Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5567247 Napisano: 29.01.2013 11:57:33 w TESCO konkursy
W kwestii przekrętów (nie tylko paragonowych). Kilkanaście dni temu trafiłam na notkę na jakimś forum prawnym. Pan X oszukał organizatora konkursu i zostało to przez organizatora zgłoszone na policję. I Pan X jest teraz bardzo zdziwiony i Pan X powątpiewa, czy organizator miał prawo tak postąpić, bo przecież „nie poniósł straty – i tak KOMUŚ musiałby wydać nagrodę”. Powiem szczerze, że nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera… Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566924 Napisano: 29.01.2013 07:56:20 w Konkursy Kulinarne
Romantyczny wieczór w Prowansji:

http://www.faceti...wieczor-w-prowansji/

Nagroda: voucher na kolację dla 2 osób o wartości 200 zł oraz butelka wina (Restauracja PROWANSJA, Warszawa). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566471 Napisano: 28.01.2013 05:46:36 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

no ja też mam dziś sądny dzień - dowiedziałam się dziś w spółdzielni, że zamiast na konto czynszowe płaciłam calutki rok na konto za wodę - w efekcie na koncie z wodą mam nadpłatę a z konta czynszowego mam sądowy nakaz zapłaty ... na moje pytanie czemu nawet głupiego wezwania do zapłaty nie dostałam usłyszałam, że pewnie wrzucili mi pracownicy do skrzynki... bo spółdzielnia nie korzysta już z poczty -i że mogę się odwołać , ale wina ewidentnie moja więc psu na buty odwołanie ;

Co za dziwaki, tak to jest, jak się komuś nie chce emotka A przecież wystarczyło, żeby do Ciebie zadzwonili emotka

Swoją drogą, u mojej mamy w sieni spółdzielnia wywiesza stany zadłużenia (bez nazwisk). Nie rozumiem takiego działania, napiętnować ludzi chcą, czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566460 Napisano: 28.01.2013 05:36:04 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

asante napisał(a):

W temacie - dzisiaj mam taki dzień, ze niech mnie ktoś dobije...

emotka
dobiję Cię pod warunkiem , że Ty też mnie dobijesz ...

Mam dobijającą lekturę na wieczór - właśnie odebrałam pisemko z sądu RP, do zapłaty 380 zeta emotka Mój facet stwierdził, że to chore państwo, bo każą niewinnych ludzi, więc się zdenerwował i musi to odreagować (wyszedł pobiegać). Ja tam się cieszę, bo widzę to tak: zapłacę i będę mogła wrócić do normalnego życia, nie będę się odwoływać, nie moje klimaty, chcę to mieć z głowy raz na zawsze. Ostrzegłam Mojego, że (na wzór Agi) rzucę w niego kubkiem i będziemy mieć dziurę w ścianie, ale wszyscy wiedzą, żem chodzącą łagodnością, eh. Wróciły mi siły; odżyłam, jak król Théoden po wizycie Gandalfa, mogę dobić, kogo chcecie emotka

W temacie: wkurza mnie, że jutro wpadną znajomi i mam im zaserwować zupę + tiramisu, a gdzież kufa mój pomocnik? W pojedynkę nawet palcem nie kiwnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566202 Napisano: 28.01.2013 02:35:38 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

Dzięki, spróbuję dzisiaj. Bo już zastanawiałam się nad przerwaniem, chociaż dopiero zaczęłam. Błędem chyba jest też to, że nie przylega mi cały kręgosłup do maty tylko właśnie na wysokości krzyża robi się taka dziura. Ale nie wiem jak się jej pozbyć, musiałby chyba ktoś mi na brzuch stanąć emotka

By plecy mocniej przylegały do podłogi, musisz zgiąć w kolanach nogi, pam param emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566150 Napisano: 28.01.2013 01:54:20 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

echhh wnerwia mnie jak nie wiem, że ludzie sprzedają paragony z różnych miast (kaufland)...i sami sobie robią konkurencję...Ci co grali na pałę-teraz mają kawę na ławę wyłożoną!!! emotka

A ja już sama nie wiem, czy jest sens się tym denerwować, czy może raczej mieć z tego polewkę, skoro potem ci sami ludzie lamentują, że nie wygrali i w ogóle, jak to możliwe i szkoda ojejo. To może dziś polewka, żeby wystąpił akcent humorystyczny: emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566135 Napisano: 28.01.2013 01:41:49 w Kaufland konkursy
Na pewno ŻADEN adres nie może się powtarzać, tak trzeba sobie zapamiętać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566085 Napisano: 28.01.2013 01:22:27 w Kaufland konkursy
yuliya25 napisał(a):

Kochani, a czy ktoś przekierowywał już adres dostawy? Np. ja i siostra zameldowani jesteśmy w różnych miejscach i je podaję w mailu, ale siostra dodatkowo podaje adres korespondencyjny mój... Czy nie robią problemu kiedy widzą ten sam adres dostawy?

Regulamin stwierdza, że nie mogą przypaść 2 nagrody na 1 adres zamieszkania lub 1 adres zameldowania. Dwie dostawy pod 1 adres odpadają. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565923 Napisano: 28.01.2013 12:19:30 w Kaufland konkursy
barszcz napisał(a):

To mój drugi konkurs w Kaufland i druga porażka rozpacz: Ten sklep nie jest mi przyjazny emotka

Kiedy dzwonili do laureatów, było bardziej przyjaźnie, przynajmniej dla mnie. A teraz kaplica, to już wolę w Biedrze zakupy robić emotka Strajk. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565893 Napisano: 28.01.2013 12:06:54 w Kaufland konkursy
asante napisał(a):

Zaliczam to do porażki roku, mam nadzieję, że to największa w tym roku emotka

Niech tak zatem będzie i w moim przypadku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565804 Napisano: 28.01.2013 11:41:26 w Kaufland konkursy
Na telefony z nadzieją zerkam,
lecz nic nie brzęczy, lecz nic nie ćwierka,
łudzę się jeszcze, w kolano drapię,
może i do mnie esek przyczłapie?
emotka

PS: Kurier Opek. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565594 Napisano: 28.01.2013 09:30:52 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

a ile wynoszą te dodatkowe opłaty na lotnisku tak mniej więcej?

Kiedyś do wygranych biletów dopłaciłam ponad 700 zeta emotka Bo trzeba liczyć 2 osoby w 2 strony. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565568 Napisano: 28.01.2013 08:58:41 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

maribog napisał(a):

konkurs walentynkowy http://mojesmakiz...kowego-luty-2013.doc 5 najszybszych odpowiedzi 1 lutego o godz. 16.00 wygrywa emotka

Podatek o ile dobrze wyczytałam trzeba zapłacić emotka a jak dojdą opłaty lotniskowe to nie wiem czy się opłaca emotka

Si. Doliczając podatek, nocleg w Paryżu, przejazd do Wawy... tanio nie będzie. Ale jeśli ktoś o tym marzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565518 Napisano: 28.01.2013 07:49:35 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

joan datę zmienią , admin przecież nie będzię czytał regulaminu tylko zobaczy konkurs , datę i doda

Ja tam jestem za wprowadzeniem takiej opcji na próbę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565506 Napisano: 28.01.2013 07:42:18 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

albo będą dodawać jakieś przeterminowane konkursu i zrobi sie tylko bałagan , staż jakiś na forum i ilośc postów niech się liczy , ale nie tych w kliknijcie tylko takich naprawdę pomocnych

Konkursów do bazy nie da się wrzucić automatycznie; jeśli admin zobaczy, że konkurs jest z 2009, to go nie doda i już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565501 Napisano: 28.01.2013 07:37:12 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

to konkursow tyle nie bedzie ,aby kazdy dodawal po 10 w miesiacu .

Akurat konkursów to jest od groma, tylko rączek Bozia nie dała. Gdy nie będzie możliwości pisania w wątku paragony bez uprzedniego dodania konkursów do bazy, to zobaczysz, jak się nagle cudownie te konkursy znajdą emotka

mariolakal - może im więcej błędów, tym bardziej mugolskie zgłoszenie? Mnie również taka sytuacja dziwi, ale cóż... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565157 Napisano: 27.01.2013 07:30:22 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

Wkurza mnie, ze dalam sie nabrac emotka
Wrocilam dzis uradowana ze sklepu z ptasim mleczkiem Wedla pod pacha ucieszona, ze przeniesie mnie na rajska wyspe i urzeknie ta swoja kokosowa pianka. Ale zjadlam jeden kawalek, drugi i jakis dziwny mialy smak. Czytam sklad a tu ani slowa o kokosie ani czyms z kokosa emotka czytam dalej i co widze?ze to ptasie mleczku o smaku kokosa a nie kokosowe..

Czlowiek stary a nadal glupi emotka

Za to całe o smaku, to powinni wieszać za jaja i na widok publiczny wystawiać! emotka

Mnie z kolei ostatnio rozczarował żel pod prysznic Nivea niby-melon. Jak dla mnie -> cuchnie... hmm, sama nie wiem, czym, ale cuchnie. Jakby zwietrzałym piwem. Przy czym piwa nie pijam i jego zapachu nie lubię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565077 Napisano: 27.01.2013 06:21:03 w Biedronka
Znalazłam ten kupon! emotka Wiedziałam, że magia forum zadziała, cha cha emotka Całe szczęście, że nie zaczęłam demolki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565075 Napisano: 27.01.2013 06:17:58 w Biedronka
nariam napisał(a):

W smakach ...jest tylko konkurs walentynkowy 5 podwójnych biletów na samolot Warszawa-Paryż i z powrotem

Dzięki za info, powodzenia wszystkim spragnionym wojaży, ja nie gram emotka

Wczoraj odwiedziła mnie min. dwójka dzieci. Zawczasu wszystkie konkursowe świstki schowałam i to tak skutecznie, że kuponu ze Smaków do teraz znaleźć nie mogę emotka Wiem, ze Biedra jeszcze godzinę otwarta, ale już tam dziś byłam, nie chce mi się wychodzić z domu. Eh, jak mnie wkurza takie wypucowane mieszkanie, zawsze coś znika emotka No nic, biorę lupę i do dzieła! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5564484 Napisano: 26.01.2013 09:36:32 w Biedronka
asia670 - będzie dobrze, niech tylko jakiś market znów zorganizuje tak wciągający konkurs, będziemy się dobrze bawić i basta! emotka

PS: Dziś ugotowałam zupę krem z porów wg przepisu z miesięcznika Moje Smaki Życia. Zastosowałam 1,5 porcji wymienionych składników, bo gotowałam dla 6 osób. Śmietany nie dodałam; uznałam, że zupa jest rewelacyjna i bez śmietany. Grzanki zrobiłam z białej bułki + serka Hochland w plasterkach (również kupiony w Biedronce). Wszyscy się zachwycali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0