Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5635394 Napisano: 15.04.2013 15:28:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

biorę udział! emotka
Kolgejt emotka

Masz nagrodę -> bo to był konkurs dla najszybszych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5635390 Napisano: 15.04.2013 15:26:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

strasznie trudno emotka emotka emotka

Proponuję zorganizowanie konkursu na najciekawsze prefiksy do zgłoszeń konkursowych. Oczywiście ten konkurs obsługiwaliby mistrzowie.org, czyli MC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5635382 Napisano: 15.04.2013 15:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

i właśnie dlatego odczekałam i wysłałam zgłoszenie dopiero jak tesco się skończyło Dlatego wiem, że to superpharm

No co, Ty wiesz, jak trudno jest wymyślić inny prefiks, niż COLGATE?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5635376 Napisano: 15.04.2013 15:21:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

A czy w konkursie Colgate Tesco (pytam bo nie brałam udziału) trzeba było dokończyć jakieś zdanie,od którego trzeba bylo koniecznie rozpocząć zgłoszenie, czy też można było pisać dowolnie jak w SuperPharm? Bo jeśli dowolnie, to rzeczywiście te sms-y się wymieszały..co za bałagan emotka

Dowolne dokończenie, te same prefiksy COLGATE, ten sam numer, część dni konkursowych się pokrywała. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5635362 Napisano: 15.04.2013 15:14:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Albo do MC: 22/ 332 58 32; bardzo miły pan tam pracuje. Nie uwierzycie, że dodzwoniliście się do MC... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5635356 Napisano: 15.04.2013 15:10:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

Czy w Media Contact są nagrody z tzw. rezerwy?

Też się nad tym zastanawiałam, ale nigdy nie słyszałam, żeby u nich ktoś wygrał z rezerwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5635330 Napisano: 15.04.2013 14:42:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

Ale odpowiedzi od Media Contact po przesłaniu były inne:
w przypadku konkursu w Tesco przesyłali sms: dziękujemy za przesłanie danych, nagrodę prześlemy pocztą. A teraz piszą o przesłaniu paragonu - tego z SuperPharm, bo innego konkursu nie było z paragonami w ostatnim czasie.

No ba, bo z tego samego wora wzięli zgłoszenia do Tesco i SuperPharm. Tesco rozwiązali pierwsze, to paragonu nie chcieli. A teraz chcą, bo to SuperPharm, a tam trzeba było zakupy zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5635327 Napisano: 15.04.2013 14:39:07 w Rossmann
W kwestii maszynek Wilkinson: od kiedy można je odbierać? Bo będę dziś w pobliżu Rosska, ale od czytania regulaminu już mi powieka skacze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5635304 Napisano: 15.04.2013 14:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

to nie są eski z tescomagazyn! z superpharm! specjalnie czekałam aż tesco się skończy i dopiero wysłałam, bo się nakładały na siebie

Jest dokładnie tak, jak napisałaś.

Porównajcie sobie numery, na które trzeba było słać zgłoszenia w obu tych konkach, prefiksy i ramy czasowe. A potem przekażcie MC, co o tym sądzicie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5635163 Napisano: 15.04.2013 12:07:13 w WC - rozmowy o wszystkim
...a tymczasem u Joan:
W sobotę mieliśmy jechać na wycieczkę (już opłaconą), ale zapowiedział się teść z hydraulikiem, więc siedzieliśmy w domu. Panowie wkręcili spiralę, która UTKNĘŁA w kanalizacji i zamiast wychodzić, rozwijała się w nieskończoność. Pojawiły się dyskusje o konieczności rozwalenia łazienki u sąsiada. Koniec końców sprężyna (a raczej: drut) została zwinięta na trzonek łopaty i wylazła z rur. Woda zaczęła spływać, Mój poleciał po kreta do marketu, wlaliśmy wrzątek i wiader z wodą tysiąc pięćset sto dziewięćset. I zaczęliśmy sprzątać ten syf...
Żeby nie było za spokojnie, w niedzielę Mój żarł daktyle i pękł mu ząb trzonowy, bo trafił na pestkę. Oczywiście, mówiłam mu sto razy, żeby sprawdzał, czy pestka jest, bo się zdarzają. Lecz zamiast pomyśleć, wolał wizytę na pogotowiu dentystycznym. W czwartek ma konsultację ze specjalistą, ale są nikłe szanse na uratowanie zęba, raczej szczerbatość się szykuje, nastawiam się na coś takiego: http://i49.tinypic.com/madjlk.jpg
Poza tym: komary w natarciu, łabędzie w gnieździe, zima w odwrocie, pustka w portfelu... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5634052 Napisano: 12.04.2013 23:04:41 w WC - rozmowy o wszystkim
staszek - wstydliwy? Nie wierzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5634034 Napisano: 12.04.2013 22:35:03 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Matko jedyna Joan, ja bym sie z domu normalnie wyniosła na czas tej bitwy emotka

Pola731 emotka

W domu nie było wtedy żadnej kobiety, to skutek wiadomo, jaki emotka Jutro przyjdzie teść i Pan Hydraulik; pewnie nie mam co liczyć na "polskiego hydraulika" emotka

pola731 - jak leci? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633722 Napisano: 12.04.2013 16:45:45 w TESCO konkursy
Szukam kogoś, kto dostał eska z konka PERSIL. PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633646 Napisano: 12.04.2013 16:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

dzisiaj dostałaś eska?

Tak, ale od MC, a nie z SuperPharm. Pisałam odnośnie "tam mało ludzi wygrywa". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633639 Napisano: 12.04.2013 16:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

joan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Może były Tam mało ludzi wygrywa emotka

A jak już ktoś cokolwiek wygra, to danych nie można odesłać emotka

Jak to nie można ? ..

"Błędna treść lub wiadomość wysłana pod zły numer." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633634 Napisano: 12.04.2013 15:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

Może były Tam mało ludzi wygrywa emotka

A jak już ktoś cokolwiek wygra, to danych nie można odesłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633554 Napisano: 12.04.2013 14:47:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

A skąd takie przypuszczenia, że nas czytają i do serca sobie biorą nasze prośby czy gorzkie żale?

Tak jest na pewno, widać to w pewnych małych detalach emotka Mam tutaj oczywiście na myśli te najpopularniejsze. Nawet MC ostatnio dodało konkurs do bazy (jeśli wierzyć, że to oni). I Smolar czasem zagada... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633391 Napisano: 12.04.2013 12:11:01 w WC - rozmowy o wszystkim
Depesza z pola bitwy:

Panowie polegli. Starszy po wkręceniu spirali wpadł na pomysł wsypania kreta do rur (dżyzys!!!), czego skutkiem była kompletna amba i uniemożliwienie dalszych działań! emotka Bo teraz w kratce pływa pełno żrącej substancji - starszy założył co prawda rękawice, ale i tak po chwili stwierdził, że ała i go piecze i chyba mu skóra z rąk schodzi. Poszukiwania hydraulika na cito trwają, młodszy dzwoni, gdzie się da. Jebut na całego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633223 Napisano: 12.04.2013 08:33:33 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

joan a próbowaliście odetkać solą kaustyczną? to nawet włosy przepali emotka

ja bym na noc zostawił przy zatorze "Historię filozofii" Tatarkiewicza, na rozdziale o Heraklicie z Efezu,
gwarantuje,że cały syf zaraz po zapoznaniu się z lekturą spłynie, no bo w końcu panta rhei...

Tej lektury w swej obszernej bibliotece nie posiadam emotka Liczę na to, że panowie odprawia skutecznie egzorcyzmy, mają na to jakieś 2-3 h, bo później mój tata idzie do pracy.
Dziś dokonałam ablucji nad muszlą klozetową, polewając ciało wodą z garnków. Ale zabawa, nie ma co emotka

katrin22 - sęk w tym, że przy rurach a'la labirynt kręcący w bok wszystkie środki osiadają na dnia dołka, a przez rurę leci sama woda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5633156 Napisano: 11.04.2013 22:56:03 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

Wiem o czym, mówisz, ja mam ciągle taki problem z odpływem i po 1000 prób raz udało mi się wkręcić spiralę, nie wiem kto to projektował... Ale jesli nawet jest zatkany kanał, to woda spłynie tylko bardzo wolno (ja odrobinę uchylam korek, żeby nie zalać łazienki, trwa to długo, ale w końcu spływa).

Wiesz, problem w tym, że teraz nie można korzystać nawet ze zlewozmywaków, bo wybija pod wanną, padaka emotka Widocznie przy majzlowaniu w rurach zlewozmywaka jakiś pukiel włosów definitywnie zatkał odpływ pod wanną.

Idę spać, muszę jutro wcześnie wstać, żeby się choć trochę doprowadzić do stanu używalności. Wyświetl w wątku >>
0 0