Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5619029 Napisano: 22.03.2013 14:55:04 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

mama choruje na SM od 20 lat, ale teraz juz sie calkiem poddała chorobie i to w tym wszystkim najgorsze i to,ze nie mam nikogo kto by mnie nawet na 1 dzień zmienił emotka

Moja teściowa również ma SM, ale powiedziałabym, że z minimalnymi objawami. Mam nadzieję, że długo jeszcze będzie w pełni sił. Przytulam emotka

to niech jak najdłuże stara się być samodzielna, mysmy mamie ustapili i zaczęliśmy ja wyręczać we wszystkim teraz taki efekt,że jest calkowicie zależna od nas a my przez to tez uziemieni, wkurza mnie bo mi się zebralo na użalanie a nie lubie, dokoańczam kawę i dalej sprzatac kuchnie emotka

Moja teściowa zawsze miała cały dom na głowie; niby trzech facetów obok, a w sumie sześć lewych rąk do obowiązków domowych emotka Ale to się zmieniło, gdy panowie opuścili dom rodzinny emotka Teraz teściowa dalej dba o dom, a mieszkanie ma ponad 150 mkw, więc nie ma szansy na odpuszczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5619015 Napisano: 22.03.2013 14:46:26 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

mama choruje na SM od 20 lat, ale teraz juz sie calkiem poddała chorobie i to w tym wszystkim najgorsze i to,ze nie mam nikogo kto by mnie nawet na 1 dzień zmienił emotka

Moja teściowa również ma SM, ale powiedziałabym, że z minimalnymi objawami. Mam nadzieję, że długo jeszcze będzie w pełni sił. Przytulam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5618644 Napisano: 22.03.2013 08:30:25 w Popraw sobie humor...
katrin22 napisał(a):

Majster hydraulik z pomocnikami rozpoczynają naprawę szamba.
Majster wskakuje do środka i zanurza się w nim. Po pewnym czasie wynurza się i mówi:
- Podaj klucz 20-stkę.
Daje nura, po chwili wynurza się znowu i mówi:
- Podajcie "żabkę".
Wreszcie kończy robotę, wychodzi z szamba i mówi do pomocników:
- Chłopcy uczcie się, bo inaczej całe życie będziecie klucze podawać.

emotka emotka emotka

A kawał chyba "z życia wzięty", bo jako przeciętny obywatel RP, nie mam pojęcia, co to takiego ta żabka :) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5617137 Napisano: 20.03.2013 11:49:15 w Wkurza mnie...
dolly & enfamka - chyba jesteśmy rówieśniczkami emotka Ja to już wszystko muszę w Wikipedii sprawdzać, żeby móc zrozumieć "współczesną młodzież", a szczególnie hasła typu HIPSTER emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5616845 Napisano: 19.03.2013 21:54:33 w Biedronka
kretafka napisał(a):

To chyba logiczne że ktoś kto wygrał auto wolał nie ryzykować i nie brał tych ponad 10 rowerów, bo zawsze może być opcja że będą chcieli wszystkie do wody zakupu później

Wiadomo; lepsze cztery kółka samochodu, niż dwadzieścia kółek rowerowych. Ale organizator powinien był to przewidzieć - dżyzys, nawet początkowy użytkownik forum wiedziałby, co w trawie zapiszczy. Tymczasem mamy la kompromitację.

Ciekawe, jak będzie w przypadku dalszych losowań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5616229 Napisano: 19.03.2013 10:28:39 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

NIE odpuszcze im tego!!! a macie jakis nr do reddsa?????

Nawet, jeśli regulamin nie specyfikuje interwałów pomiędzy poszczególnymi próbami skontaktowania się z laureatem, dla mnie takie dzwonienie minuta po minucie to wyraz lenistwa i złej woli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5616222 Napisano: 19.03.2013 10:24:11 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

dotyczy eko - dzwonili do mnie wczoraj 3 razy ale miala spotkanie i nie moglam odebrac, co ciekawe dzwonili w odstepach paru minut, wiec 3 polaczenia zalatwili ekspresowo. Teraz zadzwonilam do osoby zajmujacej sie tym konkursem i mowie jej jaka jest sytuacja a ona do mnie ze oni chca to zalatwic szybko i dlatego tak dzwonia-uwazam ze to nie w porzadku, inne agencje sa bardziej fair, chcialam rozmawiac z pani przelozonym ale niestety nie mialam takiej mozliwosci, napiszcie co robic, regulamin regulaminem ale zeby tak zalatwiac telefony na odwal?? rownie dobrze mozna wykonac trzy polaczenia pod rzad i powiedziec no przeciez drzwonilam jest wsciekla zla a co najgorsze chyba rozczarowana bo kiedy eko holding podchodzil do spraw konkursowych fair!!!

W teorii chcą, żeby jak najwięcej zwykłych zjadaczy chleba brało udział w konkursach. W praktyce: nie można pracować, nie można studiować, najlepiej do wc nie wychodzić... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5615803 Napisano: 18.03.2013 18:29:41 w Czas na zmiany...
gracet napisał(a):

nie rozumiem! wczoraj miałam dodanych 67 konkursów, a dziś już 64 emotka emotka

U mnie im więcej dodaję, tym więcej ubywa emotka Ale prawda jest taka, że zlicza ostatnie 30 dni, zatem widełki czasowe codziennie się przesuwają...

A ja mam sprawę taką: nie wiem, czy tylko u mnie, czy to zjawisko globalne, ale z boku stronki są widoczne nazwy ostatnio podbitych wątków. I czasem te nazwy topów są ucięte, ze względu na to, że są zbyt długie. Dziwnie to wygląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5615601 Napisano: 18.03.2013 15:04:22 w Kaufland konkursy
nilia22 napisał(a):

czy ktoś wysyłał dzisiaj smsa na konkurs z bonami? próbuję cały dzień i nie dochodzą emotka emotka emotka

Owszem, poszedł jeden esek via T-Mobile, ponoć bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5615438 Napisano: 18.03.2013 12:44:12 w Kaufland konkursy
malenka89 - oni bonów nie rozmnożą, mają jakiś założony budżet i tyle. Po to jest lista sklepów i regulamin w POKu, żeby nie było wątpliwości. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5613864 Napisano: 15.03.2013 21:14:40 w Biedronka
frodo napisał(a):

loczeq napisał(a):

Nie mówimy tu o cenach 50 tyś tylko raczej 500 tyś za tir dobrej chemii.

emotka Gdybym miała 500 tyś. (wolnych środków) to nie zawracałabym sobie głowy loteryjką, w której można wygrać samochodzik za 50 tyś. emotka

Tru tru emotka

Gdybym miała pół melona do dyspozycji, loterie promo byłyby ostatnimi akcjami, w jakich brałabym udział emotka Za to w przypadku wszystkich innych konkursów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5612381 Napisano: 14.03.2013 11:43:04 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Joan - ale niesmak wobec kogo? Bo można chyba tylko mieć pretensje do osób prowadzących portale, bo chyba nie papież ani Watykan kazali usunąć takie informacje...

Trafiłaś w sedno: wobec osób, które obsługują portale. Nie podobają mi się takie zachowania. Jeśli nie mieli wiedzy, jak było naprawdę, trzeba było od razu napisać, że to niesprawdzone informacje. A z zaistniałej sytuacji wynika, że o kardynale można negatywnie pisać, o papieżu już nie wypada... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5612366 Napisano: 14.03.2013 11:27:49 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Serio wierzycie w to? Że wybraliby papieża z taką przeszłością? Ja jakoś nie... Poza tym czytałam też inne informacje - że go o to podejrzewano, a on twierdzi, że ostrzegał tych księży przed niebezpieczeństwem. Gdzie leży prawda - tylko on wie. A mnie intuicyjnie ten człowiek się podoba...

Nie chodzi o to, czy w to wierzymy, raczej o niesmak wynikający stąd, że kwadrans po wybraniu papieża takie info zostało uznane za "niepoprawne politycznie" i zniknęło.

Faceta nawet na oczy nie widziałam i pewnie przez długi czas nie zobaczę. Nie mam zdania na jego temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5612340 Napisano: 14.03.2013 11:07:49 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

ciekawe czy naprawdę w czasie junty donosił na braci i siostry, którzy potem znikali w tajemniczych okolicznościach... Wczoraj to info wyjątkowo szybko zniknęło emotka

Ano zniknęło emotka Mój facet się zirytował, ale PrintScreena zdążył zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5611575 Napisano: 13.03.2013 11:02:10 w RMF
malenka89 - dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5611568 Napisano: 13.03.2013 10:49:40 w RMF
malenka89 napisał(a):

ale w Sosnowcu na kosmetyki dostaniesz 30 % zniżki emotka nie wiem ile masz bonów, ale ja miałam 3 i dzięki ten zniżce zaoszczędziłam około 100 zł emotka

Hmm, również mam 3x kosmetyki.

A żeby otrzymać te zniżki w Sosnowcu, muszę kupić jakąś gazetę itp.? Czy dają je za ładny uśmiech? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5611561 Napisano: 13.03.2013 10:45:42 w RMF
malenka89 napisał(a):

tak emotka są i kosmetyki i bielizna, nawet bardziej mi się podobała tam bielizna niż w Sosnowcu bo było kilka fajniejszych komplecików emotka ale w Sosnowcu dostanę na drugi komplet 50 % zniżki, a tam już niestety nie.

Dziękuję Ci za info. Ustrzeliłam bieliznę tylko raz, więc i tak sosnowiecka promocja by mnie nie objęła, poszaleję z kosmetykami w SCC bo tam mogę podejść pieszo, Sosnowiec jest hen hen daleko. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5611553 Napisano: 13.03.2013 10:40:40 w RMF
malenka89 napisał(a):

ja byłam w SCC emotka

można realizować kupon, ale tam niestety żadne zniżki itd nie wchodzą w grę. wszystko trzeba kupować po normalnych cenach.

więc ja pojechałam do Sosnowca emotka

A w SCC mają i bieliznę i kosmetyki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5611513 Napisano: 13.03.2013 10:04:49 w Paragony
benasia napisał(a):

Moge dziś kupić paragony na REDDSy z EKO - PW

A od jutra mogę kupić WOSEBĘ w Intermarche emotka

Może lepiej ogłaszaj się w wątku Zakupy na konkursy -> przybył Ci karniak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5611502 Napisano: 13.03.2013 09:58:35 w RMF
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

a w SCC juz ktos był?

SCC nie było na liście sklepów, najbliżej -> Plejada w Sosnowcu.

a na kuponie jest,że w dowolnym sklepie, dzieki za info bo bym jechała na daremno emotka

Możesz zadzwonić do SCC i popytać, ale na liście z RMFu tego sklepu nie ma:

http://webcache.g...mp;ct=clnk&gl=pl Wyświetl w wątku >>
0 0