Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5604597 Napisano: 07.03.2013 11:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grandprix napisał(a):

W loterii Avon według zapisu w regulaminie jedna osoba w jednym losowaniu może wygrać nie więcej niż jedną nagrodę, na liście zwycięzców natomiast zwycięzcy powtarzają się wielokrotnie. Jak myślicie, jak to w końcu jest?

Syf, jakich mało -> "3.8. Jeden Uczestnik może wygrać w trakcie jednego Losowania tylko jedną nagrodę." Niektóre firmy przerasta nawet zorganizowanie loterii...

A w ogóle, to chyba jest konkurs o charakterze lokalnym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5604492 Napisano: 07.03.2013 10:08:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania.pl napisał(a):

Dziękuję za odpowiedzi emotka juz dawno bym go sprzedała ale bez gwarancji nie chcą ludzie emotka napisałam do nich maila w tej sprawie

Tu nawet nie chodzi o sprzedaż, ale kule, to telefon DOTYKOWY, 2x spadnie ze stolika i do serwisu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5604102 Napisano: 06.03.2013 19:08:35 w Paragony
agamaty napisał(a):

aaaa.... czemu zawsze tak jest, że do mnie nie dzwonią a inni szukają paragonów? Toż tam tylko jeden voucher dziennie był emotka A najtańszy paragon koło 10 zł kosztował...

A ja się pytam, czemu zawsze tak jest, że paragonów poszukują najbardziej NIEzaangażowani użytkownicy forum? Już widzę siebie, jak dźwigam kiece i lece... ich wspierać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5604092 Napisano: 06.03.2013 18:55:17 w Wkurza mnie...
Brak dobrych wieści o chłopakach (Broad Peak; cała się rozkleiłam).

Porażka w konku Albedo (znów muszę sobie zrobić pauzę od promo, niech to szlag).

Rzucanie nazwiskami na forum (z tego typu wiedzą jest tak, jak z umiejętnościami karate: nie chodzi o to, żeby kogoś powalić na kolana; jeśli ktoś się rwie do walki, to świadczy to o jego słabości, a nie potędze).

Propozycje Ryjksiążki z cyklu "Czy znasz użytkowników..." (dziś pytają, czy mam ochotę na znajomość z laską, co to nie tak znów dawno temu na portalu typu ZapytajSie.com szukała pomysłów na hasło, które mogłaby przesłać na konkurs i wygrać nim samochód - comming out mózgu jednokomórkowego).

Brak potwierdzenia rezerwacji wycieczki za wygrany voucher (widocznie jeśli człowiek nie wyjedzie z ryjem, to inaczej się załatwić nie da, eh). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5603718 Napisano: 06.03.2013 14:09:01 w WC - rozmowy o wszystkim
agamaty napisał(a):

Niech oni zejdą z tej góry... Siedzę i kciuki zaciskam. A jeden z himalaistów to przyjaciel mojej koleżanki...

Też mnie to stresuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5603705 Napisano: 06.03.2013 14:00:21 w Kaufland konkursy
awen6 napisał(a):

ja nadal nie mam boniku za gre odkrywaj-wygrywaj

Bo mają czas wysłać do 08.03.2013 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5603698 Napisano: 06.03.2013 13:57:41 w Inne mniejsze markety
agamaty napisał(a):

joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

no i już.... jeden voucher dziennie a ludzie paragonów szukają emotka

Były jeszcze 3 nagrody główne... Eh.

myślisz, że główne też już rozdane?

O to już trzeba spytać tych, co wygrali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5603687 Napisano: 06.03.2013 13:51:22 w Inne mniejsze markety
agamaty napisał(a):

no i już.... jeden voucher dziennie a ludzie paragonów szukają emotka

Były jeszcze 3 nagrody główne... Eh. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5603314 Napisano: 06.03.2013 09:55:00 w Kaufland konkursy
Hehe, ja również wyjeżdżam na weekend, zastanawiałam się nad podróżą pociągiem, ale może rozważę objazdówkę samochodem emotka Chociaż leń ze mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5602697 Napisano: 05.03.2013 14:54:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

joan, nie wiem, czy to takie żenuła - chyba lepsza taka praktyka, niż siedzenie na kasie w Biedronce, przy podobnym uposażeniu... a tu, jak się sprawdzisz, masz pewnikiem szansę na awans emotka

Dla szukających pracy uważam, że oferta nie taka zła... pamiętam, jak sama szukałam pracy, chcąc dorobić na czesne na studia - wzięłabym taki staż z radością...

P.S. A staż w pewnej gazecie w dużym mieście, który odbywałam... hmmm... płacone od artykułu, około 20 złotych za tekst - to uważam za żenujące emotka

Żenujące dla mnie jest to, że staż sam w sobie kojarzy mi się z przyuczeniem do zawodu. A tutaj chcą, żeby im sekretariat prowadzić + kładą nacisk na "niesamowitą samodzielność" - dla mnie to oznacza, że szukają pełnoetatowego pracownika za psie pieniądze. Nie piszą także, w jakim wymiarze godzinowym ów staż miałby występować, co pozwala zakładać, że 8h/dzień. A jak się ktoś sprawdzi, to... przeważnie firma i tak go nie zatrudnia, tylko szuka nowego stażysty za kolejne kilkaset zeta. Oczywiście znam kilku stażystów/praktykantów, którzy załapali się na etat, wiem, że to możliwe... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5602633 Napisano: 05.03.2013 13:56:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Może ktoś z Was poszukuje dobrze płatnej pracy emotka :

http://www.gumtre...latny-staz-456272756

Mielibyśmy w 4Frame "wtyczke-forumowiczke" emotka

Kurczaki, czy tylko ja uważam, że to oferta typu 100% żenła? Nieważne, że to staż, jestem zniesmaczona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5602021 Napisano: 04.03.2013 20:16:11 w Wkurza mnie...
gracet - hihi, bo Ty córeczkę już przygotowujesz do uważnego czytania regulaminów konkursowych emotka

Ciekawe, czy gdyby w poleceniu było "Postaw krzyżyk" (czyli + ), a uczeń wpisałby X, to też dostałby ndst. Albo gdyby miał podkreślić prawidłowe odpowiedzi na czarno, a użyłby niebieskiego długopisu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5602008 Napisano: 04.03.2013 20:08:03 w Wkurza mnie...
Sprawa jest nieco skomplikowana i można by o niej dyskutować bez końca.

Tak się jednak na szybko zastanawiam, co się to porobiło z tym systemem nauczania? Za moich czasów w szkole sprawdzało się posiadaną wiedzę. Jeśli nauczyciel miał jakiekolwiek wątpliwości, przy oddawaniu sprawdzianów odpytywał daną osobę i to dawało "ocenę ze sprawdzianu".

ktosiu, współczuję i ściskam Was oboje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599702 Napisano: 01.03.2013 22:22:16 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

280 telefonów/ 5 dni= 56 telefonów dziennie
więc 2,8 dnia obdzwanialiby dziennie emotka
Ale kto wie, może zaczną w środę emotka

Mogą dzwonić 3 osoby jednocześnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599691 Napisano: 01.03.2013 22:17:24 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

o widzicie!
parę lat temu mnie tu zrównali za moje poglądy i spostrzeżenia....
że to niemożliwe, że to moja wina, że to jakaś prowincja....
czasy się zmieniły?
pies to ZWIERZE za które odpowiedzialny jet człowiek... za jego agresję, za jego odchody, za bezpieczeństwo....
żal, że nieliczni właściciele i miłośnicy to wiedzą!

Tzn., że z biegiem czasu ludzie stali się bardziej świadomi tego, jaki mają wpływ na psy. Widzę po sobie, mam zupełnie inne podejście do psów, niż pół roku temu. I codziennie oglądam Cesara, dla relaksu. Doszło do tego, że nawet nagrania z Chin (Japonii? Korei?) oglądam, tzn. dialogi są w j. angielskim, a do tego napisy w postaci krzaczków emotka

Dobranoc, dzieweczki, spokojnych snów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599673 Napisano: 01.03.2013 22:06:52 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

(...) W ogóle na wiosce jeszcze jest jakieś zacofanie, właściciele puszczają psy luzem. (...)

Nie tylko u Ciebie, sporo chodzę po górach, najgorszy odcinek do przejścia to dla mnie nie ostre podejście na szczyt, tylko pierwsze fragmenty szlaku, czyli przez wsie aż do linii lasu emotka A najlepsze są watahy psów latające luzem np. w Pcimiu, to dopiero czad! Ale co tam, grunt, że kapliczka przy drodze zadbana, a jak ktoś jest nietamtejszy, to niech se sam radzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599574 Napisano: 01.03.2013 20:32:20 w Czas na zmiany...
O, linki są niebieskie, super! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599570 Napisano: 01.03.2013 20:29:45 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

wkurza mnie sąsiad i jego pies , co za głupi palant nie zamyka bramy i ten jego pies biega po całym osiedlu i łapie za nogawki , syn się go boi bo pies się stawia a straż miejska ma to daleko

Ja bym zrobiła tak:
1) nagrywam 3 - 5 filmików, dokumentujących zachowanie psa; szczególnie, gdy biega bez kagańca i smyczy i podgryza spacerowiczów (muszą to być koniecznie nagrania z różnych dni, żeby właściciel nie wykręcił się sianem, że "Akurat wtedy pies mi uciekł."),
2) wysyłam mejla do Straży Miejskiej z adnotacją, że - zgodnie z Kodeksem Wykroczeń - "Art. 77. Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia, podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany."
3) przypominam w mejlu, że obowiązkiem Straży Miejskiej jest ochrona spokoju i porządku w miejscach publicznych,
4) uprzejmie informuję, że jeśli w ciągu 7 dni Straż Miejska nie podejmie żadnych działań, prześlę tego samego mejla do lokalnej prasy, BO ŻYCIE I ZDROWIE MOJEGO DZIECKA JEST DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599190 Napisano: 01.03.2013 14:12:27 w Rossmann
sylwika76 napisał(a):

czy wszyscy dostaliście maila o odbiorze nagrody z konkursu - zadbaj zimą o skórę możesz wygrać furę - kosmetyki 4 Pory Roku ?

Tak + kosmetyki dziś odebrane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599105 Napisano: 01.03.2013 13:00:20 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Czekam na ekspresy dzisiaj, czy dopiero od poniedziałku?

Obstawiam dziś po 15 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0