Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18659
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Fuksiara, ja to już nie mam co zerkać, bo wiem, że nie wygrałam, tylko kilka cm w pasie mi od tej loterii przybyło, oto cały "zysk"
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No nie wiem, mnie się zadanie wydaje świetne, aczkolwiek świadomie postanowiłam się nie rozeznawać w tym temacie. Taka taktyka, uważam, że lepszy ekstremalny pomysł mugola, niż ekstremalnie nudny bełkot BMXowym słownictwem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Usuń apostrofy i inne ekstremalne znaczki, bejbe
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ograniczenia chyba nie ma, ale - moim zdaniem - trzeba słuchać rozsądku
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I ja. Do pupy granie na Śląsku
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czyli nie czas na łzy?
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I znów "ukochane" Intermarche
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie brałam udziału, ale moje koleżanki MUGOLKI owszem i nawet wygrały, ale na liście znalazłam tylko jedną - powiem im wieczorem, jakie przekręty wystąpiły w tym konku i będą musiały się poużerać z IQ. Boroczki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aha, no taki kit to można wcisnąć każdemu. Chyba, że posłałaś coś takiego:
http://farm5.stat...771_0062e6a35a_o.jpg Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Leclerc, loteria "Powrót do szkoły". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oczywiście, że tak. Przecież ksantypa pisała, że powinniście otrzymać na mejla potwierdzenie z danymi wpisanymi w formularz. A tak się nie stało. Z tego powodu nie miałaś szansy od razu stwierdzić, że system nawalił w kwestii dat i zgłaszasz ten fakt teraz
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I dobrze, masz prawo się zrewanżować. Najpierw oni - odbierając Ci nagrodę - nazwali Cię oszustem, co kupił inny produkt, niż napisano w regulaminie i próbował wyłudzić nagrodę.
Reklamacje ślijcie w kopii do Unilevera i Boscha
asiabuczkowska - z tym zawodowstwem wymiotłaś, jeszcze tylko mogłabyś im powiedzieć "Siedzę w konkursach dłużej, niż Pani!"
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W teorii nie. W praktyce możesz dostać nawet 3 eski na ten sam tel. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A po co? Chyba nie sądzisz, że w konkursach, gdzie niewydane nagrody zostają u organizatora, ktokolwiek zatroszczy się o CIEBIE? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
IQ Marketing kompromituje nie tylko siebie, ale również: Unilevera i Boscha. Z dzieciństwa zapamiętałam jednak, że "brawura to nie odwaga"
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Napisz do nich reklamację, choćby 2 zdania. A to, co Ci odpiszą, przekaż listownie do Intermarche - jak nie zaczną prawidłowo wprowadzać produktów w system, nie tylko ta nagroda Ci przepadnie. A z tego, co widzę, to ITM został tu wspomniany przez kilka osób. Wyświetl w wątku >>