Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5587928 Napisano: 18.02.2013 10:32:00 w Biedronka
Dziołszki, boję się tych całych "E", ponoć zasyfiają pralkę i uczulają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5587913 Napisano: 18.02.2013 10:26:01 w Biedronka
Skorośmy przy płynach do prania i Biedrze: który płyn Woolite polecacie? Wybieram się dziś na zakupy, a wcześniej nie stosowałam żadnego produktu Woolite emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5587905 Napisano: 18.02.2013 10:22:23 w Rossmann
mikki85 napisał(a):

ale ja też tak często robię

ojciec = imię + nazwisko
brat = nazwisko + imię

Na Rossnecie rubryki są jasno określone. Tam, gdzie widnieje pole NAZWISKO, ma się nazwisko znajdować, a nie czyjeś imię, ksywka z liceum czy tajemnicze "B." Komu się dane z dowodem osobistym nie zgadzają (co w opisanych przykładach jest sprawą oczywistą i nie trzeba tego nawet weryfikować), powinien zostać zdyskwalifikowany. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5587893 Napisano: 18.02.2013 10:13:13 w Rossmann
mikki85 - to oczywiste, ale tutaj akurat śmiem wątpić. Chyba każdy wie, jak ma na IMIĘ, a jak na NAZWISKO. Raczej ktoś stwierdził, że jeśli powspisuje wszystko odwrotnie, to nikt się nie połapie, bo dane nie będą obok siebie na liście laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5587525 Napisano: 17.02.2013 19:52:27 w Biedronka
asante napisał(a):

Nie ma już normalnych konkursów, same loterie...

Phi, to jak mają być organizowane same loterie, to już wolę zainwestować 50 zeta w totka zamiast w loterie promocyjne. Bo szanse na wygraną są tak samo mizerne & nie-do-określenia, a milion złotych, to jednak milion złotych, nie jakieś kosmetyczne pierdoły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5587508 Napisano: 17.02.2013 19:42:15 w Wkurza mnie...
mikki85 - mnie Tablica.pl odpowiada o tyle, że chcę mieć wszystkie rzeczy na sprzedaż/wymianę w jednym miejscu (wraz ze zdjęciami), chociażby po to, żeby zamieścić link na forum albo podesłać znajomym emotka

Allegro mi nie pasi -> opłaty + dłubanina + obowiązek podawania swoich danych.

Gumtree -> całkiem ok sprawa, co chciałam sprzedać, schodziło na pniu. Ale teraz chcę się pobawić z Tablicą emotka

Pralki, lodówki, mikrofalówki nigdy nie wygrałam, a z rowerem poczekam, aż prawdziwa wiosna nadejdzie.

W temacie: wkurza mnie, że śmierdzę petami, fuuuj, ciuchy zaraz lecą do prania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5586846 Napisano: 16.02.2013 20:17:16 w Wkurza mnie...
Że też przeczytałam to akurat w weekend, kiedy mam zamiar kopsnąć kilka rzeczy na Tablica.pl emotka Strach się bać emotka Gdy już w końcu porobię zdjęcia i wrzucę linki w stopkę, zapraszam do kupowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585817 Napisano: 15.02.2013 14:39:30 w Popraw sobie humor...
Chciałam dodać konkurs do bazy, ale:
1) nagród nie przewidziano,
2) nie potrafię przetłumaczyć z ichniejszego na polski:
"Piszecie zajebiaszczego imagina, wysyłacie nam na maila i wygrywa najlepszy według Was*. Treść dowolna- +18,bromance, nie bromance..."
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585704 Napisano: 15.02.2013 13:07:19 w Biedronka
tadziowa napisał(a):

Kup jednorazowo w sieci biedronka dwa dowolne produkty marki E i zachowaj dowód zakupu.
Wypełnij formularz na www.Ejubileusz.pl
Loteria trwa od 18 lutego do 30 kwietnia 2013.
Do wygrania 3xopel astra kombi III i 120xrower miejski

strona póki co nie działa, informacje z gazetki

Dziękuje za info.

Loteria, k* wszędzie loterie emotka
Byłam w poniedziałek u fryzjera (z konka). babeczka zapodała mi cała masę gazet, doprawdy najprzeróżniejszych. I co, pewnie myślicie, że jakieś fajne konkursy znalazłam? Otóż nie! Nie było żadnych KONKURSÓW, tylko same LOTERIE. Aż mnie zemdliło emotka Niczego nie spisałam, zapamiętałam jedynie, że w Grazii rozlosują całkiem fajowe śniegowce; jeśli ktoś z forum je wygra, proszę do mnie uderzać, odkupię taniej albo wymienię nawet za coś o większej wartości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585657 Napisano: 15.02.2013 12:33:21 w Wkurza mnie...
Eh, jak ten czas zapiernicza, przypalony piernik jeden, ledwo organizowano konkursy bożonarodzeniowe, noworoczne, walentynkowe, a dziś już w akcji... baranki wielkanocne. Nic, ino się człowiek starzeje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585607 Napisano: 15.02.2013 11:53:51 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

jeszcze może być 3 powód.. może boryka się z jakiś trudnym problemem albo życiową decyzją, chce to sam rozwiązać nie narażając bliskich na tą sytuację..

Si. Mężczyzna nie powie o tym, nie spyta o radę; chce opowiedzieć o zaistniałej sytuacji wtedy, gdy już ją opanuje / samodzielnie znajdzie rozwiązanie. Nie ma co czekać, trzeba go wk*, po dobroci nie da rady... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585563 Napisano: 15.02.2013 11:30:40 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

a tak poważnie mówiąc, to dorośli ludzie nie postępują tak jak Twój mąż, tylko ze sobą ROZMAWIAJĄ, kiedy jest jakiś problem!

A co Ty, faceci się właśnie lubią zamknąć w sobie, trzeba ich wytrącić z tej durnej orbity i dopiero wtedy można porozmawiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585547 Napisano: 15.02.2013 11:22:56 w Popraw sobie humor...
zeida napisał(a):

dzisiejsze pytanie GFK:
Jak ważny jest dla Pana/Pani komfort korzystania z muszli klozetowej?

Co to, ankieta dot. nocników? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585542 Napisano: 15.02.2013 11:21:15 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

mój mężuś 5 dzień milczy , obrażony tylko nie wiem o co?

"przestań gotować obiadki,prać i prasować jego ciuchy oraz sprzątać w domu, to się odezwie,he,he."

Dokładnie, haha. Jak nic przełamie milczenie pytając "Co dziś na obiad?" albo "To ja już nie mam czystych majtek?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585477 Napisano: 15.02.2013 10:48:43 w Rossmann
koper napisał(a):

Ja w tym konkursie nie wzięłam udziału, właśnie ze względu na ich kwarantanny, żeby nie było tego zapisu w regulaminie, to prawie na 100% kupiłabym mascarę i wzięła udział w konkursie (pewnie takich osób jak ja jest o wiele więcej) więc sami są sobie winni, to przez nich zainteresowanie konkursem nie było zbyt duże...
A na stronie zawsze jest WYCIĄG z Regulaminu pewnie w pełnej wersji jest zapis o możliwości przyznania mniejszej liczby nagród jeżeli poziom prac wg komisji konkursowej ble ble ble....

Mam tak samo. Nie chcą, żebym się z nimi bawiła, to łachy bez emotka Wygranych mi jakoś nie ubyło, czas oszczędzam, a co mam wygrać, to i tak wygram. Nie wiem, po co ta cała dyskryminacja zwana kwarantanną emotka

Przyznawanie mniejszej liczby nagród to wg mnie stwierdzenie "Wasze prace to jedno wielkie łajno". Nie znoszę czegoś takiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585451 Napisano: 15.02.2013 10:18:46 w Rossmann
skarb888 napisał(a):

Oni chyba sami nad tym nie panują. Klika osób wygrało pomimo teoretycznej kwarantanny.
A przyznali o ponad 100 nagród mniej zapewne nie w związku z kwarantanną, tylko z powodu mniejszego niż przewidywali zainteresowania konkursem.

Ale to przecież Rossnet odpowiada za drastyczne zmniejszenie zainteresowania akcjami promocyjnymi, premie niech sobie obetną, a nie liczbę nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585440 Napisano: 15.02.2013 10:04:45 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

może celowo zmienili ilość nagród bo zobaczyli że konkurs nie miał tylu chętnych ile przewidywali

Takie coś byłoby niedopuszczalne. W konkach Rossnetu można przyznać mniejszą liczbę nagród tylko wtedy, gdy część uczestników nie spełnia wymagań - nie może zostać laureatem. Moim zdaniem warto spytać, o co chodzi, bo jeśli ktoś nie miał kwarantanny, powinien nagrodę dostać (przy założeniu prawidłowego wypełnienia formularza).

Jeśli chodzi o ilość chętnych, to sami sobie strzelili samobója "kwarantanną" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585416 Napisano: 15.02.2013 09:40:13 w Rossmann
tato999 napisał(a):

a czy w tym konkursie wysyłało się numer paragonu?

bo jeśli nie to ja mam nieużywany paragon

W każdym paragonowym konku Rossmanna podaje się w zgłoszeniu numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585260 Napisano: 14.02.2013 23:13:09 w Paragony
dremek napisał(a):

pilnie potrzeba paragony na łakotki najchętniej z okolic nowej soli oferty na pw

W Nowa Sól Wy nie mieć kasa fiskalna w sklepy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584441 Napisano: 14.02.2013 12:12:33 w TESCO konkursy
abodak napisał(a):

joan napisał(a):

Proponuję następujące nagrody:
- 100 x maskotka lwa firmy Nici,
- 10 x walizka firmy Wittchen wypełniona batonami Lion (wszelkie dostępne smaki i gramatury),
- 1 x dwuosobowa wycieczka do Kenii (wraz z opłaconą wycieczką fakultatywną "Safari" oraz podatkiem).
emotka

moze byc ale teraz najwazniejsze-organizator-media?

A kysz! emotka
Organizator musi być skrupulatny, jak detektyw Monk, zawzięty, jak duet ZUS + US i uczciwy, jak rdzenny mieszkaniec dżungli amazońskiej. Jest li taki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0