Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5710077 Napisano: 31.07.2013 11:22:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

Płacisz za durne oświadczenie. Już nie pamiętam ile. Ok. 20 zł chyba. I oczywiście ono upoważnia tylko do 1 adresu, tzn. jeżeli na pocztę spływają przypuśćmy paczki na Twój adres zameldowania a raz na zamieszkania. To upoważnienie dotyczy tylko 1 adresu. Za kolejny adres trzeba znowu zapłacić.

Koszt to tylko 4,50 zeta/m-c emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5710021 Napisano: 31.07.2013 10:10:13 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

Niby tak ale są powiedzmy takie układy, że w pewnych kręgach danie poniżej pewnej kwoty jest uważane za faux pas. Zwłaszcza kwoty, która nie wyrównuje kosztów cateringu - takie realia. Potem obgadywaniu nie ma końca. Także ja rozumiem...

Cóż, od dawna wiadomo, że z układami należy walczyć emotka A co do cateringu, to - w mojej opinii - na weselach przeważnie serwowane jest najgorszej jakości żarcie, jakie tylko można sobie wyobrazić emotka I jeszcze tylko powiem, że są na świecie gupi ludzie i jak kogoś mają obgadać, to sobie powód zawsze znajdą. Dlatego należy ich olać emotka

A wkurza mnie, że kilkanaście dni temu ktoś z podróżujących (może nawet ja?) wyciągnął kijki trekkingowe z auta i pojechaliśmy dalej bez nich. To był wyjątkowy egzemplarz, już takich nie produkują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5709880 Napisano: 30.07.2013 23:20:28 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

chciałabym... ale Państwo młodzi wyraźnie zaznaczyli na zaproszeniach, że prezenty mają zmieścić się w kopercie..... grrr... no nic, zadzwonię i powiem prawdę, że jedziemy w góry, bo mąż nie był jeszcze emotka

Włóż do koperty dwa bilety do kina emotka

Moim zdaniem każdy powinien dać tyle, ile może. Skoro nie możesz dać więcej, to nie możesz i koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5709853 Napisano: 30.07.2013 22:32:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 x niebieski bidon Powerade -> listy lotnicze z GB.

1 x biały iPOD Touch z konka "Looks w Leclerc" -> kurier GLS. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5708720 Napisano: 29.07.2013 15:38:05 w Biedronka
asante napisał(a):

Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Żelazowej Woli , bo...
choc Chopin nie dowierza - na SKUTER chca zamienic POLONEZA.

Dzisiejsze hasło - całkiem zgrabne emotka

Mnie również się podoba emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5706785 Napisano: 25.07.2013 20:48:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Ostatnio Onet kosmetyki wysłał jakiś tydzień po publikacji wyników. Dużo jednak zależy od sponsora emotka

Kiedyś dostałam nagrodę wygraną na Onecie bezpośrednio od sponsora, więc Onet zapewne po prostu przesyła sponsorom listy laureatów i nad całą resztą nie ma (nie chce mieć) kontroli. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5705878 Napisano: 24.07.2013 15:50:57 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Magazyn.
Lady Speed Stick- 10 zestawów, na forum są nagrody. Lirene- 12 zestawów i cisza? emotka (...)

Może część laureatów się na plaży smaży i nie mają teraz dostępu do neta emotka

U mnie esek z Pedigree / Tesco Magazyn emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5705498 Napisano: 24.07.2013 10:30:07 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

czy były eski z Pedigree TM?

Podbijam. I Dax również mnie interesuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5703788 Napisano: 21.07.2013 21:25:58 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że wyjechałam na kilka dni na zagraniczne wywczasy i od razu po przyjeździe na miejsce zaczęli mnie ścigać z tego faken ZASKOCZ i skończyli dopiero wczoraj emotka Telefoniada, esemesiada, wszystko na roamingu, konkurs rozwiązywany "na chybcika". Jutro pewnie znów zadzwonią - ale jutro to ja odsypiam podróż, a pojutrze świętuję kolejny rok bliżej emerytury; mogą mi skoczyć na pukel...

PS: Bardzo przepraszam K* za zawracanie jej głowy w związku z ZASKOCZ emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5699839 Napisano: 16.07.2013 12:27:48 w WC - rozmowy o wszystkim
henryczka62 napisał(a):

kobietki potrzebuję pomocy: będę mieć zmywarkę i nie mam pojęcia co mam do niej kupić, tabletki, nabłyszczacz, sól, jakiś proszek? Poczytałam trochę w necie, ale każdy pisze coś innego, a ja nadal nic nie wiem. Jeżeli macie jakieś doświadczenie to proszę o wskazówki. Tutaj albo na pw.

Ponoć tabletki nie zawsze do końca się rozpuszczają, jeśli włącza się program krótki. Ze względu na konkowe zboczenie, na pewno kupowałabym produkty Finish emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5699543 Napisano: 15.07.2013 22:53:12 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

dobra zjem go, i pierwszy raz niecierpliwością będę czekał, aż mi się to zwróci...
emotka

Kulam się ze śmiechu po podłodze, dobrze, że nie mam kolczyka w pępku emotka

ale te kłaczki z ubrania, rzadko układają się w kolczyk!
:)

Jest lato, chodzi się topless, to i kłaczków nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5699505 Napisano: 15.07.2013 22:15:25 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

dobra zjem go, i pierwszy raz niecierpliwością będę czekał, aż mi się to zwróci...
emotka

Kulam się ze śmiechu po podłodze, dobrze, że nie mam kolczyka w pępku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5699488 Napisano: 15.07.2013 22:01:38 w Biedronka
Już za późno na posiłek emotka

Postanowiłam sobie kilka dni temu, że jutro poślę hasełka na Frugo i ani jednego nie wymyśliłam (i na bank tego nie zrobię) - ach te "postanowienia" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5699368 Napisano: 15.07.2013 20:23:12 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

tylko jak tu zjechać na kopalnie 800 metrów pod ziemię bez przepustki... emotka

A oni tam nie mają co jakiś czas 15 minut przerwy na "małe co nieco""? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5699329 Napisano: 15.07.2013 19:42:46 w Carrefour konkursy
jkkp napisał(a):

może wzięli sobie do serca dzisiejszy dzień bez telefonu emotka

Trafiony, zatopiony! emotka

A w temacie C4: nie wiem, jak w Waszych marketach, ale... ze względu na nawiedzający mnie mniej więcej raz na pół roku nadmiar czasu, wybrałam się dziś do C4 i trafiłam na fajowe okazje ciuchowe emotka Za 6 szt. ubrań zapłaciłam 75 zł z groszem, a naprawdę spoko koko odzież kupiłam. Nie dosyć, że design i jakość lepsza, niż np. w Bershce/Reserved, to cena ok. 7x niższa. I mieli moją rozmiarówkę, bo C4 to nie snobistyczna galeria handlowa, do której wszyscy co weekend po ciuchy pielgrzymują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5698921 Napisano: 15.07.2013 13:58:43 w Biedronka
benasia napisał(a):

benasia napisał(a):

hej a w smsie pisze co się wygralo? Bo mąz dostał i twierdzi że nie pisze... emotka

To niech Ci prześle oba smsy o wygranej - sama sprawdzisz emotka Do mnie wyraźnie napisali: "(bilet)". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5698907 Napisano: 15.07.2013 13:51:16 w Biedronka
Wygrany dziś bilet z muffinek chętnie wymienię na jakiś ciekawy paragon (najlepiej do opisówki, gdzie trzeba podać numer paragonu w zgłoszeniu albo konka z piwem w roli głównej) albo sprzedam.

Zapraszam na PW emotka

PS: O 14:00 idę do sklepu, proszę nie panikować, jeśli nie odpiszę od razu. To nie jest akcja typu "kto pierwszy", tylko "kto fajniejszy" emotka Oferta ważna do odwołania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5698237 Napisano: 13.07.2013 22:41:28 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

A mnie wkurza, że siedzicie przed komputerem, a powinniście o tej porze pić! emotka

Piję, herbatkę z miodkiem emotka

A w temacie wkurzania: idę zaraz pod prysznic. Żeby leciała ciepła woda, muszę kilka minut wcześniej włączać ogrzewanie całego mieszkania emotka To sobie wyobraźcie, jakie to wspaniałe podczas megagorących dni, gdy kaloryfery podgrzewają atmosferę. Oraz ile gazu leci w niebo, żeby ostatecznie wylądować na moich rachunkach. Przyczyna nieznana. Wkurz, wkurz, wkurz. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5698230 Napisano: 13.07.2013 22:34:37 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

tu sie ludzie mają wkurzać, a nie popijać z radości, a już sio sio emotka

Wkurza mnie, że to napisałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5698216 Napisano: 13.07.2013 22:07:37 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

marielu napisał(a):

no to i ja wypije emotka mam przeca zapas lecha emotka

Ale masz bardzo ściśniętą mordkę, trudno będzie pić! emotka

emotka Może i tak, ale lepsza taka mordka, niż te wszystkie "dzióbek w ciubek" na NK emotka Wyświetl w wątku >>
0 0