Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5634034 Napisano: 12.04.2013 22:35:03 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Matko jedyna Joan, ja bym sie z domu normalnie wyniosła na czas tej bitwy emotka

Pola731 emotka

W domu nie było wtedy żadnej kobiety, to skutek wiadomo, jaki emotka Jutro przyjdzie teść i Pan Hydraulik; pewnie nie mam co liczyć na "polskiego hydraulika" emotka

pola731 - jak leci? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633722 Napisano: 12.04.2013 16:45:45 w TESCO konkursy
Szukam kogoś, kto dostał eska z konka PERSIL. PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633646 Napisano: 12.04.2013 16:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

dzisiaj dostałaś eska?

Tak, ale od MC, a nie z SuperPharm. Pisałam odnośnie "tam mało ludzi wygrywa". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633639 Napisano: 12.04.2013 16:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

joan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Może były Tam mało ludzi wygrywa emotka

A jak już ktoś cokolwiek wygra, to danych nie można odesłać emotka

Jak to nie można ? ..

"Błędna treść lub wiadomość wysłana pod zły numer." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633634 Napisano: 12.04.2013 15:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

Może były Tam mało ludzi wygrywa emotka

A jak już ktoś cokolwiek wygra, to danych nie można odesłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633554 Napisano: 12.04.2013 14:47:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

A skąd takie przypuszczenia, że nas czytają i do serca sobie biorą nasze prośby czy gorzkie żale?

Tak jest na pewno, widać to w pewnych małych detalach emotka Mam tutaj oczywiście na myśli te najpopularniejsze. Nawet MC ostatnio dodało konkurs do bazy (jeśli wierzyć, że to oni). I Smolar czasem zagada... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633391 Napisano: 12.04.2013 12:11:01 w WC - rozmowy o wszystkim
Depesza z pola bitwy:

Panowie polegli. Starszy po wkręceniu spirali wpadł na pomysł wsypania kreta do rur (dżyzys!!!), czego skutkiem była kompletna amba i uniemożliwienie dalszych działań! emotka Bo teraz w kratce pływa pełno żrącej substancji - starszy założył co prawda rękawice, ale i tak po chwili stwierdził, że ała i go piecze i chyba mu skóra z rąk schodzi. Poszukiwania hydraulika na cito trwają, młodszy dzwoni, gdzie się da. Jebut na całego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633223 Napisano: 12.04.2013 08:33:33 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

joan a próbowaliście odetkać solą kaustyczną? to nawet włosy przepali emotka

ja bym na noc zostawił przy zatorze "Historię filozofii" Tatarkiewicza, na rozdziale o Heraklicie z Efezu,
gwarantuje,że cały syf zaraz po zapoznaniu się z lekturą spłynie, no bo w końcu panta rhei...

Tej lektury w swej obszernej bibliotece nie posiadam emotka Liczę na to, że panowie odprawia skutecznie egzorcyzmy, mają na to jakieś 2-3 h, bo później mój tata idzie do pracy.
Dziś dokonałam ablucji nad muszlą klozetową, polewając ciało wodą z garnków. Ale zabawa, nie ma co emotka

katrin22 - sęk w tym, że przy rurach a'la labirynt kręcący w bok wszystkie środki osiadają na dnia dołka, a przez rurę leci sama woda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633156 Napisano: 11.04.2013 22:56:03 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

Wiem o czym, mówisz, ja mam ciągle taki problem z odpływem i po 1000 prób raz udało mi się wkręcić spiralę, nie wiem kto to projektował... Ale jesli nawet jest zatkany kanał, to woda spłynie tylko bardzo wolno (ja odrobinę uchylam korek, żeby nie zalać łazienki, trwa to długo, ale w końcu spływa).

Wiesz, problem w tym, że teraz nie można korzystać nawet ze zlewozmywaków, bo wybija pod wanną, padaka emotka Widocznie przy majzlowaniu w rurach zlewozmywaka jakiś pukiel włosów definitywnie zatkał odpływ pod wanną.

Idę spać, muszę jutro wcześnie wstać, żeby się choć trochę doprowadzić do stanu używalności. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633135 Napisano: 11.04.2013 22:15:21 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Ja podczas swoich zeszłorocznych dni kryzysowych chodziłam jeszcze pod prysznic na basen.

U mnie taki kryzys to nowość. Co prawda przez kilka miesięcy nie mieliśmy ogrzewania ani ciepłej wody, ale to inna historia. Kule, wszystko mnie zaczyna swędzieć, chyba z nerwów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633130 Napisano: 11.04.2013 22:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Plagiaty też były? emotka I skoro nikt im tego nie pisał ani na FB, to zupełnie olewali ten konk i jego regulamin

Były plagiaty. Nastąpiła "weryfikacja" bodajże pierwszego etapu. Szambo, nie konkurs, nawalanka w każdym aspekcie. Ale akurat hasło do nagrody głównej jest ok (wg mnie), mogę tylko pogratulować Komuś-Nie-Wiem-Komu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633126 Napisano: 11.04.2013 22:10:07 w WC - rozmowy o wszystkim
malutka456 napisał(a):

moze wykorzystasz jakas sasiadke badz sasiada?

Sęk w tym, że w dzień roboczy nie da rady emotka Wszyscy wychodzą o tej samej porze, a przecież nie pójdę do nich zaklupać o piątej rano. U rodziców taki sam młyn + dodatkowo jest u nich ciotka, co przyjechała na pogrzeb i jutro rano wraca do Niemiec.
Zawsze mnie wkurzali kierowcy ciężarówek, bo 98% z nich cuchnie nieziemsko, ale jak tu zachować higienę, kiedy prysznic na stacji paliw to ekskluzywny luksus emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633125 Napisano: 11.04.2013 22:06:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

"Uwielbiam Bielende, bo z nia przypominam Gwiazde kina! Biotechnologia Oscara dostanie za blyskawiczne odmladzanie! Bez stresu 7D Rezyserem... Zyciowego Sukcesu!"

To hasło warte wycieczki, moim zdaniem ostatnie zdanie jest z błędami-wszystkie słowa z dużej litery jeśli ktoś tak tez uważa może im na FB napisze? emotka

Przy całym debiliźmie tego konkursu, kompromitacjach organizatora, plagiatach oraz zgłoszeniach tak nędznych, że nawet wylosować je wstyd (a co dopiero nagrodzić)... akurat hasło, które przytoczyłeś jest całkiem ok emotka Ale nie napiszę tego na FB, bo ani Bielenda, ani paple z Pinappla nie są warci mojego komentarza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633122 Napisano: 11.04.2013 22:02:39 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Joan - zatkaj wannę korkiem, weź prysznic, a potem tą wodę zlej jakimś kubkiem do wiadra i wylej do studzienki przy ulicy.
My zatkaliśmy rurę rok temu wlewając do kibla cały gar mega gęstych, przypalonych powideł emotka Przez 3 dni było takie właśnie mycie.

Nie da rady - nie mielibyśmy jak się pozbyć wody z wanny, a rano przychodzi mój tata, żeby "pomóc". Niestety, jego poranna wizyta mnie nie uratuje, bo wychodzę wcześniej. Niby wiosna w Polsce, ale chyba zaraz włączę ogrzewanie, bo jak mam jutro nago kręcić piruety na sedesem, to niech chociaż ciepło będzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633117 Napisano: 11.04.2013 21:52:07 w WC - rozmowy o wszystkim
malutka456 napisał(a):

pozostaje umycie glowy nad miska, dobrze, ze przynajmniej masz wode emotka

Mam włosy do pasa, za to miski brak emotka Może uda mi się umyć nieco ciała nad muszlą klozetową emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633114 Napisano: 11.04.2013 21:47:16 w WC - rozmowy o wszystkim
malutka456 napisał(a):

joan jak mieszkasz blisko Knurowa to zapraszam do mnie emotka co prawda mam tylko wanne, ale zawsze to cos emotka

Niestety nie mieszkam emotka I akurat jutro rano nie mam do kogo się wprosić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633111 Napisano: 11.04.2013 21:42:29 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

ale dziś dostałem, nie spodziewaną od czapy propozycje,
dzwoni do mnie sąsiadka i mówi, że pewna pani z naszej ulicy chciałaby się zamienić ze mną na... domy! bo ona mieszka sama i ten jej jest za wielki i nie wyrabia na opłaty, a ten mój by jej pasował, zapadła konsternacja...

Zapytaj sąsiadki, czy to aktualne, bo ja również chętnie zamienię lokum emotka
Dziś mam wieczór a'la yafud. Mój facet stwierdził, że coś pod wanną woda wolno ścieka i rury trzeba przeczyścić. A kiedy? No najlepiej w dzień powszedni, gdy wrócę zmachana do domu. Niestety, nasza spirala do przetykania rur nieco się odkształciła, więc pomaszerowaliśmy do Castoramy po nową. Po przyjściu do domu okazało się, że dosyć skomplikowany labirynt kanalizacyjny mamy pod wanną i spirala za nic nie chciała znaleźć drogi ku morzu. Spociliśmy się, jak szczury w szambie! Mój facet wpadł na super pomysł, żeby pogrzebać w rurach kuchennych, co zaowocowało całkowitym zatkaniem odpływów w całym mieszkaniu! emotka Teraz nie można nie tylko wziąć prysznica, czy zmyć naczyń - nawet umycie zębów jest niemożliwe, k* mać. Do kompletu z tym syfem dostałam propozycję zażycia "cynku organicznego", bo przecież też czyści zęby. Genialnie, po prostu genialnie - a jutro mam szkolenie z udziałem prawników, przed którymi zabłysnę nie elokwencją, tylko tłustymi włosami. Bo okazało się, że na żadnej stacji paliw w pobliżu nie ma możliwości skorzystania z prysznica emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5632595 Napisano: 11.04.2013 13:17:40 w Żegnamy zmarłych
Chwila refleksji nad koleżanką mojej mamy, kobietą w kwiecie wieku, na której przemysł "walczący z rakiem" zarobił wiadro szmalu i... już nie ma jej pośród nas emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

joan

#5632585 Napisano: 11.04.2013 13:10:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciasssteczko napisał(a):

Pinapple - pisownia oryginalna emotka

Oje emotka

Swoją drogą, to w Googlach wyskoczył mi taki oto tekst:
Zadano: 2012-04-17 15:10:52
Jaka jest Twoja reakcja : Budzisz się a obok ciebie stoi ananas ?
Odpowiedziano: 2012-04-17 19:28:50
Wymieniam go w pobliskim sklepie na zamrożone serce w woreczku, wracam do domu i wpitalam.

emotka

A tym całym pinapplom to bym ładnie po pensjach pojechała za taką "organizację konkursu" (zresztą, nie tylko pracownikom tej agencji) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5632574 Napisano: 11.04.2013 13:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciasssteczko napisał(a):

jaka agencja, takie wyniki... emotka

A kto organizował Bielendę? Nie mam dostępu do regulaminu.

PS: Uparta ta agencja, musi się KONIECZNIE co etap skompromitować emotka

PS: Czy Triumph dzwonił już w tym tygodniu? Wyświetl w wątku >>
0 0