Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5558666 Napisano: 21.01.2013 08:48:19 w Wkurza mnie...
jolcia12 napisał(a):

ehh joan, niestety masz rację... teraz za dobre buty trzeba dobrze zapłacic żeby w nich trochę pochodzić, jeśli da się mniej niż 3-4 stówki to się nie ma co spodziewać ze buty wytrzymają wiecej niż 1 sezon
emotka

Potwierdzam, ALE i tak wychodzi taniej, bo te lepsze buty są kule bele, jak z innego świata emotka Niezawodne + wygodne + modne i czaderskie, gdy się człowiek raz przerzuci, to się zakocha na dobre emotka

ziolko napisał(a):

joan - pierwsze słyszę o tych markach.. mówisz, ze są lepsze??

Wymieniłam tylko te, które OSOBIŚCIE sprawdziliśmy. Jest wiele innych marek, których nie wypróbowałam. Jeszcze polecam Meindla, ale to już droższa opcja i nie każdemu potrzebna; za to Salomony i Jack Wolfskiny są naprawdę super, towarzyszą nam od wielu lat emotka
My z Moim polujemy na tę promocję, co swibek, ale co dzień coś nam wchodzi w paradę. Żeby nie było: obuwie kupimy za wygrane bony. Bo swoje pieniądze wolałabym jednak wydać na buty nie-do-zdarcia emotka Kiedyś w Deichmannie kupiłam kozaki z najnowszej kolekcji, chyba z 200 zeta dałam, a w krótkim czasie zaczęły się łuszczyć, schodziła z nich a'la skóra, no oczywiście to uszkodzenie mechaniczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558580 Napisano: 21.01.2013 07:54:20 w Wkurza mnie...
ziolko - no niestety, tak bywa prawie ze wszystkimi butami. Ja już w żadne cuda nie wierzę, jeśli chodzi o zwykłe sklepy, jeśli tam kupuję, to tylko w drodze wyjątku albo jeśli wygram bony do jakiejś sieci emotka Spróbuj przekonać męża do marek typu Lomer, Jack Wolfskin, Salomon itp. Ich buty są praktycznie niezniszczalne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558555 Napisano: 21.01.2013 07:32:35 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

pogoda emotka

Zwykle nie narzekam na pogodę, ALE emotka Teściu pośliznął się i upadł, moja siostra tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558073 Napisano: 21.01.2013 01:17:04 w Wkurza mnie...
sarsaparilla - hmm, a czy Twoja mama nie miała serca, gdy kiedyś na Ciebie nakrzyczała, bo coś źle zrobiłaś, będąc dzieckiem? emotka Na pewno Cię kochała emotka Ja tam oporów nie mam, akurat to mój czuły punkt i w razie czego, następuje gigantyczna eksplozja emotka

Wkurza mnie, że wszystko dziś oblodzone, ośnieżone, zalane deszczem, znów posypane śniegiem, teraz grad pada; strach na dwór wyjść, a trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558011 Napisano: 21.01.2013 12:28:00 w Wkurza mnie...
sarsaparilla - w zeszłym roku wróciłam z zimowych wojaży, a w mieszkaniu armageddon! Niektórych rzeczy do dzisiaj nie potrafimy znaleźć, tak zostały uporządkowane przez moja mamę emotka Blendery wpadły nam w ręce dopiero po ok. 8 m-cach emotka Teraz nie ma żadnego dawania kluczy, żeby ktoś podlał kwiatki. Zakaz wstępu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5557606 Napisano: 20.01.2013 10:57:45 w Kaufland konkursy
benasia napisał(a):

czy plany noworoczne =postanowienia noworoczne emotka

Nie, przynajmniej według mnie emotka A to dlatego, że postanowienia noworoczne się olewa, a plany - realizuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5557454 Napisano: 20.01.2013 08:50:30 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

u mnie wczoraj impreza za sciana głosno jak skur.... zaczełam w sciane walic punkt 22 cisza;] byłam sklonna zadzwonic nawet po policje jakby dłuzej to trwało, nie mogam ducha obejrzec i własnych mysli nie słyszałam;]

U mnie również wczoraj dzień świra emotka

Sąsiad z boku kupił sobie pianino (k* mać) i przez cały dzień nonsensownie walił paluchami po instrumencie; czasem można się było doszukać Ody do radości, ale przeważnie dudnił bełkot, jakby nawalony amfą kot spacerował po klawiszach.

Dzieciaki sąsiadów z góry dostały w prezencie noworocznym cosik na kształt kręgli, bo bez przerwy coś bardzo ciężkiego turlało się po moim suficie, a także rzucało się w amoku wcześniej wspomnianego kota uzależnionego od amfy, podczas jego pobytu w ośrodku leczenia uzależnień.

Zastanawiałam się już, która patelnia jest czysta, żebym mogła nią walnąć w ścianę (tudzież w czyjś czerep). Ale około godziny nastała 22 cisza. I co mi z tego, skoro głowa przestała mnie nap* o pierwszej w nocy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5555453 Napisano: 18.01.2013 01:29:29 w Biedronka
Chyba czekali, aż zima zmrozi Polskę, żeby mieć wymówkę bo karambol... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5555434 Napisano: 18.01.2013 01:11:12 w Konkursowiczki w ciąży
Coś mi się na oczy rzuciło emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5555430 Napisano: 18.01.2013 01:08:56 w Konkursowiczki w ciąży
Konkurs Rozbrajająca Minka:

http://niezawodna...-minka-artykuly.html

NAGRODY:
Miejsce I - MAM Sport Cup 330 ml
Miejsce II - MAM Feeding Spoon Set
Miejsce III - MAM First Brush Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5555374 Napisano: 18.01.2013 12:16:51 w Kaufland konkursy
bc14 napisał(a):

to przyznajcie się ile obstawiacie sklepów?

Jeden -> i już sąsiedzi trzęsą portkami, taka ze mnie groźna owca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5555165 Napisano: 18.01.2013 09:59:32 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola - ciekawe rzeczy piszecie emotka

Z tym białym cukrem to mnie zaskoczyłaś... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554502 Napisano: 17.01.2013 02:07:37 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

Joan, u mnie jako córki byłej pracownicy wytwórni lalek, która szyła m.in. majtki dla lalek leży spory zapas gumki (oczywiście do majtek). Ile metrów potrzebujesz, bo nie wiem jak wielkiego focha chcesz mieć
emotka

Takiego, żeby żaden dentysta nie był w stanie uleczyć pofochowego opadu szczęki emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554468 Napisano: 17.01.2013 01:44:09 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

Joan, jak coś mogę służyć gumkami.. co prawda tylko do mazania i recepturkami, ewentualnie do słoików, ale lepszy rydz, niż nic emotka

A gumą z majtek poczęstować możesz? Zrobiłabym sobie procę, żeby strzelać fochem na prawo i lewo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554455 Napisano: 17.01.2013 01:30:21 w WC - rozmowy o wszystkim
bc14 napisał(a):

w takich chwilach czuję się osobą bez wyobraźni ...

W takich chwilach czuję się teczką bez gumki...

Mróz rozsadził rurę kanalizacyjną przy wrocławskim centrum handlowym - są przecieki w sprawie „teczka gate”!
Tajemnicza żółta teczka sparaliżowała pół Wrocławia. Kiedy pracownica firmy sprzątającej znalazła teczkę w koszu na śmieci, natychmiast zadzwoniła pod numer 112, informując o potencjalnym zagrożeniu atakiem chemicznym lub bronią biologiczną. Specjalna jednostka, której nazwy dla dobra śledztwa nie możemy ujawnić, wykonała podkop do damskiej toalety, by usunąć zagrożenie. We Wrocławiu ewakuowano mieszkańców ulic zaczynających się na litery od „J” do „P”. Funkcjonariusze CSI Breslau pobrali z teczki odciski palców, jednak identyfikacja właścicielki teczki okazała się niemożliwa; policyjny informator doniósł, że teczkę miało w rękach ponad 100 osób, a zdjęcia z teczką w tle trafiły min. na portal Demotywatory.pl Wygląda na to, że teczka nie została przez jej właścicielkę zutylizowana w sposób zgodny z dyrektywami Unii Europejskiej, w związku z czym sprawa została skierowana do sądu rejonowego. Do czasu jej rozstrzygnięcia (ok. 9 lat) centrum handlowe będzie zamknięte, co organizacja GrinPis uznało za prowokację, ponieważ uniemożliwiono w ten sposób członkom GrinPis przykucie się do koszy na śmieci w damskiej toalecie. Rzecznik dolnośląskiej policji określił sprawę, jako „rozwojową”. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554337 Napisano: 17.01.2013 11:48:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Oglądałem Władcę Pierścieni, bo się czułem samotny. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554251 Napisano: 17.01.2013 11:05:41 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

Wrocławianie, urządźmy grę miejską w poszukiwaniu żółtej teczki. tylko co z panami, skoro kibel ewidentnie damski?

emotka emotka emotka

Panowie w dzisiejszych czasach wyglądają, jak panie (i odwrotnie), wszystko jest unisex, nikt się nie zorientuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554225 Napisano: 17.01.2013 10:54:01 w Inne mniejsze markety
pola731 napisał(a):

merus napisał(a):

nie wierzę w to i nikt na forum nie wygrał chociaż karty

to tak jak z konkursami Żywca - wszystkie rozwiązane - nikt się nie pochwalił, nikt nie napisał, że ciotka koleżanki czy chomik wygrał

Akurat o Żywcu pisano na forum, ale nagród było niewiele (jeśli chodzi Ci o pijewode). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554215 Napisano: 17.01.2013 10:49:54 w Wkurza mnie...
Hehe, wierzę w ciekawe sploty zdarzeń i węzły przeznaczenia, to na pewno nie koniec tej historii emotka Mnie się motyw z teczką podoba, wykorzystam go przy pisaniu sztuki teatralnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554202 Napisano: 17.01.2013 10:43:26 w Wkurza mnie...
asiasia napisał(a):

Po prostu ta teczka MUSIAŁA się tam znaleźć gdyż właśnie wczoraj/dziś/jutro do tej toalety wejdzie jakaś zdesperowana osoba, szukająca na gwałt usług dobrej kancelarii i wrzucając zużyty ręcznik do kosza rzuci na nią okiem w roztargnieniu i uzna to za ZNAK!

Dokładnie, może to taki zamierzony, kibelkowy marketing emotka Reklamy w toaletach to już standard emotka Wyświetl w wątku >>
0 0