Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5734091 Napisano: 10.09.2013 13:20:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Mogli to zostawic po prostu, jak ktos nie doslalby paragonu to po prostu wytypowali by rezerwe i po problemie. Na to samo by wyszlo a tak to zrobili sobie tylko klopotu.

Powinni wytypować dziesięciu DODATKOWYCH laureatów. Skoro błąd leży po stronie agencji, niech ona za to odpowiada.

Inna sprawa, że osoba, która otrzymała eska o zostaniu laureatem, a posłała błędne zgłoszenie, nie może się domagać przysłania jej nagrody, skoro zgłoszenie nie spełniło wymagań regulaminu (błędny prefiks, błędny początek zdania). Nawet Pani Basia nie dostała "beemwu za esemes". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5734024 Napisano: 10.09.2013 12:24:52 w Carrefour konkursy
dolly napisał(a):

mila napisał(a):

Żeby takiego pączka spalić, to pół godziny na rowerze trzeba zaiwaniać - nie warto;)

albo 120min sexu, także wiesz dla każdego coś miłego emotka

kalisto1986 - czyżby małżonek kupił Ci pączka, czyniąc tym samym niedwuznaczną propozycję? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5734001 Napisano: 10.09.2013 12:10:19 w Biedronka
Tak świadomie zaniżyliście poziom prac, że komisja wpadła w depresję (dosłownie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5733985 Napisano: 10.09.2013 11:59:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

Na FB napisali, że 10 os z Lukoil wczoraj dostało błędną informację o wygranej

https://www.faceb...TIVE/333719650048618

Wszystko tak dokładnie ta komisja czyta, że mogłyśmy posłać eski "Cola na Orlenie ble ble ble ble rere kum kum" emotka

W Lukoilu nie grałam i większość konkursowiczów pewnie też nie, zgłoszeń mieli nie za wiele, a i tak nie chciało im się przeczytać esków - żenła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5733983 Napisano: 10.09.2013 11:57:19 w Carrefour konkursy
dolly, nie masz litości! emotka

A tak naprawdę, to na osłodę przydałaby mi się zmywareczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5733977 Napisano: 10.09.2013 11:53:34 w Carrefour konkursy
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

Kurczę, teraz to mnie naszła ochota na pączka (a nie ma w pobliżu piekarni/cukierni) emotka

mam bułę z marmoladą i z budyniem emotka

Mmm, a jeszcze bym do tego ciastko francuskie zjadła emotka Mój facet twierdzi, że może to ze względu na nadchodzącą jesień - chyba jesień życia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5733967 Napisano: 10.09.2013 11:46:50 w Carrefour konkursy
Kurczę, teraz to mnie naszła ochota na pączka (a nie ma w pobliżu piekarni/cukierni) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5733816 Napisano: 10.09.2013 08:48:26 w Kaufland konkursy
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

krzysiek1693 napisał(a):

Czy u Was też tak drastycznie podrożały podpaski, które były zawsze najtańsze wśród produktów konkursowych?

Nie wiem, ale w związku z powyższym, serdecznie Ci współczuję... emotka emotka emotka

emotka emotka emotka żeby tak można było kupić na sztuki... emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5733306 Napisano: 09.09.2013 14:59:02 w Carrefour konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Może już dzwonią emotka Ostatnio na forum mało nagród...

A kysz z takim podejściem, piątek trzynastego dopiero za kilka dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5733302 Napisano: 09.09.2013 14:56:51 w Carrefour konkursy
benasia napisał(a):

ciekawe kiedy zaczna dzwonić z zmywarkami...

Może za 5 minut emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5733184 Napisano: 09.09.2013 12:22:44 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

czy ma ktos smsa o wygranych kosmetykach z dn z palmolive? wyniki byly juz dawno a odbior nagrod ma byc w dn, wydaje mi sie ze 30 dni juz minelo i trzeba by sie mc przypomniec emotka

SMS był 19.08., dziś Mój był w okolicy DN, więc wstąpił spytać, jak się sprawy mają. Nijak, babeczka powiedziała, że "gdzieś" napisze w tej sprawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732663 Napisano: 07.09.2013 20:00:21 w Paragony
Czy w Carte D'Or podawało się numer paragonu w zgłoszeniu? Może głupie pytanie, ale nie potrafię sobie przypomnieć, a dziwi mnie popyt/podaż. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732655 Napisano: 07.09.2013 19:35:38 w Rossmann
gracet - wiesz co, to się da pogodzić, jeśli przyjmiemy, że:

w konkach NIEpromo -> należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości.

w konkach promo -> należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości plus oddać paragon fiskalny i unikalny kod konkursowy.

To by mi odpowiadało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732650 Napisano: 07.09.2013 19:14:49 w Rossmann
gracet napisał(a):

joan napisał(a):

dolly napisał(a):

Ale sam kod nic nie da pani kasjerce, bo przy odbiorze bedzie trzeba okazac paragon z danym produktem emotka

Wczoraj już pisałam o tym, że:

Co jest potrzebne do odbioru nagrody?
Jeśli nagroda jest odbierana w drogerii Rossmann wówczas należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości.

po wzięciu udziału w jednym z konkursów jako ostatnia wyświetliła mi się informacja o treści mniej więcej takiej - w celu odbioru nagrody zachowaj paragon fiskalny i unikalny kod konkursowy.

A zatem sami sobie zaprzeczają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732647 Napisano: 07.09.2013 19:12:35 w Mam problem...
smsowicz napisał(a):

Co się dzieje... Najpierw komunia dla prezentów, a teraz wesele dla kasy... Myślałem że tu o co innego chodzi... Zgoda, że powinno się pokryć koszt swojego pobytu, czyli wspomniane 200-500, ale presja na prezent 1000zł od np. od bezrobotnego lub studenta itp., to gruba przesada... A już do tego dochodzi, że są zapraszani tylko bogaci goście, a nie ważni... Albo goście sami zrezygnują... emotka

Przecież wiadomo, że w weselach chodzi o kasę, inaczej nie byliby zapraszani "ludzie postronni". Bo dla mnie jeśli państwo młodzi zapraszają kogoś (obojętnie, czy z rodziny, czy nie), do kogo nigdy nie dzwonią z życzeniami urodzinowymi - bo nawet nie wiedzą, kiedy ten ktoś ma urodziny + kogoś, o kim nawet nie mają pojęcia, gdzie dokładnie mieszka + kogoś, z kim nigdy nie spotykają się przy żadnej okazji... cóż to jest właśnie zapraszanie osoby postronnej emotka Taka "znajomość" z nowożeńcami zaczyna się i kończy na weselu; ale przecież trzeba zaprosić daleką kuzynkę, to będzie większy prestiż na nk, ileż to gości było i wszyscy nas lubią no i kaska większa wpadnie emotka

Ze względu na denne menu weselne, nie warte - w moim wegetariańskim odczuciu - nawet 100 zł / os. (a co dopiero wspomnianych przez Was 200 zł!) oraz ilość rozwodów, jestem absolutnie na nie, jeśli chodzi o zapraszanie mnie na jakiekolwiek tego typu uroczystości. Basta. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732115 Napisano: 06.09.2013 14:41:41 w Rossmann
picola - dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732085 Napisano: 06.09.2013 14:07:06 w Carrefour konkursy
mixik napisał(a):

Eh z tymi numerami z paragonu... Jest mi ktos w stanie odpowiedzieć, czy w konku Nestle - 5 posiłków chcą numer obok daty u góry, cz ten z dołu - nr transakcji? Zgłupiec idzie... Numer z paragonu... Bardziej lakonicznie już sie nie dało.

Słałam nr naprzeciw daty. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5732023 Napisano: 06.09.2013 13:01:22 w Intermarche
jomico napisał(a):

w ITM ja podałam numer paragonu, nawet w regulaminie potem jest:

d)    maksymalna długość całego SMS będącego zgłoszeniem udziału w Promocji wynosi 400 znaków (wliczając w to: prefiks, miasto, numer paragonu oraz treść odpowiedzi na zadanie konkursowe, znaki przestankowe i spacje).

Raz chcą numer transakcji, raz paragonu, ock? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731995 Napisano: 06.09.2013 12:26:22 w Carrefour konkursy
kammaro napisał(a):

joan napisał(a):

Znając życie, to wszyscy konkursowicze w okolicy zagrali w moim sklepie, takie życie, hehe....

Jakim Twoim? Liczymy kroki, która ma bliżej? emotka
Ja niby grałam, ale za konkurencję się nie uważam i na telefon nie czekam emotka

Mój ci on i basta! emotka

PS: To mówisz, że lepiej oficjalnie nie czekać i tym samym zwiększyć swoje szanse? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731986 Napisano: 06.09.2013 12:19:30 w Rossmann
koper - nie wyświetla się, a gazetki w sklepie nigdy nie ma.

Dokładniejsze opisy by się przydały; co mi z tego, że organizują "konkurs ze Spa", jak do wygrania jest 1x pobyt z jednym noclegiem kilkaset km ode mnie? Żadna atrakcja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0