Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5659717 Napisano: 23.05.2013 12:19:21 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

mallina napisał(a):

Oto jest pytanie, mam ten sam dylemat... Wszyscy dostali smsy tylko na te numery co już wcześniej wysyłali, czy też ktoś dostał a wcześniej nie miał?

Pan Sławek, jak wykładał nogi na biurko, niechcący butem klawisz na klawiaturze nacisnął no i macie emotka emotka emotka

A to jego wina, że mu wiatr hamakiem buja? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5659703 Napisano: 23.05.2013 12:14:08 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

o nie! Znowu sms od Media Contact z zestawem Palmolive. O co im chodzi?!

Posłałaś jednego eska, chcą Ci dać 3 nagrody. Moim zdaniem Sławek Cię podrywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5659651 Napisano: 23.05.2013 11:36:24 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

Ten dokument wystarczał do reklamacji konsoli Sony. W razie problemów Agencja pomaga.

Dzięki za podpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5659620 Napisano: 23.05.2013 11:09:11 w Inne mniejsze markety
kammaro napisał(a):

joan napisał(a):

Co to za "gwarancja"? emotka U mnie było jedynie pisemko, że Pani taka a taka wygrała konsolę zakupioną na podstawie faktury nr X i konsolę te przekazano dnia Y emotka

Moim zdaniem to jest podstawa gwarancji. Na podstawie takiego pisma reklamowałam kiedyś pralkę.

Tak, ALE pytałam mamę o Sony i powiedziała, że firmowy formularz gwarancyjny też jest potrzebny. Chyba będę musiała dokładniej poszperać w opakowaniu PS. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5659615 Napisano: 23.05.2013 11:07:09 w Inne mniejsze markety
bridget napisał(a):

joan napisał(a):

Co to za "gwarancja"? emotka U mnie było jedynie pisemko, że Pani taka a taka wygrała konsolę zakupioną na podstawie faktury nr X i konsolę te przekazano dnia Y emotka

ja miałam tylko pismo pokwitowanie od kuriera i zadnej dodatkowej koperty

Delikatnie otwórz opakowanie PS i zajrzyj, co za świstki masz w środku. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5659612 Napisano: 23.05.2013 11:05:08 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Moja mama (85 lat) też miała czekać 2 lata na tą operacje, minął niecały rok i zadzwonili tydzień temu, operacja za 2m-ce. Kiedy spytałam skąd taki przyspieszony termin uzyskałam odpowiedź, że większość oczekujących po prostu umarła emotka

Niestety, to gorzka prawda emotka

yuliya25 - gupki i tyle emotka Nie musisz się przed nikim tłumaczyć, jak spędzasz wolny czas. Szczególnie, że to nie jest "impreza firmowa" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5659603 Napisano: 23.05.2013 10:59:11 w Inne mniejsze markety
Co to za "gwarancja"? emotka U mnie było jedynie pisemko, że Pani taka a taka wygrała konsolę zakupioną na podstawie faktury nr X i konsolę te przekazano dnia Y emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5659464 Napisano: 23.05.2013 08:35:18 w WC - rozmowy o wszystkim
dagmara napisał(a):

Chciałam Wam opowiedzieć o czymś co zyskałam dzięki konkursom. Niektórzy już mnie znają, ale dla reszty informacja:jetem pełnoetatową mamą ósemki dzieci (23, 21, 19, 15, 13, 11, 9 i roczek). Od trzech lat i troszkę gram w konkursach głównie opisowych i jeszcze przed urodzeniem najmłodszego synka sporo wygrywałam (teraz mam zdescydowanie mniej czasu) poczynając od samochodu, przez wycieczki, sprzet agd, rtv i wiele, wiele wiecej. Te wygrane nie tylko reperowały budżet mojej rodziny, ale też podnosiły mnie na duchu i sprawiły, że uwierzyłam w siebie, w to że potrafię pisać i że mogę wygrywać. W przedziwny sposób (dzięki konkursowym wygranym) poznałam jedną z redaktorek Sieci, która poprosiła mnie o przesłanie kilku tekstów próbnych. I - ku mojemu zaskoczeniu - zaczęła je publikowac na portalu internetowym wSumie.pl. Wygląda na to,że będzie to stała współpraca - a wszystko dzięki odwadze którą dały mi konkursy. Tak strasznie się cieszę,że chciałam podzielić się z wami moją radością i dodać ducha: konkursy to nie tylko hobby i sposób zarobku - one pomagają w życiu. Pozdrawiam wszystkich konkursowiczów

A ja Ciebie ostatnio widziałam w gazecie emotka Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5658982 Napisano: 22.05.2013 14:30:44 w Kaufland konkursy
basz - zapewniam Cię, że ona mieszka pod jednym adresem i zawsze nazywa się tak samo. A hurtowość domowników w Kauflandzie nie pomaga, bo ten konek przewiduje max 1 nagrodę na adres. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5658923 Napisano: 22.05.2013 13:39:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

mój syn,który ma 23 lata opowiada historie jak miał 3 lata i wszystko sie zgadza,choc nieraz bylismy zaskoczeni,ze mozna tak duzo pamietać emotka emotka

Ja do dziś pamiętam ze szczegółami, jak MAJĄC DWA LATKA uciekłam mamie, gdy robiła zakupy i powędrowałam prawie kilometr po obcym terenie, skręcając po drodze 8 razy (sprawdziłam se teraz na Googlach, hehe). Pamiętam, że była zima, miałam ze sobą laleczkę w przezroczystej kosmetyczce po produktach Penaten (z granatową lamówka i uchwytami). Gdy zapukałam do domu, tata zrobił wielkie oczy, zaproponował mi kanapkę z kiełbasą i wypytywał, gdzie jest mama. Moja odpowiedź była prosta: "Zgubiła się." (oczywiście mama w tym czasie biegała zapłakana po okolicy i rwała włosy z głowy)
Do teraz nie rozumiem, jak to możliwe, że udało mi się znaleźć drogę do domu. I że żaden z przechodniów nie zastanawiał się, co taki pyrtek robi sam na jezdni. I że to wszystko pamiętam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5658546 Napisano: 21.05.2013 22:37:59 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Mam pytanie dot. tych bonów z Kaufa. One są do konkretnego sklepu, czy ogólnie do całej sieci?

Do całej sieci, bezterminowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5658484 Napisano: 21.05.2013 21:27:31 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

że znów zostałam sama

Oby na krótko... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5658170 Napisano: 21.05.2013 15:24:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona-galik napisał(a):

Ja znalazłam ostatnio ciekawy konkurs dla pasjonatów gotowania emotka https://restaurac...swoje-ulubione-danie
Restauracja wpadła na fajny pomysł interakcji z Klientami, a mianowicie to uczestnicy konkursu zgłaszają swoje propozycje zmian na temat jedzenia czy wystroju. Uważacie, że to się uda? Że będzie duży odzew?

Skoro znalazłaś konkurs, to dodaj go do bazy, łatwiej będzie na niego trafić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5658060 Napisano: 21.05.2013 13:20:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Orientujecie się może jak to jest z tym nowym konkiem disney w Tesco? Czy mogą brać w nim udział osoby pełnoletnie bo co innego regulamin określa a co innego załącznik Już nie wiem jak mam to rozumieć

Co do konków Disney'a, to jedna kwestia = co dopuszcza regulamin, a druga = czy w ogóle nagradzają osoby dorosłe? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5658057 Napisano: 21.05.2013 13:18:57 w Paragony
79magda napisał(a):

Ogłoszenie typu: paragon pogryzł mi pies emotka :

Czy ktoś ma może zbędny skan paragonu z Serenady? Jechałam dziś rowerem do Rodziców, żeby zeskanować swój i wypadł mi z kieszeni nawet nie wiem, gdzie emotka

A wiesz, że gdy ten paragon tak latał nad chodnikiem, napędzany siłą wicherka, to naprawdę jakiś pies mógł go pogryźć? emotka

Paragonu Serenady niestety nie posiadam, nadal żywię się w Biedrze... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5656952 Napisano: 20.05.2013 12:37:28 w Pomocy!!!!
l0ginka - Tyś jest krejzol! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5656936 Napisano: 20.05.2013 12:20:40 w Pomocy!!!!
I z konkursowego punktu widzenia również bym nie polecała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5656840 Napisano: 20.05.2013 10:37:54 w Inne mniejsze markety
rutka napisał(a):

mało - dużo skąd to można wiedziec ,urna mogla być codziennie oprozniana bo się zgłoszenia nie mieściły

Poza tym... duże prace przesyła się kurierem, a nie wciska do urny - tak na wszelki wypadek, żeby nikogo nie raziły w oczy. Żeby się szaraczek mógł połudzić, że konkurs uczciwy i można coś wygrać. Taka prawda jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5656763 Napisano: 20.05.2013 08:45:23 w Wkurza mnie...
calliope napisał(a):

Nie tyle wkurza mnie bo miałam i mam większe problemy ale zadzwonił do mnie kurier z przesyłką i się pyta czy adres się zgadza bo ma wątpliwości, wyszło, że ulica i dane są ok ale w Mirsku to ja nie mieszkam. emotka Powiedział, że ta firma co wysłała do mnie przesyłkę podobno dużo adresów pomyliła... Z nieprzytomności nie zapytałam od kogo to ale stawiam na Decubal bo na nic innego nie czekam .

Pomylone adresy to konek Halls... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5655537 Napisano: 17.05.2013 14:54:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

joan ale ten konkurs właśnie na tym polegał emotka

Hehe, rzeczywiście nie bardzo wiem, na czym miał polegać ten konkurs, bo nie brałam udziału. Domniemałam, że trzeba było stworzyć wieżę; nie słowo-wieżę, ani wiersz o tym, jak ja wierzę. WIEŻĘ. I że te najbardziej pomysłowe wieże nagrodzą. Co jest pomysłowego w jednym pustym kubku, jako wieży? Tego nie wiem, ale ja nie znam się na sztuce nowoczesnej emotka

PS: Żeby mi tylko nikt nie myślał, że się "spinam" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0