Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na pewno tak, tylko akurat tym razem nie my
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, nie posiadam w domu żadnego produktu, który zawierałby spirytus
Dłużej, niż 2 dni zaczerwienienie na mojej ręce się nie utrzyma; gorzej, że trzeba będzie zajrzeć w każdy kąt sypialni, żeby pozbyć się tego owada
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
WCZORAJ/DZIŚ: Jakieś dziwne stworzenie (na szczęście na bank nie kleszcz) użarło mnie w nocy w przedramię. Skóra nietypowo zaróżowiona i spuchnięta na powierzchni ok. dwóch pięciozłotówek. Wrzuciłam w Googla słowo "rumień" i niedobrze mi od zdjęć, które zobaczyłam.
DZIŚ: Człowiek niespełna rozumu zaczął napier* piłą / szlifierką / innym ustrojstwem już o 06:39. Wyskoczyłam z łóżka, jak oparzona, mało się przy tym nie zabiłam. Ponieważ to nie pierwsza taka akcja dźwiękowa, muszę przeprowadzić śledztwo, któż to zrobił sobie na ogródku tartak. Chyba jakaś pozłacana rączka przeszła na emeryturę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
trebor1 - gratuluję Wam maluszka. Co prawda to nie Fiat, ale na pocieszenie dostałeś skuterek
Hasełko o Londynie i mnie się podoba, pozdrawiam laureata z 26.07.2013
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gram dalej, bo jestem mściwym człowiekiem
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Inni tylko prezentują swój punkt widzenia, dzięki czemu masz możliwość spojrzeć na sprawę z odmiennej perspektywy i może Twoje wkurzenie minie?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Psychologowie to potwierdzą
Posłałam 2 hasełka "kiedyśtam", teraz mam multum paragonów w domu. Gdyby podliczyć wypite Frugo, mogłabym sobie kilka rat za nowiutki skuter opłacić
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Masz rację, pech jest taki, że Itaka nie oferuje wczasów z dojazdem własnym (czyli de facto: noclegów z wyżywieniem + ubezp.) Wg mnie d.w. to najlepszy sposób na realizację wszelakich voucherów, a w przypadku Itaki niestety odpada. Ale zawsze można wygrać dwa vouchery
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A jest gdzieś galeria haseł? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pewnie chodziło im o 30.09.2013. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A przed chwilą usłyszałam taki oto dialog męsko-męski (osobniki po czterdziestce):
- Wczoraj X zostawiła mi obiad. Zjadłem ino trochę, bo nie dało się tego przełknąć, w ogóle co to za obiad na zimno, w gardle mi stawał.
- I co?
- No zadzwoniłem do niej, że to jest niejadalne, a ona mi na to, że to trzeba przecież ugotować. Tak się znam na jedzeniu...
Eh, faceci
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
PS: To najlepsze kijki, na jakie kiedykolwiek się natknęłam, kupujcie, póki są w sprzedaży
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W "Smakach..." nic nie ma, kupowałam wczoraj. W gazetkach info brak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie. Moim zdaniem po prostu pojawi się zakładka na ich stronce. W sklepie nigdy nic nie wiedzą o konkursach, nawet o Frugo czy Hortexie, które przecież trwały bardzo długo
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.polsat...A,1321662/index.html
Oglądam czasem podobny program na zagranicznych stacjach, więc podpowiadam, że szanse na udział mają np. rodziny, jeśli ich dom ucierpiał w pożarze/powodzi, ktoś uległ wypadkowi i trzeba przerobić mieszkanie pod wózek inwalidzki, zmarł tata i nie ma kto wykonać niezbędnych napraw itp. Nie remontują domów, co się zwyczajnie przestały podobać ich mieszkańcom. To naprawdę szansa dla osób potrzebujących
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, jest ok. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Lepiej zadzwonić i dopytać, wiadomo, jak to z nimi jest