Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5725965 Napisano: 27.08.2013 15:25:00 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

Jeżeli zdjecie patelni nie jest oszukane to z Revelationów najmniejsza srednica ma 22 cm, wiec jest szansa ze to czegos sie przyda emotka

Można zawiesić w przedpokoju tuż pod zegarem, jako przestrogę dla mężczyzny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725922 Napisano: 27.08.2013 14:09:47 w Biedronka
Moją ulubioną postacią Disney'a jest Prosiaczek i nie wstydzę się tego emotka Nie mam jednak wakacji, więc nikomu nie wadzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725915 Napisano: 27.08.2013 14:05:04 w MC - Agencja inna niż wszystkie
Trzeba zagrać, żeby móc zorganizować zawody w rzucie patelnią emotka Mnie się grać nie chce, na patelnie z rączką nie mam miejsca. Ale może i tak zagram, dla towarzystwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725910 Napisano: 27.08.2013 14:00:16 w Biedronka
Można też studiować i wakacje mieć, a wakacje studenta trwają dłużej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725901 Napisano: 27.08.2013 13:49:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

dwa konkursy w bazie na onet.pl z marką Sonax (kosmetyki samochodowe) i z marką Playboy Super z avanti.pl rozwiązanie miało być ju dawno...ktoś coś wie?

Co do Avanti, to ponoć zwycięzców poinformowano do 18.08.2013 - tak wynika z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725786 Napisano: 27.08.2013 11:27:19 w MC - Agencja inna niż wszystkie
witegz napisał(a):

A patelki z konkursu Wielkopolski w Tesco za I tydzień były już informowane? emotka

Jeśli chodzi o konkursy z etapami, to odnoszę wrażenie, że oni nie pamiętają o tym, iż w regulaminach są jakiekolwiek zapisy o "etapach" emotka Aczkolwiek mogę się mylić, to tylko moje subiektywne odczucie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5725248 Napisano: 26.08.2013 13:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

To dobrze, bo dziś w nocy śnił mi się lot na Kanary emotka emotka Dziękuję emotka

A jesteś pewna, że nie śnił Ci się kanarek w locie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724322 Napisano: 23.08.2013 20:00:16 w Dziś cieszę się z.....
Dawno temu wygrałam "coś". Miało być niby warte ze 180 zeta, a okazało się po prostu chińskim cenzuram z logo sponsora. Tzn. JA tak stwierdziłam i odłożyłam "coś" w kąt (dużo miejsca nie zajmowało).

Robiąc małe przemeblowanko, natknęłam się na w/w "coś" i postanowiłam to wypierniczyć, tzn. postawić obok śmietnika - skoro nówka, może by się komuś przydało? Ale że nie mam pojęcia, kiedy teraz śmieci wywożą, wystraszyłam się, że wieczorem "coś" wystawię, a z rana weźmie to śmieciarka. Jestem przeciwniczką wyrzucania rzeczy nowych i uważam, że na wszystko znajdzie się nabywca, a jeśli nie, to sru na bazarki fundacyjne albo loterie charytatywne.

Wystawiłam "coś" na pewnym portalu za śmieszną sumkę, tak dla testu i żeby było, że działam. Dziś przyszła po to matka z dwójką dzieci; podobno skromna i niezamożna kobieta, której moje niby-szajsowate "coś" było bardzo potrzebne, bo jutro wyjeżdżają w 7 osób.

I tak sobie pomyślałam, jak to człowiekowi się wydaje, że nie ma kasy, a przecież zawsze są ludzie z mniejszym saldem na koncie. I ucieszyło mnie, że zamiast żywić wysypiska śmieci, zaliczyłam transakcję win-win. Taka mała radość na koniec dnia. Nie wiem, czy rozumiecie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724309 Napisano: 23.08.2013 19:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy w Pepsi Orlen wpisujecie po prefiksie ORL ten początek zdania "Pepsi na Orlenie", czy samo dokończenie?
Psiakrew, znowu mi znaków brakuje... emotka

Swoje eski wysłałam z tym właśnie początkiem, ale pewnie spora część zgłoszeń pójdzie bez niego. Zwykle to przecież nie ma znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724096 Napisano: 23.08.2013 12:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

a swoją drogą nie grajcie już w tym konkursie, bo wymyśliłam takie hasło, że auto moje...mogę Wam je zdradzić: Pepsi na Orlenie... Dodaj do ulubionych... emotka emotka emotka emotka

Hehe, takiego nie posłałam. Mam natomiast dosyć konka Pepsi na Orlenie - podliczyłam ilość paragonów, przeliczyłam to na litry Pepsi / kaskę i schowałabym głowę w karton, ale wszystkie są w piwnicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724089 Napisano: 23.08.2013 11:56:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

polarniczka napisał(a):

data dowodu zakupu wcześniejsza niż data dokonania zgłoszenia...jak to rozumieć? może być że np godzina wcześniej?

Przecież to proste & logiczne.

Najpierw kupujesz, później wysyłasz emotka

Niekoniecznie; nie grałam w konku, gdzie do wygrania były grille w Lerła merlę, ale min. tam właśnie chyba paragon mógł być z dowolnego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724085 Napisano: 23.08.2013 11:54:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

ja w promocyjnych rzadko biorę udział więc stąd mój dylemat....dzięki emotka

Dobrze, że napisałaś. Zdałam sobie sprawę, że jednak po łebkach czytam regulaminy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724083 Napisano: 23.08.2013 11:52:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

data dowodu zakupu wcześniejsza niż data dokonania zgłoszenia...jak to rozumieć? może być że np godzina wcześniej?

Dokładnie tak to rozumiem, zapewne chodzi o moment dokonania zakupu - że musi nastąpić przed wysłaniem zgłoszenia; tylko dziwnie to ujęli w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724075 Napisano: 23.08.2013 11:46:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

mam małe kłeszczyn...w konkursie Pepsi na Orlenie...w regulaminie doczytałam, że paragon ma być z dnia przed wzięciem udziału, czy faktycznie, czy napisali asekuracyjnie, żeby ludzie nie zgłaszali się przed zakupem? bo ja kupiłam wczoraj i po godzinie wysłałam, więc to nie jest jeden dzień... taki mały dylemacik...

Który to punkt regulaminu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724024 Napisano: 23.08.2013 10:37:21 w Intermarche
koniczynka123 - ale czujesz, czy Ty to czujesz, co by było, gdyby ktoś na 100 starterów dostał eska z info, że "Nie wygrałeś, współczujemy Ci braku talentu." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724020 Napisano: 23.08.2013 10:32:54 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

hehe
profil na fb emotka
https://www.faceb...jeproduktowzSokolowa

ciekawostka, POZYTYWNA na temat, ale Milki http://pieniadze....eakcja_koncernu.html

Najlepsze podsumowanie: "Internety nigdy nie zapominają, nigdy nie przebaczają." emotka

A Milka ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724017 Napisano: 23.08.2013 10:29:35 w Intermarche
asante napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Szkoda tylko, że vouchery do Spa jednoosobowe emotka

O , jednoosobowe - gdzieś mi to umkneło, to mało fajnie. A może to są po prostu wejściówki na zabiegi (bez noclegu itd.)?

A) Najlepsza opcja - TravelPassy ważne do 30.06.2014.
Be) Najgorsza opcja - imienne vouchery na weekend 500 km od domu.

Dziś drogę przebiegł mi kraczący kot, tzn. piękny, wychodzący megakot sąsiada z jeszcze żywym (i równie megaśnym) krukiem w pysku. Kruk skrzeczał i zamaszyście machał skrzydłami. To nie może dobrze wróżyć, pewnie będzie opcja Be. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724008 Napisano: 23.08.2013 10:14:50 w Wkurza mnie...
icotynato napisał(a):

Dokładnie to samo jest z nabiałem-jedna wielka chemia. Ja juz praktycznie nabiał wyeliminowałam poza masłem a mięso kupuje sporadycznie-nie będe truć swojej rodziny emotka

Ludzie nie zastanawiają się, skąd krowa ma mleko. Czy nie byłoby dziwne, gdyby kobiety zapładniać sztucznie przez całe ich życie, tylko po to, by non stop miały pokarm, na którym można zarobić pijondze? Bleah, gdy o tym pomyślę, aż czuję mrowienie w szczęce, to jest chore, liczy się tylko zysk, kasa, mamona. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724005 Napisano: 23.08.2013 10:08:31 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

a ja takich dylematów w zasadzie nie mam - coś mięsnego jem tylko w największe mrozy, a przez resztę roku braci mniejszych nie tykam. Bez mięsa można żyć całkiem smacznie emotka

W tym "mięsie", co jest teraz w sklepach, są śladowe ilości wartościowego mięsa. Ale i tak gdybym złamała nogę podczas jazdy na rowerze, to usłyszałabym, że to dlatego, iż nie jem mięsa emotka

Biedra ma fajne zestawy przepisów na cały tydzień, bardzo żałuję, że mięsne emotka A tak BTW, to ostatnio ugotowałam najtańszy obiad ever: bezmięsne klopsiki bio z Rossmanna + ziemniaki. Klopsiki były przecenione na 2,10 zł; obiad na 2 osoby wyszedł ok. 4 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5724001 Napisano: 23.08.2013 10:00:53 w Inne mniejsze markety
aerdna napisał(a):

W związku z dawnym konkursem Biedronka i 100 zł na zakupy, Kropka TV ma moje numery tel. Średnio raz na 2 tyg. dostaję od nich sms z jakąś możliwą wygraną emotka Trzeba odesłać sms za 1,23 albo 2,46 zł. Czy ktokolwiek odpisywał na te sms i cokolwiek u nich wygrał ? Warto czy nie warto tam grać i tyle kasy marnować ?

To nie z tego konka, bo do mnie na żaden starter nic nie przychodzi emotka Nie gram u nich, bo jak na loterie, to nagrody maja słabe, a wolę wydać kasę na jakiś konkurs (za loteriami nie przepadam). Wyświetl w wątku >>
0 0