Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5731979 Napisano: 06.09.2013 12:12:02 w Carrefour konkursy
mila napisał(a):

Gdyby kogoś nawiedziła myśl o zadzwonieniu do Karlsbad i by się zdecydował ją zrealizować, to proszę o jej upublicznienie;)

Nie ma co dzwonić, skoro mają jeszcze czas. Teraz pora na zmówienie paciorka, rzucenie zaklęć i mocne prozmywarkowe afirmacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731974 Napisano: 06.09.2013 12:06:29 w Rossmann
dolly - to, co wkleiłam, to oficjalne stanowisko Rossnet w zakładce FAQ. Wynika z niego, że przy odbiorze nagród paragon ani żaden inny świstek nie jest potrzebny. I do tego może się odwołać każdy laureat.

Niestety, nie wiem, jak wygląda regulamin + zasady, jak już się zrobi zakupy i wklepie, co trzeba. Może ktoś z forumowiczów ma dostęp do pełnych informacji, dotyczących któregokolwiek konka i powie nam, co tam piszą na temat warunków odbioru nagrody? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731971 Napisano: 06.09.2013 12:02:09 w Carrefour konkursy
aerdna - dobra, w końcu można urządzić parapetówkę na cześć nowego lokum, to można i urządzić Fairy Party z okazji wygrania zmywarki emotka Koniecznie musimy mieć przypalone olejem wielkopolskim patelnie od Tesco/Mc, żeby zmywanie przenieść na level hard emotka

PS: To się już nie będę przyznawać, że gram, żem se strzeliła w kolano emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731963 Napisano: 06.09.2013 11:54:06 w Rossmann
dolly napisał(a):

Ale sam kod nic nie da pani kasjerce, bo przy odbiorze bedzie trzeba okazac paragon z danym produktem emotka

Wczoraj już pisałam o tym, że:

Co jest potrzebne do odbioru nagrody?
Jeśli nagroda jest odbierana w drogerii Rossmann wówczas należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731957 Napisano: 06.09.2013 11:47:13 w Carrefour konkursy
aerdna napisał(a):

Z Fairy Platnum pozbędziesz się wszystkich resztek i tłuszczu, bez zbędnego namaczania - jeszcze nie wierzysz ? Przyjedziemy do Ciebie! emotka emotka emotka

Strach drzwi otwierać emotka Aż dziw bierze, że Fairy do zmywarek nie jest w postaci żelu. Pewnie wystarczyłaby jedna kropla na cykl zmywania emotka

Czemu nie przespałaś konkursu? Jak mogłaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731952 Napisano: 06.09.2013 11:41:43 w Carrefour konkursy
jola_asia napisał(a):

a ty ze śląska bo ja też mam nadzieję że wtym samym sklepie nie robiłśmy zakupów emotka

Znając życie, to wszyscy konkursowicze w okolicy zagrali w moim sklepie, takie życie, hehe. Ale posłałam jeszcze po jednym zgłoszeniu na dwa inne markety. To czekanie jest najgorsze, w piątki czas się dłuży emotka

luko922 - resztki jedzenia lubią przyschnąć, czasem nawet gąbką trudno je usunąć. Po namoczeniu wszystko łatwiej schodzi. Nie wierzysz? To se oblukaj garnek np. po bigosie. Poza tym opłukanie powoduje, że mniej resztek fruwa w zmywarce i znika ryzyko zapchania filtra. Tak mi się przynajmniej wydaje, teoretyzuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731941 Napisano: 06.09.2013 11:31:44 w Carrefour konkursy
asante napisał(a):

Tylko od zmywarek z krakowskich sklepów (no, chociaż z jednego)proszę się odczepić, nie dam! Już sobie wizualizuję telefon od Karlsbada... emotka

W Krakowie nie grałam. Ale zdajesz sobie sprawę, że i tak mamy łokropicną konkurencję w naszych sklepach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731939 Napisano: 06.09.2013 11:30:19 w Rossmann
Pewnie większość dialogów przy kasie będzie wyglądała tak:
= kasjerka
= mugol

Proszę, oto Pana paragon. A czy chce Pan otrzymać taki kod, że trzeba się zarejestrować w internecie, podać siedemnastocyfrowy kod, wymyślić oryginalną odpowiedź i ma się szansę coś wygrać?
Cooo? Nie, niech se to Pani zostawi.
No skoro Pan nie chce...

The end. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731933 Napisano: 06.09.2013 11:25:11 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

malutka456 napisał(a):

tyle nas chętnych na zmywareczki emotka jakoś same kobiety się odezwały, a mężczyźni siedzą cicho emotka

bo wolą zmywać ręcznie emotka

O tak, Mój zmywa, ja - nigdy. Ale pozostawię to "zmywanie" bez komentarza emotka

luko922 - fajny avatar, taki wakacyjny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731919 Napisano: 06.09.2013 11:16:57 w Rossmann
asante napisał(a):

I nie można dowiedzieć się co trzeba kupić żeby móc zagrać emotka

Bo to nie konki dla konkursowiczów, którzy debatują nad koniem i zastanawiają się, czy w ogóle robić zakupy. To konki dla mugoli na zasadzie niespodzianki - kupują coś i nagle się dowiadują, że mogą wziąć udział w konkursie. Eureka i jaba daba doo! Aczkolwiek mam wrażenie, że po prostu przybędzie grających kasjerek; nie wierzę, żeby np. mój teść po otrzymaniu kwitka z kodem postanowił zarejestrować się na Rossnet, powypełniał wszystkie pola, wklepał paragon+kod+kwotę, przejrzał regulamin konka, wymyślił odpowiedź i posłał ją. Noł łej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731909 Napisano: 06.09.2013 11:10:14 w Rossmann
dolly napisał(a):

emotka emotka ale jaja
ciekawe jak osoby "mugole" mają wziąc udział w konku, jak nie mają tajemnych linków do konkursu emotka

Na niefiskalnym kwitku z kodzikiem drukuje się info "Weź wlyź na rossnet.pl i poszukej sie, ło co łazi z tym kodym." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731905 Napisano: 06.09.2013 11:07:25 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

Też mi się zmywarka marzy, ale chyba podświadomie nie wierzę w wygraną, bo gratisowe tabletki do zmywarki oddałam mamie emotka

Hehe, zrobiłam podobnie - oddałam tabletki siostrze. Ale przecież cyklicznie są organizowane konkursy na Somat / Fairy, chyba Przeznaczenie o tym wie, co nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731889 Napisano: 06.09.2013 10:57:42 w Carrefour konkursy
Nigdy nie wygrałam zmywarki, bardzo bym chciała ją u siebie zameldować na stałe, tylko czy przyjmie zaproszenie? Trochę spaprałam ten konkurs, zostało mi kilka paragonów, ale cóż, nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem. Chociaż przecież i jednym zgłoszeniem można wygrać. Może akurat teraz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731880 Napisano: 06.09.2013 10:46:45 w Carrefour konkursy
somesmile napisał(a):

tereniagno napisał(a):

kiedy będą wyniki z Fairy?

też czekam z niecierpliwością, by już mogli zacząc dzwonic emotka i dobre wieści na weekend przekazywac emotka

I ja z niecierpliwością czekam, jak wygram, to będę piszczała do telefonu głośniej, niż 5 mugoli razem wziętych, tak mi się marzy zmywarka emotka Proszę już zacząć dzwonić do laureatów i nie trzymać nas w niepewności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731878 Napisano: 06.09.2013 10:44:03 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Dzięki kochani, trochę mi się lepiej zrobiło emotka

Niektórym wydaje się, że własna firma to milionowe zyski... a są takie miesiące, że z męża wypłaty płacę zus emotka Ale będzie dobrze, to dopiero początki emotka

Hehe, niektórym się wydaje, że jak się mieszka w "domku jednorodzinnym", to człowiek śpi na pieniądzach i codziennie na deser je lody z płatkami złota. Nie wytłumaczysz, że my tam tylko mieszkanie wynajmujemy, do ludzi nie dociera emotka Trzeba się przyzwyczaić, olać wszystko, nie przejmować się i robić swoje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731872 Napisano: 06.09.2013 10:37:00 w Wkurza mnie...
efelinkaaa - tak naprawdę, to najbiedniejsi są zawsze "średniacy". Zamożni mają kasę, ubodzy dostają kasę, a Ty się średniaku martw o kasę emotka Mogłabym mnożyć przykłady z przeszłości, ale po co. Powiem tylko, że bez sensu się przejmować nagabywaczami, nikt nas z pomagania nie rozlicza i możemy to robić w takiej formie, w jakiej mamy ochotę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731865 Napisano: 06.09.2013 10:29:15 w Wkurza mnie...
efelinkaaa - no coś Ty, telemarketerami się przejmujesz? emotka Jak do mnie dzwonią z pierdołami / ofertami / prośbami, to mówię, że jestem w pracy i nie mogę rozmawiać (choćby nawet była siódma wieczór w niedzielę). I odkładam słuchawkę. Pomagać warto, ale z głową, a nie spontanicznie, więc możesz z czystym sumieniem odmawiać, jeśli tylko masz na to ochotę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731853 Napisano: 06.09.2013 10:14:15 w Rossmann
picola napisał(a):

Wczoraj w rossku robiłam zakupy konkursowe. Po każdym paragonie pani mówiła, proszę tu jest paragon niefiskalny, dzięki któremu może Pani zagrać w konkursie na stronie Rossnet. Kobiecie przy drugiej kasie, która kupiła chyba nivea, też tak powiedziano. W ten sposób mogą wchodzić na stronę z czystej ciekawości osoby, które nigdy nie miały do czynienia z konkami. To, że ktoś wklepał kod nie zawsze oznacza, że bierze udział w konkursie

I tak powinno być, fajna kasjerka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731821 Napisano: 06.09.2013 09:11:21 w Intermarche
apoccalipsa napisał(a):

to ,,super,, bo podałam nr paragonu Nie zauważyłam że chcą nr transakcji emotka

Może oni też nie zauważą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5731815 Napisano: 06.09.2013 09:00:37 w Intermarche
apoccalipsa napisał(a):

zawsze wpisuję właśnie ten numer ale w itm monelez chcą nr transakcji a on jest na samym dole. Który powinnam wpisać?

Nr transakcji to ten na samym dole. Co ciekawe, mam przed sobą paragon z C4 i tam: numer transakcji na paragonie magicznie przemienia się w numer paragonu na potwierdzeniu zapłaty kartą. Ale to wiem od lat, zatem zawsze zakładam, że podaje się nr umieszczony naprzeciw daty, chyba że regulamin stanowi inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0