Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
7.3. Nagrody dodatkowe II stopnia będą do odbioru w sieci sklepów Drogeria Natura, w sklepie wskazanej przez Zwycięzcę w tracie powiadamiania w terminie 30 dni, po otrzymaniu przez Organizatora dokumentów, o których mowa powyżej.
Kiedy powinnam zawitać do drogerii? Mam siodło myśleniowe
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"Sam pracowałem w firmie, gdzie były organizowane konkursy z fajnymi (czyt. drogimi) nagrodami i uwierz mi, że zwycięzcą nigdy nie była osoba biorąca udział w konkursie. " - tylko współczuć spędzania całych dni w takiej firmie. Inna sprawa, że życie forumowe dowodzi: da się wygrać wszystko
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To już zależy od konkretnego przypadku. Wiadomo, że gdybym miała Reala u siebie, to bym Ci kupiła zeszyt Disney'a przy okazji robienia swoich zakupów, ale Reala brak, a po ostatniej porażce w konku proszkowym mam dosyć tego sklepu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pozbądź się Alwaysów, co by synowie nie myśleli, że kobitkom kilkadziesiąt podpasek miesięcznie potrzeba
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie, a szczególnie, że zakupy zwykle "mają być na oddzielne paragony". I jeszcze trzeba skany słać, ewentualnie na pocztę lecieć i znów odstać swoje w kolejce... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie Fairy używamy już praktycznie do wszystkiego, jeszcze nim tylko ziemniaków nie solimy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A na co konkretnie te bilety?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Można zawiesić w przedpokoju tuż pod zegarem, jako przestrogę dla mężczyzny
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co do Avanti, to ponoć zwycięzców poinformowano do 18.08.2013 - tak wynika z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli chodzi o konkursy z etapami, to odnoszę wrażenie, że oni nie pamiętają o tym, iż w regulaminach są jakiekolwiek zapisy o "etapach"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A jesteś pewna, że nie śnił Ci się kanarek w locie?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Robiąc małe przemeblowanko, natknęłam się na w/w "coś" i postanowiłam to wypierniczyć, tzn. postawić obok śmietnika - skoro nówka, może by się komuś przydało? Ale że nie mam pojęcia, kiedy teraz śmieci wywożą, wystraszyłam się, że wieczorem "coś" wystawię, a z rana weźmie to śmieciarka. Jestem przeciwniczką wyrzucania rzeczy nowych i uważam, że na wszystko znajdzie się nabywca, a jeśli nie, to sru na bazarki fundacyjne albo loterie charytatywne.
Wystawiłam "coś" na pewnym portalu za śmieszną sumkę, tak dla testu i żeby było, że działam. Dziś przyszła po to matka z dwójką dzieci; podobno skromna i niezamożna kobieta, której moje niby-szajsowate "coś" było bardzo potrzebne, bo jutro wyjeżdżają w 7 osób.
I tak sobie pomyślałam, jak to człowiekowi się wydaje, że nie ma kasy, a przecież zawsze są ludzie z mniejszym saldem na koncie. I ucieszyło mnie, że zamiast żywić wysypiska śmieci, zaliczyłam transakcję win-win. Taka mała radość na koniec dnia. Nie wiem, czy rozumiecie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Swoje eski wysłałam z tym właśnie początkiem, ale pewnie spora część zgłoszeń pójdzie bez niego. Zwykle to przecież nie ma znaczenia
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, takiego nie posłałam. Mam natomiast dosyć konka Pepsi na Orlenie - podliczyłam ilość paragonów, przeliczyłam to na litry Pepsi / kaskę i schowałabym głowę w karton, ale wszystkie są w piwnicy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niekoniecznie; nie grałam w konku, gdzie do wygrania były grille w Lerła merlę, ale min. tam właśnie chyba paragon mógł być z dowolnego dnia. Wyświetl w wątku >>