Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale pojechałaś, hehe, o mało co, a bym się Frugo udławiła, to był zamach na moje życie bez brzozy w roli głównej
No dobra, spadam suszyć włosy, a potem do marketu. Proszę Rossnetowi nie zawracać głowy bezpodstawnymi reklamacjami. Swoje żale można wylać w wątku "Dziś nic nie wygrałem", miłego dnia, nie przejmować się proszę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cóż, znając pudernice i ich kompletną NIEUMIEJĘTNOŚĆ czytania regulaminów ze zrozumieniem, nie wątpię, że coś napiszą - oby Rossnet miał z tego polewkę, jako i ja mam
Szczególnie polecam zapoznanie się z punktem "1. Regulamin niniejszy jest jedynym dokumentem określającym zasady Konkursu.", co oznacza, ze wszytko nieobjęte regulaminem jest bez znaczenia. I co sobie kto zinterpretuje albo co się komu wydaje, to jest sprawa osobista
ciasssteczko - święta racja
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"3. Konkurs przeznaczony dla uczestników programu Rossnę!, szczególnie dla kobiet w ciąży, które przystąpiły do programu po 1 czerwca 2013r." -> chyba każdy rozumie, co znaczy słowo szczególnie. To nie jest synonim do wyłącznie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A co do konka z wózkiem, to nie brałam udziału, ale jeśli regulamin nie przewidywał, że uczestnikiem może być JEDYNIE OSOBA W CIĄŻY, to każdy mógł posłać zgłoszenie i wygrać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Thx, już mam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To tzw. krzepkie staruszki
A swoja drogą, to wystarczyło kilku znudzonych życiem cwaniaczków, żeby człowiekowi odechciało się wchodzić w ten wątek. Na szczęście dziś ostatni dzień, potem baju baju
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Trzymam kciuki - powodzenia
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chyba tak, bo przewiduje to regulamin. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A nie mogłyby np. celować w przechodniów?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hihi, to samo miałam napisać
A mnie wkurza yyy że jest zimno i że jaskółki sr* nam po szybach, no kufa lubię zwierzaki, ale bez przesady, wszystkie okna ufafrane, Mój już dziś nie wytrzymał i szyby w sypialni umył, patrzę: w salonie guano szybach, a jaskółki popiskują i szybują, jakby nic się nie stało
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A żeby ich kokociki podziubały!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie również nie. Panicze wrócą na swoje śmieci i będzie spokój
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oby. Bo nie wiadomo, czy to gimbusowy dialog, czy monolog przed lustrem
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Haha, ostatnio będąc setki kilometrów od domu nie miałam przy sobie paragonów na wszystkie możliwe konkursy, a jeden się akurat kończył o północy, więc "celowałam na oko", ile paragonów może w domu leżeć. Po powrocie okazało się, że nieco rozminęłam się prawdą