Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5749046 Napisano: 04.10.2013 09:00:07 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

A te buty z Lidla to ze złota ? emotka

Nie ze złota, ale akurat Lidl ma czasem całkiem fajne & tanie obuwie i ubrania, głównie sportowe.

Chociaż mam Lidla pod nosem, NIGDY nie udało mi się załapać na żadną promocję, obojętnie, czy dotyczyła kurtek, czy czekolad emotka Moja koleżanka mugolka stwierdziła, że już ich kiedyś opierdzieliła, ale bez ogólnopolskiego buntu nic się nie wskóra. To jakiś cyrk i niesmaczna zabawa kosztem klientów, komuna w całej krasie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748959 Napisano: 03.10.2013 22:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arabela79 napisał(a):

Ryzykujecie i łączycie dwa konkursy z Milka na jednym paragonie?:)

Nie gram w Milce, natomiast generalnie można łączyć więcej konków na jednym paragonie, o ile w obu nie trzeba odsyłać oryginału paragonu emotka Sprawdź w regulaminach i działaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748725 Napisano: 03.10.2013 15:39:07 w Kaufland konkursy
szczupak napisał(a):

no ja też czekam właśnie, bo ostatnio coś o mnie zapominają
i już mi skrzydła opadają, a tyle nowych konkursów, że potrzebuję jakiegoś kopa emotka

Akurat ja mam dosyć tych "kopów" ze strony konkursów emotka

agicho - nie ma żadnych ograniczeń, przynajmniej ja sobie żadnego nie zapisałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748714 Napisano: 03.10.2013 15:31:12 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

szczupak napisał(a):

a nestle już do końca obdryndane?

no nie strasz mnie ja czekam na 24

Dziś chyba nie dzwonili - dziwne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748696 Napisano: 03.10.2013 14:44:19 w Kaufland konkursy
nice napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

yyy podobno graf dzwoni z bmxami emotka

ale, że co? w jakimś konkretnym celu?

Może pochwalić za hasełko emotka Ale może po to, co by odesłać wszystkie paragony, a nie jeden. Pytanko: czy do tych dzwonią, co dostali wczoraj eski, czy też obdzwaniają nowych laureatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748675 Napisano: 03.10.2013 14:25:11 w Intermarche
szprotka napisał(a):

Właśnie że jest:
5. SMS Premium: Konkurs prowadzony jest z wykorzystaniem wiadomości tekstowych SMS wysyłanych na tzw. numer Premium. Koszt wysłania jednej wiadomości tekstowej SMS pod numer Premium wynosi dla abonenta końcowego 0,50 zł + VAT, tj. 0,62 zł brutto. Dla wygrania nagrody niezbędne jest wysłanie co najmniej dwóch wiadomości tekstowych SMS na numer Premium. emotka

Sama nie wiem, co o tym myśleć. Że niby esemes ma mieć 320 znaków? Albo posłać druga wiadomość o treści: "Pozdrawiam i życzę miłego dnia"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748648 Napisano: 03.10.2013 13:50:06 w Kaufland konkursy
A jak tam Linea? Coś się dzieje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748646 Napisano: 03.10.2013 13:47:53 w Intermarche
I na koniec przemyślenia ze strony TripDrop:

"Należy także pamiętać, iż kwestią dyskusyjna jest to, czy regulaminy SMS-owych konkursów mogą być weryfikowane przez przepisy prawne o ochronie konkurencji i konsumentów. Z jednej strony tak, bo treść stosunku gry losowej nie może być sprzeczna z zasadami życia społecznego. Jeżeli jednak uznamy podobny konkurs za jednostronną czynność prawną, to wówczas nic nie chroni jego uczestników, bo regulamin jako jednostronna czynność prawna, nie stanowi wzorca umownego w rozumieniu kodeksu cywilnego. "

Jeszcze ich nie znam, a już ich nie lubię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748632 Napisano: 03.10.2013 13:33:27 w Intermarche
visserarthur napisał(a):

Stwierdziłem: zadzwonię, zapytam. Wchodzę na ich stronę, a tam wychodzi, że oni turystyką się zajmują... Kolejne Media Contact...?

Nie wiem, czy ten konkurs nie polega na tym, żeby zdobyć bazę numerów...

I danych osobowych!

Zauważcie, że TEORETYCZNIE w konkurs zaangażowane są podmioty : Unilever, Intermarche, TripDrop, tak przynajmniej powinno się w-y-d-a-w-a-ć klientowi. Tymczasem w rzeczywistości regulamin mówi jedynie, że konkurs zostanie zorganizowany na terenie sklepów Intermarche, a po dniu X reklamacje należy wysyłać do Unilevera. Taki "konkurs" to sama mogę zorganizować emotka Nawet sponsorem nagród jest TripDrop = WTF?! A jak wiadomo, sponsor ma zawsze jakiś interes w zorganizowaniu promocji. Nie wiem, jaki zysk miałaby mieć firma TripDrop, skoro klient kupi produkty A w sklepie B, a żadna z tych firm nie ma z TripDrop nic wspólnego. Więc po kija TripDrop miałby cokolwiek sponsorować? Nie dziwię się Waszemu sceptycyzmowi... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748570 Napisano: 03.10.2013 12:47:23 w TESCO konkursy
merus napisał(a):

jest sens odsyłać, jak podałam te same dane?

Odsyłaj, mają bajzel i tyle, może nawet nie zauważą pomyłki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748493 Napisano: 03.10.2013 11:41:15 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

(...) Nie wiem, ludzie chyba na handel biorą, bo łapią wszystko jak leci (...)

Dokładnie tak jest, nie marnujcie na Lidla czasu, przeważnie ok. 07:30 już nie ma miejsca na parkingu. Normalnie komuna! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748477 Napisano: 03.10.2013 11:24:13 w Kaufland konkursy
pamal73 napisał(a):

joan napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Jutro poleci kolejna partia smsów Monster emotka

I tym oto prostym sposobem "na trzy cztery" każdy se myśli: na pewno chodzi o mnie emotka

A mi pani teraz powiedziała co innego, wszystkie zostały wysłane i jest weryfikacja paragonów. Ewentualne wygrane z rezerwy.

Czyli wiadomo, że nic nie wiadomo emotka

W każdym razie ja już wczoraj nałożyłam porcję smażonych borówek na gorycz porażki i usunęłam z segregatora koszulkę z konkiem Monstera... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748466 Napisano: 03.10.2013 11:18:06 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Jutro poleci kolejna partia smsów Monster emotka

I tym oto prostym sposobem "na trzy cztery" każdy se myśli: na pewno chodzi o mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748458 Napisano: 03.10.2013 11:10:31 w Kaufland konkursy
guarania napisał(a):

Właśnie dodzwoniłam się do GRAFA, jeszcze nie wszyscy laureaci zostali poinformowani o BMX-ach. Do końca tygodnia będzie info. emotka

Poważnie? To może wybierają pracownicy sklepów i ślą info do Grafa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748453 Napisano: 03.10.2013 11:08:06 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

(...) Bo nie samymi wygranymi żyje człowiek, ale zabawą i owszem.
emotka

No ba! emotka

asante sana - bo my jesteśmy czubki emotka Ale muszę przyznać, że żadnego aspektu życia nie mam tak uporządkowanego, jak konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748335 Napisano: 03.10.2013 09:02:35 w Wkurza mnie...
Dziewczyny, ja nie wiem, jak Wy sobie w ogóle radzicie, niczego nie zapisując emotka Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748220 Napisano: 02.10.2013 22:11:07 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

widziałem Cię w czasie konka w Kaufie i byłem zdziwiony że nie zainteresował Cię rower emotka

jak to możliwe, że Ty znasz moją fizis? a ja Cie nie kojarzę w realu (w kauflandzie zreszta też)
trzeba było się ujawnić i zaproponować potyczkę o rower:)

Chciałabym to widzieć emotka Dwóch dorosłych facetów z durszlakami na głowach i parasolami w rękach toczy walkę na śmieć i żucie, goniąc się pomiędzy regałami ze żwirkiem dla kota i zupami w tytkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748178 Napisano: 02.10.2013 21:13:17 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

To dlatego, iż przy kasie taki wachlarz produktów napiera na klienta, że oczopląsu można dostać, np. gumy w każdej postaci & smaku i do każdego celu emotka

emotka Bywa, że ja po jedną rzecz jadę do marketu, a przy kasie, stojąc w kolejce, kilka dodatkowych wezmę... Kaufland ma niesamowitą ilość przepysznych, kuszących "łakoci" przy kasach. emotka

Ale wiesz, widziałam w Kauflandzie kasę oznaczoną jakoś tak "dla rodzin z dziećmi, kasa bez słodyczy" czy coś w tym stylu. Czyli już ktoś się wkurzył / poskarżył na ten nadmiar słodkości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748174 Napisano: 02.10.2013 21:08:00 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

emotka Leon& tesco.. Dobrze, że na jeden paragon tylko brałam, bo mam datę " -10-2013" emotka

A kwitku z karty nie masz? Dałoby się to jakoś powiązać w całość. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5748173 Napisano: 02.10.2013 21:06:46 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

ja wprawdzie kupiłem Monstera, ale paragonu nie wziąłem, i udziału w zabawie też, okazuje się że na mugolizm może dopaść w każdej chwili i każdego

To dlatego, iż przy kasie taki wachlarz produktów napiera na klienta, że oczopląsu można dostać, np. gumy w każdej postaci & smaku i do każdego celu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0