Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5569721 Napisano: 31.01.2013 11:42:13 w Wkurza mnie...
Mam to samo, ale pocieszam się, że potwór u nas mieszka, więc może i dobrze, że pożera skarpetki, zamiast obgryzać nam łydki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569633 Napisano: 31.01.2013 10:50:25 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

No nie wiem. Jest to niejasne. Dla mnie to jest 1 spośród wymienionych emotka I bądź tu mądry. Akurat kupię i zagram zgodnie z Twoją zasadą, pasta do zębów i tak musiała być kupiona emotka

Oni kochają niejasności, już znalazłam kolejną w innym ich regulaminie emotka

Co do ITM, to jest różnica pomiędzy:
zakup dowolnych produktów Colgate, Palmolive lub Lady Speed Stick
a
zakup dowolnego produktu Colgate, Palmolive lub Lady Speed Stick
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569613 Napisano: 31.01.2013 10:41:03 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

jest jak byk napisane
W regulaminie? To ślepa jestem, bo widzę tylko zakup dowolnych produktów Colgate, Palmolive lub Lady Speed Stick.

Ale wiesz, napisali produktów, zatem chodzi im o liczbę mnogą, którą rozpoczyna liczba DWA, tak to sobie tłumaczę emotka

assal - bo tam trzeba zagrać po mugolsku, czyli 3xZ (zakupy, zgłoszenie, zapomnienie). Wtedy jest szansa uratować psychikę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569584 Napisano: 31.01.2013 10:29:51 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

proszę emotka
wychodzi na to, że dowolne 2 produkty
http://www.media-contact.pl/colgate/

Nigdzie nie widzę, że mają być 2 produkty emotka

http://www.media-...pl/colgate/index.htm Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569559 Napisano: 31.01.2013 10:12:27 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

joan i narobilas mialam umyc okna ,wszystko przygotowalam .mialam motywacje ,a Ty mnie rozsmieszylas i teraz mi sie nie chce. Bede miala przyciemnione szyby i rolety nie beda potrzebne

No ba, a co Ci mają ludzie do mieszkania zaglądać? Wszystko w dzisiejszych czasach trafia do sieci... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569541 Napisano: 31.01.2013 10:00:43 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

przez moje okna prawie nic nie widac
emotka emotka emotka mialam myc przed swietami, ale weny nie bylo emotka pogoda jest swietna, za oknem w sloneczku na termometrze 10 stop. na plusie emotka

I dobrze, nie muszą być przejrzyste, się tęczy spodziewasz, czy co? emotka

Sąsiadom powiedz, że to najnowszy trend: szyby przyciemniane metodą proszkową, deseń pustynnej burzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569524 Napisano: 31.01.2013 09:47:32 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, ze jest taki ladny dzien, sloneczko swieci, a ja mam lenia w .... emotka okna same sie nie umyja emotka

Lepiej byś sobie poleżała do góry brzuchem i dziecku całkowicie zmyśloną bajeczkę opowiedziała (trzeba ćwiczyć!) Co to w ogóle za historie z tym myciem okien? Dla mnie to takie samo sajyns fykszyn, jak prasowanie. I żyję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569380 Napisano: 31.01.2013 07:41:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

czytam nazwiska laureatów z Heliosa z róznych kin, ale nie widzę nazwisk forumowiczów emotka czy ktos wygrał od nas? te nazwiska jakies takie nieznane emotka

Obejrzałam kilka kluczowych miast, nikogo znajomego nie widać emotka Ale tak było już w ich poprzednim konkursie, nie spodobało mi się to i tym razem sobie odpuściłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5568423 Napisano: 30.01.2013 11:35:06 w Rossmann
malutka456 napisał(a):

czy jest wyszczegolnione miejsce w ktore nalezy sie pocalowac? emotka emotka emotka

Nie emotka

Co najlepsze, można znaleźć jakieś ciacho w markecie i zagadać w stylu Hej koleś, jak mnie pocałujesz, to Ci dam maszynkę do golenia za złocisza, promocja taka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5568409 Napisano: 30.01.2013 11:29:52 w Rossmann
martusiamj napisał(a):

14 lutego w Rossmannie Pocałunkowa promocja - należy przyjść z partnerem do drogerii, pocałować się przy kasie i wtedy maszynkę Wilkinson Quatro otrzymuje się za 1zł (ważne do wyczerpania zapasów) emotka

Superancka akcja. Szkoda, że 14.02. to akurat czwartek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5568280 Napisano: 30.01.2013 10:26:19 w TESCO konkursy
zarania napisał(a):

a moim zdaniem miasto jest po to, by nie było problemu jeśli numer paragonu się powtórzy w 2 czy więcej sklepach (wiadomo wówczas, w którym sklepie był zakup i nie ma podejrzeń, że ktoś zgłasza 2 razy ten sam paragon).

Si emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5568083 Napisano: 30.01.2013 07:26:46 w Kaufland konkursy
asante napisał(a):

Własnie dostałam sms z Kauflandu o wygranym bonie emotka

Cooo? Niniejszym komisyjnie wykluczamy Cię z ekskluzywnego Klubu Nielaureatów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5567247 Napisano: 29.01.2013 11:57:33 w TESCO konkursy
W kwestii przekrętów (nie tylko paragonowych). Kilkanaście dni temu trafiłam na notkę na jakimś forum prawnym. Pan X oszukał organizatora konkursu i zostało to przez organizatora zgłoszone na policję. I Pan X jest teraz bardzo zdziwiony i Pan X powątpiewa, czy organizator miał prawo tak postąpić, bo przecież „nie poniósł straty – i tak KOMUŚ musiałby wydać nagrodę”. Powiem szczerze, że nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera… Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566924 Napisano: 29.01.2013 07:56:20 w Konkursy Kulinarne
Romantyczny wieczór w Prowansji:

http://www.faceti...wieczor-w-prowansji/

Nagroda: voucher na kolację dla 2 osób o wartości 200 zł oraz butelka wina (Restauracja PROWANSJA, Warszawa). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566471 Napisano: 28.01.2013 05:46:36 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

no ja też mam dziś sądny dzień - dowiedziałam się dziś w spółdzielni, że zamiast na konto czynszowe płaciłam calutki rok na konto za wodę - w efekcie na koncie z wodą mam nadpłatę a z konta czynszowego mam sądowy nakaz zapłaty ... na moje pytanie czemu nawet głupiego wezwania do zapłaty nie dostałam usłyszałam, że pewnie wrzucili mi pracownicy do skrzynki... bo spółdzielnia nie korzysta już z poczty -i że mogę się odwołać , ale wina ewidentnie moja więc psu na buty odwołanie ;

Co za dziwaki, tak to jest, jak się komuś nie chce emotka A przecież wystarczyło, żeby do Ciebie zadzwonili emotka

Swoją drogą, u mojej mamy w sieni spółdzielnia wywiesza stany zadłużenia (bez nazwisk). Nie rozumiem takiego działania, napiętnować ludzi chcą, czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566460 Napisano: 28.01.2013 05:36:04 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

asante napisał(a):

W temacie - dzisiaj mam taki dzień, ze niech mnie ktoś dobije...

emotka
dobiję Cię pod warunkiem , że Ty też mnie dobijesz ...

Mam dobijającą lekturę na wieczór - właśnie odebrałam pisemko z sądu RP, do zapłaty 380 zeta emotka Mój facet stwierdził, że to chore państwo, bo każą niewinnych ludzi, więc się zdenerwował i musi to odreagować (wyszedł pobiegać). Ja tam się cieszę, bo widzę to tak: zapłacę i będę mogła wrócić do normalnego życia, nie będę się odwoływać, nie moje klimaty, chcę to mieć z głowy raz na zawsze. Ostrzegłam Mojego, że (na wzór Agi) rzucę w niego kubkiem i będziemy mieć dziurę w ścianie, ale wszyscy wiedzą, żem chodzącą łagodnością, eh. Wróciły mi siły; odżyłam, jak król Théoden po wizycie Gandalfa, mogę dobić, kogo chcecie emotka

W temacie: wkurza mnie, że jutro wpadną znajomi i mam im zaserwować zupę + tiramisu, a gdzież kufa mój pomocnik? W pojedynkę nawet palcem nie kiwnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566202 Napisano: 28.01.2013 02:35:38 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

Dzięki, spróbuję dzisiaj. Bo już zastanawiałam się nad przerwaniem, chociaż dopiero zaczęłam. Błędem chyba jest też to, że nie przylega mi cały kręgosłup do maty tylko właśnie na wysokości krzyża robi się taka dziura. Ale nie wiem jak się jej pozbyć, musiałby chyba ktoś mi na brzuch stanąć emotka

By plecy mocniej przylegały do podłogi, musisz zgiąć w kolanach nogi, pam param emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566150 Napisano: 28.01.2013 01:54:20 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

echhh wnerwia mnie jak nie wiem, że ludzie sprzedają paragony z różnych miast (kaufland)...i sami sobie robią konkurencję...Ci co grali na pałę-teraz mają kawę na ławę wyłożoną!!! emotka

A ja już sama nie wiem, czy jest sens się tym denerwować, czy może raczej mieć z tego polewkę, skoro potem ci sami ludzie lamentują, że nie wygrali i w ogóle, jak to możliwe i szkoda ojejo. To może dziś polewka, żeby wystąpił akcent humorystyczny: emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566135 Napisano: 28.01.2013 01:41:49 w Kaufland konkursy
Na pewno ŻADEN adres nie może się powtarzać, tak trzeba sobie zapamiętać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5566085 Napisano: 28.01.2013 01:22:27 w Kaufland konkursy
yuliya25 napisał(a):

Kochani, a czy ktoś przekierowywał już adres dostawy? Np. ja i siostra zameldowani jesteśmy w różnych miejscach i je podaję w mailu, ale siostra dodatkowo podaje adres korespondencyjny mój... Czy nie robią problemu kiedy widzą ten sam adres dostawy?

Regulamin stwierdza, że nie mogą przypaść 2 nagrody na 1 adres zamieszkania lub 1 adres zameldowania. Dwie dostawy pod 1 adres odpadają. Wyświetl w wątku >>
0 0