Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5732663 Napisano: 07.09.2013 20:00:21 w Paragony
Czy w Carte D'Or podawało się numer paragonu w zgłoszeniu? Może głupie pytanie, ale nie potrafię sobie przypomnieć, a dziwi mnie popyt/podaż. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732655 Napisano: 07.09.2013 19:35:38 w Rossmann
gracet - wiesz co, to się da pogodzić, jeśli przyjmiemy, że:

w konkach NIEpromo -> należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości.

w konkach promo -> należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości plus oddać paragon fiskalny i unikalny kod konkursowy.

To by mi odpowiadało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732650 Napisano: 07.09.2013 19:14:49 w Rossmann
gracet napisał(a):

joan napisał(a):

dolly napisał(a):

Ale sam kod nic nie da pani kasjerce, bo przy odbiorze bedzie trzeba okazac paragon z danym produktem emotka

Wczoraj już pisałam o tym, że:

Co jest potrzebne do odbioru nagrody?
Jeśli nagroda jest odbierana w drogerii Rossmann wówczas należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości.

po wzięciu udziału w jednym z konkursów jako ostatnia wyświetliła mi się informacja o treści mniej więcej takiej - w celu odbioru nagrody zachowaj paragon fiskalny i unikalny kod konkursowy.

A zatem sami sobie zaprzeczają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732647 Napisano: 07.09.2013 19:12:35 w Mam problem...
smsowicz napisał(a):

Co się dzieje... Najpierw komunia dla prezentów, a teraz wesele dla kasy... Myślałem że tu o co innego chodzi... Zgoda, że powinno się pokryć koszt swojego pobytu, czyli wspomniane 200-500, ale presja na prezent 1000zł od np. od bezrobotnego lub studenta itp., to gruba przesada... A już do tego dochodzi, że są zapraszani tylko bogaci goście, a nie ważni... Albo goście sami zrezygnują... emotka

Przecież wiadomo, że w weselach chodzi o kasę, inaczej nie byliby zapraszani "ludzie postronni". Bo dla mnie jeśli państwo młodzi zapraszają kogoś (obojętnie, czy z rodziny, czy nie), do kogo nigdy nie dzwonią z życzeniami urodzinowymi - bo nawet nie wiedzą, kiedy ten ktoś ma urodziny + kogoś, o kim nawet nie mają pojęcia, gdzie dokładnie mieszka + kogoś, z kim nigdy nie spotykają się przy żadnej okazji... cóż to jest właśnie zapraszanie osoby postronnej emotka Taka "znajomość" z nowożeńcami zaczyna się i kończy na weselu; ale przecież trzeba zaprosić daleką kuzynkę, to będzie większy prestiż na nk, ileż to gości było i wszyscy nas lubią no i kaska większa wpadnie emotka

Ze względu na denne menu weselne, nie warte - w moim wegetariańskim odczuciu - nawet 100 zł / os. (a co dopiero wspomnianych przez Was 200 zł!) oraz ilość rozwodów, jestem absolutnie na nie, jeśli chodzi o zapraszanie mnie na jakiekolwiek tego typu uroczystości. Basta. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732115 Napisano: 06.09.2013 14:41:41 w Rossmann
picola - dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732085 Napisano: 06.09.2013 14:07:06 w Carrefour konkursy
mixik napisał(a):

Eh z tymi numerami z paragonu... Jest mi ktos w stanie odpowiedzieć, czy w konku Nestle - 5 posiłków chcą numer obok daty u góry, cz ten z dołu - nr transakcji? Zgłupiec idzie... Numer z paragonu... Bardziej lakonicznie już sie nie dało.

Słałam nr naprzeciw daty. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732023 Napisano: 06.09.2013 13:01:22 w Intermarche
jomico napisał(a):

w ITM ja podałam numer paragonu, nawet w regulaminie potem jest:

d)    maksymalna długość całego SMS będącego zgłoszeniem udziału w Promocji wynosi 400 znaków (wliczając w to: prefiks, miasto, numer paragonu oraz treść odpowiedzi na zadanie konkursowe, znaki przestankowe i spacje).

Raz chcą numer transakcji, raz paragonu, ock? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731995 Napisano: 06.09.2013 12:26:22 w Carrefour konkursy
kammaro napisał(a):

joan napisał(a):

Znając życie, to wszyscy konkursowicze w okolicy zagrali w moim sklepie, takie życie, hehe....

Jakim Twoim? Liczymy kroki, która ma bliżej? emotka
Ja niby grałam, ale za konkurencję się nie uważam i na telefon nie czekam emotka

Mój ci on i basta! emotka

PS: To mówisz, że lepiej oficjalnie nie czekać i tym samym zwiększyć swoje szanse? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731986 Napisano: 06.09.2013 12:19:30 w Rossmann
koper - nie wyświetla się, a gazetki w sklepie nigdy nie ma.

Dokładniejsze opisy by się przydały; co mi z tego, że organizują "konkurs ze Spa", jak do wygrania jest 1x pobyt z jednym noclegiem kilkaset km ode mnie? Żadna atrakcja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731979 Napisano: 06.09.2013 12:12:02 w Carrefour konkursy
mila napisał(a):

Gdyby kogoś nawiedziła myśl o zadzwonieniu do Karlsbad i by się zdecydował ją zrealizować, to proszę o jej upublicznienie;)

Nie ma co dzwonić, skoro mają jeszcze czas. Teraz pora na zmówienie paciorka, rzucenie zaklęć i mocne prozmywarkowe afirmacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731974 Napisano: 06.09.2013 12:06:29 w Rossmann
dolly - to, co wkleiłam, to oficjalne stanowisko Rossnet w zakładce FAQ. Wynika z niego, że przy odbiorze nagród paragon ani żaden inny świstek nie jest potrzebny. I do tego może się odwołać każdy laureat.

Niestety, nie wiem, jak wygląda regulamin + zasady, jak już się zrobi zakupy i wklepie, co trzeba. Może ktoś z forumowiczów ma dostęp do pełnych informacji, dotyczących któregokolwiek konka i powie nam, co tam piszą na temat warunków odbioru nagrody? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731971 Napisano: 06.09.2013 12:02:09 w Carrefour konkursy
aerdna - dobra, w końcu można urządzić parapetówkę na cześć nowego lokum, to można i urządzić Fairy Party z okazji wygrania zmywarki emotka Koniecznie musimy mieć przypalone olejem wielkopolskim patelnie od Tesco/Mc, żeby zmywanie przenieść na level hard emotka

PS: To się już nie będę przyznawać, że gram, żem se strzeliła w kolano emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731963 Napisano: 06.09.2013 11:54:06 w Rossmann
dolly napisał(a):

Ale sam kod nic nie da pani kasjerce, bo przy odbiorze bedzie trzeba okazac paragon z danym produktem emotka

Wczoraj już pisałam o tym, że:

Co jest potrzebne do odbioru nagrody?
Jeśli nagroda jest odbierana w drogerii Rossmann wówczas należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731957 Napisano: 06.09.2013 11:47:13 w Carrefour konkursy
aerdna napisał(a):

Z Fairy Platnum pozbędziesz się wszystkich resztek i tłuszczu, bez zbędnego namaczania - jeszcze nie wierzysz ? Przyjedziemy do Ciebie! emotka emotka emotka

Strach drzwi otwierać emotka Aż dziw bierze, że Fairy do zmywarek nie jest w postaci żelu. Pewnie wystarczyłaby jedna kropla na cykl zmywania emotka

Czemu nie przespałaś konkursu? Jak mogłaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731952 Napisano: 06.09.2013 11:41:43 w Carrefour konkursy
jola_asia napisał(a):

a ty ze śląska bo ja też mam nadzieję że wtym samym sklepie nie robiłśmy zakupów emotka

Znając życie, to wszyscy konkursowicze w okolicy zagrali w moim sklepie, takie życie, hehe. Ale posłałam jeszcze po jednym zgłoszeniu na dwa inne markety. To czekanie jest najgorsze, w piątki czas się dłuży emotka

luko922 - resztki jedzenia lubią przyschnąć, czasem nawet gąbką trudno je usunąć. Po namoczeniu wszystko łatwiej schodzi. Nie wierzysz? To se oblukaj garnek np. po bigosie. Poza tym opłukanie powoduje, że mniej resztek fruwa w zmywarce i znika ryzyko zapchania filtra. Tak mi się przynajmniej wydaje, teoretyzuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731941 Napisano: 06.09.2013 11:31:44 w Carrefour konkursy
asante napisał(a):

Tylko od zmywarek z krakowskich sklepów (no, chociaż z jednego)proszę się odczepić, nie dam! Już sobie wizualizuję telefon od Karlsbada... emotka

W Krakowie nie grałam. Ale zdajesz sobie sprawę, że i tak mamy łokropicną konkurencję w naszych sklepach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731939 Napisano: 06.09.2013 11:30:19 w Rossmann
Pewnie większość dialogów przy kasie będzie wyglądała tak:
= kasjerka
= mugol

Proszę, oto Pana paragon. A czy chce Pan otrzymać taki kod, że trzeba się zarejestrować w internecie, podać siedemnastocyfrowy kod, wymyślić oryginalną odpowiedź i ma się szansę coś wygrać?
Cooo? Nie, niech se to Pani zostawi.
No skoro Pan nie chce...

The end. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731933 Napisano: 06.09.2013 11:25:11 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

malutka456 napisał(a):

tyle nas chętnych na zmywareczki emotka jakoś same kobiety się odezwały, a mężczyźni siedzą cicho emotka

bo wolą zmywać ręcznie emotka

O tak, Mój zmywa, ja - nigdy. Ale pozostawię to "zmywanie" bez komentarza emotka

luko922 - fajny avatar, taki wakacyjny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731919 Napisano: 06.09.2013 11:16:57 w Rossmann
asante napisał(a):

I nie można dowiedzieć się co trzeba kupić żeby móc zagrać emotka

Bo to nie konki dla konkursowiczów, którzy debatują nad koniem i zastanawiają się, czy w ogóle robić zakupy. To konki dla mugoli na zasadzie niespodzianki - kupują coś i nagle się dowiadują, że mogą wziąć udział w konkursie. Eureka i jaba daba doo! Aczkolwiek mam wrażenie, że po prostu przybędzie grających kasjerek; nie wierzę, żeby np. mój teść po otrzymaniu kwitka z kodem postanowił zarejestrować się na Rossnet, powypełniał wszystkie pola, wklepał paragon+kod+kwotę, przejrzał regulamin konka, wymyślił odpowiedź i posłał ją. Noł łej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731909 Napisano: 06.09.2013 11:10:14 w Rossmann
dolly napisał(a):

emotka emotka ale jaja
ciekawe jak osoby "mugole" mają wziąc udział w konku, jak nie mają tajemnych linków do konkursu emotka

Na niefiskalnym kwitku z kodzikiem drukuje się info "Weź wlyź na rossnet.pl i poszukej sie, ło co łazi z tym kodym." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0