Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co nie?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ponoć zestawy Monster od Grafa kurierem Poczty Polskiej -> oddane jakimś tam sąsiadom z psami.
Strach się bać, co oznajmi kolejny doręczyciel
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Już się i tak pewne konkursy skończyły, bo pan "botowy wymiatacz z forum" nie ma przyjaciół, w związku z czym wszystkie jego wygrane szły na podobne dane (i te same miejscowości). Ktoś to w końcu zauważył i finito, teraz nikt nie wygra, bo tych konków nie ma, psia mać.
Gdy ja kiedyś zgarnęłam 50% nagród w jednym konku, to odesłałam dane znajomych z różnych miast (chociaż nie musiałam, bo nie było żadnych ograniczeń), bo inaczej organizator pewnie zrezygnowałby z konkursów tego typu. Ale niektórzy są wybitnie krótkowzroczni i w ogóle nie myślą (w końcu mają od tego boty)
PS: O szczegóły proszę nie pytać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie termin zawsze wynosi 14 dni. Ale nigdy tyle nie wytrzymaliśmy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To ja się pytam, gdzie byli owi ludzie w poprzednich latach?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Skoro nawet Ty wiesz, co to za człowiek ten właściciel, to jest sprawą oczywistą, że dziewczyna świadomie igra z ogniem. Dlatego najpierw jej wytłumacz, jakie są zasady Loteriady, bo jeśli szybko nie zakuma, to ktoś inny się na nią poskarży. Poza tym nie rozumiem, jak można być tak bezmyślnym, żeby robić przekręty na stacji benzynowej - tam jest pełno kamer + "tajemniczy klient"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Najpierw spytaj, czy zna zasady Loteriady. A jeśli będzie mocno fikać, to spytaj jeszcze czy wie, że za zatrzymywanie kuponów dla siebie są kary pieniężne
Założę się, że mnóstwo pracowników kolektur tak postępuje. Istnieje różnica pomiędzy znalezieniem paragonu na ulicy/w koszyku, a podpierd* go klientowi; analogicznie w przypadku kuponów Loteriady. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie znam autora i nie chce mi się szukać, kto to, natomiast jeśli ktoś w polu MIEJSCOWOŚĆ wpisuje Archimedes, klocki Lego, pszczoła na łące itp. to - jak mówią młodsi - sorry Gregory, o co kaman i wtf?
abodak - jak znam polskie realia, to rzeczywiście: droga łącząca nasze domy została wybudowana dopiero w połowie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Skuterem? Może być trochę daleko
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale dzięki temu przyszedł mi do głowy pomysł na hasełko - jak najbardziej zgodne z regulaminem i zasadami zdrowego rozsądku
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziwne, czy istnieje miasto o nazwie "Archimedes"?