Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Spać albo nie spać - oto jest pytanie!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kto się bawi klawiaturą? Kotek czy córeczka?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gratuluję bonowego duetu
U mnie nic, popaprany ten rok - wygrywam, gdzie nie mam szans; nie wygrywam, gdzie poszły całkiem fajne zgłoszenia...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ściemka, czy gratulować?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W regulaminie nagroda opisana, jako "zestaw kosmetyków".
Nivea przysłała AŻ DWA kosmetyki Eucerin -> tak biednie to miesiące wstecz nie było nawet w duecie MC & C-P
PS: Rodzaj kosmetyku przydzielali losowo. Przywiózł DHL. (Konek abzdrowie) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może zaraz puszczą, w ramach "samospełniającej się przepowiedni"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pewnie z doświadczenia. Ale jak się zastanowić, to jest to logiczne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Widzę, że wystarczy bonów dla wszystkich
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Widocznie wygrywa np. co tysięczne zgłoszenie. Zresztą, w ogólnopolskich loteriach nie warto brać udziału i tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jasssne
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dlatego ja już w takie KONKURSY nie wierzę i jestem zdania, że jeśli ktoś już decyduje się na udział w akcji urnowej, najlepiej będzie mu "zabezpieczyć się" zawczasu na taką okoliczność
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Puściłam jedno zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ma.
W Lidlu bardzo ładnie wybija nazwę produktów na paragonie, polecam robić zakupy konkursowe właśnie w tym sklepie. Cena za dwa krążki z topionymi serkami: 8,30 PLN brutto.
Over (no PW pls). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A do tego najbardziej szumne loterie w tym roku:
Avon -> przekręty, które podziwiać mogła cała Polska.
E -> przekręty, które podziwiać mogła cała Polska.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moi Drodzy, ja wiem, że opinie o konkursowiczach są różne. Że niby każdy z nas ma po 3 samochody w piętrowym garażu, połowę miesiąca spędza na zagranicznych wycieczkach, wynajmuje pomieszczenia gospodarcze, gdzie składuje ogrom nagród, posiada specjalny wjazd na teren posesji przeznaczony dla kuriera itp.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiosłowałam łopatą na parkingu - uważam, że za przejezdność parkingu oraz warunki umożliwiające bezpieczne zaparkowanie samochodu w wyznaczonym miejscu odpowiada zarządca/właściciel parkingu. Ale co miałam zrobić, jak tam pracownikami są sami zaawansowani wiekiem renciści i jedna szczuplutka babeczka? Przecież nie pójdę do siedemdziesięciolatka z szuflą i hasłem "Odśnieżaj Pan!" Miasto jest raczej porządnie odśnieżane, na moją ulicę mniej więcej raz na rok pług zagląda, ale da się przeżyć, choć staje się jednokierunkowa
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie, precz z loteriami promocyjnymi, za 10 zł lepiej wysłać kilka zakładów totka