Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5681764 Napisano: 22.06.2013 21:26:46 w Biedronka
Po raz ostatni zapłaciłam dziś za zakupy bonem z konka 2000 sklepów. Czuję się nieswojo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5681615 Napisano: 22.06.2013 15:22:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

(...) i wilk syty i owca cała

Owca głodna, uwierz mi,
świeżej się domaga krwi,
już nie będzie pościć dłużej,
bo to wilk jest w owczej skórze.

loczeq - gdyby ta sprawa wyciekła poza FB & nasze forum i dostała się na demoty / mistrzów / wykop / popularny kanał YT, to wierz mi, że żaden regulamin by tych XXX nie uratował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5681608 Napisano: 22.06.2013 15:09:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loczeq - wkleiłabym to na FB, ale się boję reakcji tłumu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5681604 Napisano: 22.06.2013 15:04:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna, ksantypa - zauważyłam, że mejle do Nivei (nie do Tequili!) mają końcówki @beiersdorf.com Wystarczy zatem pokombinować z początkami typu INFO, SEKRETARIAT, PR, MARKETING emotka A w tytule nie wspominać, że o loterię chodzi, tylko zasugerować, do którego działu nasze mejle należy przekierować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5681592 Napisano: 22.06.2013 14:53:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

Plus formularz do podziękowań:
http://www.nivea....s/beiersdorf/Kontakt

I wybieramy z listy "Reklamacje / Akcje promocyjne" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5681590 Napisano: 22.06.2013 14:49:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

do obsługi takich konkursów jak ten promocyjny NIVEA to oni wynajmują jakąś agencję reklamową z zewnątrz, czy sami obrabiają ten ogródek?

Niby organizuje to podmiot zewnętrzny, niejaka Tequila. I tak sobie myślę, że Nivea chyba jest zbyt dużym graczem jak na to, by zlecić promocję żółtodziobom. Zatem wychodzi na to, że Tequila to agencja z doświadczeniem, która była w stanie przewidzieć, co się może dziać, a mimo to z premedytacją wykluczyła rezerwę, by zgarnąć lwią część nagród dla siebie...

Mnie by pasowało, gdyby - zamiast nazwisk i miejscowości laureatów - natychmiast po losowaniu na listach pojawiały się zwycięskie numery paragonów. Bo:
- nikogo by miasta/nazwiska po oczach nie biły,
- jak na dłoni byłoby widać, że loteria ta przeprowadzana jest nierzetelnie: z góry na dół lista zwycięskich paragonów wyglądałaby mniej więcej tak:
1) 55555
2) 55555
3) 55555
4) 55555
5) 55555
6) 55555
7) 55555
8) 55555
9) 55555
10) 55555
itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5681335 Napisano: 21.06.2013 19:44:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

w NIVEA nie ma złudzeń..dostałam taką odpowiedź:
"losowania codzienne się odbywają, natomiast regulamin nie przewiduje dolosowywań" emotka
Muszę im podziękować a najlepszą i pewną wygraną będzie zakup produktów dla własnego użytku......

Warto podziękować samej Nivei za to, jak wspaniale docenia pracowników organizatora, którzy to w produkty tej firmy opływać będą emotka

Wróciłam dziś do domu i przypomniało mi się, że 17.06. mijał termin na odesłanie danych z pierwszego dnia loterii. I co? 25 osób nie odesłało swoich zmultiplikowanych paragonów (czyli DWADZIEŚCIA PIĘĆ zestawów kosmetyków dla panienek z agencji tequila) -> niezły wynik po j-e-d-n-y-m dniu. A że jestem wredna, to sobie podliczę te wszystkie nierozdane zestawy i strzelę mejla do producenta. Nie umita organizować akcji promocyjnych? To nie będzieta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5676121 Napisano: 13.06.2013 21:50:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje i dla Ktosia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675993 Napisano: 13.06.2013 19:03:23 w Wkurza mnie...
Zima odeszła, zalana deszczowymi łzami. Na pożegnanie nie zostawiła listu. W kopercie zamiast niego znalazłam rachunek za gaz: 1053,07 zł (7 dni na zapłatę) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675735 Napisano: 13.06.2013 13:53:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

A dodaliście w ogóle zwrotkę ? Ja wysłałam smsy 2 dni przed zakończeniem konkursu, zwrotki brak, a dzień po zakończeniu info wyświetliło mi się na ekrenie samo z siebie, że sms nie dotarł i w liście wysłanych sms na komórce koperta była przekreślona X emotka

Za każdym razem było ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675718 Napisano: 13.06.2013 13:33:18 w TESCO konkursy
ciasssteczko napisał(a):

jeszcze nie obdzwonili ponownie nieodebranych, więc myślę, że informowanie trwa emotka

To jest jakaś opcja emotka Tylko się Mój dziwuje, że ciągle gram o pasty, jak szalona emotka Musze mu szybko wytłumaczyć, że mi wycieczek nie chcą dawać, bo inaczej pomyśli, że cierpię na stomatologiczną fobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675708 Napisano: 13.06.2013 13:22:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

jak to już? emotka

mogę prosić o link na FB

https://www.facebook.com/MagazynClaudia Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675707 Napisano: 13.06.2013 13:21:32 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

Dzwonią dalej?
Jeśli nie wygram nawet zestawu pasty to się już zacznę z siebie śmiać emotka

A ja się będę z siebie śmiała, jeśli wygram - jakiś czas temu stałam się specem od konków z pastami, szczoteczkami, płynami, voucherami do stomatologa itp. emotka Aczkolwiek prawdopodobnie już zakończyli dzwonienie, tak obstawiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675655 Napisano: 13.06.2013 12:40:15 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

miszczu napisał(a):

Hasło ze było wygranym wyzwaniem z halls'a emotka Troche pozmieniane,ale patent ktoś zapożyczył sobie z niego.Nie ma już go na stronie ?

hasło ze stop widziałam trzy lata temu w konkursie palette,więc w hallsie też było plagiatem...
ale pamiętam jak w książce(elementarz jakiś stary ) widziałam wpis:
Przyjechałem.Stop.Wyślijcie konie na stację.Stop.

tzn że na palette też było plagiatem... emotka

Hasełka ze STOP w treści to już lata temu słałam, przecież to do telegramu nawiązuje emotka Swoja drogą, po śmierci cioci znaleźliśmy w jej rzeczach różne telegramy - to były kolorowe, bardzo ładne kartki, wycinanki, wyklejanki, bardzo fajna sprawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675648 Napisano: 13.06.2013 12:32:49 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Czy jest może na forum ktoś, kto mieszka (lub spędzał urlop) w okolicach miejscowości Krasiczyn i Susiec? Będę tam w drugiej połowie czerwca i chciałabym się dowiedzieć z pierwszej ręki, gdzie można smacznie zjeść/ zobaczyć coś ciekawego/ aktywnie spędzić czas emotka

PS: Wstępnie widzę, że nie uda mi się załapać na zorganizowane wycieczki do Lwowa ani Kijowa, bo wyjazdy są w soboty, a te dni mi nie pasują. Czy można wybrać się do sąsiadów busikiem? emotka

Podbijam emotka

A skoro weekend przez nami, to przy okazji polecam film na Iplexie: JABŁKA ADAMA
http://www.iplex....my/jablka-adama,5787 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675614 Napisano: 13.06.2013 12:13:35 w Wkurza mnie...
wrrrryyy napisał(a):

programsmsy napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie z Jutrosina, a zwłaszcza rodzina Waścińskich, z Robertem na czele.

A co? Mają lepsze programy sms? emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675556 Napisano: 13.06.2013 11:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

Pani się poprawiła , że smsy były jednak czytane i wybierane !!!, co nie zmienia faktu , że nic nikomu nie wpadło emotka -DZIWNE,....

Tę wypowiedź również czytałam, ale zakładam, że to takie pitu pitu emotka Zresztą spojrzałam w notatki i widzę, że grałam o rower i smartfon (plus auto, oczywiście), to czego tu się spodziewać, konkurenci byli lepsi, ot co. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675551 Napisano: 13.06.2013 11:14:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

gazeta Claudia napisała na FB , że osoby z I etapu powiadomione -nikt od nas nie otrzymał żadnej nagrody.... emotka

Widziałam ten wpis, ale jeśli naprawdę losowali, to nie ma się co dziwić emotka Z drugiej strony, nagród było sporo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675432 Napisano: 13.06.2013 08:58:43 w Paragony
asiasia - jest dokładnie tak, jak piszesz, mugole wiedzą, że jest konkurs i w szczegóły nie wnikają.

BTW, kto wie, czy i ja nie będę poszukiwała kiedyś paragonu, bo moi mugole przyprawiają mnie o zawał emotka Rodzice uparli się na poduszkę z Tymbarka i ostro wklepują kody, ale paragonów zapewne nie mają, bo i po co i w ogóle, to kto czyta regulaminy emotka A ja Tymbarków nie kupuję - zakupy spożywcze od pół roku robię praktycznie tylko w Biedrze & nie interesuje mnie ten konek. Lepiej by Hortex w Biedrze kupili, dupki żołędne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5675421 Napisano: 13.06.2013 08:45:40 w Paragony
olunka napisał(a):

oj to nie fajna koleżanka,że wczesniej nie powiedziałaja mam emotka ja mam PIP pod nosem i tez nie wiedziałam, szkoda emotka

Mugole zwykle nie dyskutują o tym, w co grają - widzę na przykładzie znajomych i rodziny emotka A szkoda, bo często biorą udział w konkursach, gdzie nie mają ŻADNYCH szans na wygraną i gdyby skonsultowali się ze mną, zaoszczędziliby czas i pieniądze emotka Ale po co emotka

Paragonu niestety nie posiadam, nigdy nie byłam w sklepie sieci PiP. Wyświetl w wątku >>
0 0