Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5727083 Napisano: 29.08.2013 10:05:33 w Inne mniejsze markety
Jak rozumiecie tenże zapis z regulaminu zakończonego konka "Palmolive w polbita Natura"?

7.3. Nagrody dodatkowe II stopnia będą do odbioru w sieci sklepów Drogeria Natura, w sklepie wskazanej przez Zwycięzcę w tracie powiadamiania w terminie 30 dni, po otrzymaniu przez Organizatora dokumentów, o których mowa powyżej.

Kiedy powinnam zawitać do drogerii? Mam siodło myśleniowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5727051 Napisano: 29.08.2013 09:07:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scofield napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

a jeszcze ciekawsza odpowiedź Roberta Ch. na ten post

no tak ;] a marzylem o Bora Bora ehhhh emotka

"Sam pracowałem w firmie, gdzie były organizowane konkursy z fajnymi (czyt. drogimi) nagrodami i uwierz mi, że zwycięzcą nigdy nie była osoba biorąca udział w konkursie. " - tylko współczuć spędzania całych dni w takiej firmie. Inna sprawa, że życie forumowe dowodzi: da się wygrać wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5726571 Napisano: 28.08.2013 14:21:06 w Zakupy na konkursy - usługi
privatedo napisał(a):

joan napisał(a):

Dokładnie, a szczególnie, że zakupy zwykle "mają być na oddzielne paragony". I jeszcze trzeba skany słać, ewentualnie na pocztę lecieć i znów odstać swoje w kolejce...

szkoda, ze jak za drozsze rzeczy ktos placi to nie ma taniej, bo "uslugodawca" zostawia sobie pelnowartosciowy towar.
Myslalam, ze jak ktos jedzie np na zakupy to mu nie przeszkadza, ze dokupi cos chocby taniego.
No coz, czlowiek uczy sie cale zycie...

To już zależy od konkretnego przypadku. Wiadomo, że gdybym miała Reala u siebie, to bym Ci kupiła zeszyt Disney'a przy okazji robienia swoich zakupów, ale Reala brak, a po ostatniej porażce w konku proszkowym mam dosyć tego sklepu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5726497 Napisano: 28.08.2013 13:40:07 w Kaufland konkursy
melissa napisał(a):

Też mam problem z nadmiarem podpasek - nawet w spadku nie mogę pozostawić, bo mam synów emotka

Pozbądź się Alwaysów, co by synowie nie myśleli, że kobitkom kilkadziesiąt podpasek miesięcznie potrzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5726495 Napisano: 28.08.2013 13:38:14 w Zakupy na konkursy - usługi
aerdna napisał(a):

Nie każdemu opłaca się poświęcić czas, pojechać, szukać produktu, stać w kolejce i kupić tylko zeszyt za 1-2 zł. (...)

Dokładnie, a szczególnie, że zakupy zwykle "mają być na oddzielne paragony". I jeszcze trzeba skany słać, ewentualnie na pocztę lecieć i znów odstać swoje w kolejce... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5726484 Napisano: 28.08.2013 13:18:34 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

Ja to chyba Fairy na allegro wystawie z podpaskami gratis....

U mnie Fairy używamy już praktycznie do wszystkiego, jeszcze nim tylko ziemniaków nie solimy emotka A podpaski oddam za darmo przez Tablicę, bo tylko miejsce zajmują. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5726347 Napisano: 28.08.2013 11:50:07 w Kaufland konkursy

joan

#5726291 Napisano: 28.08.2013 10:27:13 w Konkursy ABC
Dzięki, nie wiedziałam, że regulamin już jest. Mogliby jednak darować sobie piłki i rozdawać podwójne zaproszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5726283 Napisano: 28.08.2013 10:22:30 w Konkursy ABC
aerdna napisał(a):

Od środy w ABC kolejny konkurs z piwami. Smolar.
Dokładnie taki sam, jaki zrobili parę tygodni temu.

Kupiić trzeba 4 szt. Okocim i odp. na pyt: "podążam za swoimi pragnieniami, bo..."

Do wygrania bilety na siatkówkę i piłki.

emotka mogli się bardziej postarać, a nie dawać dokładnie to samo.

A na co konkretnie te bilety? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725965 Napisano: 27.08.2013 15:25:00 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

Jeżeli zdjecie patelni nie jest oszukane to z Revelationów najmniejsza srednica ma 22 cm, wiec jest szansa ze to czegos sie przyda emotka

Można zawiesić w przedpokoju tuż pod zegarem, jako przestrogę dla mężczyzny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725922 Napisano: 27.08.2013 14:09:47 w Biedronka
Moją ulubioną postacią Disney'a jest Prosiaczek i nie wstydzę się tego emotka Nie mam jednak wakacji, więc nikomu nie wadzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725915 Napisano: 27.08.2013 14:05:04 w MC - Agencja inna niż wszystkie
Trzeba zagrać, żeby móc zorganizować zawody w rzucie patelnią emotka Mnie się grać nie chce, na patelnie z rączką nie mam miejsca. Ale może i tak zagram, dla towarzystwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725910 Napisano: 27.08.2013 14:00:16 w Biedronka
Można też studiować i wakacje mieć, a wakacje studenta trwają dłużej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725901 Napisano: 27.08.2013 13:49:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

dwa konkursy w bazie na onet.pl z marką Sonax (kosmetyki samochodowe) i z marką Playboy Super z avanti.pl rozwiązanie miało być ju dawno...ktoś coś wie?

Co do Avanti, to ponoć zwycięzców poinformowano do 18.08.2013 - tak wynika z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725786 Napisano: 27.08.2013 11:27:19 w MC - Agencja inna niż wszystkie
witegz napisał(a):

A patelki z konkursu Wielkopolski w Tesco za I tydzień były już informowane? emotka

Jeśli chodzi o konkursy z etapami, to odnoszę wrażenie, że oni nie pamiętają o tym, iż w regulaminach są jakiekolwiek zapisy o "etapach" emotka Aczkolwiek mogę się mylić, to tylko moje subiektywne odczucie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725248 Napisano: 26.08.2013 13:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

To dobrze, bo dziś w nocy śnił mi się lot na Kanary emotka emotka Dziękuję emotka

A jesteś pewna, że nie śnił Ci się kanarek w locie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724322 Napisano: 23.08.2013 20:00:16 w Dziś cieszę się z.....
Dawno temu wygrałam "coś". Miało być niby warte ze 180 zeta, a okazało się po prostu chińskim cenzuram z logo sponsora. Tzn. JA tak stwierdziłam i odłożyłam "coś" w kąt (dużo miejsca nie zajmowało).

Robiąc małe przemeblowanko, natknęłam się na w/w "coś" i postanowiłam to wypierniczyć, tzn. postawić obok śmietnika - skoro nówka, może by się komuś przydało? Ale że nie mam pojęcia, kiedy teraz śmieci wywożą, wystraszyłam się, że wieczorem "coś" wystawię, a z rana weźmie to śmieciarka. Jestem przeciwniczką wyrzucania rzeczy nowych i uważam, że na wszystko znajdzie się nabywca, a jeśli nie, to sru na bazarki fundacyjne albo loterie charytatywne.

Wystawiłam "coś" na pewnym portalu za śmieszną sumkę, tak dla testu i żeby było, że działam. Dziś przyszła po to matka z dwójką dzieci; podobno skromna i niezamożna kobieta, której moje niby-szajsowate "coś" było bardzo potrzebne, bo jutro wyjeżdżają w 7 osób.

I tak sobie pomyślałam, jak to człowiekowi się wydaje, że nie ma kasy, a przecież zawsze są ludzie z mniejszym saldem na koncie. I ucieszyło mnie, że zamiast żywić wysypiska śmieci, zaliczyłam transakcję win-win. Taka mała radość na koniec dnia. Nie wiem, czy rozumiecie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724309 Napisano: 23.08.2013 19:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy w Pepsi Orlen wpisujecie po prefiksie ORL ten początek zdania "Pepsi na Orlenie", czy samo dokończenie?
Psiakrew, znowu mi znaków brakuje... emotka

Swoje eski wysłałam z tym właśnie początkiem, ale pewnie spora część zgłoszeń pójdzie bez niego. Zwykle to przecież nie ma znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724096 Napisano: 23.08.2013 12:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

a swoją drogą nie grajcie już w tym konkursie, bo wymyśliłam takie hasło, że auto moje...mogę Wam je zdradzić: Pepsi na Orlenie... Dodaj do ulubionych... emotka emotka emotka emotka

Hehe, takiego nie posłałam. Mam natomiast dosyć konka Pepsi na Orlenie - podliczyłam ilość paragonów, przeliczyłam to na litry Pepsi / kaskę i schowałabym głowę w karton, ale wszystkie są w piwnicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724089 Napisano: 23.08.2013 11:56:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

polarniczka napisał(a):

data dowodu zakupu wcześniejsza niż data dokonania zgłoszenia...jak to rozumieć? może być że np godzina wcześniej?

Przecież to proste & logiczne.

Najpierw kupujesz, później wysyłasz emotka

Niekoniecznie; nie grałam w konku, gdzie do wygrania były grille w Lerła merlę, ale min. tam właśnie chyba paragon mógł być z dowolnego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0