Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5579586 Napisano: 09.02.2013 10:35:54 w WC - rozmowy o wszystkim
0 0

joan

#5579578 Napisano: 09.02.2013 10:30:31 w WC - rozmowy o wszystkim
malutka456 - rodzinka w dechę, że tak powiem emotka

asante sana - zapomniałaś o tekście pt. Nie mam na to czasu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5579432 Napisano: 09.02.2013 07:34:49 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

Dziś się dowiedziałam, że wczoraj byli w Leclercu; ręce opadają; ani prośby, ani groźby, cały czas to samo, wtf?! emotka

Joan, niech Cie pocieszy to, że najprawdopodobniej nie kupili by tego co akurat byłoby CI potrzebne emotka

Ty to potrafisz człowieka pocieszyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5579397 Napisano: 09.02.2013 06:26:51 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 - gdybyś miała zbyt wiele pomysłów na hasełka, wal prosto do mnie emotka

A tak na poważnie: z moich krewnych telefony w sprawie konkursów odbiera tylko tata. Sam wysyła eski konkursowe. Gorzej, że miesiące i lata mijają, a moi rodzice kompletnie niereformowalni są w kwestii Gdy jestem w markecie, dzwonię do córki, bo może jest jakiś konkurs - zawsze zapomnieliśmy emotka Dziś się dowiedziałam, że wczoraj byli w Leclercu; ręce opadają; ani prośby, ani groźby, cały czas to samo, wtf?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5578970 Napisano: 08.02.2013 10:50:01 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

a u mnie mogę dopisać stało się (niestety) -
nie mam szans na odebranie telefonu w pracy , praca od 8 do 18 , młody w szkole do 15 - kończę konkursowanie , bo i tak nie mam szans w konkursach, gdzie zawiadamiają telefonicznie - przykro mi z tego powodu, bo to forum to moje drugie życie było

Ejtam, koniec z czarnowidztwem! emotka Sama ostatnio (przypadkiem) przeważnie brałam udział w konkursach, gdzie nie powiadamiali dzwoniąc; aż się nieswojo poczułam, bo telefony milczały, a za to musiałam mejli pilnować emotka A że ze 3 konkursy w miesiącu będziesz musiała odpuścić... Nie da się we wszystkim wziąć udziału. Poza tym, bądźmy szczerzy: kto raz zasmakował konkursowego życia, ten się tak łatwo nie odzwyczai emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5578968 Napisano: 08.02.2013 10:46:12 w Pomocy!!!!
Moje propozycje taneczne emotka

Gusttavo Lima -> Balada (Tchê tcherere tchê tchê)
Ricky Martin -> Livin' La Vida Loca
Enej -> Skrzydlate ręce
Bellini -> Samba de Janeiro
Jennifer Lopez -> Let's Get Loud Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5578748 Napisano: 08.02.2013 07:35:17 w Wkurza mnie...
merkana - chyba się poczuł niepewnie w związku ze... związkiem. Ale może to i dobrze, przynajmniej wie, co Ci na sercu leży & kto w Twoim sercu mieszka. Teraz pewnie trawi, co przeczytał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5578404 Napisano: 08.02.2013 01:44:17 w Rossmann
Bony do Wittchen bodajże, autko się Wam na wzrok rzuciło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5578388 Napisano: 08.02.2013 01:35:27 w Warka Piwo
Powinno być raczej jestę piwoszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5578225 Napisano: 08.02.2013 11:30:35 w Rossmann
koper napisał(a):

Joan a może wystarczy zacząć od tego, że tekst przed umieszczeniem w formularzu konkursowym przepisało się 10 tysięcy razy w zeszycie. W końcu praca to praca emotka

Racja, w końcu Stephen King również pisanie książek rozpoczyna w zeszycie, dopiero potem wklepuje do komputera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5578210 Napisano: 08.02.2013 11:23:58 w Rossmann
koper napisał(a):

Po pierwsze jak oni oceniają wkład pracy włożony w napisanie tekstu?

Od dawna mnie to zastanawia emotka

Następnym razem na początku zgłoszenia warto zamieścić coś takiego:

Tekst ten pisałam 2 dni bez przerwy. Wzięłam 2x urlop na żądanie. Nie myłam się, jadłam tylko chipsy i zlizywałam śnieg z parapetu; zaniedbałam swoją rodzinę i psa. Potrzeby fizjologiczne załatwiałam do pustych opakowań po chipsach. Nabawiłam się mrowienia łydek i syndromu suchego oka. Zdrętwiały mi plecy, pojawił się pierwszy etap odleżyny na prawym pośladku. Włożyłam dużo pracy i czasu w niniejsze zgłoszenie - nie pogardzę kilogramem litości, ochem/achem i zasłużoną nagrodą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5578159 Napisano: 08.02.2013 10:59:49 w Rossmann
romecky81 napisał(a):

A poza tym przy tylu odpowiedziach i tak zapewne nikt ich nie czyta... albo mało dokładnie...

Co prawda, to prawda... ale czasem wygrać da się.

romecky81 napisał(a):

Się zastanawiam jak podchodzą do odpowiedzi gdzie zamiast tesktu jest link do czegoś bardziej kreatywnego (filmik, nagranie, foty czy coś). Wiecie może? Robicie coś takiego?

Tfu, na psa urok! Zrobić fotkę to nawet małpa w Tajlandii potrafi, też mi kreatywność emotka A kysz. Gdy Rossnet organizuje konkurs fotograficzny, to należy zamieścić zdjęcie i nikt się nie wkleja sfotografowanego tekstu, choć to byłoby takie kreatywne, że odpad czachy.

Żałuję, że w konkursach & formularzach Rossnet nie ma:
- ograniczenia do 200 znaków (wtedy nawet duża ilość prac by ich nie przybiła, bo jedno zdanie każdy przeczytać potrafi + uczestnicy musieliby się mocno natrudzić, żeby w niewielkiej ilości tekstu zawrzeć esencję, byłoby to świetne wyzwanie),
- zakazu przesyłania linków zewnętrznych (formularz nie powinien przepuszczać adresów internetowych). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5577689 Napisano: 07.02.2013 07:24:43 w WC - rozmowy o wszystkim
nataszka napisał(a):

a ja w lutym nie jem słodkiego i nie skusiłam się na pączka ,jestem dumna najgorsze są pierwsze dni bez słodkiego potem juz jakoś da się wytrzymać.Najtrudniej jest po obiedzie....

Polecam suszone daktyle, słodkie są, że hej emotka Od lutego do maja cukru nie tykam, a w głębi duszy mam nadzieję, że już do niego w ogóle nie wrócę emotka Pączków zatem zerro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5577061 Napisano: 07.02.2013 10:45:24 w Konkursy Kulinarne
„Przez żołądek do serca”:

http://kuchnia.zw...zez-zoladek-do-serca

Nagrody:
- Pierwsze miejsce: specjalny pobyt w Hotelu Narvil (16 lub 17 lutego) w pokoju typu superior wraz z romantyczną kolacją: specjalnym menu degustacyjnym w Restauracji Aruana,
- Drugie miejsce: żeliwny garnek Elle w kształcie serca od Duki,
- Trzecie miejsce: czerwony zestaw do romantycznego fondue – również od firmy Duka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5577038 Napisano: 07.02.2013 10:35:08 w TESCO konkursy
ciasssteczko napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Obawiam się, że w konkursie Jacobs każdy dzień jest mocno obstawiony. Dużo nagród to i więcej smsów wszyscy ślą. Każdy wierzy, że coś wpadnie. A i kto nie pije kawy? emotka

ja nie piję kawy i nie gram, o emotka

Również nie piję & nie gram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5576893 Napisano: 07.02.2013 09:11:45 w Inne mniejsze markety
bartula napisał(a):

2 w sensie że głupio kupić tylko jedno, czy dwa bo trzeba dwa? Nie widzę takiego zapisu w regulaminie

Należy dokonać zakupu produktÓW, zatem więcej, niż jednej sztuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5576038 Napisano: 06.02.2013 12:12:28 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

A jak je surowego banana to ma odruch wymiotny emotka Na szczęście jabłko wchodzi bez problemów emotka

Banany są bardzo źle traktowane, zanim trafią na stół (można poczytać w necie albo w książkach podróżniczych typu B.Pawlikowska). Pewnie dlatego mnie od bananów od dawna odrzucało, fuj.

Co do słoiczka - a sprawdzasz wieczko przed zakupem? Może innemu klientowi ten słoiczek spadł na ziemię i się rozszczelnił... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5575788 Napisano: 06.02.2013 09:06:18 w Wkurza mnie...
Wygrałam swego czasu voucher wycieczkowy imienny, nie do sprzedaży/odstąpienia. Ważność vouchera: TEORETYCZNIE 12 m-cy (czyli do sierpnia 2013). Z tym, że na jesieni ubiegłego roku żadnych ofert nie było, zimą również, w marcu i kwietniu pusto, czerwca + lipca + sierpnia ten voucher nie obejmuje. Czyli zostaje mi aż maj emotka

Tymczasem pojawiły się pierwsze majowe oferty w ilości tak skromnej, jakby były wpisane na listę ginących gatunków emotka Co więcej, znikają w oka mgnieniu, nie wiem, jak mam je w ogóle zarezerwować, skoro wiszą w sieci 5 minut i sru?!

Dodam jeszcze, że osoba kontaktowa u organizatora przebywa poza biurem do 10.02.2013, a czy ktoś inny wie, o co chodzi z voucherem - oto i zagadka.

Trzeci dzień nad tym siedzę, zaczytana w opinie na temat hoteli sporządzone w 3 językach; brodzę pomiędzy zachwytem, a szczurami i poradami, czym zatkać zlew, żeby nocą nie wylazły z niego karaluchy. A gdy już coś w miarę sensownego znajdę, termin pasuje i Mojemu też odpowiada wycieczka, to oferta nieaktualna. Powiem szczerze: jestem wykończona, do choroby zwanej k* jeden krok! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5574920 Napisano: 05.02.2013 12:31:37 w Kaufland konkursy
michaś napisał(a):

szprotka napisał(a):

Hej ktoś może pamięta czy w konkursie 20 zł. podawała się swoje dane?

chyba tylko e mail.
o dane do wysyłki proszą w E-mailu

Imię i nazwisko również trzeba było podać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5573846 Napisano: 04.02.2013 01:12:38 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

jeśli znieśli kwarantannę na dobre to by była najlepsza decyzja tego roku emotka emotka emotka wprowadzała tylko niepotrzebne zamieszanie i nie zapewniała nagród osobom które i tak nie stosują się do regulaminów

Pytanie tylko, czy znieśli ją oficjalnie, czy faktycznie...
Wyświetl w wątku >>
0 0