Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5554171 Napisano: 17.01.2013 10:30:18 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Czasami chciałabym być taką teczką leżącą na miękkim papierze.

Rozerwie mi dziś brzuch ze śmiechu, dziewuszki, nie macie litości emotka

a staszek to dziewuszka emotka emotka

Owszem -> takie czasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554166 Napisano: 17.01.2013 10:28:13 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

Czasami chciałabym być taką teczką leżącą na miękkim papierze.

Rozerwie mi dziś brzuch ze śmiechu, dziewuszki, nie macie litości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554142 Napisano: 17.01.2013 10:06:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Różnie jest numer paragonu.
Nie raz źle wpisałam, bo ja biorę ten koło daty, a czasem jest numer na dole emotka
Zawsze mi uznawali emotka

Najlepiej płacić kartą, wtedy na druczku z terminala wyraźnie widać do paragonu numer 12345 i wszystko jasne.
Ja również zawsze wstukuję numer naprzeciw daty, chyba, że regulamin wskazuje inaczej... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554129 Napisano: 17.01.2013 09:57:19 w Biedronka
mia napisał(a):

Wiem, asortyment starannie jest przeglądany co tydzień emotka

To tak, jak u mnie, czyli udało im się zaszczepić nam bakcyla Biedronkowego emotka Przyznam szczerze, że (choć mam 2 Biedry obok siebie) NIGDY wcześniej nie robiłam zakupów w tej sieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554125 Napisano: 17.01.2013 09:49:22 w Biedronka
mia napisał(a):

A ja na odmianę z utęsknieniem czekam na coś innego (najchętniej pościel, kołdry itd), bo rzeczy dla dzieci mnie nie interesują... emotka

Teraz można kupić poduszki oraz koce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554119 Napisano: 17.01.2013 09:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś robił zakupy na konkurs L'Oreal w Hebe? Pytam, bo standardowo numer paragonu znajduje się na prawo od daty, a jeśli organizator widzi sprawę inaczej, zwykle wyraźnie zaznacza to w regulaminie (Karlsbad, Versus). Tymczasem Hebe na FB ogłosiło w kontekście tego właśnie konkursu, że:
Numer paragonu zawsze znajduje się w prawym dolnym rogu, powinien być czterocyfrowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5554104 Napisano: 17.01.2013 09:22:11 w Konkursy Kulinarne
„Pomysł na...zupę od serca:

https://dl.dropbo...%99%20od%20serca.pdf

Nagrody:
1. Aparat Nikon D3200 + Sigma 18 - 200 mm, o wartości ok. 3000 PLN,
2. Karta podarunkowa do sieci sklepów DUKA, o wartości 300 PLN,
3. Karta podarunkowa do sieci sklepów DUKA, o wartości 300 PLN. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553909 Napisano: 16.01.2013 09:10:51 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

joan napisał(a):

Czy Graf przesłał komuś JAKIKOLWIEK dokument dot. gwarancji na smartfony z Coli? Ktoś z forum dzwonił w tej sprawie, obiecano dosłać dokumentację. I nic emotka

nie, ale jak ostatnio słali z Almy to dołączyli pismo, ze przeslą w pozniejszym terminie

Aha, dziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553874 Napisano: 16.01.2013 08:43:42 w Paragony
somesmile napisał(a):

Profilaktycznie poszukuje paragonu z Żywiec w Real - nie wiem czy były już wyniki. Szukam ponieważ osoba, która robiła mi zakupy na ten konkurs oświadczyła mi że zgubiła paragon emotka

Laureatów wszystkich 3 konkursów (Real, C4, Tesco) już poinformowano emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553825 Napisano: 16.01.2013 08:16:10 w Carrefour konkursy
Czy Graf przesłał komuś JAKIKOLWIEK dokument dot. gwarancji na smartfony z Coli? Ktoś z forum dzwonił w tej sprawie, obiecano dosłać dokumentację. I nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553645 Napisano: 16.01.2013 05:11:34 w Biedronka
gocha542 napisał(a):

ja zawsze zabieram męża na zakupy-wrzucam do wózka a on liczy na kalkulatorze w telefonie
emotka

Potem się nie ma co dziwić, że mężczyźni nie znoszą łażenia po sklepach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553619 Napisano: 16.01.2013 04:51:40 w Biedronka
ekuc2 napisał(a):

joan ja na zakupach też tak robię tylko że u mnie kartkę i kalkulator zastępuje iphone zliczam wszystko żeby wyszło troszkę ponad bon a jak trzeba to i na kilka mniejszych koszyków mam porozkładane ale w sumie to jak ma się mniej niż bon to już klienta strata a bon powinno przyjąć i już

Hihi, ajfona nie mam, za to dysponuję wygranym kiedyś kalkulatorem Casio w kolorze różowym emotka Bez obliczeń ani rusz, bo w Biedronce nie ma wag, które drukowałyby ceny, a my kupujemy sporowarzyw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553323 Napisano: 16.01.2013 12:57:25 w Biedronka
bc14 napisał(a):

taj ja robiłam:) nie kupiłam jedynie, maki, por/y i bagietki wyszło 106 zł emotka

A no właśnie, nie kojarzę, żeby u mnie dostępna była bagietka, por i seler (poza miksem włoszczyzny).

ekuc2 - ja wezmę udział w następnych akcjach, bo jednak widzę, że spora część problemów wynika z postępowania klientów. Weźmy moich teściów. Poszli do Biedry, a tam wsio, więc kupili i jedzenie i wiertarkę i obuwie i jeszcze nie wiadomo, co. Przy kasie zamęt z bonami, bo mieli towaru na zbyt małą kwotę. Wycofywanie bonu, dobijanie do 300 zeta, nabijanie ponowne, odrzucenie bonów, sraty taty. Ja do Biedry chodzę z kartką i różowym kalkulatorem i się tego nie wstydzę emotka Tylko zauważyłam, że coś szybko się te bony rozchodzą, a przecież żadnych luksusów nie kupujemy emotka
W każdym razie: na mnie Biedronka w konkursach (sensŁownych) może liczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553307 Napisano: 16.01.2013 12:45:11 w Biedronka
nineczka17 napisał(a):

panie w Biedronce zamiast dokładnie się zapoznać z procedurą płacenia tymi bonami to już są lepsze niż CBS

Żebyś wiedziała.

Z innej beczki: robił już ktoś zakupy z tego konka Zwrot 120 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553299 Napisano: 16.01.2013 12:36:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta Pulmoll -> Siódemka
Adidas kosmetyki -> PP
Adidas MP3 -> DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553296 Napisano: 16.01.2013 12:34:12 w Biedronka
joan napisał(a):

Mnie ostatnio pytali, czy mam te bony od Hepe (czy jakoś tak).

nineczka17 napisał(a):

Hebe to drogeria i właścicielem też jest Jeronimo Martins właściciel Biedronki emotka

Masz rację, rzeczywiście, wczoraj oglądałam paragon za tusz L'Oreal i fakt: to Jeronimo Martins. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553276 Napisano: 16.01.2013 12:18:27 w Biedronka
tadziowa napisał(a):

(...) Może i fajna promocja, ale chyba powinni lepiej przygotować personel, szczególnie że konkurs kończył się w październiku a bony wydali po dwóch miesiącach.

Tu się zgadzam. Pamiętam, jak moja mama pracowała na kasie w markecie. Obracała gotówką, bonami tej sieci, bonami Sodexo, bonami zakładów pracy, bonami żywnościowymi, kartami płatniczymi, kartami podarunkowymi, płatnościami w systemie ratalnym, waluta obcą i dawała radę przyswoić sobie wszystkie procedury. A Biedra ma ciężko zaznajomić pracowników z jednym bonem emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553234 Napisano: 16.01.2013 11:49:13 w Biedronka
leona napisał(a):

Wczoraj byłam z kolejnym bonem masakra - twierdza, że centrala każe im delikwentów legtymowac a miec więcej niz jeden bon to podejrzane. Machnęłam dowodem dla spokoju bo za mną kolejka ludzi ale czułam się źle. Gdybym wygrała główną i musiałbym ją realizowac w moim mieście to bym sę załamała.

Mnie ostatnio pytali, czy mam te bony od Hepe (czy jakoś tak). Nie wiedziałam, o co chodzi, każdemu po kolei trzeba tłumaczyć, że z konkursu. Ze wszystkich kierowników Biedry, tylko 1 wiedział, że taka akcja była.

Co do problemów, to siostra zablokowała kolejkę, akcja jak nie wiadomo, co. Kasjerka kilkakrotnie kategorycznie odmówiła realizacji bonów, że niby oni tylko gotówkę przyjmują. Potem przyszła kierowniczka i przez 5 minut czytała coś na zapleczu, podobno ze względu na bony HOCHSZTAPLERÓW (pewnie chodziło o te pseudokonkursy z neta). Skończyło się ok + podwójnymi gratulacjami. Ale żeby sobie oszczędzić zamieszania, wystarczy zawczasu powiedzieć, że będzie się płaciło bonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553184 Napisano: 16.01.2013 11:21:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

hehe, a jeśli ktoś dołączył coś do kuponu to jak to przepiszą? emotka emotka

Przepiszą:

Helios - dodaj do ulubionych. + załącznik grająco-podskakujący, pudełka żem nie otwierał, bo zionie ogniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5552631 Napisano: 15.01.2013 08:47:50 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Joan, bardzo mi miło emotka

swoja drogą kiedy mój syn założył z dumą i radością koszulkę z Freddiem(kupioną na e-bayu przez mamusię za ciężką forsę) koleżanka w szkole spytała: co ty, koszulkę z Hitlerem nosisz?
dziecko mi zaniemówiło na popołudnie a potem dostało od matki przykazanie coby jednak NIE TYLKO na urodę dziewcząt patrzyło, bo strach

O kule o bele! Nie dziwię się, że chłopak zaniemówił, bo słów brak. Nie chodzi mi oczywiście O F., bo nie wymagam od nikogo dyplomu z muzyki, ale żeby Adolfa nie znać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0