Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5715231 Napisano: 07.08.2013 22:46:54 w Dziś cieszę się z.....
radosna napisał(a):

Tak pięknie się zaczęło ... Już myślałam, że jesteś wśród tych 50% (czy iluś tam) kobiet, które zdradzają mężów. A tu szok ... Pan Pasikonik! Nie zatruj go, bo romanse nie mogą skończyć się nagłą śmiercią partnera.

Hihi, nie podchodzę pod statystyki, bo nie mam męża emotka

Nic mnie tak nie rozczula, jak te zielone stworki, one się nic a nic ludzi nie boją. Wpadają na drinka albo przekąskę i zwykle nie chcą opuścić domówki. Obchodzimy się z nimi bardzo delikatnie. Kilka chwil w towarzystwie tych istotek i można zapomnieć o całym świecie.
PS: Że się chłodził mgiełką na butelce z lodówki - rozumiem. Że się napił z minikałuży, którą dla niego zrobiłam - rozumiem. Ale że jadł okruszki chleba z tuniokiem - to jest insza inszość, abstrakcja i kosmos. Szkoda, że Mój zabrała aparat foto, na lustrzance nie potrafiłam dobrać idealnej ostrości przy makro. Byłoby pamiątkowe zdjęcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5715223 Napisano: 07.08.2013 22:33:29 w Dziś cieszę się z.....
I tak oto zostałam sama w saunie zwanej domem; Mój polazł na nocny bieg i myślałam, że będę samotnie segregować paragony. Aż tu nagle odwiedził mnie ON. Zagaił "Cześć mała, ale dziś ciepło, co nie, pozwolisz, że zliżę lodowatą mgiełkę z Twojej Pepsi?" I ocierał się o nią, jak rasowy czipendejl. Cóż mogłam zrobić, pozwoliłam na to, a później poczęstowałam go napojem z bąbelkami. Sączył go bez pośpiechu (bo i cóż za stworzenie chciałoby się spieszyć w taki ukrop?!) Przełknął, rzucił mi zawadiackie spojrzenie i zniknął w ciemnościach nocy...
Atmosfera stała się bardzo gorąca, flirtujemy od kilkunastu minut, mrugając do siebie zalotnie. Nie sądziłam, że uwiodę go kanapką z tuńczykiem: no litości, to chyba najbardziej nie-randkowy przysmak! Tymczasem zajada z gracją dżentelmena, przewraca oczkami i wywija pupką. Cieszę się, że Pan Pasikonik dotrzymuje mi dziś towarzystwa, mam wielką słabość do tych żyjątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5714908 Napisano: 07.08.2013 14:49:20 w Kaufland konkursy
79magda napisał(a):

Dajcie sobie na wstrzymanie, co ma być, to będzie, po co poganiać i zawracać gitarę emotka
jak ma przyjść ten wyczekany SMS, to przyjdzie, dwa dni chyba nikogo nie zbawią, a upierdliwców nikt nie lubi emotka

Zgadza się. W upały szczególnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5714751 Napisano: 07.08.2013 12:17:32 w Carrefour konkursy
koza.k90 napisał(a):

ale na sklepach mogą być mniejsze produkty Fa, których nie ma w gazetce

poza mydłami w kostce rzecz jasna

Sklepy przeważnie zabierają mniejsze produkty na zaplecze, jak tylko rozpocznie się konek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5714000 Napisano: 06.08.2013 13:25:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Tak sobie ułożyli Regulamin- wiadomo. Ale np. z E w Biedronce robili dodatkowe losowania. Niefajnie, gdy 80 % nagród zostaje u organizatora emotka

Niefajnie, że udają, że to nie ich wina - moim zdaniem organizator działał umyślnie i był w stanie przewidzieć taki obrót rzeczy emotka Np. za dzień 18.06. nie rozdali ani jednego zestawu kosmetyków - żenła to mało powiedziane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713995 Napisano: 06.08.2013 13:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy Nivea zakończyło już przygodę z loterią? Rozdali nie całe 20% zestawów, 80% dla siebie zostawili?

Również się nad tym zastanawiałam, bo mugolki mnie o to pytały ze 2 tygodnie temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713974 Napisano: 06.08.2013 13:03:19 w Kaufland konkursy
Hehe, mahuska, ładnie wygląda Twój duet z serene (mam na myśli avatarki) emotka

Niech ślą już te eski, nie ma co się obcyndalać i grać na zwłokę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713960 Napisano: 06.08.2013 12:54:35 w Inne mniejsze markety
koza.k90 napisał(a):

Joan, jeszcze tak daleko nie ewoluowali emotka

Bo niektórzy nie ewoluują, raczej podlegają ciężkim do zniesienia mutacjom emotka Ale nadzieję można mieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713955 Napisano: 06.08.2013 12:51:08 w Inne mniejsze markety

Panieeee, zawsze Pan tak mówi, a za kilka godzin sms się doczłapuje emotka emotka

Żeby im się chociaż wreszcie zechciało po wylosowaniu laureatów sprawdzić, czy prefiks w zgłoszeniu się zgadza z danym regulaminem, to już byłby sukces na miarę zejścia z drzewa i spaceru w płaszczyźnie pionowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713948 Napisano: 06.08.2013 12:48:09 w Biedronka
Ja nadal nie wiem, o co chodzi z męskimi, skoro w regulaminie (ku uciechom feministek) wymieniono wszystkie szampony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713940 Napisano: 06.08.2013 12:40:15 w Inne mniejsze markety

staszek napisał(a):

Rozumiem, że Palmolive z Natury jeszcze nie było... emotka

nie było, do 13 sierpnia czas chyba emotka

5.08+5 dni roboczych, czyli do poniedziałku, ale z MC nigdy nie wiadomo. Może "już były sms- y" emotka

Na pewno już były, współczujemy braku wygranej, powodzenia następnym razem, tere-fere emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713912 Napisano: 06.08.2013 12:06:31 w Inne mniejsze markety
matas napisał(a):

lista listą ale czy bedą prawdziwe osoby na jet liście

Na pewno tak, tylko akurat tym razem nie my emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713778 Napisano: 06.08.2013 10:14:29 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

(...) joan - polecam spirytus salicylowy. Jak komary mnie gryzą to smaruję nim i po kilku godzinach nie ma śladu.
Jeśli rumień utrzyma się dłużej, niż 2 dni sugeruję wizytę u lekarza, bo nie wiadomo, co mogło ugryźć.
Moją mamę coś ugryzło, to dostała zastrzyk odczuleniowy a rumień trzymał się ok 10 dni

Hehe, nie posiadam w domu żadnego produktu, który zawierałby spirytus emotka
Dłużej, niż 2 dni zaczerwienienie na mojej ręce się nie utrzyma; gorzej, że trzeba będzie zajrzeć w każdy kąt sypialni, żeby pozbyć się tego owada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713750 Napisano: 06.08.2013 09:17:05 w Wkurza mnie...
WCZORAJ: Kupiłam batoniki Kinder Bueno White na konkurs, który już się zakończył (i do tego na oddzielne paragony).

WCZORAJ/DZIŚ: Jakieś dziwne stworzenie (na szczęście na bank nie kleszcz) użarło mnie w nocy w przedramię. Skóra nietypowo zaróżowiona i spuchnięta na powierzchni ok. dwóch pięciozłotówek. Wrzuciłam w Googla słowo "rumień" i niedobrze mi od zdjęć, które zobaczyłam.

DZIŚ: Człowiek niespełna rozumu zaczął napier* piłą / szlifierką / innym ustrojstwem już o 06:39. Wyskoczyłam z łóżka, jak oparzona, mało się przy tym nie zabiłam. Ponieważ to nie pierwsza taka akcja dźwiękowa, muszę przeprowadzić śledztwo, któż to zrobił sobie na ogródku tartak. Chyba jakaś pozłacana rączka przeszła na emeryturę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5712243 Napisano: 02.08.2013 22:03:25 w Biedronka
Ależ dużo dziś powodów do radości w tym wątku emotka

trebor1 - gratuluję Wam maluszka. Co prawda to nie Fiat, ale na pocieszenie dostałeś skuterek emotka Swoją drogą, niezły kozak z tego bociana: tyle kilometrów leciał z Lwem w dziobie emotka

Hasełko o Londynie i mnie się podoba, pozdrawiam laureata z 26.07.2013 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5712239 Napisano: 02.08.2013 21:52:27 w TESCO konkursy
drzemek napisał(a):

W kółko wszyscy jęczą jak MC robi wałki, a gracie dalej emotka

Gram dalej, bo jestem mściwym człowiekiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5711912 Napisano: 02.08.2013 14:00:57 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

(...) Wkurzam się sama na siebie,bo za każdym razem,kiedy chcę coś napisać w tym wątku mam ochotę ugryźć się w palce, bo prawie zawsze powody mojego wkurzenia są dla innych niezrozumiałe i śmieszne emotka

Inni tylko prezentują swój punkt widzenia, dzięki czemu masz możliwość spojrzeć na sprawę z odmiennej perspektywy i może Twoje wkurzenie minie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5711880 Napisano: 02.08.2013 13:04:16 w Kaufland konkursy
rachel napisał(a):

Tak pierwszego dnia - każdy myśli że będzie jedynym grającym i trafi
2 dnia ma się nadzieję że ludzie nadal niewiedza ewentualnie mieli jeden paragon i zmarnowali go wczoraj
pod koniec konkursu - cżłowiek tez ma nadzieję że lubie sobie odpuścili
a prawda wygląda tak że codziennie jest jednym z tysiąca zgłoszeń:P

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5711854 Napisano: 02.08.2013 12:40:00 w Wkurza mnie...
cudaczek121 - ah te Twoje przypadki. Kurier ma rację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5711259 Napisano: 01.08.2013 15:54:20 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

nie to jury jest jak inżynier Mamoń,
lubi hasła które już zna:)
więc Ty posłałaś i ja, oni się z nim oswoili,
i w końcu nagrodzili:)

Psychologowie to potwierdzą emotka

Posłałam 2 hasełka "kiedyśtam", teraz mam multum paragonów w domu. Gdyby podliczyć wypite Frugo, mogłabym sobie kilka rat za nowiutki skuter opłacić emotka Ale zasmakowało nam, taki pech. Pewnego dnia przypuszczę zmasowany atak na ten konek, na razie MIŚę nie chce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0