Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5565923 Napisano: 28.01.2013 12:19:30 w Kaufland konkursy
barszcz napisał(a):

To mój drugi konkurs w Kaufland i druga porażka rozpacz: Ten sklep nie jest mi przyjazny emotka

Kiedy dzwonili do laureatów, było bardziej przyjaźnie, przynajmniej dla mnie. A teraz kaplica, to już wolę w Biedrze zakupy robić emotka Strajk. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565893 Napisano: 28.01.2013 12:06:54 w Kaufland konkursy
asante napisał(a):

Zaliczam to do porażki roku, mam nadzieję, że to największa w tym roku emotka

Niech tak zatem będzie i w moim przypadku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565804 Napisano: 28.01.2013 11:41:26 w Kaufland konkursy
Na telefony z nadzieją zerkam,
lecz nic nie brzęczy, lecz nic nie ćwierka,
łudzę się jeszcze, w kolano drapię,
może i do mnie esek przyczłapie?
emotka

PS: Kurier Opek. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565594 Napisano: 28.01.2013 09:30:52 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

a ile wynoszą te dodatkowe opłaty na lotnisku tak mniej więcej?

Kiedyś do wygranych biletów dopłaciłam ponad 700 zeta emotka Bo trzeba liczyć 2 osoby w 2 strony. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565568 Napisano: 28.01.2013 08:58:41 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

maribog napisał(a):

konkurs walentynkowy http://mojesmakiz...kowego-luty-2013.doc 5 najszybszych odpowiedzi 1 lutego o godz. 16.00 wygrywa emotka

Podatek o ile dobrze wyczytałam trzeba zapłacić emotka a jak dojdą opłaty lotniskowe to nie wiem czy się opłaca emotka

Si. Doliczając podatek, nocleg w Paryżu, przejazd do Wawy... tanio nie będzie. Ale jeśli ktoś o tym marzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565518 Napisano: 28.01.2013 07:49:35 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

joan datę zmienią , admin przecież nie będzię czytał regulaminu tylko zobaczy konkurs , datę i doda

Ja tam jestem za wprowadzeniem takiej opcji na próbę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565506 Napisano: 28.01.2013 07:42:18 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

albo będą dodawać jakieś przeterminowane konkursu i zrobi sie tylko bałagan , staż jakiś na forum i ilośc postów niech się liczy , ale nie tych w kliknijcie tylko takich naprawdę pomocnych

Konkursów do bazy nie da się wrzucić automatycznie; jeśli admin zobaczy, że konkurs jest z 2009, to go nie doda i już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565501 Napisano: 28.01.2013 07:37:12 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

to konkursow tyle nie bedzie ,aby kazdy dodawal po 10 w miesiacu .

Akurat konkursów to jest od groma, tylko rączek Bozia nie dała. Gdy nie będzie możliwości pisania w wątku paragony bez uprzedniego dodania konkursów do bazy, to zobaczysz, jak się nagle cudownie te konkursy znajdą emotka

mariolakal - może im więcej błędów, tym bardziej mugolskie zgłoszenie? Mnie również taka sytuacja dziwi, ale cóż... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565157 Napisano: 27.01.2013 07:30:22 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

Wkurza mnie, ze dalam sie nabrac emotka
Wrocilam dzis uradowana ze sklepu z ptasim mleczkiem Wedla pod pacha ucieszona, ze przeniesie mnie na rajska wyspe i urzeknie ta swoja kokosowa pianka. Ale zjadlam jeden kawalek, drugi i jakis dziwny mialy smak. Czytam sklad a tu ani slowa o kokosie ani czyms z kokosa emotka czytam dalej i co widze?ze to ptasie mleczku o smaku kokosa a nie kokosowe..

Czlowiek stary a nadal glupi emotka

Za to całe o smaku, to powinni wieszać za jaja i na widok publiczny wystawiać! emotka

Mnie z kolei ostatnio rozczarował żel pod prysznic Nivea niby-melon. Jak dla mnie -> cuchnie... hmm, sama nie wiem, czym, ale cuchnie. Jakby zwietrzałym piwem. Przy czym piwa nie pijam i jego zapachu nie lubię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565077 Napisano: 27.01.2013 06:21:03 w Biedronka
Znalazłam ten kupon! emotka Wiedziałam, że magia forum zadziała, cha cha emotka Całe szczęście, że nie zaczęłam demolki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5565075 Napisano: 27.01.2013 06:17:58 w Biedronka
nariam napisał(a):

W smakach ...jest tylko konkurs walentynkowy 5 podwójnych biletów na samolot Warszawa-Paryż i z powrotem

Dzięki za info, powodzenia wszystkim spragnionym wojaży, ja nie gram emotka

Wczoraj odwiedziła mnie min. dwójka dzieci. Zawczasu wszystkie konkursowe świstki schowałam i to tak skutecznie, że kuponu ze Smaków do teraz znaleźć nie mogę emotka Wiem, ze Biedra jeszcze godzinę otwarta, ale już tam dziś byłam, nie chce mi się wychodzić z domu. Eh, jak mnie wkurza takie wypucowane mieszkanie, zawsze coś znika emotka No nic, biorę lupę i do dzieła! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5564484 Napisano: 26.01.2013 09:36:32 w Biedronka
asia670 - będzie dobrze, niech tylko jakiś market znów zorganizuje tak wciągający konkurs, będziemy się dobrze bawić i basta! emotka

PS: Dziś ugotowałam zupę krem z porów wg przepisu z miesięcznika Moje Smaki Życia. Zastosowałam 1,5 porcji wymienionych składników, bo gotowałam dla 6 osób. Śmietany nie dodałam; uznałam, że zupa jest rewelacyjna i bez śmietany. Grzanki zrobiłam z białej bułki + serka Hochland w plasterkach (również kupiony w Biedronce). Wszyscy się zachwycali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5564467 Napisano: 26.01.2013 09:20:09 w Paragony
agielezynska napisał(a):

paryzanka napisał(a):

paryzanka napisał(a):

Kupię paragon z konkursu B¡D¬ PIÊKNA I ELEGANCKA NA ŚWIÊTA W Superpharm
PW

aktualne tylko dziś.

DZIEKI że mi paragon znalazlaś...z kim się dogadałaś? co za niepoważna picola?
picola odpisuje ok, siedzi tu na forum, szuka lajków na fb i nagle o 21.30 odpisuje ci, że paragon nie wysłany bo dziecko z gorączką? z kim ty sie dogadywałaś? zbierała lajki na na PW nie maiła czasu że paragonu nie wysyła??
juz nigdy o nic cie nie poproszę..

Zawsze się śmiałam ze zdjęć, gdzie ktoś z laptopem w ręce na muszli klozetowej siedzi. Teraz jednak rozumiem, że czasami lepiej się zabezpieczyć, żeby sobie człowiek łóżka nie obsikał... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5564453 Napisano: 26.01.2013 09:09:18 w Biedronka
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

ilus napisał(a):

Dziękuję pięknie! emotka nie ma nigdzie cebuli dymki i nie wiem, co zrobić...

U mnie nie ma bagietki; jest inne pieczywo, ale bagietek niet. Myślę, że wystarczy załączyć karteczkę, że danego produktu nie ma w ofercie sklepu. Ewentualnie, ktoś może Ci zrobić zakupy, cena dymki to chyba 1,69 zł emotka

Mogę Ci dać paragon z bagietką emotka

Dziękuję za ofertę, ale szkoda Twojego czasu na załatwianie tego emotka Poza bagietką wszystko znalazłam, do kuponu załączę karteczkę z info, że bagietki nie można w tej Biedronce kupić. Najwyżej dostanę 3 zeta mniej.

asia670 - jeśli chodzi o zakupy opłacane bonami, to moi rodzice & teściowie dostali ode mnie jednakową ilość bonów, ze swoimi danymi oczywiście. I twierdzą, że dla nich zrobić jednorazowe zakupy za 300 zł to pestka emotka Przestałam się dziwić, gdy zobaczyłam, ile kosztują wyroby mięsne - dobrze, że my mięsa nie jemy, zbankrutowałabym, jak amen w pacierzu! Tym bardziej krewni powinni Ci być wdzięczni, że mogą sobie kuraka kupić, czy też np. wyroby firmy Krakus, bo i takie w Biedronce są. Dla chcącego nic trudnego: w moim sklepie jest wiele produktów popularnych marek typu Nivea, Adidas, Gillette, Knorr, Winiary, Hochland, Lipton, Pudliszki, Lindt itd. A jeśli ktoś i tak niczego dla siebie nie chce znaleźć, to chyba czas przestać się przejmować + nagrody zachować dla siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5563052 Napisano: 25.01.2013 01:09:42 w Biedronka
ilus napisał(a):

Dziękuję pięknie! emotka nie ma nigdzie cebuli dymki i nie wiem, co zrobić...

U mnie nie ma bagietki; jest inne pieczywo, ale bagietek niet. Myślę, że wystarczy załączyć karteczkę, że danego produktu nie ma w ofercie sklepu. Ewentualnie, ktoś może Ci zrobić zakupy, cena dymki to chyba 1,69 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5562981 Napisano: 25.01.2013 11:45:32 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

Czy za zakupy na 120zł płacicie wygranym bonem? Zastanawiam się, czy zwrócą, czy lepiej nie ryzykować i zapłacić gotówką?

Kammaro napisała, że jej siostrze zwrócili. Ale ja wolę zapłacić gotówką; i tak się te bony rozchodzą szybciej, niż podejrzewałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5562797 Napisano: 25.01.2013 08:45:40 w Biedronka
tato999 napisał(a):

Jest juz nowa gazetka moze i nowy konkurs?

Mój facet był rano w Biedrze -> nowej gazetki nie mieli, dziś mieć nie będą, a kiedy się pojawi, tego nie wiedzą, trzeba zaglądać...

BTW, zupełnie mi umknęło, że zakupy za 120 zł trzeba zrobić najpóźniej w najbliższą niedzielę, myślałam, że jest czas do końca miesiąca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5562170 Napisano: 24.01.2013 02:45:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zarania napisał(a):

joan napisał(a):

skarb888 napisał(a):

A z ciekawości ile kosztuje taka czekoladka?

Ok. 3,29 zł.

Jak znajdziesz promocję, bo np. w Tesco 4,4 zł.

Aktualnie tyle kosztuje w C4, kupować, kupować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5562163 Napisano: 24.01.2013 02:41:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skarb888 napisał(a):

A z ciekawości ile kosztuje taka czekoladka?

Ok. 3,29 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5562149 Napisano: 24.01.2013 02:33:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Co to są Pierogi Billadenka ? emotka
Wybuchają, czy jak?

Pytam z czystej ciekawości, tym bardziej że w rzeczonych Łukowiankach nie brałam udziału... emotka

Z nadzieniem owocowym: z granatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0