Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18659
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tego nie wie nikt, ale mam wycinek z gazetki, który nie może przecież wprowadzać klienta w błąd. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jest jeszcze jeden konkurs, gdzie nawalili, ale pozwolę sobie opisać to dopiero za jakiś czas
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Od razu mogli dać info: Whiskas
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale oni nawet nie wysłali jeszcze nagród do konków z lipca (choć powinni byli to zrobić, ale kogo-to). Trudno zatem akceptować jeszcze dłuższe terminy.
Mnie to wygląda tak, że firma dwupracownikowa zaniża ceny obsługi konków tylko po to, żeby chwycić jak najwięcej srok za ogon, co oczywiście przekłada się na chaos, obsuwy i zero profesjonalizmu. Zauważcie, że w Tesco nawalili już tyle razy, iż teraz przy każdym konku na stronie Tesco zaczęto zamieszczać informację "Tesco nie bierze odpowiedzialności za przeprowadzenie akcji i konkursów, organizowanych przez dostawców lub przez inne podmioty na zlecenie dostawców." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bez ograniczeń
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie sądzę, by którakolwiek z wygranych wpadła Jutrosinowi "za imię"
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A gdzie tam, ale wiesz: Biedronke mam najbliżej, a jak człowiek chory, to mu się nie chce telepać po marketach... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki dziewczyny, może się do Netto przespaceruję, przynajmniej spalę kilka Grześków
apoccalipsa - musisz najpierw zjeść całą starą dostawę, to się pojawią nowe opakowania
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki, własnie tego się obawiałam: że trzeba będzie łazić po sklepach i szukać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kobiiito, oni jeszcze nagród z lipca nie wysłali, a Ty tutaj z takim tekstem wyjeżdżasz
Mają czas (5 dni roboczych) - w tym tygodniu puszczą wszystkie etapy jednocześnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cóż, u mnie sklepów sporo, a kasy na zakupy brak
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja bym jednak poszła do lekarza, choćby nawet do innego miasta, niefajne te objawy! Na pewno nie warto kombinować samemu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kasjerki od kilku tygodni wiedzą, za jakie produkty się drukuje kupon z kodem, więc mogłyby informować klientów o tym fakcie. Mogłyby, ale to przecież nie jest w ich interesie
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niczego z w/w listy nie jadam - dlatego twierdzę, że rośnie "bez powodu"
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie (niezamieszkany) brzuch rośnie - ot tak, bez powodu