Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5698040 Napisano: 13.07.2013 14:50:35 w Rossmann
ciasssteczko napisał(a):

joan napisał(a):

ciasssteczko - święta racja emotka Może w ogóle warto byłoby w konkursach wprowadzić parytet? Żeby było "najsprawiedliwiej"? emotka

dorzuciłabym jeszcze: każdemu wedle potrzeb, nigdy wedle zasług emotka

Ale pojechałaś, hehe, o mało co, a bym się Frugo udławiła, to był zamach na moje życie bez brzozy w roli głównej emotka Tylko czekam, aż zorganizują konek z Head & Shoulders - każdy laureat będzie musiał przesłać pocztą koncek taśmy klejącej z własnym łupieżem, a w przypadkach wątpliwych przeprowadzona zostanie analiza DNA emotka

No dobra, spadam suszyć włosy, a potem do marketu. Proszę Rossnetowi nie zawracać głowy bezpodstawnymi reklamacjami. Swoje żale można wylać w wątku "Dziś nic nie wygrałem", miłego dnia, nie przejmować się proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5698035 Napisano: 13.07.2013 14:40:55 w Rossmann
moniab napisał(a):

w szkole uczą czytać ze zrozumieniem ale nie wszyscy to chyba opanowują
konkurs był dla przyszłych mam a pytanie brzmiało: jak będąc w ciąży dbasz o zdrowie .....
chyba wszystko jasne kto mógł brać w nim udział (opracowywać tekst czy pomysły to mogła cała rodzina ale wysłać chyba niekoniecznie)
znając niektóre forumowiczki reklamujące nawet bzdety to myślę, że zrobią tam niezły dym po niedzieli

Cóż, znając pudernice i ich kompletną NIEUMIEJĘTNOŚĆ czytania regulaminów ze zrozumieniem, nie wątpię, że coś napiszą - oby Rossnet miał z tego polewkę, jako i ja mam emotka

Szczególnie polecam zapoznanie się z punktem "1. Regulamin niniejszy jest jedynym dokumentem określającym zasady Konkursu.", co oznacza, ze wszytko nieobjęte regulaminem jest bez znaczenia. I co sobie kto zinterpretuje albo co się komu wydaje, to jest sprawa osobista emotka

ciasssteczko - święta racja emotka Może w ogóle warto byłoby w konkursach wprowadzić parytet? Żeby było "najsprawiedliwiej"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5698005 Napisano: 13.07.2013 13:57:45 w Rossmann
petunija1 - facet może mieć dziecko do lat trzech, a nawet dwoje takich dzieci, troje czy pięcioro emotka

"3. Konkurs przeznaczony dla uczestników programu Rossnę!, szczególnie dla kobiet w ciąży, które przystąpiły do programu po 1 czerwca 2013r." -> chyba każdy rozumie, co znaczy słowo szczególnie. To nie jest synonim do wyłącznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5697996 Napisano: 13.07.2013 13:51:24 w Rossmann
Nie wierzę w to, co czytam emotka To tak, jakby ktoś stwierdził, że nie powinni nagrodzić za tekst wychwalający muffinki Zaskocz osoby, która muffinek nie lubi albo ich nie jada. Najlepiej od razu przeprowadzić śledztwo, jaki nick i dane osobowe negatywnie pisały o muffinkach emotka Sobie zerknijcie w notatki z własnej twórczości, zanim zaczniecie pisać reklamacje emotka

A co do konka z wózkiem, to nie brałam udziału, ale jeśli regulamin nie przewidywał, że uczestnikiem może być JEDYNIE OSOBA W CIĄŻY, to każdy mógł posłać zgłoszenie i wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5697764 Napisano: 12.07.2013 22:56:40 w Carrefour konkursy
A nie prościej zwierciadło do kompa przystawić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5697272 Napisano: 12.07.2013 14:37:54 w RMF
Nie widzę sensu u takich podsumowań; chyba nieważne, "ile" bonów kto wygrał, tylko "jak" je zdobył - w końcu na ten temat toczy się tu dyskusja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5697082 Napisano: 12.07.2013 12:23:02 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Mógłby mi ktoś podesłać na mejla cały regulamin loterii Nestle? Link nie działa emotka

Thx, już mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5697072 Napisano: 12.07.2013 12:20:32 w Kaufland konkursy
Mógłby mi ktoś podesłać na mejla cały regulamin loterii Nestle? Link nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696931 Napisano: 12.07.2013 10:47:24 w RMF
ziolko napisał(a):

już widzę, jak dziadki 80letnie zasuwają układając plansze z cenami emotka emotka

To tzw. krzepkie staruszki emotka

A swoja drogą, to wystarczyło kilku znudzonych życiem cwaniaczków, żeby człowiekowi odechciało się wchodzić w ten wątek. Na szczęście dziś ostatni dzień, potem baju baju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696857 Napisano: 12.07.2013 09:25:40 w RMF
szuszu11 napisał(a):

a mnie rfm dzis zaskoczyl, bylem na antenie odnosnie konkursu w którym jest wyjazd na Ibize. póki co wygrałem przenośną lodówke, koszulke i jakiś kask(chyba taki na browary) + gram o nagrodę głową. emotka :D

Trzymam kciuki - powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696837 Napisano: 12.07.2013 08:48:59 w Biedronka
baxter napisał(a):

A jak sie wygra to trezba odeslac wszystkie zgloszone paragony?

Chyba tak, bo przewiduje to regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696775 Napisano: 11.07.2013 23:33:24 w Wkurza mnie...
asante sana - W stringach całych majtek brakuje, taki bieliźniany deficyt w bieliźnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696753 Napisano: 11.07.2013 23:09:28 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

joan napisał(a):

patrzę: w salonie guano szybach, a jaskółki popiskują i szybują, jakby nic się nie stało emotka

A co, oczekujesz, że zastukają do okna i poproszą o papier toaletowy? emotka

A nie mogłyby np. celować w przechodniów? emotka Albo załatwiać się na dach? NIEEE. One mają domki gdzieś w stropie - rozpędzone lecą pod kątem 90 stopni wprost na szybę, a potem ostro strzelają w górę. W tym czasie niestety guano nie skręca, why why why? U rodziców to samo, ale oni mają jaskółki od lat, to się już zdążyli przyzwyczaić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696744 Napisano: 11.07.2013 22:59:11 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

(...) Czasem mam wrażenie,że czytam posty przedszkolaków "proszę pani,proszę pani, a on mnie nie lubi prosze dać mu kare"
odrobine starsi od przedszkolaków, jak coś im nie idzie też skarżą się,że "bo oni się uwzieli" emotka

Hihi, to samo miałam napisać emotka Przecież na forum siedzą dorośli ludzie, to czy naprawdę trzeba komuś tłumaczyć, że nie da się wszystkich lubić, ani być przez wszystkich lubianym? Wystarczy zaakceptować ten fakt i włala emotka

A mnie wkurza yyy że jest zimno i że jaskółki sr* nam po szybach, no kufa lubię zwierzaki, ale bez przesady, wszystkie okna ufafrane, Mój już dziś nie wytrzymał i szyby w sypialni umył, patrzę: w salonie guano szybach, a jaskółki popiskują i szybują, jakby nic się nie stało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696605 Napisano: 11.07.2013 20:24:20 w Wkurza mnie...
petunija1 - Współczuję, aż słów brak... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696582 Napisano: 11.07.2013 19:47:15 w Oddam za darmo
Dwa kodziki Lecha znalezione w trawie oddam pierwszemu chętnemu - proszę tutaj wyrazić chętkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696571 Napisano: 11.07.2013 19:39:20 w Biedronka
asante napisał(a):

malenka89 napisał(a):

ech... gdybym wiedziała, że będą publikować hasła to bym nie grała emotka za jakiś czas znowu posypią się gdzieś plagiaty... emotka

No własnie...

A żeby ich kokociki podziubały! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696568 Napisano: 11.07.2013 19:35:42 w RMF
malenka89 napisał(a):

Mnie to wcale nie smuci hehe

Mnie również nie. Panicze wrócą na swoje śmieci i będzie spokój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696310 Napisano: 11.07.2013 14:55:53 w RMF
delfinka101 napisał(a):

skąd tych nowych się namnożyło..czy po konkursie znikną??

Oby. Bo nie wiadomo, czy to gimbusowy dialog, czy monolog przed lustrem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5696200 Napisano: 11.07.2013 14:13:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wraq napisał(a):

joan napisał(a):

To CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Liczy się tylko JAK.

joan napisał(a):

Nie, dopiero zbieram worek hasełek, jutro wszystko hurtem poślę (aktualnie mam 73 szt.) i finito.

Rozumiem, że masz 73 paragony? Bo inaczej jak interpretować twoją stopkę? Hipokryzja?

Haha, ostatnio będąc setki kilometrów od domu nie miałam przy sobie paragonów na wszystkie możliwe konkursy, a jeden się akurat kończył o północy, więc "celowałam na oko", ile paragonów może w domu leżeć. Po powrocie okazało się, że nieco rozminęłam się prawdą emotka Ale konkurs jeszcze nierozwiązany, może w ogóle nie będą potrzebne. W każdym razie: zostałam zbesztana na zapas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0