Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5585657 Napisano: 15.02.2013 12:33:21 w Wkurza mnie...
Eh, jak ten czas zapiernicza, przypalony piernik jeden, ledwo organizowano konkursy bożonarodzeniowe, noworoczne, walentynkowe, a dziś już w akcji... baranki wielkanocne. Nic, ino się człowiek starzeje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585607 Napisano: 15.02.2013 11:53:51 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

jeszcze może być 3 powód.. może boryka się z jakiś trudnym problemem albo życiową decyzją, chce to sam rozwiązać nie narażając bliskich na tą sytuację..

Si. Mężczyzna nie powie o tym, nie spyta o radę; chce opowiedzieć o zaistniałej sytuacji wtedy, gdy już ją opanuje / samodzielnie znajdzie rozwiązanie. Nie ma co czekać, trzeba go wk*, po dobroci nie da rady... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585563 Napisano: 15.02.2013 11:30:40 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

a tak poważnie mówiąc, to dorośli ludzie nie postępują tak jak Twój mąż, tylko ze sobą ROZMAWIAJĄ, kiedy jest jakiś problem!

A co Ty, faceci się właśnie lubią zamknąć w sobie, trzeba ich wytrącić z tej durnej orbity i dopiero wtedy można porozmawiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585547 Napisano: 15.02.2013 11:22:56 w Popraw sobie humor...
zeida napisał(a):

dzisiejsze pytanie GFK:
Jak ważny jest dla Pana/Pani komfort korzystania z muszli klozetowej?

Co to, ankieta dot. nocników? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585542 Napisano: 15.02.2013 11:21:15 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

mój mężuś 5 dzień milczy , obrażony tylko nie wiem o co?

"przestań gotować obiadki,prać i prasować jego ciuchy oraz sprzątać w domu, to się odezwie,he,he."

Dokładnie, haha. Jak nic przełamie milczenie pytając "Co dziś na obiad?" albo "To ja już nie mam czystych majtek?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585477 Napisano: 15.02.2013 10:48:43 w Rossmann
koper napisał(a):

Ja w tym konkursie nie wzięłam udziału, właśnie ze względu na ich kwarantanny, żeby nie było tego zapisu w regulaminie, to prawie na 100% kupiłabym mascarę i wzięła udział w konkursie (pewnie takich osób jak ja jest o wiele więcej) więc sami są sobie winni, to przez nich zainteresowanie konkursem nie było zbyt duże...
A na stronie zawsze jest WYCIĄG z Regulaminu pewnie w pełnej wersji jest zapis o możliwości przyznania mniejszej liczby nagród jeżeli poziom prac wg komisji konkursowej ble ble ble....

Mam tak samo. Nie chcą, żebym się z nimi bawiła, to łachy bez emotka Wygranych mi jakoś nie ubyło, czas oszczędzam, a co mam wygrać, to i tak wygram. Nie wiem, po co ta cała dyskryminacja zwana kwarantanną emotka

Przyznawanie mniejszej liczby nagród to wg mnie stwierdzenie "Wasze prace to jedno wielkie łajno". Nie znoszę czegoś takiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585451 Napisano: 15.02.2013 10:18:46 w Rossmann
skarb888 napisał(a):

Oni chyba sami nad tym nie panują. Klika osób wygrało pomimo teoretycznej kwarantanny.
A przyznali o ponad 100 nagród mniej zapewne nie w związku z kwarantanną, tylko z powodu mniejszego niż przewidywali zainteresowania konkursem.

Ale to przecież Rossnet odpowiada za drastyczne zmniejszenie zainteresowania akcjami promocyjnymi, premie niech sobie obetną, a nie liczbę nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585440 Napisano: 15.02.2013 10:04:45 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

może celowo zmienili ilość nagród bo zobaczyli że konkurs nie miał tylu chętnych ile przewidywali

Takie coś byłoby niedopuszczalne. W konkach Rossnetu można przyznać mniejszą liczbę nagród tylko wtedy, gdy część uczestników nie spełnia wymagań - nie może zostać laureatem. Moim zdaniem warto spytać, o co chodzi, bo jeśli ktoś nie miał kwarantanny, powinien nagrodę dostać (przy założeniu prawidłowego wypełnienia formularza).

Jeśli chodzi o ilość chętnych, to sami sobie strzelili samobója "kwarantanną" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585416 Napisano: 15.02.2013 09:40:13 w Rossmann
tato999 napisał(a):

a czy w tym konkursie wysyłało się numer paragonu?

bo jeśli nie to ja mam nieużywany paragon

W każdym paragonowym konku Rossmanna podaje się w zgłoszeniu numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5585260 Napisano: 14.02.2013 23:13:09 w Paragony
dremek napisał(a):

pilnie potrzeba paragony na łakotki najchętniej z okolic nowej soli oferty na pw

W Nowa Sól Wy nie mieć kasa fiskalna w sklepy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584441 Napisano: 14.02.2013 12:12:33 w TESCO konkursy
abodak napisał(a):

joan napisał(a):

Proponuję następujące nagrody:
- 100 x maskotka lwa firmy Nici,
- 10 x walizka firmy Wittchen wypełniona batonami Lion (wszelkie dostępne smaki i gramatury),
- 1 x dwuosobowa wycieczka do Kenii (wraz z opłaconą wycieczką fakultatywną "Safari" oraz podatkiem).
emotka

moze byc ale teraz najwazniejsze-organizator-media?

A kysz! emotka
Organizator musi być skrupulatny, jak detektyw Monk, zawzięty, jak duet ZUS + US i uczciwy, jak rdzenny mieszkaniec dżungli amazońskiej. Jest li taki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584425 Napisano: 14.02.2013 12:06:43 w TESCO konkursy
Proponuję następujące nagrody:
- 100 x maskotka lwa firmy Nici,
- 10 x walizka firmy Wittchen wypełniona batonami Lion (wszelkie dostępne smaki i gramatury),
- 1 x dwuosobowa wycieczka do Kenii (wraz z opłaconą wycieczką fakultatywną "Safari" oraz podatkiem).
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584405 Napisano: 14.02.2013 11:56:34 w TESCO konkursy
abodak napisał(a):

joan ludzie już pewnie net przeszukują emotka :D:D:

emotka Najlepsze jaja byłyby, gdyby coś znaleźli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584401 Napisano: 14.02.2013 11:51:55 w TESCO konkursy
apoccalipsa napisał(a):

naprawdę jest ten konk Liona czy tylko taki przykład dałaś?

Przykład tylko emotka

Hehe, mam za dobre serce, powinnam trochę ludzi powkręcać, skoro się nadarzyła okazja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584382 Napisano: 14.02.2013 11:44:16 w TESCO konkursy
assal napisał(a):

Informacja z gazetki jest wiążąca, ale tam było też, gdzie jest szczegółowy regulamin, z którym nie można, a należy się zapoznać, zanim bierze się udział w konkursie emotka

Wiesz, my to starzy wyjadacze, ale taka babuszka jedna z drugą nie bardzo ma możliwość grzebania w internecie. Wydaje mi się, że napisanie 3 zdań to dla organizatora żadna filozofia, dla mnie brak zgodności pomiędzy regulaminem, a gazetką źle świadczy o organizatorze (tumiwisizm).

Przykładowe zdania, które powinny obowiązkowo znaleźć się w gazetce i to wydrukowane CZYTELNĄ CZCIONKĄ!
Czas trwania konkursu: 14.02.2013 - 28.02.2013.
Minimalna wartość zakupionych produktów Lion: 15 złotych.
Zadanie: opisz smak batona Lion. Przykładowa treść SMSa zgłoszeniowego, który należy przesłać pod numer 70707: LION. Orzechowy, intensywnie czekoladowy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584366 Napisano: 14.02.2013 11:36:09 w TESCO konkursy
abodak napisał(a):

to ja pisałam i jestem dziewczynką:D

Cha cha, no tak, źle spojrzałam, myślałam, że to wypowiedź P. emotka Nie musisz udowadniać, żeś dzieweczka, wierzę na słowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584357 Napisano: 14.02.2013 11:28:46 w TESCO konkursy
dede napisał(a):

Zwłaszcza że w regulaminach zwykle jest zapis że biorąc udział w konkursie uczestnik akceptuje regulamin a skoro go akceptuje to zapewne się z nim zapoznał, przynajmniej powinien zerknąć Podejrzewam też że w Tesco można było uzyskać wydruk regulaminu jeśli ktoś nie ma neta

Zgadzam się całkowicie, o tyle, że ulotki/plakaty nie mogą wprowadzać klienta w błąd. W momencie podjęcia decyzji o zakupie, klient powinien zostać poinformowany o kluczowych warunkach konkursu.
Pamiętam kiedyś konkursy Karlsbada w C4. Nie dosyć, że info było czytelnie opisane w gazetce, to w całości zgadzało się z regulaminem, a do tego obok produktów można było zapoznać się z ulotkami. Na ulotkach wyszczególniono kilka najważniejszych punktów regulaminu. To było profesjonalne podejście. I każdy uczestnik konka czuł, że organizator rzetelnie się nim opiekuje emotka

pawel1615 napisał(a):

Tyle razem już przeszliśmy że nie ma co się dziwić na taką bliskosć

Rozbroiłeś mnie, piąteczka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584338 Napisano: 14.02.2013 11:20:25 w TESCO konkursy
radosna napisał(a):

Moja Mama ma koleżankę, która nie ma internetu. W swoim mieście ma Tesco i Kaufland - bierze regularnie udział w ich konkursach. I kupiła dowolną kawę Jacobs w Tesco - tak jak napisali w gazetce czy na plakatach. Informacja z gazetki powinna być wiążąca. Nie ma obowiązku posiadania internetu i czytania regulaminu. Czy to tak trudno było napisać "Kup dowolną kawę Jacobs za minimum 15 zł"?
Jeśli zadzwonią do tej Pani z wygraną, to ona im nie odpuści i zrobi rewolucję!

I dobrze, przykro byłoby usłyszeć, że straciła nagrodę, bo nie ma internetu. To przecież nie konkurs internetowy emotka

Czasem odnoszę wrażenie, że ulotki konkursowe planuje jedna firma, regulamin opracowuje inna, a info na stronie internetowej - jeszcze ktoś trzeci emotka Tak, jakby nie można było ustalić dwóch kluczowych aspektów ZANIM zostaną przygotowane materiały reklamowe do konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584315 Napisano: 14.02.2013 11:04:04 w Zdjęcia naszych wygranych
dolly - wow, wyższy etap wtajemniczenia, wkleiłaś zdjęcie na forum emotka
A nagroda fajnista, gdybym też zagrała & wygrała, Mój dostałby zawału na widok zawartości przesyłki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5584304 Napisano: 14.02.2013 10:57:03 w TESCO konkursy
dede napisał(a):

Jacobs też nie zawarł wszystkiego w opisie z gazetki a nie każdy czyta regulaminy i wiedział że zakup musi być za minimum 15 zł, no chyba że jest to "konkozbok" emotka

Wobec tego nie chciałabym być w skórze pracownika firmy organizującej Jacobsa, gdy zadzwoni wk* mugol emotka Wyświetl w wątku >>
0 0