Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5622109 Napisano: 26.03.2013 19:43:14 w Pomoc potrzebującym!
beata21 napisał(a):

Kochani mam ogromną prośbę: w godzinach popołudniowych spalił się dom moich dalszych sąsiadów w tej chwili trwa dogaszanie pogorzeliska emotka
Jeśli mogę prosić o jakiekolwiek najpotrzebniejsze rzeczy byłabym bardzo wdzięczna chodzi o środki czystości, koce, ubranka dla dzieci ( 5 letnie blizniaki) - pw

Napisz, o jakie miasto chodzi, to pewnie istotna informacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5621751 Napisano: 26.03.2013 12:52:19 w Carrefour konkursy
asante napisał(a):

I ja należę do Klubu Nieugiętych, nie dam się nikomu dobrowolnie robić w bambuko.

Mimo całej obfitości wpadek MC, nie omijam ich z daleka. Aczkolwiek za robienie w bambuko... zawsze mogę odpłacić tym samym.
W C4 nie grałam, nie był to dla mnie ciekawy konek. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5621630 Napisano: 26.03.2013 10:54:59 w dziś mam urodzinki
Wszystkiego najlepszego, kociaku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5621359 Napisano: 25.03.2013 22:13:18 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

wkurza mnie wszystko emotka emotka emotka

Witam w klubie emotka

Pierścionek tak mnie dziś "parzył", że aż go musiałam zdjąć, żeby mnie szlag nie trafił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5620944 Napisano: 25.03.2013 15:00:29 w Popraw sobie humor...
hittmanka napisał(a):

joan napisał(a):

hittmanka napisał(a):

Jeśli facet mówi, że coś naprawi, to znaczy, że to zrobi i nie trzeba mu o tym ciągle co pół roku przypominać !!!

Mój facet chyba zna ten kawał, bo mi dziś zakomunikował, że coś tam posprząta "na święta" emotka

to by się zgadzało pod warunkiem, że to jest jego odpowiedź na Twoją prośbę z grudniowych świąt emotka

Jest to raczej zapowiedź en-tych świąt w przyszłości - chyba najbliższy obiadek również pojawi się na stole dopiero w dniu świątecznym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5620875 Napisano: 25.03.2013 14:15:13 w Popraw sobie humor...
hittmanka napisał(a):

Jeśli facet mówi, że coś naprawi, to znaczy, że to zrobi i nie trzeba mu o tym ciągle co pół roku przypominać !!!

Mój facet chyba zna ten kawał, bo mi dziś zakomunikował, że coś tam posprząta "na święta" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5620392 Napisano: 24.03.2013 23:03:04 w Kaufland konkursy
A ja sobie pomyślałam, że sporo osób na forum regularnie narzeka "oj, znów wszystko zostawiłam na ostatni moment". I rzeczywiście, sporo zgłoszeń idzie na sam koniec. Żeby nagrodzić jak najwięcej mugoli, nożyczki w dłoń i... odcinamy ostatni dzień. I pierwszy też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5620381 Napisano: 24.03.2013 22:41:45 w Kaufland konkursy
Moje postanowienie postnoworoczne brzmiało krótko: nie słać zgłoszeń w ostatnim dniu (no, ewentualnie jedno), nigdy "na ostatnią chwilę" emotka Jak na razie, jest nieźle, Kauflandzio mnie dziś nie wzrusza. Taki minisukces emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5619981 Napisano: 24.03.2013 12:18:42 w Kaufland konkursy
toudikot napisał(a):

przychodzą wam zwrotki? wysyłałam pół godziny temu i nie dotarła;/

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5619029 Napisano: 22.03.2013 14:55:04 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

mama choruje na SM od 20 lat, ale teraz juz sie calkiem poddała chorobie i to w tym wszystkim najgorsze i to,ze nie mam nikogo kto by mnie nawet na 1 dzień zmienił emotka

Moja teściowa również ma SM, ale powiedziałabym, że z minimalnymi objawami. Mam nadzieję, że długo jeszcze będzie w pełni sił. Przytulam emotka

to niech jak najdłuże stara się być samodzielna, mysmy mamie ustapili i zaczęliśmy ja wyręczać we wszystkim teraz taki efekt,że jest calkowicie zależna od nas a my przez to tez uziemieni, wkurza mnie bo mi się zebralo na użalanie a nie lubie, dokoańczam kawę i dalej sprzatac kuchnie emotka

Moja teściowa zawsze miała cały dom na głowie; niby trzech facetów obok, a w sumie sześć lewych rąk do obowiązków domowych emotka Ale to się zmieniło, gdy panowie opuścili dom rodzinny emotka Teraz teściowa dalej dba o dom, a mieszkanie ma ponad 150 mkw, więc nie ma szansy na odpuszczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5619015 Napisano: 22.03.2013 14:46:26 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

mama choruje na SM od 20 lat, ale teraz juz sie calkiem poddała chorobie i to w tym wszystkim najgorsze i to,ze nie mam nikogo kto by mnie nawet na 1 dzień zmienił emotka

Moja teściowa również ma SM, ale powiedziałabym, że z minimalnymi objawami. Mam nadzieję, że długo jeszcze będzie w pełni sił. Przytulam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5618644 Napisano: 22.03.2013 08:30:25 w Popraw sobie humor...
katrin22 napisał(a):

Majster hydraulik z pomocnikami rozpoczynają naprawę szamba.
Majster wskakuje do środka i zanurza się w nim. Po pewnym czasie wynurza się i mówi:
- Podaj klucz 20-stkę.
Daje nura, po chwili wynurza się znowu i mówi:
- Podajcie "żabkę".
Wreszcie kończy robotę, wychodzi z szamba i mówi do pomocników:
- Chłopcy uczcie się, bo inaczej całe życie będziecie klucze podawać.

emotka emotka emotka

A kawał chyba "z życia wzięty", bo jako przeciętny obywatel RP, nie mam pojęcia, co to takiego ta żabka :) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5617137 Napisano: 20.03.2013 11:49:15 w Wkurza mnie...
dolly & enfamka - chyba jesteśmy rówieśniczkami emotka Ja to już wszystko muszę w Wikipedii sprawdzać, żeby móc zrozumieć "współczesną młodzież", a szczególnie hasła typu HIPSTER emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5616845 Napisano: 19.03.2013 21:54:33 w Biedronka
kretafka napisał(a):

To chyba logiczne że ktoś kto wygrał auto wolał nie ryzykować i nie brał tych ponad 10 rowerów, bo zawsze może być opcja że będą chcieli wszystkie do wody zakupu później

Wiadomo; lepsze cztery kółka samochodu, niż dwadzieścia kółek rowerowych. Ale organizator powinien był to przewidzieć - dżyzys, nawet początkowy użytkownik forum wiedziałby, co w trawie zapiszczy. Tymczasem mamy la kompromitację.

Ciekawe, jak będzie w przypadku dalszych losowań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5616229 Napisano: 19.03.2013 10:28:39 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

NIE odpuszcze im tego!!! a macie jakis nr do reddsa?????

Nawet, jeśli regulamin nie specyfikuje interwałów pomiędzy poszczególnymi próbami skontaktowania się z laureatem, dla mnie takie dzwonienie minuta po minucie to wyraz lenistwa i złej woli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5616222 Napisano: 19.03.2013 10:24:11 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

dotyczy eko - dzwonili do mnie wczoraj 3 razy ale miala spotkanie i nie moglam odebrac, co ciekawe dzwonili w odstepach paru minut, wiec 3 polaczenia zalatwili ekspresowo. Teraz zadzwonilam do osoby zajmujacej sie tym konkursem i mowie jej jaka jest sytuacja a ona do mnie ze oni chca to zalatwic szybko i dlatego tak dzwonia-uwazam ze to nie w porzadku, inne agencje sa bardziej fair, chcialam rozmawiac z pani przelozonym ale niestety nie mialam takiej mozliwosci, napiszcie co robic, regulamin regulaminem ale zeby tak zalatwiac telefony na odwal?? rownie dobrze mozna wykonac trzy polaczenia pod rzad i powiedziec no przeciez drzwonilam jest wsciekla zla a co najgorsze chyba rozczarowana bo kiedy eko holding podchodzil do spraw konkursowych fair!!!

W teorii chcą, żeby jak najwięcej zwykłych zjadaczy chleba brało udział w konkursach. W praktyce: nie można pracować, nie można studiować, najlepiej do wc nie wychodzić... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5615803 Napisano: 18.03.2013 18:29:41 w Czas na zmiany...
gracet napisał(a):

nie rozumiem! wczoraj miałam dodanych 67 konkursów, a dziś już 64 emotka emotka

U mnie im więcej dodaję, tym więcej ubywa emotka Ale prawda jest taka, że zlicza ostatnie 30 dni, zatem widełki czasowe codziennie się przesuwają...

A ja mam sprawę taką: nie wiem, czy tylko u mnie, czy to zjawisko globalne, ale z boku stronki są widoczne nazwy ostatnio podbitych wątków. I czasem te nazwy topów są ucięte, ze względu na to, że są zbyt długie. Dziwnie to wygląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5615601 Napisano: 18.03.2013 15:04:22 w Kaufland konkursy
nilia22 napisał(a):

czy ktoś wysyłał dzisiaj smsa na konkurs z bonami? próbuję cały dzień i nie dochodzą emotka emotka emotka

Owszem, poszedł jeden esek via T-Mobile, ponoć bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5615438 Napisano: 18.03.2013 12:44:12 w Kaufland konkursy
malenka89 - oni bonów nie rozmnożą, mają jakiś założony budżet i tyle. Po to jest lista sklepów i regulamin w POKu, żeby nie było wątpliwości. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5613864 Napisano: 15.03.2013 21:14:40 w Biedronka
frodo napisał(a):

loczeq napisał(a):

Nie mówimy tu o cenach 50 tyś tylko raczej 500 tyś za tir dobrej chemii.

emotka Gdybym miała 500 tyś. (wolnych środków) to nie zawracałabym sobie głowy loteryjką, w której można wygrać samochodzik za 50 tyś. emotka

Tru tru emotka

Gdybym miała pół melona do dyspozycji, loterie promo byłyby ostatnimi akcjami, w jakich brałabym udział emotka Za to w przypadku wszystkich innych konkursów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0