Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To tak, jak ja
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie chodzi o plagiat, przynajmniej według mnie. Nie porównywałam tych prac, jednak uważam, że wysyłanie takich samych co do joty zgłoszeń na różne konki (a zwłaszcza tam, gdzie prace są publikowane & nagrody zacne) to wielkie ryzyko (do tego zupełnie niepotrzebne). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niby tak, ale często w regulaminach są zapisy o przekazaniu praw na wyłączność itp. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W konku Nivea kasy się nie inwestuje, co widać po wynikach. W Nivei nie ma żadnych ograniczeń nagród na osobę, jakim więc cudem aż tylu paragonów nie odesłano, jeśli zakupy NAPRAWDĘ zrobiono?
Tak BTW, to może Nivea aktualnie "weryfikuje listę laureatów" - chcę to zobaczyć
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Coś w tym jest
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, ja teraz zadzwonić nie mogę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
4F ma czas, więc drażni nas. MC się w hamaku buja i ogólnie leci... Takie moje przemyślenia tescowe na ten moment
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oby. Mam nadzieję, że po prostu napisała coś "na odczepnego".
Kilka razy wygrałam w konkursach G+J i zawsze miałam wrażenie, że jednak czytają zgłoszenia. Z tym, że to były konkursy z mniej wypaśnymi nagrodami. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kufa mać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Skoro nie posiadasz paragonu na piłkę, to skąd weźmiesz paragon na wycieczkę?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A owszem - uważasz, że w ten sposób zaprzepaściłam swoje szanse?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Według tej teorii mam spore szanse na wycieczkę, bo nie dosyć, że piłek mi nie dali, to toreb również nie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A biorąc pod uwagę, że ostatnio 3x nagrodzili osoby, które w ogóle nie brały udziału w tamtych konkursach, lepiej nie pytaj nas (uczestników), tylko przejdź się do sąsiadki z parteru. Może dostała eska o wygranej zgodnie z zasadą: "na pewno Pani wzięła udział, tylko się Pani zapomniało, że tak było"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, ale oni mają ustawione granie na czekanie w postaci "Wszyscy laureaci zostali już powiadomieni, pam param param"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzwonić do nich. Jutro mija termin na odesłanie danych... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie od zawsze dziwi, dlaczego w loteriach nie podaje się zgłoszenia w formacie np.:
NIVEA.10062013100312345,
gdzie
NIVEA = prefiks
10062013 = data
1003 = godzina
12345 = numer paragonu
I po problemie, nie ma bata, żeby się coś powtórzyło. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oni mają mniej pojęcia o konkursowym świecie, niż mugol, który po raz pierwszy zalogował się na e-konkach. Widzę, że na fejsie są 3 frakcje:
- organizator, który pod każdym pytaniem ze strony klientów Nivei wrzuca tę samą, nic nie wnoszącą i nijak się nie mającą do pytania regułkę metodą "wytnij-wklej",
- mugole, wściekli, jak osy, bo ktoś im posmarował pupę kremem, a potem niespodziewanie ich wy******,
- Ania z naszego forum, która próbuje mugolom wytłumaczyć tę sytuację, a raczej tylko pewną część prawdy, którą znamy wszyscy.
Mam nadzieję, że w efekcie mugolom puszczą nerwy i pójdą skargi do Nivea. Za taką "akcję promocyjną" wypłata się nie należy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.