Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5673218 Napisano: 10.06.2013 11:07:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

a nawet jak pousuwali z listy zwycięzcow to te fikcyjne paragony sa wpuli i beda losowane caly czas

Dokładnie, a potem na koniec się okaże, że 2000 zestawów powędrowało do pracowników organizatora. Co za konkurs, no-nie-mogę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5673213 Napisano: 10.06.2013 11:05:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Niestety to również wina zawodowych konkursowiczów, którzy grają po XX razy na jeden paragon emotka

Ale ja nie o tym emotka Albowiem: pracownicy firmy Nivea, którzy stworzyli loterię nierzetelnie, umożliwiając oszustwa i obejścia regulaminu, zostaną za to nagrodzeni zestawami kosmetyków. Noż k* mać, co to ma być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5673206 Napisano: 10.06.2013 11:00:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

marlena083 napisał(a):

to czekamy na rezerwę... emotka
chociaż jakieś kosmetyki by się przydały

W przypadku niewydania nagród w sposób przewidziany niniejszym regulaminem, nagrody pozostają własnością Organizatora.

Właśnie. Aczkolwiek mnie się taki obrót sprawy nie podoba. Nagrodzeni zostaną przede wszystkim pracownicy organizatora, czyli konkursowe żółtodzioby bez wyobraźni, które swoim postępowaniem działają na niekorzyść firmy Nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5672582 Napisano: 08.06.2013 22:19:20 w Kaufland konkursy
Kaufland ma tak regularnie co konkurs - niektórzy laureaci nie pomniejszają zdjęć paragonów emotka Dlatego nawet nie odsyłam danych, poczekam jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5672579 Napisano: 08.06.2013 22:13:10 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Masz racje wszedzie piszą o tych Ruskich czy to aż taki problem??Byłam w Turcji to prawda są glośni a alkohole mogą się dla mnie skonczyć hotel jest w 2 lini brzegowej ale opinie ma dosć dobre tylko co jest lepsze Hurghada czy Sharm.... emotka 5 gwiazdek drogo wychodzi mam ofertę dość atrakcyjną i do wtorku muszę dac znac bo to oferta tygodnia macie jakieś pomysły jeszcze emotka

Wiesz, kto jest najgorszy: POLACY! W Sharmie niedaleko nas znajdował się lubiany przez Polaków hotel. Skąd to wiem? Bo wystarczyło koło niego przejść, a człowieka zalewała fala... przekleństw emotka

W Egipcie byłam w nie polecanym przez Polaków hotelu, bo "wszędzie Rosjanie". I świetnie się bawiłam, sąsiedzi zza granicy byli dosłownie niewidoczni. Tegoroczną majówkę spędziłam w Tunezji - to samo. I zawsze będę wybierała hotele z max ilością gwiazdek && nie lubiane przez Polaków (a może raczej przez "polaczków"). Wystarczy popatrzeć, jakie bydło ludzie robią na lotniskach i w autokarach na wycieczkach fakultatywnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5672576 Napisano: 08.06.2013 22:04:53 w Biedronka
yuliya25 napisał(a):

Mam wygrany kosz Hortex, jeszcze nie odsyłałam danych. Chętnie wymienię na coś o podobnej wartośći, oprócz książek i płyt. PW

Nie wymieniaj go, to zgłoszenie nadal ma szansę na wycieczkę. Potem nie odkręcisz zamieszania z danymi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5672571 Napisano: 08.06.2013 21:51:49 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Ma do was wielką prośbe emotka Chcę zrealizowac Voycher na wyjazd wakacyjny i mam problem bo nieweim gdzie??Byłam w Turcji więc myślalam Kreat,Cypr wogóle Grecja ale oferty są dość drogie najtaniej wychodzi Egipt ,jakie są wasze odczucia gdzie warto pojechać i czy ktoś byl w hotelu w Egipcie Rehana Sharm Resort 4* to jest w Sharm El Sheik pomożcie bo mam malo czasu,wyjzad z Itaką emotka

Na Twoim miejscu poszukałabym hotelu 5* przy plaży, gdzie nie ma polskich animacji, a opinie naszych rodaków brzmią mniej więcej "pełno ruskich bez sęsu alkochol sie skończył po dwuch dniach, odradzam" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5672169 Napisano: 07.06.2013 21:59:49 w TESCO konkursy
dochaaa napisał(a):

były już może sms z konkursu na dzień dziecka?

Nie.

anet napisał(a):

Nie informowali dziś z blend-a-med clinic line prawda? emotka

Nie.

Tak sądzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671699 Napisano: 07.06.2013 13:24:07 w Wkurza mnie...
bachacz napisał(a):

Rodzime PKP chcesz kupić bilet, podaj przy kasie jaki przewoźnik będzie jechał, kto jest właścicielem, ile kół liczy skład, ile kosztuje bilet, czy konduktor to kobieta. Chciałam sobie ułatwić życie kupując od razu powrotny bilet, w naiwności swojej sądziłam,że wystarczy jak podam godzinę odjazdu i przyjazdu , z jakiej stacji i dokąd zaznaczając że to osobowy. Królowa za szklaną barierą wdeptała mnie w ziemię, wkurzyła na maksa, zapłaciłam za bilet tam ,i zagotowana wyszłam bluzgając pod nosem na czym świat i nasza kolej stoi.

A wiesz, że żołnierzy pytają, z jakiego dokładnie paragrafu przysługuje im zniżka? Trzeba regulamin PKP na pamięć znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671662 Napisano: 07.06.2013 13:02:54 w Biedronka
ktosiu napisał(a):

padip napisał(a):

możecie mnie wtajemniczyć co trzeba napisać żeby dostać kosza...

żeby dostać od nich kosza, to wystarczy byle co napisać emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671613 Napisano: 07.06.2013 12:27:43 w Konkursy ABC
Poszły eski Monster emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671573 Napisano: 07.06.2013 11:50:44 w Wkurza mnie...
A wiecie, czego najbardziej obawiają się moi znajomi, z którymi rozmawiałam o "śmieciowych zmianach"? Że ktoś będzie w nocy swoje niesegregowane śmieci do ich śmietnika podrzucać. Szwajcarowi mogłoby się to wydawać śmieszne i nieprawdopodobne, ale mnie takie obawy nie dziwią... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671556 Napisano: 07.06.2013 11:31:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Tylko że w Claudii jest 1 nagroda na osobę, a auto jest w puli 1 edycji emotka
Więc raczej trzeba będzie poczekać jeszcze emotka

Nie szkodzi, jeśli ktoś wygra kosmetyk, auta i tak już nie dostanie. Zatem mogą spokojnie zacząć informować laureatów pomniejszych nagród, a auto - jak wisienkę na torcie - zostawić na sam koniec. Zresztą, pewnie na auto dostaną tyle zgłoszeń, co na pozostałe nagrody łącznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671554 Napisano: 07.06.2013 11:28:22 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

Polska to obłędny kraj - obłęd widać na każdym kroku. Zarobki, jak w kraju trzeciego świata, a ceny iście europejskie emotka

joan czyli średnia nie jest zła emotka emotka emotka

Tylko, jeśli się gra w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671523 Napisano: 07.06.2013 11:08:32 w Wkurza mnie...
Polska to obłędny kraj - obłęd widać na każdym kroku. Zarobki, jak w kraju trzeciego świata, a ceny iście europejskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671471 Napisano: 07.06.2013 10:25:17 w Biedronka
polarniczka napisał(a):

za każdym razem kiedy jestem w biedronce zapominam kupić te soki na konkurs... emotka

Najtrudniej je znaleźć emotka Trzy razy kupowałam, każdorazowo paleta stała gdzie indziej albo soki były dosłownie schowane pod innymi produktami, bez ceny oczywiście, samotne i niechciane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671461 Napisano: 07.06.2013 10:16:26 w Kaufland konkursy
mahuska - ręka mnie zaswędziała i posłałam zgłoszenia na Kauflandzia -> mam kilka bonów ze Śląska, to nie wina 4Frame (ani wina Tuska), to moja bardzo wielka wina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671341 Napisano: 07.06.2013 08:29:02 w Wkurza mnie...
dotusia napisał(a):

Mnie wkurzają wyniki Otwieracza Żywca... od kilku miesięcy próbuję wygrać dzieciakom jakikolwiek tablet, a tu takie kiepskie hasła wygrywają ipada... niektóre dużo fajniejsze dostają tylko szklankę... wolałabym już przegrać z czymś dobrym niż z (imo) miernotą... cytat "Przybyłem Otworzyłem Zwyciężyłem" jest ok, ale czy był najlepszy? najbardziej kreatywny?

niestety mój Rzecznik Praw Opiwatelskich został zdymisjonowany... idę z żalu wypić Tyskie...

Mnie się Twój pomysł bardzo podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5671096 Napisano: 06.06.2013 20:26:53 w Paragony
dremek napisał(a):

PARAGON KAUFLAND 67-100 NOWA SÓL PILNIE KUPIĘ PLISSSSSSSSSSSSSSSS

Spokojnie koleś, bo Ci wody odejdą...

Na odesłanie paragonu jest 5 dni, nie musisz krzyczeć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5670945 Napisano: 06.06.2013 17:58:50 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Joan, to że centralne na gaz od razu widać po rachunku, to akurat gość Ameryki nie odkrył - nawet jak się mało grzeje. emotka
A poza tym... znam ten ból! emotka

Okropny ten rok, kto to widział, żeby w czerwcu włączać CO?! No nic, może rozmowa z tym jegomościem mnie zmotywuje, co by powystawiać na sprzedaż drobne zdobycze konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0