Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18659
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cha cha, właśnie się nad tym zastanawiałam, mam nadzieję, że Graf czyta w naszych myślach (albo wpisach)
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czy chodzi o Cilit Bang? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie każdy się przyznaje. Jeśli komuś kamyk spadnie z serca, to informuję, że i u mnie 2 bony
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Yyy, to chodzi łoto, że jeśli masz tipsy albo grube paluchy i często robisz literówki, nie masz co liczyć na wygraną, bo im się nie ch domyślać, co autor miał na myśli
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak (Chrome). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale wiesz, ten prestiż w środowisku konkursowym
ivanotta - plecak 100 litrów sobie kup
like-a-bomb - no, przynajmniej Ty masz odpowiednie podejście, a nie ino wymówki i wymówki
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O to własnie chodzi. Wyobraźmy sobie sytuację: agencja reklamowa ma przesłać Klientowi wycenę. Ale z jakiegoś - sobie tylko znanego powodu - przygotowuje ją 2 tygodnie po terminie. I co? Też taka olewka? Też dezinformacja? Też się trzeba dopytywać? No nie, bo przecież chodzi o Ważną Osobę, Ona dostanie info o opóźnieniu. Kim wobec tego są klienci Kauflanda? Nie-ludźmi? Wystarczyło zamieścić stosowny komunikat na FB, a nie liczyć na to, że "może to nie będzie nikomu przeszkadzało". Mnie akurat przeszkadza, choć nie dzwoniłam do nich i dzwonić nie będę.
79magda - sami są sobie winni. Jestem całkowicie przeciwna jedynie dzwonieniu PRZED upływem regulaminowych terminów. W agencjach ludzie nie działają charytatywnie, kufa, oni dostają pieniądze za swoją robotę. To nie żadne święte krowy, na litość boską, można rozmawiać z nimi tak samo, jak z personelem każdej innej firmy. I nikt przepraszać nie musi, ani się tego wstydzić, ani się z tego tłumaczyć
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pewnie sporo osób miało już zaplanowane zakupy za te bony (w tym ja). Skoro termin na wysyłkę minął, rozmowy z tą miłą panią są w pełni uzasadnione - chyba za to jej płacą?
Chociaż wiadomo, że to w sumie "naprawdę nieważne sprawy", bo przecież my wszyscy tutaj śpimy na pieniądzach, jedna wielka rodzina Rockefellerów... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A w temacie C4: skoro lista nieuzupełniona, to i bonów Nestlowych nie ma się co spodziewać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Odnośnie czego ta wypowiedź? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Taa, a Mój poszedł do Tesco, ale żeby dopytać, co trzeba kupić, to gdzieee tam
Niech wreszcie ktoś zorganizuje konkurs z jednoosobowymi wypadami do SPA, bo dostanę pier*, jak nic!
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Rano Mój opowiedział mi, co dokładnie wrzeszczał XY (ja słyszałam tylko przekleństwa, nie wsłuchiwałam się za bardzo, byłam półprzytomna). Otóż XY darł się, jak zwykle – czyli znieważał swojego ojca/ojczyma wiązankami przekleństw. Ponieważ był środek nocy, ojciec próbował uciszyć syna „bo sąsiedzi”, na co padły hasła:
- ci z dołu to k*y (wujek XY z żoną i dwoma córkami),
- tego metala z długimi włosami to ja zajeb* (chodziło o mojego faceta, który – nawiasem mówiąc – nie jest i nigdy metalem nie był).
Mieszka człowiek w ultraspokojnej dzielnicy, ma fajnych sąsiadów, usypiają go i budzą ptasie trele. Dom typu bliźniak, sześć mieszkań. Ale i tak musi się trafić jakiś gów*! Morda, jak guździec po wypadku komunikacyjnym, włosy długie& tłuste, nieodzowne atrybuty to cygareta, czipsy i piwsko. Menel pure, gil pod nosem. I tak się zastanawiam, co będzie dalej?
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Do Zagłębia nigdy się nie wybieram, przecież wiadomo, że tam konkursowo rządzi bardzo silna ekipa
- po pierwsze, nie wiem, czy coś zdziałają,
- po drugie, słodko pachną, a nie chcę mieć inwazji owocówek.
I tak se czekają
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Thx
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7