureatów mieli wybrać wczoraj.

Podbijam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766834 Napisano: 05.11.2013 12:01:31 w Inne mniejsze markety
isiulka napisał(a):

mozna opisac np kefirek-to-super-sklep.pl jest w kilku slowach? Jest, a ze pod linkiem spiewa Madonna piosenke o kiefirku to już inna sprawa emotka

Biorąc pod uwagę, że kefir jest z mleka, a Madonna stała się wzorem dla krowy mielącej jęzorem, podpowiadam Miley Cyrus emotka

PS: miszczu, w zeszłym roku wygrałam lepsiejszy aparat, tak na otarcie łez. Niby wiadomo, że "laureat nie ma prawa zastrzec specjalnych właściwości nagrody", ale czasami doprawdy sponsorzy przeginają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766824 Napisano: 05.11.2013 11:56:02 w Inne mniejsze markety
miszczu napisał(a):

asia19874 napisał(a):

od wczoraj konkurs w Kefirku http://www.kefirek.pl/biezace.php
dodane od bazy emotka

Zadanie polega na wypełnieniu kuponu,w którym przeznaczone są 2 małe linijki na tekst w którym trzeba : "W KILKU SŁOWACH opisać najoryginalniej ich sklepy ..." emotka buahahah W KILKU emotka Pamiętam konkurs w realu gdzie trzeba było napisać hasło reklamowe ze słowami "real" i "lody" to ludzie doczepiali kartki z poematami napisanymi na pare stron emotka

Oj-tam-oj-tam, to przecież normalna nienormalność emotka

A konka w Realu mi nie przypominaj, bo wygrałam aparat i szlag go trafił - specjalista stwierdził niezawinione przez nas uszkodzenie matrycy (wartej więcej, niż aparat). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766810 Napisano: 05.11.2013 11:47:28 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

dzięki to może tym jednym zgłoszeniem wygram chociaż 2 krowy emotka Moja koleżanka- mugolka wygrała krówki 2 zgłoszeniami, a ja ciągle zapominałam wysłać zgłoszeń emotka

Znam pewną ex-mugolkę, co w każdej loterii coś wygrywa, takie szczęście ma emotka A ja w żadnej, choć gramy w tych samych emotka Nawet, jak ostatnio w galerii C4 było losowanie samochodu i 1400! czekolad na pocieszenie, obeszłam się smakiem emotka

Od dawna podejrzewam, że istnieje jakiś pierwiastek loteryjny w człowieku i albo się go ma, albo nie. Na Twoim miejscu bym się nie martwiła, zdrapki wskazują, że cosik Ci wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766789 Napisano: 05.11.2013 11:25:09 w Kaufland konkursy
asiam napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu z Bryzą.Czy w Kaufie są małe opakowania Bryzy i czy takie mozna zakupić na konkurs.Lub inaczej , jaka Bryza wychodzi najtaniej emotka

Są małe opakowania, do białego i kolorów. Jeśli w regulaminie konkursu nie ma podanej gramatury, można kupić dowolny produkt. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766745 Napisano: 05.11.2013 10:40:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koki napisał(a):

próbka karmy z Royal Canin emotka

I u mnie 2 x 50g żarełka, przesyłki zwykłe PP.

Opisywane w regulaminie akcji RC jedno pełnowymiarowe, bezpłatne opakowanie karmy odebrałam w Leopardusie 24.10.2013. Czyli to, co dotarło dziś, to są de facto owe "próbki", które miały przypadać po max 2 szt./os. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766133 Napisano: 04.11.2013 13:50:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

Nie martw się! Mercedesy są smacznym kąskiem dla złodziei. Poza tym się psują. Przy stłuczkach naprawa jest droga. Trzeba mieć garaż. Policja częściej zatrzymuje, bo myśli, że jak masz merca, to masz pieniądze na mandaty. Nie rozpaczaj z powodu tych kodów! emotka

Od razu człowiekowi lżej! emotka

Ostatnio co większa wygrana w puli, to mi się przed oczami piętrzą formalności i opłaty z nią związane, regularnie chadzam Twoim tokiem myślenia emotka A potem ta ulga, że się nie wygrało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5765784 Napisano: 03.11.2013 22:07:22 w Kaufland konkursy
melissa napisał(a):

Osz Ty! Ja koleją dawno nie jechałam, więc jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, kiedy dzieci pójdą spać. emotka
Gdybyś się spontanicznie wybrała w kierunku przeciwnym do Krakowa, to daj znać;)

Dam znać, hehe, aczkolwiek od jakiegoś czasu próbuję nadrobić zaległości po chorobie i marnie mi idzie, więc wyjazdy zeszły (chwilowo) na dalszy plan.

Dopisuję kolejną zwrotkę emotka

Kiedy wokół ciepła mało,
tuli się do ciała ciało.
I bez pieca ciemną nocą
iskry pod kołdrą migocą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5765769 Napisano: 03.11.2013 21:52:03 w Kaufland konkursy
ace napisał(a):

joan napisał(a):

W sobotę spontanicznie wylądowaliśmy w Krakowie, całą podróż pociągiem wymyślałam zgłoszenia na konki emotka Zdecydowanie powinnam częściej podróżować koleją emotka

ale mam nadzieje ze zakupow konkursowych nie robiłąś emotka BO jeśłi tak to ja teraz tylko czas marnuje emotka

Nie zrobiłam, nie taki był cel mojej wizyty, ani główny, ani poboczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5765761 Napisano: 03.11.2013 21:45:47 w Kaufland konkursy
melissa napisał(a):

agamaty napisał(a):

ło matko... a ja dziś zanabyłam dwa paragony a weny jeszcze nie mam... piszecie? wysyłacie? w kupie jakoś raźniej emotka

Właśnie się zabieram do wymyślania;) Ale temat średnio mi się podoba, bo ja się nijak nie przygotowuję emotka

W sobotę spontanicznie wylądowaliśmy w Krakowie, całą podróż pociągiem wymyślałam zgłoszenia na konki emotka Zdecydowanie powinnam częściej podróżować koleją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5765754 Napisano: 03.11.2013 21:40:25 w Kaufland konkursy
krzych88 napisał(a):

staszek napisał(a):

mia napisał(a):

krzych88 napisał(a):

Jak jest w przypadku gdy ktoś wysłał dwa smsy z jednego numeru i jeden sms wygrał. Chyba nie musi wysyłać 2 paragonów?

Chyba na pewno musi. emotka

ja nigdy nie odsyłałam dwóch i zawsze bony dostawałam. A nigdy nie wiem, który sms wygrał

W sumie teraz doczytałem, że organizator ma prawo zażądać przesłania wszystkich Dowodów Zakupu, potwierdzających wszystkie zgłoszenia udziału w Konkursie. Ale może nie korzystają z tego na razie emotka

Teraz już na pewno z tej opcji skorzystają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764921 Napisano: 31.10.2013 23:03:24 w Intermarche
bruce napisał(a):

monikar napisał(a):

marki Fa i marki Syoss a nie lub i to mnie martwi

emotka Kolejny konkurs i znowu rozbieżności między tym, co na plakatach, a tym, co w regulaminie... emotka

Najgorsze, że sobie przypomniałam, iż coś jeszcze kompletnie innego będzie przecież na paragonach. Zamiast SYOSS l-u-b FA obstawiam "MY. NAW. DO CIA." Zatem zwątpiłam zupełnie i na razie nigdzie się nie wybieram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764696 Napisano: 31.10.2013 15:49:20 w Intermarche
bridget napisał(a):

w itm kupuje sie SYOSS lub FA jak na 1 stronie konkursu, czy jak w regulaminie "zakupu co najmniej jednego produktu promocyjnego marki Fa i marki Syoss " czyli 2 produkty na 1 paragonie

Jeśli uda mi się podjechać do ITM, na pewno kupię 1 produkt. Zawsze wycinam info z gazetki reklamowej i odsyłam ją z paragonem, nagrody dochodzą, niezależnie od tego, co i w ilu wersjach regulaminu napisano. Wyświetl w wątku >>
0 0