Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5724085 Napisano: 23.08.2013 11:54:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

ja w promocyjnych rzadko biorę udział więc stąd mój dylemat....dzięki emotka

Dobrze, że napisałaś. Zdałam sobie sprawę, że jednak po łebkach czytam regulaminy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724083 Napisano: 23.08.2013 11:52:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

data dowodu zakupu wcześniejsza niż data dokonania zgłoszenia...jak to rozumieć? może być że np godzina wcześniej?

Dokładnie tak to rozumiem, zapewne chodzi o moment dokonania zakupu - że musi nastąpić przed wysłaniem zgłoszenia; tylko dziwnie to ujęli w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724075 Napisano: 23.08.2013 11:46:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

mam małe kłeszczyn...w konkursie Pepsi na Orlenie...w regulaminie doczytałam, że paragon ma być z dnia przed wzięciem udziału, czy faktycznie, czy napisali asekuracyjnie, żeby ludzie nie zgłaszali się przed zakupem? bo ja kupiłam wczoraj i po godzinie wysłałam, więc to nie jest jeden dzień... taki mały dylemacik...

Który to punkt regulaminu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724024 Napisano: 23.08.2013 10:37:21 w Intermarche
koniczynka123 - ale czujesz, czy Ty to czujesz, co by było, gdyby ktoś na 100 starterów dostał eska z info, że "Nie wygrałeś, współczujemy Ci braku talentu." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724020 Napisano: 23.08.2013 10:32:54 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

hehe
profil na fb emotka
https://www.faceb...jeproduktowzSokolowa

ciekawostka, POZYTYWNA na temat, ale Milki http://pieniadze....eakcja_koncernu.html

Najlepsze podsumowanie: "Internety nigdy nie zapominają, nigdy nie przebaczają." emotka

A Milka ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724017 Napisano: 23.08.2013 10:29:35 w Intermarche
asante napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Szkoda tylko, że vouchery do Spa jednoosobowe emotka

O , jednoosobowe - gdzieś mi to umkneło, to mało fajnie. A może to są po prostu wejściówki na zabiegi (bez noclegu itd.)?

A) Najlepsza opcja - TravelPassy ważne do 30.06.2014.
Be) Najgorsza opcja - imienne vouchery na weekend 500 km od domu.

Dziś drogę przebiegł mi kraczący kot, tzn. piękny, wychodzący megakot sąsiada z jeszcze żywym (i równie megaśnym) krukiem w pysku. Kruk skrzeczał i zamaszyście machał skrzydłami. To nie może dobrze wróżyć, pewnie będzie opcja Be. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724008 Napisano: 23.08.2013 10:14:50 w Wkurza mnie...
icotynato napisał(a):

Dokładnie to samo jest z nabiałem-jedna wielka chemia. Ja juz praktycznie nabiał wyeliminowałam poza masłem a mięso kupuje sporadycznie-nie będe truć swojej rodziny emotka

Ludzie nie zastanawiają się, skąd krowa ma mleko. Czy nie byłoby dziwne, gdyby kobiety zapładniać sztucznie przez całe ich życie, tylko po to, by non stop miały pokarm, na którym można zarobić pijondze? Bleah, gdy o tym pomyślę, aż czuję mrowienie w szczęce, to jest chore, liczy się tylko zysk, kasa, mamona. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724005 Napisano: 23.08.2013 10:08:31 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

a ja takich dylematów w zasadzie nie mam - coś mięsnego jem tylko w największe mrozy, a przez resztę roku braci mniejszych nie tykam. Bez mięsa można żyć całkiem smacznie emotka

W tym "mięsie", co jest teraz w sklepach, są śladowe ilości wartościowego mięsa. Ale i tak gdybym złamała nogę podczas jazdy na rowerze, to usłyszałabym, że to dlatego, iż nie jem mięsa emotka

Biedra ma fajne zestawy przepisów na cały tydzień, bardzo żałuję, że mięsne emotka A tak BTW, to ostatnio ugotowałam najtańszy obiad ever: bezmięsne klopsiki bio z Rossmanna + ziemniaki. Klopsiki były przecenione na 2,10 zł; obiad na 2 osoby wyszedł ok. 4 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724001 Napisano: 23.08.2013 10:00:53 w Inne mniejsze markety
aerdna napisał(a):

W związku z dawnym konkursem Biedronka i 100 zł na zakupy, Kropka TV ma moje numery tel. Średnio raz na 2 tyg. dostaję od nich sms z jakąś możliwą wygraną emotka Trzeba odesłać sms za 1,23 albo 2,46 zł. Czy ktokolwiek odpisywał na te sms i cokolwiek u nich wygrał ? Warto czy nie warto tam grać i tyle kasy marnować ?

To nie z tego konka, bo do mnie na żaden starter nic nie przychodzi emotka Nie gram u nich, bo jak na loterie, to nagrody maja słabe, a wolę wydać kasę na jakiś konkurs (za loteriami nie przepadam). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5723997 Napisano: 23.08.2013 09:56:45 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że jemy mięso faszerowane chemią i nawet o tym nie wiemy

http://wiadomosci...&page=1#opinions

ps. ja tatara nie jem z zasady, obojętnie jakiego, po prostu nienawidzę wszelkiego mięsa surowego lub niedosmażonego

Światem rządzi pieniądz i wyprawia się rzeczy, o których się diabłu nie śniło emotka Trochę szkoda, że nie ma już czasów, gdy za kradzież ucinano ręce, a głowę mordercy nabijano na pal przy bramie wjazdowej do grodu. Ale cóż, chyba każda rzeczywistość ma swoje plusy i minusy.

Co do mięsa, to ostatnio widziałam profesjonalnie zmontowany film o "hodowli" zwierząt na żarcie, ale był dosyć drastyczny, więc nie wklejam linku (ew. mogę podać na PW). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5723786 Napisano: 22.08.2013 18:39:28 w Intermarche
ktosiu napisał(a):

Szkoda tylko, że vouchery do Spa jednoosobowe emotka

Mnie to akurat szalenie pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5723540 Napisano: 22.08.2013 11:28:15 w Carrefour konkursy
ekuc2 napisał(a):

czyli jak ktoś kupi produkt i zgłosi kod to wyskoczy mu że kod już był użyty? emotka emotka emotka

To też. Ale jak kto ma sklep / znajomego ze sklepem, to sobie poodkleja bez kupowania i kodów będzie mieć w peezdoo. Natomiast na pewno żaden mugol na widok takiego konka nie wchodzi telefonem na neta, żeby sprawdzić regulamin i doczytać że np. trzeba mieć paragon albo oryginalne opakowanie z kodem, tylko przepisze kod i finito. Dlatego w tego typu konkach kody naruszone uznać należy za "spalone". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5723514 Napisano: 22.08.2013 10:56:01 w Biedronka
79magda napisał(a):

Ja wynajęłam specjalny skład kolejowy, ale jeszcze jest w drodze emotka

Słyszałam o Twojej akcji, skład ten Pędziolino się zwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5723513 Napisano: 22.08.2013 10:53:54 w Carrefour konkursy
Siostrze dałam kilka kostek Fairy (próbek do płynów) i powiedziała, że naczynia super czyste, nawet talerze z zaschniętym jedzeniem idealne emotka
Niestety, wczoraj byłam ponownie w C4: kolejki, jak w Boże Narodzenie, po 20 klientów do każdej kasy + wszystkie próbki kostek Fairy ukradzione + kodziki na produktach Nivei poodlepiane (i być może spisane; Nivea ma chyba najgłupsze konki ever) Żałowałam, że konka Fairy nie ma gdzie indziej. Ale cóż, ja też chcę mieć zmywarkę, tyle już czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5723485 Napisano: 22.08.2013 10:21:04 w Inne mniejsze markety
yuliya25 napisał(a):

Ach, może jeszcze takie malutkie i troszku "niemądre" pytanie odnośnie tego Leclerca. Oni na przykładzie paragonu mają napisane nr. transakcji i 4-cyfrowy numerek. Ja w tym miejscu mam nr. systemowy... To jest to samo, prawda?

Tak, to ten numer na dole. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5723460 Napisano: 22.08.2013 09:55:11 w Inne mniejsze markety
Dzięki za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5723434 Napisano: 22.08.2013 09:01:24 w Inne mniejsze markety
efelinkaaa napisał(a):

tato999 napisał(a):

co to za konkurs Fairy w Leclercu urnowy?

szukam info i nie mogę nic znaleźć

ja też szukam informacji o tym...

Ciekawe czy to jest we wszystkich leclercach czy w jednym?

U mnie nie ma, za to ulotek + info o konku Karlsbada - full emotka

Mam nadzieję, że "mejl od loterii w Intermarche" jest ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5723423 Napisano: 22.08.2013 08:35:10 w Inne mniejsze markety
yuliya25 napisał(a):

Słuchajcie jak to jest w końcu z tym konkursem Leclerc "Powrót do szkoły na 5!" Ktoś pisał że nie trzeba słać w dniu zakupu zgłoszenia, ale w reg pkt 5.3 a) jest napisane że uczestnik będzie proszony o przesłanie "oryginału paragonu fiskalnego potwierdzającego zakupienie Produktu Promocyjnego w dniu przesłania zgłoszenia...". Pytam się, ponieważ wczoraj kupiłam, a wysłać zapomniałam...

Nie wiem, pewnie trzeba spytać Karlsbada - akurat na mejle odpowiadają szybko emotka Czego nie masz na piśmie, jest tylko gdybaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5722978 Napisano: 21.08.2013 12:29:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

mnie akurat ciśnieniomierz, bo jak widzę niektóre wyniki konkursów, to mi się podnosi ciśnienie...

Aaa, to co innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5722975 Napisano: 21.08.2013 12:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

polarniczka, jedna osoba = jedna nagroda

więc ciekawe że niektórzy w moje dzisiejsze wygrane mieli po 3 nagrody...

Jak ktoś się wybrał z rodzinką najpierw do marketu, a potem do apteki, to zgarnął więcej nagród emotka Ja tam i tak nie wiem, o czym piszecie, termometry, ciśnieniomierze itp. na szczęście aktualnie nie są mi potrzebne (odpukać). Wyświetl w wątku >>
0 0