Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5598998 Napisano: 01.03.2013 11:22:44 w Biedronka
Credit Agricole -> pieniążki wpłynęły o 10:58:41 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5598586 Napisano: 28.02.2013 21:30:43 w Zdjęcia naszych wygranych
bloomcia napisał(a):

nique napisał(a):

ktoś chce zobaczyć jak wygląda zjazd na Łakotkowym ślizgaczu emotka
http://www.youtub...amp;feature=youtu.be

Weźźźź... teraz żałuję że nie grałam emotka

A ja żałuję, że nie WYgrałam emotka Życzę wesołego brykania na donatku! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5598488 Napisano: 28.02.2013 20:16:28 w Dziś cieszę się z.....
Cieszą mnie "zbiegi okoliczności" emotka

28.02.2003:
- poznaję Mojego Ktosia emotka
- Polak mistrzem świata w Predazzo emotka

28.02.2013:
- dziesiąta rocznica poznania Mojego Ktosia emotka
- Polak mistrzem świata w Predazzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5597926 Napisano: 28.02.2013 11:59:54 w TESCO konkursy
Tak czy siak, musi być Polski Ogród Sp. z o.o. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5597888 Napisano: 28.02.2013 11:39:06 w TESCO konkursy
mia - musisz spojrzeć, jaka firma widnieje na opakowaniu, bo producentem musi być "Polski Ogród Sp. z o.o", tak wynika z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596840 Napisano: 27.02.2013 10:48:48 w TESCO konkursy
iaziaz napisał(a):

Ludzie strasznie sie czepiacie,dziewczyna napisalam @ nie dzwonila,nie zawracala im du...,podzielila sie z wami informacja co odpisali jej,a potem macie pretensje ze ludzie na forum sie nie chwala nagrodami,nie informuja ze juz dzwonia z jakiegos konka itp.no i bardzo dobrze bo potem tylko sa uszczypliwosci i kasanie jadem ,

A co ma piernik do wiatraka?

Każdemu się wydaje, że "tylko ja w tej sprawie dzwonię/piszę, na pewno nie jest to zawracanie tyłka" (pomyślało 20 osób).

Jestem za tym, żeby dopytywać, gdy upłynie termin, ponieważ regulamin konkursu jest zobowiązaniem w świetle prawa. Jestem całkowicie przeciwna kontaktowaniu się z organizatorem przed upłynięciem terminów regulaminem określonym.

Myślę, że z powodu tego, iż mam takie zdanie, nikt się obrażać nie musi, ani też w sobie zamykać. Po prostu wg mnie jest to sprawa warta przemyślenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596821 Napisano: 27.02.2013 10:27:58 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

asante napisał(a):

Mają czas więc dajcie im spokojnie wybrać najfajniejsze hasła emotka
No chyba że tęsknicie za loteriami.

Dokładnie, zgadzam się z tym. Naprawdę dwa dni Was zbawią... te maile i telefony są po prostu śmieszne, a potem się dziwicie, że w agencjach nikt nie chce rozmawiać i wszyscy są na chorobowym albo na zebraniu... Wcale się nie dziwię emotka

Zgadzam się. Nieważne, czy ktoś uznał, że "rozmowa była miła". Obowiązkiem pracownika jest bycie uprzejmym. Obowiązkiem konkursowicza powinno być NIEZAWRACANIE D*, dopóki nie minie termin. Koniec kropka. Gdy czytam, że znów ktoś dzwonił z pytaniem "A kiedy wybierzecie laureatów?", "A kiedy powiadomicie laureatów?", to aż mam ochotę do tego kogoś przez cały dzień dzwonić z cenzurarelami. Najlepiej do biura z pytaniami "Pani Zosiu, a ma Pani gotowe zestawienie, które trzeba oddać za tydzień? Czy rozliczyła Pani delegację, bo jeszcze miesiąc Pani został? Jak tam prace nad budżetem na rok 2015?" I tak co 15 minut emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596761 Napisano: 27.02.2013 09:46:46 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

joan , a przysięga na dobre i na złe ,w zdrowiu i chorobie ,tak porzucisz biednego kauflandzika na pastwę losu emotka

Nie może być tak, że ja się staram, a ktoś ma to w d* emotka Mój związek z Kauflandziem przeżywa kryzys emotka

mikki85 - nie ma co inwestować czasu, pieniędzy i energii życiowej w podtrzymywanie relacji, która nie przynosi korzyści obu stronom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596745 Napisano: 27.02.2013 09:37:12 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

oj tam oj tam -zaraz rozwód-może separacja najpierw emotka

Na razie jestem na etapie strzelania fochem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596739 Napisano: 27.02.2013 09:33:42 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

joan napisał(a):

Ciekawe, kiedy znów jakiś konek będzie, postanowiłam zrobić ostatni podryg, zanim z tym zerwę na dobre emotka

żarty sobie stroisz emotka emotka

Nie emotka Jeśli w najbliższej edycji nie wygram, rozwodzę się z Kauflandziem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596721 Napisano: 27.02.2013 09:22:29 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

100 km do najbliższego Kauflanda? emotka
Jest w ogóle takie miejsce na mapie Polski?

emotka

Ciekawe, kiedy znów jakiś konek będzie, postanowiłam zrobić ostatni podryg, zanim z tym zerwę na dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596141 Napisano: 26.02.2013 15:28:34 w Wkurza mnie...
Ja również nie oglądam żadnych niusów – niczego istotnego w tv nie powiedzą, a jeśli przypadkiem tak, to dowiem się od znajomych i rodziny emotka Bardzo ubolewam nad tym, że telewizja stała się śmietniskiem, a ludzie tak mocno ekscytują się negatywnymi sprawami. Kiedyś po godz. 17 siadałam sobie na kanapie i oglądałam ciekawe programy, ale zmieniła się ramówka i teraz puszczają sam szmelc! Główna tematyka to: problemy rodzinne, śledztwa prywatnych detektywów, nastolatki-kryminaliści, poszukiwania żony na wschodzie Europy oraz wszelkie reality show emotka Przez to wszystko przerzuciłam się na oglądanie w necie przygód Cesara Millana (EN, DE)… Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596096 Napisano: 26.02.2013 14:48:51 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Czytam ostatnio o najnowszych doniesieniach i mam podobne odczucia. Najchętniej spakowałabym walizki i pojechała gdzieś do dżungli i zamieszkała w chacie z patyków i liści z dala od TV, Internetu i radia emotka

Nie słuchaj radia, nie oglądaj tv, zobaczysz całkiem inny świat. Media w dzisiejszych czasach służą tylko do tego, żeby wk* ludzi i siać strach. Każde wiadomości zaczynają się od info o czyjejś śmierci na autostradzie - co warte uwagi, nigdy nie podają, czy lub gdzie utworzył się korek, ale to oczywiste, bo chodzi tylko o grę na emocjach. Śmierć ludzi z balonu w Egipcie pobiła wszystko. Dobrze, że radia słucham rzadko, przeważnie, gdy do kogoś na chwilkę wpadam. I już mnie radio nie budzi, choć radiobudzik posiadam: wolę, gdy dzwoni telefon, jestem szczęśliwsza, gdy mi nikt nie pier* nad uchem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596083 Napisano: 26.02.2013 14:38:50 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

To oznacza dla mnie podwyżkę 620%, to się w głowie nie mieści, ja chce uciec z tego kraju...
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zawsze i wszędzie osoby chcące żyć same są dyskryminowane (bo opłata tanieje przy większych mieszkaniach, a gdybym mieszkała z kimś, również opłata na osobę byłaby mniejsza), nie mogę tego już znieść... emotka

Współczuję takiej podwyżki, u mnie wybrano opcję "na głowę", co ma - moim zdaniem - największy sens.

Co do drugiej części wypowiedzi, to zgadzam się emotka Wystarczy chociażby spróbować wyjechać w pojedynkę na wczasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596058 Napisano: 26.02.2013 14:14:57 w Wkurza mnie...
Laseczki, wkrótce Dzień Kobiet emotka jeśli nie chcecie dostać rajstop i goździka, lepiej zacznijcie wysyłać jasne sygnały do mężczyzn, czas leci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595788 Napisano: 26.02.2013 10:55:59 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

joan, no daj mi pomarudzić emotka

przez Ciebie się uśmiechnęłam, a miałam zamiar wkurzać się do wieczora emotka

Jesteś zbyt młoda na bycie zmierzłą babą, trzeba mieć Cię na oku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595778 Napisano: 26.02.2013 10:48:15 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

praca z dobrą wypłatą, życie usłane różami...

A świstak siedzi i zawija w te sreberka...

Każdy ma trochę lepiej tu, a trochę gorzej tam, takie życie. Co do "dobrej wypłaty", to dla mnie nie jest ona motywacją, by gdzieś pracować. Liczą się inne aspekty, np. niezabieranie papierów do domu, urlopy w dowolnym czasie, przyjazna atmosfera, wolne weekendy, zero telefonów służbowych po przyjściu z pracy. Wychodzę z założenia, że wypłata powinna starczyć na podstawowe potrzeby i opłaty, resztę można mieć z konkursów. Już ja znam kilku takich z "dobrą wypłatą", zero życia osobistego, że tak powiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595757 Napisano: 26.02.2013 10:35:03 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mam wrażenie, że wszyscy dookoła odnoszą sukcesy osobiste... tylko ja stoję w takim martwym miejscu emotka

Też masz takie wrażenie ? emotka

A co to są te sukcesy osobiste? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595686 Napisano: 26.02.2013 09:13:48 w Kaufland konkursy
frodo napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

też już się nie mogę doczekać boników

A ja nie mogę już się doczekać nowego konkursiku emotka

U mnie i to i to emotka Na bonik czekam dwudziestozłotowy, na konkurs - wypasiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595661 Napisano: 26.02.2013 08:30:02 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

emotka wkurza mnie komentarz powyżej..

.. otóż strona była testowana, była możliwość sprawdzić ją i WYRAZIĆ swoją opinię.. ale jak się MILCZY na forum od 5 lat (2 posty to zdecydowanie za mało) i nie rozmawia się na temat zmian w nowej wersji to nie ma się co wkurzać.. Odrobina aktywności nikomu nie zaszkodziła.. emotka fakt faktem - klamka zapadła! Strona jest zmieniona i teraz przyzwyczajamy się do nowej szatki.. emotka

Piąteczka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0