Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5731905 Napisano: 06.09.2013 11:07:25 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

Też mi się zmywarka marzy, ale chyba podświadomie nie wierzę w wygraną, bo gratisowe tabletki do zmywarki oddałam mamie emotka

Hehe, zrobiłam podobnie - oddałam tabletki siostrze. Ale przecież cyklicznie są organizowane konkursy na Somat / Fairy, chyba Przeznaczenie o tym wie, co nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731889 Napisano: 06.09.2013 10:57:42 w Carrefour konkursy
Nigdy nie wygrałam zmywarki, bardzo bym chciała ją u siebie zameldować na stałe, tylko czy przyjmie zaproszenie? Trochę spaprałam ten konkurs, zostało mi kilka paragonów, ale cóż, nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem. Chociaż przecież i jednym zgłoszeniem można wygrać. Może akurat teraz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731880 Napisano: 06.09.2013 10:46:45 w Carrefour konkursy
somesmile napisał(a):

tereniagno napisał(a):

kiedy będą wyniki z Fairy?

też czekam z niecierpliwością, by już mogli zacząc dzwonic emotka i dobre wieści na weekend przekazywac emotka

I ja z niecierpliwością czekam, jak wygram, to będę piszczała do telefonu głośniej, niż 5 mugoli razem wziętych, tak mi się marzy zmywarka emotka Proszę już zacząć dzwonić do laureatów i nie trzymać nas w niepewności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731878 Napisano: 06.09.2013 10:44:03 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Dzięki kochani, trochę mi się lepiej zrobiło emotka

Niektórym wydaje się, że własna firma to milionowe zyski... a są takie miesiące, że z męża wypłaty płacę zus emotka Ale będzie dobrze, to dopiero początki emotka

Hehe, niektórym się wydaje, że jak się mieszka w "domku jednorodzinnym", to człowiek śpi na pieniądzach i codziennie na deser je lody z płatkami złota. Nie wytłumaczysz, że my tam tylko mieszkanie wynajmujemy, do ludzi nie dociera emotka Trzeba się przyzwyczaić, olać wszystko, nie przejmować się i robić swoje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731872 Napisano: 06.09.2013 10:37:00 w Wkurza mnie...
efelinkaaa - tak naprawdę, to najbiedniejsi są zawsze "średniacy". Zamożni mają kasę, ubodzy dostają kasę, a Ty się średniaku martw o kasę emotka Mogłabym mnożyć przykłady z przeszłości, ale po co. Powiem tylko, że bez sensu się przejmować nagabywaczami, nikt nas z pomagania nie rozlicza i możemy to robić w takiej formie, w jakiej mamy ochotę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731865 Napisano: 06.09.2013 10:29:15 w Wkurza mnie...
efelinkaaa - no coś Ty, telemarketerami się przejmujesz? emotka Jak do mnie dzwonią z pierdołami / ofertami / prośbami, to mówię, że jestem w pracy i nie mogę rozmawiać (choćby nawet była siódma wieczór w niedzielę). I odkładam słuchawkę. Pomagać warto, ale z głową, a nie spontanicznie, więc możesz z czystym sumieniem odmawiać, jeśli tylko masz na to ochotę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731853 Napisano: 06.09.2013 10:14:15 w Rossmann
picola napisał(a):

Wczoraj w rossku robiłam zakupy konkursowe. Po każdym paragonie pani mówiła, proszę tu jest paragon niefiskalny, dzięki któremu może Pani zagrać w konkursie na stronie Rossnet. Kobiecie przy drugiej kasie, która kupiła chyba nivea, też tak powiedziano. W ten sposób mogą wchodzić na stronę z czystej ciekawości osoby, które nigdy nie miały do czynienia z konkami. To, że ktoś wklepał kod nie zawsze oznacza, że bierze udział w konkursie

I tak powinno być, fajna kasjerka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731821 Napisano: 06.09.2013 09:11:21 w Intermarche
apoccalipsa napisał(a):

to ,,super,, bo podałam nr paragonu Nie zauważyłam że chcą nr transakcji emotka

Może oni też nie zauważą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731815 Napisano: 06.09.2013 09:00:37 w Intermarche
apoccalipsa napisał(a):

zawsze wpisuję właśnie ten numer ale w itm monelez chcą nr transakcji a on jest na samym dole. Który powinnam wpisać?

Nr transakcji to ten na samym dole. Co ciekawe, mam przed sobą paragon z C4 i tam: numer transakcji na paragonie magicznie przemienia się w numer paragonu na potwierdzeniu zapłaty kartą. Ale to wiem od lat, zatem zawsze zakładam, że podaje się nr umieszczony naprzeciw daty, chyba że regulamin stanowi inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731801 Napisano: 06.09.2013 08:36:53 w Rossmann
ela napisał(a):

z tego co mi wiadomo sprzedawcom sklepu i ich bliskim udziału brać nie wolno emotka

Sraty taty, sama wiem, która sprzedawczyni gra w moim Rossku emotka

Powiem Wam, jakie było założenie: nikt nie wie nic o żadnych konkursach. Podchodzi mugol do kasy, kupuje COŚ i Pani mówi mu "Ojej, jakiż z Pana szczęściarz, wydrukował się Panu dodatkowy kupon, niech Pan weźmie udział w konkursie!" Czyli nie ma obczajania, czy opłaca się zagrać - najpierw kup coś, to łaskawie dostąpisz zaszczytu poznania, o co kaman.

W rzeczywistości pewnie jest tak, że kasjerki zwijają te kuponiki niefiskalne, bo przecież mogą, żaden mugol nie wie, że coś jeszcze ma dostać, bierze paragon i ew. potwierdzenie zapłaty kartą. Tym sposobem kasjerka może zgromadzić kilkadziesiąt kodzików dziennie. A numer i kwotę paragonu do wklepania zna, przecież widzi na kasie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731452 Napisano: 05.09.2013 15:39:07 w Carrefour konkursy
awe napisał(a):

joan napisał(a):

Mnie Linea kojarzy się z loteriami; co więcej, na ulotce konkursu Nestle napisali, że "loteria skierowana do osób, które ukończyły 18 lat." emotka

tak samo piszą w zwrotce sms emotka

Może już im się chce ponosić opłat za oficjalne organizowanie loterii? W każdym razie - zdemotywowali mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731412 Napisano: 05.09.2013 14:53:32 w Carrefour konkursy
Z tą literką Ce to mnie rozbrajacie, ale dlatego, że też mnie kiedyś olśniło w tej kwestii, więc chyba każdy człek indywidualnie musi zgłębić tajemnicę Ce i odkryć Amerykę po raz tysięczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731395 Napisano: 05.09.2013 14:38:45 w Carrefour konkursy
Mnie Linea kojarzy się z loteriami; co więcej, na ulotce konkursu Nestle napisali, że "loteria skierowana do osób, które ukończyły 18 lat." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731346 Napisano: 05.09.2013 13:48:04 w Rossmann
belkao napisał(a):

Czyli nie da rady zerknąć emotka myślałam że na starych paragonach są też emotka

Nie ma, kodzik jest na osobnym wydruku - trzeba pamiętać, żeby go zabrać z kasy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731340 Napisano: 05.09.2013 13:40:31 w Rossmann
Żeby coś wklepać "na próbę", trzeba mieć PRAWIDŁOWY paragon + PRAWIDŁOWY kodzik niefiskalny, nie można wpisać czegokolwiek, żeby podejrzeć, o co chodzi w konku. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731316 Napisano: 05.09.2013 13:16:55 w Rossmann
To jest ciekawe:

Co jest potrzebne do odbioru nagrody?
Jeśli nagroda jest odbierana w drogerii Rossmann wówczas należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości.

Z tego wynika, że paragon nie będzie już potrzebny do odbioru nagrody. Po wklepaniu numeru paragonu, kodu i kwoty na stronce, od razu zakładają, że ma się paragon i w razie czego jest się uprawnionym do odbioru nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731312 Napisano: 05.09.2013 13:10:32 w Rossmann
Może konki będą opisane w "Skarbie", ale u mnie nigdy nie ma tej gazetki, nie wiem, co kasjerki z nią robią - może origami na zapleczu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731304 Napisano: 05.09.2013 13:03:05 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

po nacisnietu wez uzial wyskakuje co tzreba zrobic ale co jest do wygrania to juz nie wiadomo

Wyskakuje tylko, co trzeba kupić, a wolałabym wcześniej wiedzieć, czy to konkurs foto, czy czasówka "o równej", czy puzzle, czy cuś. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731176 Napisano: 05.09.2013 11:43:08 w Rossmann
margo466 napisał(a):

joanjeżeli te regulaminy się nie zmienią do których mieliśmy dostęp jeszcze dzisiaj - bo czytałam je rano
to ograniczeń czasowych w wygryaniu nie było żadnych i jeszcze nowość,że jedna osoba może wysłać dowolną ilość
zgłoszeń ale wygrać tylko jedną nagrodę danym konkursie

Superrro! Akurat wczoraj siostra była u mnie i chciała kupić farbę do włosów, ale stwierdziłam: zaczekaj, poszukam konkursu emotka I oto jest konek i w C4 i w Rossmannie. Może nawet zawitam do Rosska na zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731150 Napisano: 05.09.2013 11:29:59 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Sposobu nie ma. W bazie wyszukaj "rossnet.pl" to czesc opisu jest, bo reg. nie działają. Ale można dowiedzieć się co trzeba kupić i co można wygrać.

Ciekawe, czy regulaminy się pojawią i czy będzie w nich zapis o kwarantannie. W ostatnich konkach liczby uczestników chyba nie podawali, ale wcześniej były to tysiące osób. A ile będzie teraz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0