Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5746800 Napisano: 01.10.2013 12:42:22 w Kaufland konkursy
Już widzę. Ale przecież wiecie, że przeważnie sponsor to A,, organizator B, a podmiot prowadzący profil na facebooku: C. Nie wie lewica, co robi prawica. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746794 Napisano: 01.10.2013 12:37:47 w Kaufland konkursy
Ruby napisał(a):

Rozstrzygnięcie konkursu odbyło się 16 września 2013 roku. Laureaci w ciągu siedmiu dni po tym terminie powinni otrzymać powiadomienie o wygranej poprzez sms. Z pozdrowieniami, Ola info z FB emotka emotka

Odnośnie czego ta wypowiedź? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746788 Napisano: 01.10.2013 12:27:52 w Carrefour konkursy
serene napisał(a):

(...) ( biorąc pod uwagę,że na pierwszym paragonie mam 3 kawy-bo mąż pomylił się i wrzucił wszystko na 1 kwit-a ja mogłam tylko jedno zgłoszenie wygrać) i trzeba było kolejne kawy dokupić emotka

Taa, a Mój poszedł do Tesco, ale żeby dopytać, co trzeba kupić, to gdzieee tam emotka Nie dosyć, że poszedł pieszo do innego miasta (a mamy 2x małe Tesco u nas), to jeszcze zrobił a'la zakupy aż na 1 konek: Urrrodzinowy. Bez ClubCard oczywiście, za to na 6 paragonów. I minimum 2,5 h trwała cała ta misja, więc na żadną pomoc Mojego w jakiejkolwiek sprawie już dziś nie mogę liczyć.

Niech wreszcie ktoś zorganizuje konkurs z jednoosobowymi wypadami do SPA, bo dostanę pier*, jak nic! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746772 Napisano: 01.10.2013 11:44:02 w Wkurza mnie...
Niewyspana jestem. W środku nocy obudziły mnie krzyki z piekła rodem, a raczej: z meliny rodem. No cóż, to drugi taki wyskok syna sąsiadów w ciągu tych 8 lat, które tam spędziliśmy. Czy to dużo? Czy to mało? Nie wiem.

Rano Mój opowiedział mi, co dokładnie wrzeszczał XY (ja słyszałam tylko przekleństwa, nie wsłuchiwałam się za bardzo, byłam półprzytomna). Otóż XY darł się, jak zwykle – czyli znieważał swojego ojca/ojczyma wiązankami przekleństw. Ponieważ był środek nocy, ojciec próbował uciszyć syna „bo sąsiedzi”, na co padły hasła:
- ci z dołu to k*y (wujek XY z żoną i dwoma córkami),
- tego metala z długimi włosami to ja zajeb* (chodziło o mojego faceta, który – nawiasem mówiąc – nie jest i nigdy metalem nie był).

Mieszka człowiek w ultraspokojnej dzielnicy, ma fajnych sąsiadów, usypiają go i budzą ptasie trele. Dom typu bliźniak, sześć mieszkań. Ale i tak musi się trafić jakiś gów*! Morda, jak guździec po wypadku komunikacyjnym, włosy długie& tłuste, nieodzowne atrybuty to cygareta, czipsy i piwsko. Menel pure, gil pod nosem. I tak się zastanawiam, co będzie dalej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746731 Napisano: 01.10.2013 10:41:25 w Kaufland konkursy
edith napisał(a):

Jeśli Śląsk to mam nadzieję że Zagłębie mnie zostawiliście emotka A jeśli chodzi o sam opis tricku tez miałam niezły ubaw co z tego będzie to niemam pojęcia bo tricki są nie do wykonania emotka

Do Zagłębia nigdy się nie wybieram, przecież wiadomo, że tam konkursowo rządzi bardzo silna ekipa emotka Nawet w swoich marketach bym nie zagrała, ale miałam sprawę do załatwienia (ponad 2h czekania), tom sobie po Kauflandach połaziła. I nic mi nie przeszkadza, jeno te Monstery w lodówce = łokropna chemia. Chciałam nawet je wykorzystać do czyszczenia czegokolwiek, ale:
- po pierwsze, nie wiem, czy coś zdziałają,
- po drugie, słodko pachną, a nie chcę mieć inwazji owocówek.
I tak se czekają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746724 Napisano: 01.10.2013 10:36:57 w Paragony
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Mogę zrobić zakupy na konkurs Leclerca,PW do godz. 13

A kery to?

http://www.e-lecl...om_booklets/153.html Przed ostatnia strona. 5 tabletów, konkurs od dzisiaj, zgłoszenia mailem. Nie mam regulaminu emotka

Thx emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746718 Napisano: 01.10.2013 10:33:36 w Paragony
isiulka napisał(a):

Mogę zrobić zakupy na konkurs Leclerca,PW do godz. 13

A kery to? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746699 Napisano: 01.10.2013 10:11:41 w Kaufland konkursy
W kwestii Monstera najbardziej mnie cieszy, że pomysłami dosłownie sypałam z rękawa, więc miałam niezły ubaw, zamiast kroczenia drogą przez mękę. I to właściwie wystarczy, jako "nagroda", choć bonus w postaci rowerka jeszcze bardziej by mnie ucieszył. Niemniej, no cóż: Śląsk emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746692 Napisano: 01.10.2013 10:03:52 w Kaufland konkursy
Oficjalnie czekam na: bony z przedostatniego konka 4Frame, eski z ostatniego konka 4Frame, telefjon od Linei / Nestle. I na Monstera oczywiście też emotka Gdzie jesteś, Święty Mikołaju? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746686 Napisano: 01.10.2013 09:55:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

http://www.torita...-281-ty-997-3-6.html

jeśli to "nasi" to gratki emotka ja pisałam "w zupełnie innym stylu..."

Super, podobają mi się takie szczere teksty (nie na litość) emotka

Mnie również się podobają emotka Aczkolwiek szalony kontrast w porównaniu do tego, co ja ślę na konki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746240 Napisano: 30.09.2013 13:24:58 w Kaufland konkursy
mundek2004 - łorajusiu, przepraszam, sama nie wiem, jak to się stało emotka Podejrzewam, że to dlatego, iż siedzę w bluzie Monster emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746233 Napisano: 30.09.2013 13:19:52 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

czyli kto odpowiada za zwłokę? Kaufland? Bo nie dostarczył bonów?

Trudno powiedzieć, w końcu Kaufland zawsze bony na stanie posiada + aktywowanie bonu trwa chwilkę. Podejrzewam, że ktoś w Kauflandzie zaniemógł i robota stoi, a Graf po prostu robi, co w ich mocy. Tyle, że tym razem niestety oznacza to: nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5745530 Napisano: 28.09.2013 12:23:49 w Intermarche
Ciekawe, jak bedą wyglądały paragony ITM i jakie to będzie miało konsekwencje dla klientów / laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5745491 Napisano: 28.09.2013 10:23:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bruce - sama nie wtiem, jak to skomentować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5745401 Napisano: 27.09.2013 22:05:12 w Wkurza mnie...
Są babsztyle, co potrafią 02.01. zwrócić kieckę do eleganckiego butiku i żądać zwrotu pieniędzy, choć owa kreacja jest przepocona i śmierdzi sylwestrowymi drinkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5745371 Napisano: 27.09.2013 21:29:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nice - akurat z Grafem nigdy nie miałam problemów, wręcz przeciwnie, 2x mi pomogli. A mogli powiedzieć, że mnie mają w d* emotka Więc na Twoim miejscu bym sęe nie martwiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5745358 Napisano: 27.09.2013 21:11:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eciepecie napisał(a):

(...) Stawiam na błąd systemowy. (...)

Też to obstawiam; pamiętajmy jednak, że to organizator odpowiada za prawidłową obsługę konkursu, a nie klient. Bo w wypowiedziach pracowników IQ widzę próbę zepchnięcia odpowiedzialności na... no właśnie: na co? Na to, że klienci w stanie upojenia alkoholowego wklepywali dane? Że zioło palili? Jakoś nikt z IQ nie zdziwił się, że etap po etapie wpływały zgłoszenia z roku 2023. Co więcej, z oczami wbitymi w sufit czekano na paragony z taką datą, a potem ojeju jeju, zdziwienie, że się daty nie zgadzają. Normalnie opad szczęki! Mogli od razu poprawić błędy w formularzu, ale cóż... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5745192 Napisano: 27.09.2013 15:54:30 w Inne mniejsze markety
apoccalipsa napisał(a):

joan napisał(a):

Widzę, że w konkursie ABC w zgłoszeniu należy podać "numer dowodu zakupu". Tymczasem u mnie na paragonie mam następujące oznaczenia:
- wydr. YYYY (u góry, naprzeciwko daty),
- nr parag. XXXX/XXXX (na dole paragonu, trzecia linijka od końca).
Podpowie ktoś, który z numerów podać w esemesie? Nie gram w ABC, nie mam żadnego doświadczenia w kwestii tego, jakiego numeru sobie życzą emotka

ja zawsze podaję ten u góry na przeciwko daty

Ja również, ale akurat paragon z ABC wyraźnie wskazuje, że numer paragonu znajduje się gdzie indziej. A skoro mam podać numer dowodu zakupu, a dowodem zakupu jest paragon... No i jestem w khopce. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5745185 Napisano: 27.09.2013 15:46:58 w Inne mniejsze markety
Widzę, że w konkursie ABC w zgłoszeniu należy podać "numer dowodu zakupu". Tymczasem u mnie na paragonie mam następujące oznaczenia:
- wydr. YYYY (u góry, naprzeciwko daty),
- nr parag. XXXX/XXXX (na dole paragonu, trzecia linijka od końca).

Podpowie ktoś, który z numerów podać w esemesie? Nie gram w ABC, nie mam żadnego doświadczenia w kwestii tego, jakiego numeru sobie życzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5745156 Napisano: 27.09.2013 15:04:59 w Leclerc
ludzka_istota napisał(a):

joan napisał(a):

Nie bawię się z Wami! emotka

się nie bawisz, bo czekasz na główną? emotka emotka

Nie bawię się, bo zostałam bez nagród i nie mogę zaszpanować tradycyjnym hasłem "Mam i ja!" emotka Miałam focha na Karlsbada (za konkursy), a teraz mam drugiego - do pary (za loterię) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0