Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5578159 Napisano: 08.02.2013 10:59:49 w Rossmann
romecky81 napisał(a):

A poza tym przy tylu odpowiedziach i tak zapewne nikt ich nie czyta... albo mało dokładnie...

Co prawda, to prawda... ale czasem wygrać da się.

romecky81 napisał(a):

Się zastanawiam jak podchodzą do odpowiedzi gdzie zamiast tesktu jest link do czegoś bardziej kreatywnego (filmik, nagranie, foty czy coś). Wiecie może? Robicie coś takiego?

Tfu, na psa urok! Zrobić fotkę to nawet małpa w Tajlandii potrafi, też mi kreatywność emotka A kysz. Gdy Rossnet organizuje konkurs fotograficzny, to należy zamieścić zdjęcie i nikt się nie wkleja sfotografowanego tekstu, choć to byłoby takie kreatywne, że odpad czachy.

Żałuję, że w konkursach & formularzach Rossnet nie ma:
- ograniczenia do 200 znaków (wtedy nawet duża ilość prac by ich nie przybiła, bo jedno zdanie każdy przeczytać potrafi + uczestnicy musieliby się mocno natrudzić, żeby w niewielkiej ilości tekstu zawrzeć esencję, byłoby to świetne wyzwanie),
- zakazu przesyłania linków zewnętrznych (formularz nie powinien przepuszczać adresów internetowych). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5577689 Napisano: 07.02.2013 07:24:43 w WC - rozmowy o wszystkim
nataszka napisał(a):

a ja w lutym nie jem słodkiego i nie skusiłam się na pączka ,jestem dumna najgorsze są pierwsze dni bez słodkiego potem juz jakoś da się wytrzymać.Najtrudniej jest po obiedzie....

Polecam suszone daktyle, słodkie są, że hej emotka Od lutego do maja cukru nie tykam, a w głębi duszy mam nadzieję, że już do niego w ogóle nie wrócę emotka Pączków zatem zerro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5577061 Napisano: 07.02.2013 10:45:24 w Konkursy Kulinarne
„Przez żołądek do serca”:

http://kuchnia.zw...zez-zoladek-do-serca

Nagrody:
- Pierwsze miejsce: specjalny pobyt w Hotelu Narvil (16 lub 17 lutego) w pokoju typu superior wraz z romantyczną kolacją: specjalnym menu degustacyjnym w Restauracji Aruana,
- Drugie miejsce: żeliwny garnek Elle w kształcie serca od Duki,
- Trzecie miejsce: czerwony zestaw do romantycznego fondue – również od firmy Duka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5577038 Napisano: 07.02.2013 10:35:08 w TESCO konkursy
ciasssteczko napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Obawiam się, że w konkursie Jacobs każdy dzień jest mocno obstawiony. Dużo nagród to i więcej smsów wszyscy ślą. Każdy wierzy, że coś wpadnie. A i kto nie pije kawy? emotka

ja nie piję kawy i nie gram, o emotka

Również nie piję & nie gram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5576893 Napisano: 07.02.2013 09:11:45 w Inne mniejsze markety
bartula napisał(a):

2 w sensie że głupio kupić tylko jedno, czy dwa bo trzeba dwa? Nie widzę takiego zapisu w regulaminie

Należy dokonać zakupu produktÓW, zatem więcej, niż jednej sztuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5576038 Napisano: 06.02.2013 12:12:28 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

A jak je surowego banana to ma odruch wymiotny emotka Na szczęście jabłko wchodzi bez problemów emotka

Banany są bardzo źle traktowane, zanim trafią na stół (można poczytać w necie albo w książkach podróżniczych typu B.Pawlikowska). Pewnie dlatego mnie od bananów od dawna odrzucało, fuj.

Co do słoiczka - a sprawdzasz wieczko przed zakupem? Może innemu klientowi ten słoiczek spadł na ziemię i się rozszczelnił... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5575788 Napisano: 06.02.2013 09:06:18 w Wkurza mnie...
Wygrałam swego czasu voucher wycieczkowy imienny, nie do sprzedaży/odstąpienia. Ważność vouchera: TEORETYCZNIE 12 m-cy (czyli do sierpnia 2013). Z tym, że na jesieni ubiegłego roku żadnych ofert nie było, zimą również, w marcu i kwietniu pusto, czerwca + lipca + sierpnia ten voucher nie obejmuje. Czyli zostaje mi aż maj emotka

Tymczasem pojawiły się pierwsze majowe oferty w ilości tak skromnej, jakby były wpisane na listę ginących gatunków emotka Co więcej, znikają w oka mgnieniu, nie wiem, jak mam je w ogóle zarezerwować, skoro wiszą w sieci 5 minut i sru?!

Dodam jeszcze, że osoba kontaktowa u organizatora przebywa poza biurem do 10.02.2013, a czy ktoś inny wie, o co chodzi z voucherem - oto i zagadka.

Trzeci dzień nad tym siedzę, zaczytana w opinie na temat hoteli sporządzone w 3 językach; brodzę pomiędzy zachwytem, a szczurami i poradami, czym zatkać zlew, żeby nocą nie wylazły z niego karaluchy. A gdy już coś w miarę sensownego znajdę, termin pasuje i Mojemu też odpowiada wycieczka, to oferta nieaktualna. Powiem szczerze: jestem wykończona, do choroby zwanej k* jeden krok! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5574920 Napisano: 05.02.2013 12:31:37 w Kaufland konkursy
michaś napisał(a):

szprotka napisał(a):

Hej ktoś może pamięta czy w konkursie 20 zł. podawała się swoje dane?

chyba tylko e mail.
o dane do wysyłki proszą w E-mailu

Imię i nazwisko również trzeba było podać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5573846 Napisano: 04.02.2013 01:12:38 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

jeśli znieśli kwarantannę na dobre to by była najlepsza decyzja tego roku emotka emotka emotka wprowadzała tylko niepotrzebne zamieszanie i nie zapewniała nagród osobom które i tak nie stosują się do regulaminów

Pytanie tylko, czy znieśli ją oficjalnie, czy faktycznie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5573752 Napisano: 04.02.2013 11:52:51 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

ciekawe czy uda im się wysłać wcześniej emotka

i ciekawe czy to będą karty przedpłacowe np visa, czy tylko do tesco emotka

Tak samo tylko do Tesco, jak te pradawne z eremefefę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5571741 Napisano: 01.02.2013 11:23:24 w Rossmann
fryteczka napisał(a):

jak rossnet pisze,ze oryginal to oryginal..wlasnie o to chodzilo zeby kupic mascare i wziac udzial w 1 lub 2 konkursie..jak sie chcialo wziac w 2 trzeba bylo kupic 2 mascary

Tak właśnie myślę. I nie ma się co spinać, bo było to jasne od samego początku. Na zarzut pt. zawistna dusza można odpowiedzieć chytra dusza emotka Mnie tam nie żal, że nagroda przepada, bo jeśli ktoś spełnia wszystkie wymogi, to mu nic przecież nie przepadnie emotka

My tu sobie gdybać możemy, ale zawracanie d* organizatorowi przy tak jasno sprecyzowanych zasadach, to już przesada. Ale to tylko zdanie owieczki, a nie obiegowa opinia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5571490 Napisano: 01.02.2013 07:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Inaczej jest, jak coś kupuje się w dużej sieci handlowej, inaczej, jak w małym sklepie, gdzie nas znają i można się dogadać emotka
Kupowanie towaru w ciemno z myślą, że w razie czego się go zwróci i pieniądze nam oddadzą, jest bardzo ryzykowne. Albo też mocno naiwne emotka

Wiesz, w społeczeństwie pokutuje dziwna myśl: mogę oddać towar w ciągu 7 dni od zakupu. Bo Marcin powiedział, że jego tata powiedział... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5571474 Napisano: 01.02.2013 07:17:59 w Rossmann
Z regulaminu VLM:

14. Aby otrzymać nagrodę I lub II stopnia, zwycięzca konkursu jest zobowiązany do 28 lutego 2013r. przesłać oryginał paragonu na adres: Rossmann Supermarkety Drogeryjne Polska Sp. Z o.o. Ul. Św. Teresy 109, 91-222 Łódź, Dział Marketingu, p. Magdalena Knop z dopiskiem VOLUME MILLION LASHES NA MILION OKAZJI.

Coś tutaj jest niejasne? emotka Sama bym Wam nie odpisała, niepotrzebne zawracanie głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5571455 Napisano: 01.02.2013 07:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

assal napisał(a):

Nie można oddać sprzętu bez powodu emotka
Jest ileś tam dni na zwrot tylko wtedy, jeżeli kupowało się przez internet i sprzęt był dostarczany do domu
emotka

Ale ja to wiem na pewno, że tak robią.

To zależy od sklepu.
W C4 po odejściu od kasy możesz zapomnieć o zwróceniu czegokolwiek. Jeśli jest promocja i mama bierze synkowi 2 pary spodni, bo nie wie, które będą lepiej leżały, to finito i nie przyjmą jednej pary z powrotem (moja mama się na tym przejechała, w wyniku czego cena spodni wyszła x2).
W Auchan możesz przyjechać ze zwrotem jeszcze tego samego dnia, jeśli sprzęt nie był używany (nie dot. oczywiście bielizny). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5571092 Napisano: 01.02.2013 01:34:12 w Rossmann
Uważam, że lepiej odesłać paragon na L'oreala, bo skuter rozlosują wśród wszystkich zgłoszeń... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570817 Napisano: 01.02.2013 09:25:42 w Rossmann
mia napisał(a):

Myślę, że gdyby nagrodami były np. karty do Rossmanna o wartości 50 zł (czyli tuszu), konkurs miałby dużo większe wzięcie emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570769 Napisano: 01.02.2013 08:39:54 w Rossmann
Na początku pomyślałam, że ściemniacie emotka Ale rzeczywiście: liczba uczestników konkursu wynosiła 12 tys., a w przypadku poprzedniego konkursu z autem - chyba z 27 tys. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570712 Napisano: 01.02.2013 07:39:20 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

ledwo się uwinęłam z konkurem o fiata.... i napradowałam się jak nigdy, a patrząc na ilość zgłoszeń to pewnie nawet nie zauważą tego ile pracy w to włożyłam emotka

A ja podeszłam do tego na luzie i Mojemu też tak kazałam. Wszak ostatnio autko przypadło osobie, która przesłała jedno zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570710 Napisano: 01.02.2013 07:36:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

a mi się wydaje że Albedo specjalnie nagrodziła różne hasła, żeby pokazać Mugolom że można też wygrać zwykłym, prostym hasłem, i żeby zachęcić ich do grania a tym samym do sprzedaży. Moim zdaniem genialne posunięcie. Choć pewnie źle bym się czuł gdybym przegrał z niektórymi hasłami emotka

Tylko nie rozumiem, jaki sens w takim zabiegu, skoro my, konkursowicze, też przesyłamy zgłoszenia na różnym poziomie. Z siebie robią idiotów, nam sugerują, co by idiotów udawać, jak dla mnie nonsens kompletny, świat schodzi na psy emotka

ilonar2301 napisał(a):

joan być może się mylę, ale wydaje mi się, że zmiana zaszła w nich od momentu tej wpadki z Palette emotka

W Palette nie wzięłam udziału, w Monnari tym bardziej. Wśród moich znajomych hasło Dostaję bony jestem zadowolony zrobiło furorę i na stałe weszło do slangu. Pora wymyślić coś jeszcze bardziej nietuzinkowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570406 Napisano: 31.01.2013 07:58:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Mnie samej wstyd za wyniki krakowskie, bo mam wrażenie, ze to miasto składa się z ćwierćinteligentów skoro takie wyniki były tymi najlepszymi.

Krakowskie wykształciuchy, nibyście tacy mądrzy, a zdania z sensem sklecić nie potraficie emotka (żart oczywiście, taki czarny humor)

zaczytana-pola - z wyników Monnari wyłania się następujący obraz:
Albedo - firma zatrudniająca ludzi, którzy nie przykładają się do swojej pracy i nie wywiązali się z punktów regulaminu, który sami stworzyli.
Monnari - firma, której część klienteli stanowią ludzie poniżej jakiegokolwiek poziomu myślowego (ciekawe, jak to się ma do ich pijaru, a co nieco o nich wiem)
Plagiatorzy - tępaki, którym się wydaje, że mogą coś ukraść, bo nikt się dowie, skoro nikt nie pozna zwycięskich haseł.
Rzeczywiście, może lepiej DLA NICH, gdy wyniki nie są publikowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0