Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ciekawe, czy gdyby w poleceniu było "Postaw krzyżyk" (czyli + ), a uczeń wpisałby X, to też dostałby ndst. Albo gdyby miał podkreślić prawidłowe odpowiedzi na czarno, a użyłby niebieskiego długopisu?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak się jednak na szybko zastanawiam, co się to porobiło z tym systemem nauczania? Za moich czasów w szkole sprawdzało się posiadaną wiedzę. Jeśli nauczyciel miał jakiekolwiek wątpliwości, przy oddawaniu sprawdzianów odpytywał daną osobę i to dawało "ocenę ze sprawdzianu".
ktosiu, współczuję i ściskam Was oboje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mogą dzwonić 3 osoby jednocześnie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tzn., że z biegiem czasu ludzie stali się bardziej świadomi tego, jaki mają wpływ na psy. Widzę po sobie, mam zupełnie inne podejście do psów, niż pół roku temu. I codziennie oglądam Cesara, dla relaksu. Doszło do tego, że nawet nagrania z Chin (Japonii? Korei?) oglądam, tzn. dialogi są w j. angielskim, a do tego napisy w postaci krzaczków
Dobranoc, dzieweczki, spokojnych snów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie tylko u Ciebie, sporo chodzę po górach, najgorszy odcinek do przejścia to dla mnie nie ostre podejście na szczyt, tylko pierwsze fragmenty szlaku, czyli przez wsie aż do linii lasu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja bym zrobiła tak:
1) nagrywam 3 - 5 filmików, dokumentujących zachowanie psa; szczególnie, gdy biega bez kagańca i smyczy i podgryza spacerowiczów (muszą to być koniecznie nagrania z różnych dni, żeby właściciel nie wykręcił się sianem, że "Akurat wtedy pies mi uciekł."),
2) wysyłam mejla do Straży Miejskiej z adnotacją, że - zgodnie z Kodeksem Wykroczeń - "Art. 77. Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia, podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany."
3) przypominam w mejlu, że obowiązkiem Straży Miejskiej jest ochrona spokoju i porządku w miejscach publicznych,
4) uprzejmie informuję, że jeśli w ciągu 7 dni Straż Miejska nie podejmie żadnych działań, prześlę tego samego mejla do lokalnej prasy, BO ŻYCIE I ZDROWIE MOJEGO DZIECKA JEST DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak + kosmetyki dziś odebrane. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Obstawiam dziś po 15
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja żałuję, że nie WYgrałam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
28.02.2003:
- poznaję Mojego Ktosia
- Polak mistrzem świata w Predazzo
28.02.2013:
- dziesiąta rocznica poznania Mojego Ktosia
- Polak mistrzem świata w Predazzo
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A co ma piernik do wiatraka?
Każdemu się wydaje, że "tylko ja w tej sprawie dzwonię/piszę, na pewno nie jest to zawracanie tyłka" (pomyślało 20 osób).
Jestem za tym, żeby dopytywać, gdy upłynie termin, ponieważ regulamin konkursu jest zobowiązaniem w świetle prawa. Jestem całkowicie przeciwna kontaktowaniu się z organizatorem przed upłynięciem terminów regulaminem określonym.
Myślę, że z powodu tego, iż mam takie zdanie, nikt się obrażać nie musi, ani też w sobie zamykać. Po prostu wg mnie jest to sprawa warta przemyślenia
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zgadzam się. Nieważne, czy ktoś uznał, że "rozmowa była miła". Obowiązkiem pracownika jest bycie uprzejmym. Obowiązkiem konkursowicza powinno być NIEZAWRACANIE D*, dopóki nie minie termin. Koniec kropka. Gdy czytam, że znów ktoś dzwonił z pytaniem "A kiedy wybierzecie laureatów?", "A kiedy powiadomicie laureatów?", to aż mam ochotę do tego kogoś przez cały dzień dzwonić z cenzurarelami. Najlepiej do biura z pytaniami "Pani Zosiu, a ma Pani gotowe zestawienie, które trzeba oddać za tydzień? Czy rozliczyła Pani delegację, bo jeszcze miesiąc Pani został? Jak tam prace nad budżetem na rok 2015?" I tak co 15 minut
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie może być tak, że ja się staram, a ktoś ma to w d*
mikki85 - nie ma co inwestować czasu, pieniędzy i energii życiowej w podtrzymywanie relacji, która nie przynosi korzyści obu stronom
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na razie jestem na etapie strzelania fochem
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ciekawe, kiedy znów jakiś konek będzie, postanowiłam zrobić ostatni podryg, zanim z tym zerwę na dobre