Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5550517 Napisano: 14.01.2013 09:40:14 w Biedronka
kammaro napisał(a):

Mam nadzieję, że to nie takie pewne! Jak zwrócą tylko końcówkę, to będę pisać reklamację, bo w regulaminie nie było wzmianki, że płatność powinna być dokonana tylko gotówką.

W regulaminie napisano, że zwrócą kwotę z paragonu (czyli tę pomniejszoną o bony). Tylko jakim cudem miałaś wiedzieć, że to bon rabatowy, a nie środek płatniczy? emotka W Kauflandzie jest przecież inaczej, bon = gotówka = karta płatnicza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5550499 Napisano: 14.01.2013 09:21:29 w Biedronka
dolly napisał(a):

Takie które faktycznie zapłacili emotka

Również tak uważam, jednak to sprawa z leksza kontrowersyjna. ALBOWIEM: gdy robisz zakupy w Kauflandzie i płacisz (częściowo) bonami, masz na paragonie info w stylu suma 104,00 PLN bony 100,00 PLN gotówka 4,00 PLN. A w Biedronce przy identycznych kwotach byłoby jakoś w ten deseń suma 4,00 PLN. Dla mnie to bez różnicy, bo płaciłam gotówką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5550490 Napisano: 14.01.2013 09:08:59 w Biedronka
Z ciekawostek: teściu kupił w weekend min. wiertarkę w Biedronce, zapłacił bonami. Gdy poprosił o fakturę, dali mu fakturę. Opiewającą na całe 3 zeta. Ciekawe zatem, jakie kwoty zwrócą osobom, które wykorzystały bony z konka 2000sklepow do paragonów na konki Smaków Życia... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5550454 Napisano: 14.01.2013 08:08:26 w Kaufland konkursy
agamaty napisał(a):

joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

popłakałam się ze śmiechu emotka

Również się popłakałam, aż mną telepało emotka I jaki morał płynie z tej historii: dla ludzi spoza konkursowego świata... konkursowicz to czubek! emotka

ja się musiałam tłumaczyć na rosyjskim lotnisku, bo zapomniałam telefony z torebki do walizki przełożyć i się pani zaświeciły na taśmie. Jak ona zobaczyła te 5 telefonów to ja już widziałam siebie w areszcie jako podejrzaną o szpiegostwo... emotka

Ale to pewnie same pradziadki smartfonów były, więc Cie puścili wolno emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5550442 Napisano: 14.01.2013 07:37:50 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

popłakałam się ze śmiechu emotka

Również się popłakałam, aż mną telepało emotka I jaki morał płynie z tej historii: dla ludzi spoza konkursowego świata... konkursowicz to czubek! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5549167 Napisano: 11.01.2013 09:58:39 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

A na mojej trasie konkursowej budują nowego Kauflanda emotka Mam nadzieję że w następnym konkursie już będzie na liście emotka

Hihi, nie wiem, czy myślimy o tym samym miejscu, bo jednak trochę kilosów miałabyś do przejechania, ale siostra mi mówiła, że koleżanka jej powiedziała, że nowy Kaufland za rogiem innego marketu stanie i będę mogła tam grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5549141 Napisano: 11.01.2013 09:39:26 w Wkurza mnie...
programsmsy napisał(a):

Rossnet: co wycieczka do USA to i Białystok na liście. Przypadek??

Bo Białystok to konkursowe miasto (czyli sporo osób bierze udział w różnych konkursach i wygrywa je). Jest w Polsce kilka takich miejsc, co nie oznacza, że laureaci konkursów się znają. Wiem, bo sama mieszkam w mocno konkursowym mieście.

Dziewczyny, mój facet miał gangliona, masował go uparcie i w końcu ganglion zniknął. Takie małe dziadostwo o nieregularnym kształcie.
Moja przypadłość z kolei jest widoczna, gdy zegnę dłoń w dół. Można z tym żyć, ALE przeszkadza w różnych ćwiczeniach fizycznych, min. w jodze emotka Nawet psa z głową w dół zrobić nie można, o czymś ambitniejszym nawet nie wspomnę. Może kiedyś się samo uleczy.

Asante sana ma rację, ręka powinna być unieruchomiona przy stanie zapalnym, człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy, jak tą ręką cały czas wywija. Gdy mi ostatnio prawa dłoń zaczęła chwilowo szwankować (podejrzewać, że od klikania myszą), zawiązałam chustę na szyi i nosiłam w niej rękę. Dopiero wtedy się zorientowałam, że ręka non stop coś robiła, niby małe rzeczy, ale jednak. Odpoczęła i od razu lepiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548553 Napisano: 11.01.2013 12:57:10 w Konkursy ABC
asante napisał(a):

joan napisał(a):

Jeszcze tylko spytam, czy o nagrodach dziennych również już informowali? Jak się załamać suszą noworoczną, to raz, a dobrze emotka

Joan, może nie skoro nikt się nie pochwalił...

Oj niestety, po ptokach.

Sama nie wiem, zwykle w ogóle nie zwracam uwagi na okresy przerw pomiędzy info o zostaniu laureatem, ale dziwnie mi tak jakoś z zerowym kontem w 2013, łudzę się, gdzie się tylko da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548539 Napisano: 11.01.2013 12:48:49 w Konkursy ABC
Jeszcze tylko spytam, czy o nagrodach dziennych również już informowali? Jak się załamać suszą noworoczną, to raz, a dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548530 Napisano: 11.01.2013 12:41:30 w Konkursy ABC
asante napisał(a):

Magia Świąt zastukała z główną emotka

Grrratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548440 Napisano: 11.01.2013 11:42:27 w Biedronka
sydariameki napisał(a):

Ciekawe czy komuś znów się uda dorwać do wyników wcześniej emotka

Dziś będę w Biedronce, ale nie w tej, gdzie ostatnio dorwałam egzemplarz Kropki, wyciągnięty z ukrytej pod ladą zafoliowanej paki. Może zatem tym razem ktoś inny oczaruje kasjerkę i wrzuci listę laureatów na forum? emotka Będzie dużo krótsza emotka

PS: Po zabawie z bonem na pewno nie będę miała sił na wizytę w kolejnej Biedrze... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548322 Napisano: 11.01.2013 10:16:42 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

A ja znow sie wkurzam bo cala rodzina chora i ja i moj a teraz i babcia,bierze leki na krzepliwosc krwi, dzis po nocy zrobil sie jej zylak na nodze, taki jakby grubszy,wyglada jak strup ,a pod spodem widac krew, co z tym zrobic?dzis piatek lekarz do pon nie przyjmie emotka

Taka starsza osoba zawsze może się zgłosić na pogotowie z niewinną miną Bo wie Pan, ja leki biorę na krzepliwość i nie wiem, czy to czasem nie jakiś groźny zakrzep, niech Pan zobaczy... Nie powinni psioczyć, w końcu kobita ma już swój wiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548167 Napisano: 11.01.2013 07:40:34 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

barszcz napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,że od prawie miesiąca boli mnie ręka.Lekarz zapisał mi tabletki przeciwzapalne i przeciwbólowe,a mi nie pomagają.Po takiej dawce którą wzięłam,powinna być jakakolwiek poprawa,a tu nic.Rwie mnie i nie mogę spać w nocy. emotka

Może zrób prześwietlenie?!

Będę musiała,bo to w nadgarstku i nieraz mam opuchniętą,tylko nie pamiętam,żebym się uderzyła,czy coś takiego emotka

Dawno temu, gdy jeszcze mieszkałam z rodzicami, obudziłam się z dziwną kulką na nadgarstku emotka Podejrzewam, że podczas snu włożyłam rękę między łóżko, a ścianę i obróciłam resztę ciała emotka Lekarka powiedziała mi, że nie dostanę zwolnienia z żadnych ćwiczeń na WueFie bo nawet ludzie z chorym sercem sport uprawiają!, ale może mnie skierować na zabieg. Podziękowałam za takie paraleczenie i poszłam sobie. Kiedyś ot tak zrobiłam mostek w domu i kulka wskoczyła na swoje miejsce; nie bolało, aczkolwiek odradzam, można się pos* z wrażenia. Przez kilka lat był spokój, niestety niedawno kulka znów wróciła. Jedyny plus, że nie boli...

Życzę zdrówka, rękę oszczędzaj i bardzo delikatnie masuj z miłością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547928 Napisano: 10.01.2013 08:02:44 w Biedronka
pola731 - oj Ty to potrafisz sobie mężczyznę wokół palca zakręcić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547436 Napisano: 10.01.2013 01:46:47 w Kaufland konkursy
ania1234 napisał(a):

joan napisał(a):

Aczkolwiek nagrody już dawno rozdane, znaczy się: było dużo chętnych emotka

Skąd taka informacja?

Mówię na podstawie doświadczenia konkursowego, wystarczy przypomnieć sobie, jak szybko rozeszły się nagrody z konkursu Biedry, gdzie zwracali kasę za zakupy. Nagród było tysiąc, a nie każdy się załapał. W konkursie Kauflandzia na pewno poszło jeszcze więcej zgłoszeń (tak zakładam) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547417 Napisano: 10.01.2013 01:25:23 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

udalo sie komus byc 20 osoba i dostac bon na 2o zł ?

Konkurs trwa oficjalnie do 31.01.2013, więc nie mogą wcześniej zamieścić listy laureatów, bo już nikt nie wziąłby udziału, a przecież chcą powiększyć bazę mailingową emotka Aczkolwiek nagrody już dawno rozdane, znaczy się: było dużo chętnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547330 Napisano: 10.01.2013 12:19:07 w Wkurza mnie...
nineczka17 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

a w ogóle jak oni będą sprawdzać, czy mieszkaniec bloku segreguje śmieci? Co będą włazić do mieszkania i zaglądać w szafki czy 3 kosze stoją? Bezsens.

ja segreguje śmieć ale jestem jedną z nielicznych osób na osiedlu i będę płacić więcej za innych co tego nie robią emotka

Ja również segreguję -> specjalnie chodzę raz w tygodniu z plastikiem 2 ulice dalej, bo u mnie nie ma pojemników recyclingowych. Stawka za posegregowane śmieci powinna wynosić max 50% stawki wyjściowej, tak dla zachęty, też mi proekologia kufa, babrać się z każdym śmieciem, żeby zaoszczędzić 6 zeta emotka Nie wiem, jak tam stawki u mnie, ale moje miasto jest tak ekskluzywne, że często musi koniecznie narzucać najwyższe stawki w całej Polsce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547298 Napisano: 10.01.2013 12:01:14 w Wkurza mnie...
efelinkaaa - a gdzie można o tym poczytać? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547147 Napisano: 10.01.2013 10:27:33 w Konkursy ABC
asante napisał(a):

Czy ten konkurs z Magią Świąt był już rozwiązany (do wygrania były laptopy i miksery)?

Raczej nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5546105 Napisano: 09.01.2013 02:38:23 w Rossmann
magdalenka1984 napisał(a):

Wyniki konkursu
Podaruj prezent swojemu mężczyźnie

http://www.rossne....aspx?contestId=1279

Mia, jakeś te kciuki trzymała? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0