Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zawsze się śmiałam ze zdjęć, gdzie ktoś z laptopem w ręce na muszli klozetowej siedzi. Teraz jednak rozumiem, że czasami lepiej się zabezpieczyć, żeby sobie człowiek łóżka nie obsikał... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziękuję za ofertę, ale szkoda Twojego czasu na załatwianie tego
asia670 - jeśli chodzi o zakupy opłacane bonami, to moi rodzice & teściowie dostali ode mnie jednakową ilość bonów, ze swoimi danymi oczywiście. I twierdzą, że dla nich zrobić jednorazowe zakupy za 300 zł to pestka
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie nie ma bagietki; jest inne pieczywo, ale bagietek niet. Myślę, że wystarczy załączyć karteczkę, że danego produktu nie ma w ofercie sklepu. Ewentualnie, ktoś może Ci zrobić zakupy, cena dymki to chyba 1,69 zł
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kammaro napisała, że jej siostrze zwrócili. Ale ja wolę zapłacić gotówką; i tak się te bony rozchodzą szybciej, niż podejrzewałam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mój facet był rano w Biedrze -> nowej gazetki nie mieli, dziś mieć nie będą, a kiedy się pojawi, tego nie wiedzą, trzeba zaglądać...
BTW, zupełnie mi umknęło, że zakupy za 120 zł trzeba zrobić najpóźniej w najbliższą niedzielę, myślałam, że jest czas do końca miesiąca
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aktualnie tyle kosztuje w C4, kupować, kupować
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ok. 3,29 zł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z nadzieniem owocowym: z granatów
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I - 1000 x 100 zł
II - 100 x 120 zł
III - 10 x 150 zł
IV - 1 x 200 zł
Taka prognoza
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aż się boje spytać, skąd wiesz, ile dzieci posiadają krewni konkursowiczów...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
79magda - przerost formy nad treścią. Myślę też, że może w drodze do organizatora, dania straciły swoje walory smakowe. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Etam, w domu przecież głodomory zachwycone
Mnie kompletnie rozwaliła lista pt. Komisja przyznała również nagrody pozaregulaminowe dla uczestników konkursu, którzy przedstawili swoje przepisy w niestandardowej, atrakcyjnej formie -> co za spis!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie nie wnikałam, szkoda czasu na śledzenie złotówki czy dwóch. W moim sklepie kapusta występowała tylko w postaci wielkich główek, a trzeba było kupić bodajże kilogram czy półtora; wzięłam większą, może zwrot był do wagi wymaganej. Byle ok. stówkę przelali
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W regulaminie można znaleźć zapis, że jeśli im się nie spodobają zgłoszenia, bo będą takie-srakie-owakie i w ogóle poniżej poziomu, nie wszystkie nagrody zostaną przyznane. Zatem: finito. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie 99,60 zł
Przelew wpłynął dosłownie chwilkę temu, o 10:58:35, konto w CA
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.faceti...-inspirujacy-talerz/
Nagrodą główną w Konkursie jest jeden zestaw, obejmujący patelnię ceramiczną Gerlach oraz akcesoria kuchenne. Nagrodami dodatkowymi są 4 komplety akcesoriów kuchennych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Spróbuj może kremu Isana z mocznikiem, przyjemnie pachnie i nie jest tak tłusty, jak Neutrogena. Ważne, żebyś miała go ze sobą na uczelni. Dłonie wysusz, ale nie dmuchawą, tylko chusteczkami. I jeszcze jedna rzecz: weź pod uwagę, że na uczelni raczej nie spotkasz delikatnych mydełek w WC, a raczej najtańsze breje
Rękawiczki również noszę narciarskie, bez nich bym sfiksowała
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To może nie o mróz chodzi? A nie myjesz rąk zbyt często? Wyświetl w wątku >>